'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Одесса. ЖКХ. Нужна помощь в отмене судебного приказа.  (Прочитано 21410 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

LUCAS

  • *
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 12
    • Перегляд профілю
    • Email

Уважаемые форумчане! 01.12.2011 получила судебный приказ, истец- (ЖЕК)  КП ЖСК ,, черёмушки,, .
При прочтении форума не смогла самостоятельно определить форму и основные акценты для отмены СН . И не смогу обойтись без Вашей помощи на которую очень рассчитываю.
Содержимое пакета:
1- Судовый наказ
2- дополнение
3- заява истца ( 3шт)
4- Ф1
5- Выписка с личного счета должников + распечатка на 6 листах
Трёх последних пунктов  из додатков заявы, в присланных мне копиях не имелось.
1
2
3
 
5

Вкратце.
               Квартира приватизирована в 2004 году. Договор с ЖЕКом не заключался. Производилась оплата за вывоз мусора, аренду земли под личным мет.гаражом ( договор не перезаключался, а лонгировался, оплата производится)
          Какие пункты стоит акцентировать, что лишнее, и что мной упущено.
1. отсутствие договорных отношений
2. ссылка истца на заключение договора путём выдачи расчётной книжки ( которая не выдавалась ввиду перехода на электронные платежи ГЕРЦ)
3. ссылка на ст.68 ЖКУ для нанимателей, в то время как мы являемся собственниками жилья
4.ссылка на ст 7.10. правил для общежитий закона об общежитиях в судебном приказе.
5. Поскольку собственников как и ответчиков трое, возможно ли общее заявление на отмену судебного приказа?
6. Отсутствие актов выполненных работ, смет, и каких либо-других подтверждающих документов о ,,выполнявшихся,,  работах.
С нетерпением жду Ваших рекомендаций.



Записаний

Юрій Васильович

  • Супермодератор
  • *****
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 9850
  • City: Бахмут (Артемівськ)
  • io_ua: Ник
    • Перегляд профілю

Лишнее 4 . Правила касаются и собственников квартир и квартиросъёмщиков:
Цитувати
7. Власник та наймач (орендар) квартири, житлового приміщення
у гуртожитку зобов'язаний:
По 5 : Достаточно заявления и от одного "боржника".
По "Трёх последних пунктов  из додатков заявы, в присланных мне копиях не имелось." : Два первых из них Вам и не нужны. Доверенность так же подают в одном экземпляре. В Вашем случае её увидеть не помешало бы, т.к. заявление подписано не первым лицом, а представителем. Но для этого нужно идти в суд и знакомиться с делом ( сфотографировать для себя нужное), а у Вас уже времени нет. Последний день подачи ( или отправки почтой) заявления на отмену СН понедельник - 12.12.2011г. ( и то потому, что 11.12. воскресенье,  а так бы было 11.12.). Быстрее пишите и выкладывайте сюда на рецензию.
Образцы найдёте в разделах "Судовый наказ" и в "Запитаннях..."
Дополнительно:
По : "5- Выписка с личного счета должников + распечатка на 6 листах" : А где то, что на 6 листах?
Та "Выписка", что выложена, не может считаться допустимым и надлежащим доказательством (ст. 59, 58 ЦПК України). Т.к. она не соответствует нормам ст. 9 ЗУ «О бухгалтерском учете  и финансовой отчетности в Украине» № 996 от 16.07.1999г. ( с изменениями). :В частности, в упомянутом документе  отсутствуют:   место его составления;  полное название предприятия, от имени которого он составлен; содержание и объемы хозяйственных  операций; единицы измерения хозяйственных операций;  должности лиц, ответственных за осуществление хозяйственной операции и правильность ее оформления, личные подписи или другие данные,  которые дают возможность идентифицировать лицо, которое принимало участие в  осуществлении операции,  отсутствие  претензий   у потребителя. На "документе" нет печати "заявителя"  стоит печать Дільниці №  :o и "начальник"  и "бухгалтер" не указано чего, подозреваю, что "Дільниці", т.к. в КП ЖСК вероятнее не начальник, а директор.
В сумму долга входит арендная плата за землю под гаражом, но аренда не является коммунальной услугой, требование о выдаче СН о взыскании арендной платы в ст. 96 ЦПК Ураины  НЕ ПРЕДУСМОТРЕНО и должно заявляться в исковом производстве.
В заявлении на выдачу СН отсутствуют реквизиты ПРЕДСТАВНИКА, т.е. заявление не соответствует требованиям ст. 119 ЦПК Украины и суд вообще до устранения недостатков ( о чем должна была быть постановлена Ухвала) не должен  был рассматривать это заявление.
Вы при написании заявления об отмене СН при указании их Представителя  пишите место нахождения и ставьте адрес и телефон КП ЖСК и, на всякий случай, прилагайте два комплекта копий своих заявлений и приложений ( для КП ЖСК и для представителя), что бы исключить возможность получения Вами ухвалы об устранении недостатков.
Записаний

Юрій Васильович

  • Супермодератор
  • *****
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 9850
  • City: Бахмут (Артемівськ)
  • io_ua: Ник
    • Перегляд профілю

Цікаво, а що то за "звірі" :  "В\м ремон." та "В\м Комм." ?
« Останнє редагування: 08 Грудня 2011, 15:49:40 від Юрій Васильович »
Записаний

LUCAS

  • *
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 12
    • Перегляд профілю
    • Email

Малиновський районний суд м. Одеси
65033 м.Одеса вул. В. Стуса, 1а

Справа №                         
Суддя: Бобуйок І.А.

Стягувач: Комунальне підприємство ЖСК «Черьомушки»
адреса: 65078 м.Одеса вул.Гайдара 38а
тел. 761-30-75

Боржники: ХХХХХХ.,
 ХХХХХХ
ХХХХХХ
адреса:         м.Одеса вул.                буд.     кв.   
тел.                         


ЗАЯВА
ПРО СКАСУВАННЯ СУДОВОГО НАКАЗУ
Справа №                                   р. (отримано 01.12.2011 р.), суддя Бобуйок І.А.

01 грудня 2011 року мною було отримано судовий наказ від 05.10.2011 року про стягнення з мене заборгованості за житлово-комунальні послуги у розмірі 3255 грн. 74 коп., судового збору у розмірі 25 грн. 50 коп., витрат на інформаційно-технічне забезпечення судового процесу в розмірі 30 грн. 00 коп.’
Із судовим наказом не погоджуюсь, вважаю вимоги стягувача повністю незаконними та необґрунтованими, подаю заяву про скасування судового наказу з наступних підстав.
1. Згідно ч.2 ст.95 ЦПК України, із заявою про видачу судового наказу може звернутися лише особа, якій належить право вимоги, але Стягувач не навів належних доказів того, що нібито він таке право має. Замість доказів Стягувач лише посилається на статті законів, які або зовсім не можна застосувати в даному випадку (ст.68 ЖКУ), так як вони регулюють інші правовідносини, або такі, які вимагають наявність угоди, якої Стягувач не надав (ст.19 Закону України “Про житлово-комунальні послуги ).
Так, наприклад, у першому випадку Стягувач в якості підґрунтя своїх прав посилається на ст.68 Житлового Кодексу України, але вона регулює правовідносини між комунальним підприємством та наймачем державного житлового фонду, а не між комунальнім підприємством та власником житла. Я не є наймачем житла у державному чи громадському фонді.
Стаття 68. Строки внесення квартирної плати та плати за комунальні послуги
Наймач зобов'язаний своєчасно вносити квартирну плату та плату за комунальні послуги.
Квартирна плата та плата за комунальні послуги в будинках державного і громадського житлового фонду вносяться щомісяця в строки, встановлені Радою Міністрів Української РСР.

У своїй заяві, на видачу судового наказу, стягувач посилається на ст.526 Цивільного кодексу України ( у частині обовязків боржника), але ж ці посилання є безпідставними. Згідно з ч. 2 ст. 509 Цивільного кодексу України: « 2. Зобов'язання виникають з підстав, встановлених статтею 11 цього Кодексу.». Тим часом, застосовуючи законодацтво у системному зв,язку ( а не вібірково як це робить стягувач) очевидно, що у правовідносинах сфери житлово-комунальних послуг, для виникнення обов,язків – необхідна наявність договору.
Правовідносини, що виникають між виробниками, виконавцями, споживачами у процесі створення, надання та споживання житлово-комунальних послуг, є предметом регулювання спеціального Закону України “Про житлово-комунальні послуги”.
Згідно статті 19 цього Закону:
1. Відносини між учасниками договірних відносин у сфері житлово-комунальних послуг здійснюються виключно на договірних засадах.
2. Учасниками відносин у сфері житлово-комунальних послуг є: власник, споживач, виконавець, виробник.
3. Виробник послуг може бути їх виконавцем.
4. Особливими учасниками відносин у сфері житлово-комунальних послуг є балансоутримувач та управитель, які залежно від цивільно-правових угод можуть бути споживачем, виконавцем або виробником.
Згідно статті 29 цього Закону,
1. Договір на надання житлово-комунальних послуг у багатоквартирному будинку укладається між власником квартири, орендарем чи квартиронаймачем та балансоутримувачем або уповноваженою ним особою.
2. У разі якщо балансоутримувач не є виконавцем, він укладає договори на надання житлово-комунальних послуг з іншим виконавцем.
3. Процедура погодження умов договору відбувається протягом одного місяця з дня внесення проекту договору однією із сторін.
При укладанні договору повинні бути дотримані вимоги статті 26 цього Закону, а саме: сторонами повинні бути узгоджені вичерпний перелік житлово-комунальних послуг, тарифи та їх складові на кожну з цих послуг, загальна вартість послуг; порядок перерахунків розміру плати за житлово-комунальні послуги в разі їх ненадання або надання не в повному обсязі, зниження їх якості; порядок вимірювання обсягів та визначення якості наданих послуг, тощо.
При цьому повинен бути дотриманий принцип відкритості, доступності та прозорості структури цін/тарифів для споживачів та суспільства.
На виконання вимог прикінцевих положень цього Закону Кабінет Міністрів України розробив і затвердив Постановою № 560 від 12.07.2005 року, № 529 від 20.05.2009 року “Типовий договір про надання послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій”.
Згідно статті 208 ЦК України, у письмовій формі належить вчиняти:
1) правочини між юридичними особами;
2) правочини між фізичною та юридичною особою, крім правочинів, передбачених частиною першою статті 206 цього Кодексу;
3) правочини фізичних осіб між собою на суму, що перевищує у двадцять і більше разів розмір неоподатковуваного мінімуму доходів громадян, крім правочинів, передбачених частиною першою статті 206 цього Кодексу;
4) інші правочини, щодо яких законом встановлена письмова форма.

Згідно ст. 638 ЦК України такий договір може вважатися укладеним тільки після досягнення сторонами в належній формі згоди з усіх істотних умов договору, тому " «оплата» спожитих послуг або розрахункова книжка ", як це намагається представити Стягувач, тут непридатні.
Тому в даному випадку, без письмового договору нема ані юридичних підстав для стягнення зобов'язань, ані самих зобов’язань з оплати комунальних послуг, та вбачається спір про право між сторонами (п.3, ч.2, ст.100 ЦКУ).
Для підтвердження свого права вимоги стягувач повинен був надати докази про те, що:
- стягувач є учасником правовідносин у сфері житлово-комунальних послуг (власник, споживач, виконавець, виробник, балансоутримувач, управитель);
- у стягувача встановлені договірні правовідносини з боржником, між сторонами укладені письмові договори на надання житлово-комунальних послуг, які по формі та за змістом відповідають Типовим договорам.

2.Також слід зазначити, що Стягувач, наводячи цифри суми вимог, не додав жодного документу, який би підтверджував виконання Стягувачем зазначених у заяві po6iт (надання послуг) у визначеному обсязі. Зазначені документи були б нeo6xідні для визначення достовірності здійснених Стягувачем та отриманих Боржником послуг.
Тобто, належними доказами, відповідно до Постанов Кабінету Міністрів України від 20.05.2009 року № 529 та від 12.07.2005 року № 560, мають бути розрахунки витрат, акти чи інші документи, які підтверджують надання послуг.
За таких умов стягувач повинен був надати такі документи, як:
- розрахунок нормативних витрат, пов'язаних і з утриманням будинку №     по вул.         м. Одеси та прибудинкової території урахуванням забезпечення належного санітарно-гігієнічного, протипожежного, технічного стану будинку №     по вул.         м. Одеси та прибудинкової території з забезпеченням прозорості визначення вартості усіх послуг з розрахунку на 1 кв. метр загальної площі квартири;
- вичерпний перелік послуг, що надається споживачам житлово-комунальних послуг з урахуванням Типового переліку послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій;
- договір про надання послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій (далі - договір про надання послуг), що передбачає надання послуг, перелік яких визначений за результатами громадських слухань згідно з Типовим переліком;
- копія рішення органу місцевого самоврядування, яким затверджено (погоджено) тариф, його структура, періодичність та строки надання послуг, який є невід'ємною частиною договору про надання послуг;
- копія державного акту про володіння чи постійне користування прибудинковою територією з зазначенням її площі і меж та, відповідно, частку боржника у цій прибудинковій території;
- інформацію про фактичне надання послуг, визначених у перерахованих вище переліках по місяцях та частки послуг, отриманих боржником;
- інформацію про нормативні, накладні витрати, загальновиробничі витрати, плановий прибуток по місяцях та частки боржника у цьому;
- акти чи будь-які інші документи, що підтверджують не тільки розрахунок, але й надання вказаних послуг.
3. Щодо обґрунтування стягувачем суми боргу в у розмірі 3255 грн. 74 коп. слід зазначити наступне.
Суд, видаючи судовий наказ не звернув увагу на той факт, що надані стягувачем таблиці під назвою «Виписка з особового рахунку боржників КП ЖСК«Черьомушки» участок 8», що є відокремленим структурним підрозділом Комунального підприємства ЖСК«Черьомушки» м.Одеси (згідно печатки під таблицями), яке ніякого відношення до стягувача немає, або ж стягувачем не надані відповідні документи про наявність таких правовідносин. Вказані таблиці підписані від КП ЖСК«Черьомушки» участок 8 начальником та бухгалтером, проте ніяких підтверджень повноважень (довіреності та статуту) вказаних посадових осіб на підписання фінансових та бухгалтерських документів стягувачем не надано.
 Додатково слід зазначити, що вищезазначені таблиці суперечать вимогам Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні». За відсутності договірних відносин між стягувачем та боржником та за відсутності узгодженого сторонами тарифу за житлово-комунальні послуги стягувач не надав суду первинних документів бухгалтерського обліку, які б підтвердили понесені стягувачем витрати на надання житлово-комунальних послуг в сумі стягуваного боргу.

У зв’язку з викладеним, керуючись нормами статей 100, 206, 208 Цивільного кодексу України, статей 105, 105-1 Цивільного процесуального кодексу України, статей 19, 20, 29 Закону України «Про житлово-комунальні послуги»

ПРОШУ:
1. Прийняти заяву про скасування судового наказу до свого розгляду.
2. Судовий наказ від 05.10.2011року у справі №                        скасувати
До цієї заяви додається її копія з усіма додатками для стягувача.

«11» грудня 2011 року          __________ХХХХХХ.,
__________ХХХХХХ
__________ ХХХХХХ
Записаний

LUCAS

  • *
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 12
    • Перегляд профілю
    • Email

1. Так как договор на аренду гаража не нашла, решила о нем в заявлении не упоминать вообще.
2. А представителя обязательно указывать в заявлении?
3.Как лучше поступить? Сдавать самой заявление в канцелярию суда или отправить 11 декабря любимой почтой с описью вложения?
Записаний

Юрій Васильович

  • Супермодератор
  • *****
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 9850
  • City: Бахмут (Артемівськ)
  • io_ua: Ник
    • Перегляд профілю

Автор: LUCAS:
Цитувати
1. Так как договор на аренду гаража не нашла, решила о нем в заявлении не упоминать вообще.
Да бог сним, с договором. В выписке Стягувач сам указывает плату за гараж. Это не есть жилищно-коммунальная услуга. Перечень жилищно-коммунальных услуг дан в ст. 13 ЗУ "О жилищно-коммунальных услугах", там такой услуги как "гараж" нет. Перечень услуг по содержанию дома и придомовой территории дан в ПКМУ №869-2011г. , там так же нет такой услуги. А  в ст. 96 ЦПК Ураины  содержится исчерпывающий перечень ( укр. - вичерпний перелік) требований, по которым возможна выдача СН. В этом перечне не предусмотрена возможность выдачи СН по таким требованиям.
Цитувати
Стаття 100. Підстави для відмови у прийнятті заяви про видачу судового наказу чи її повернення
    ...     3. Суддя  відмовляє  у  прийнятті  заяви  про видачу судового наказу, у разі якщо:
     1) заявлено вимогу, не передбачену статтею 96 цього Кодексу;
     2) із заяви і поданих документів вбачається спір про право;
СН підлягає скасуванню, бо Стягувачем заявлені вимоги які не передбачені ст. 96 ЦПКУ.
Поэтому отказываться от такого основания для отмены СН как минимум не логично.
Автор: LUCAS:
Цитувати
2. А представителя обязательно указывать в заявлении?
В Вашем конкретном случае лучше указать.
Автор: LUCAS:
Цитувати
3.Как лучше поступить? Сдавать самой заявление в канцелярию суда или отправить 11 декабря любимой почтой с описью вложения?
Лучше сдать в канцелярию и получить отметку о приёме на своём экземпляре. Но можно и по почте.
Описка:
Цитувати
Тим часом, застосовуючи законодацтво у системному зв,язку
Законодавство.
Добавьте ссылку на ст. 4 ЖКУ про "приватний житловий фонд", а ст. 68 ЖКУ относится к главе 2 " КОРИСТУВАННЯ ЖИЛИМИ ПРИМІЩЕННЯМИ В БУДИНКАХ  ДЕРЖАВНОГО І ГРОМАДСЬКОГО ЖИТЛОВОГО ФОНДУ " . Только нужно приложить и доказательство ( копию) того, что квартира "приватна".
Записаний

LUCAS

  • *
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 12
    • Перегляд профілю
    • Email

Всех форумчан с прошедшими и наступающими праздниками!!!
Отдельное спасибо Юрию Васильевичу за правку заявления.
Сдала заявление в канцелярию, судебное заседание назначено на 20 января.
Ждем.
И еще пришло заказное письмо, на имя моей матери, с копией моего заявления и повесткой на уже назначенное заседание. Вопрос зачем или почему только маме, а про отца забыли?
Записаний

LUCAS

  • *
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 12
    • Перегляд профілю
    • Email

А теперь- новости с ,,фронта,,.
В назначенное повесткой время, произошла встреча с судьёй, где в ходе краткого разговора на тему почему с моей стороны нет оплаты, и моих пояснений, - пришли к логическому выводу о необходимости отмены судебного наказа, и последующем заключении договора с поставщиком услуг, и о том что поставщик имеет в дальнейшем право обратиться с претензией уже в порядке гражд. судопроизводства. И что решение можно будет забрать ,,немного позже,,.
        Эпизодически позванивая - ожидали ухвалу. Однако, получила новый судовый наказ уже от другого судьи, по заяве жека, которая до запятой повторяла предыдущую. Небольшие изменения были только в цифрах приложений.


И теперь о главном... что делать?

1.- подавать новую заяву про отмену судового наказа ( и так поступать я так понимаю каждый месяц)
2.- с ухвалой по первой заяве, приложив её писать новую и просить отмены  второй.
Есть одна сложность -  неизвестны сроки получения решения по первой ( это может произойти когда угодно) в то время как сроки на подачу по второй уже горят.
Записаний

LUCAS

  • *
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 12
    • Перегляд профілю
    • Email

Цікаво, а що то за "звірі" :  "В\м ремон." та "В\м Комм." ?

И я таки узнала что это за "звери" - это вывоз мусора и две фирмы "ремондис" и  Коммунтранс" ;D
Записаний

Юрій Васильович

  • Супермодератор
  • *****
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 9850
  • City: Бахмут (Артемівськ)
  • io_ua: Ник
    • Перегляд профілю

Подавайте заяву про скасування нового СН.
В першій частині заяви вкажіть що СН підлягає скасуванню, бо він був виданий в супереч Конституції України : "Стаття 61. Ніхто не може бути двічі притягнений до юридичної відповідальності одного виду за одне й те саме правопорушення" . ТА з порушенням норм п.3 ч. 3 ст. 100 та п. 3 ч. 2 ст. 122
На момент видачі СН від 12.12.2011р. вже існував судовий наказ від 05.10.2011р. виданий стосовно тих самих сторін, з тих самих підстав, стосовно того самого предмету, за той самий спірний період, який не вступив у законну силу, бо стосовно нього було подано заяву про скасування СН.
Додайте копії першого СН та заяви про його видачу ( щоб показати що період за який стягуються кошти той самий).
В другій частині заяви повторіть текст з раніш поданої заяви.
Записаний

LUCAS

  • *
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 12
    • Перегляд профілю
    • Email

У меня другая беда. Существует разбежность в сроках ( период).
Первый период первого наказа: 01.10.2008 - 01.09.2011 ,
второй же, второго наказа: 01.01.2009- 01.12.2011 ,
 в то время как текст заявы от жека по обеим- идентичен. Может ли это служить причиной для законного появления второго наказа, или же этой малой разбежностью можно пренебречь? ( я так понимаю, что коррекция сроков жеком, вызвана исковой давностью претензий истца, соответственно отсюда и корректировка периода).
Является ли эти несовпадения по периодам, основанием выдачи нового наказа для суда?
« Останнє редагування: 10 Лютого 2012, 02:38:41 від LUCAS »
Записаний

Юрій Васильович

  • Супермодератор
  • *****
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 9850
  • City: Бахмут (Артемівськ)
  • io_ua: Ник
    • Перегляд профілю

Возможно ЖКС действительно подправил по срокам исковой давности. Но период с 01. 01.2009г. по 01.09.2011г. (2 года 8 мес.) совпадает. Добавилось 3 месяца. Вы этим расхождением можете пренебречь ( в крайнем случае может быть СН изменён и взыскано за только 3 месяца). Но если и в эти три месяца были начисления за гараж, то это можно использовать в аргументации для отмены СН полностью.  Единственное, что из текста предыдущего заявления Вы опускаете аргументы о сроках исковой давности. Остальное можете дублировать.
Записаний

LUCAS

  • *
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 12
    • Перегляд профілю
    • Email




Перший судовий наказ скасовано!
Спасибо Юрию Васильевичу!
Немного про работу наших Одесских судов ... просто кошмар
8 февраля хотелось на руки уже получить решение, но увы в канцелярии ее не оказалось и даже дело еще не отписано, как было сказано мне секретарем судьи.
26 февраля решения в канцелярии еще нет, но в реестре оно уже появилось  :) и вот, вчера оно пришло ко мне по почте, простым письмом, где ухвала без печати суда.

Вопрос: Стоит ли теперь второму судье ( по второму наказу) занести первое решение- облегчить работу?
« Останнє редагування: 07 Березня 2012, 01:37:36 від LUCAS »
Записаний

genna1950

  • *
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 298
    • Перегляд профілю

Обов'язково необхідно до канцелярії суду подати та зареєструвати Заяву на отримання рішення про скасування судового наказу, з доданими копією конверта та рішення суду без печатки. Відносно другої справи - чи було відкрито провадження у справі та чи видавався другий судовий наказ. Обов'язково написати заяву на ознайомлення зі справою, сфотографувати її, а вже потім робити якісь висновки. Ухвала без ПЕЧАТКИ - є НЕДІЙСНОЮ!
« Останнє редагування: 10 Березня 2012, 17:42:30 від genna1950 »
Записаний

Юрій Васильович

  • Супермодератор
  • *****
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 9850
  • City: Бахмут (Артемівськ)
  • io_ua: Ник
    • Перегляд профілю

Наказ скасовано! Це головне. Вітаю!
Пан Геннадій наговорив трохи зайвого.
Ніяких "з доданими копією конверта та рішення суду без печатки" подавати не потрібно.
Ніякого "Рішення" взагалі нема і не буде. Судовий наказ скасовується "Ухвалою".
За бажанням Ви можете подати заяву про видачу Вам "Ухвали про скасування СН № ххххх". Вам видадуть копію ... з печаткою. (можуть запропонувати просто на цю копію поставити печатку).
Копію Ухвали Вам надіслали "до відома" ( росс. - к сведению). Наші суди першої інстанції відзначаються тим, що надсилають до відома рішення та ухвали без печаток.
В майбутньому Ви ніде і нікому ( окрім випадку нового СН за той самий період) не будете надавати цю ухвалу. Це стягувачу вона буде потрібна у разі (і саме під час ) подання позову ( доказ, що він звертався за видачею СН, але йому у стягненні з Вас коштів відмовлено, СН скасовано).
Так, як випадок-виключення вже має місце, то до матеріалів другої справи можете подати копії цієї ухвали та супровідного листа суду про її направлення Вам.
Записаний
 


Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email