'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Чи можна подавати таку заяву?  (Прочитано 2871 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Юрій Алмаз

  • Досвідчений дописувач
  • ***
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 82
    • Перегляд профілю
Чи можна подавати таку заяву?
« : 02 Березня 2010, 12:07:51 »

Прошу допомогти.
Записаний

gro-za

  • Засновник
  • *****
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 2230
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю
Re: Чи можна подавати таку заяву?
« Reply #1 : 02 Березня 2010, 14:14:54 »

Прошу допомогти.
Позовні вимоги:
Цитувати
2. Зобов’язати ЖБК «Автоматика-3» в особі його голови правління усунути порушення прав споживача комунальних послуг та забезпечити у квартирі № 127 по проспекту Булгакова, 14 цілодобово температурний режим гарячого водопостачання (ГВП) понад 50 градусів по Цельсію відповідно до Вимог Порядку проведення перерахунків розміру плати за надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення в разі ненадання їх або надання не в повному обсязі, зниження якості, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 17 лютого 2010 р. №151, для чого протягом 7 днів усунути дефекти внутрішньобудинкової системи гарячого водопостачання та скласти відповідний акт за участю Тарасова Ю.М.
3. Стягнути з ЖБК «Автоматика-3» зайво сплачені кошти з оплати послуг з гарячого водопостачання та центрального опалення на користь Тарасова Юрія Миколайовича за останні три роки в сумі 1119,20 грн.
4. Стягнути з ЖБК «Автоматика-3» на користь Тарасова Юрія Миколайовича зайво сплачені кошти з оплати послуг гарячого водопостачання з оплати непотрібної йому зайво витраченої холодної води внаслідок неякісного ГВП за останні три роки в сумі 168,72 грн.
5. Зобов’язати ЖБК «Автоматика-3» в особі його голови правління здійснити періодичну повірку квартирних засобів обліку ХВП та ГВП у кв. 127 по пр-ту Булгакова, 14, у тому числі їх демонтаж, транспортування та монтаж після повірки, згідно статті 28 Закону України «Про метрологію та метрологічну діяльність» та Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 21 липня 2005 р. №630.
6. Стягнути з ЖБК «Автоматика-3» на користь Тарасова Юрію Миколайовичу зайво сплачені внески ЖБК за останні три роки у сумі  540 грн.00 коп.
7. Стягнути з ЖБК «Автоматика-3» на користь Тарасова Юрію Миколайовичу зайво сплачені кошти в сумі 64 грн.00 коп. витрат на поточний ремонт за останні три роки.
Зауваження щодо змісту позовних вимог:
По п. 2 - примусово виконати неможливо, добровільно ніхто виконувати не буде.
По п. 3 - потрібен розрахунок переплати з доказами.
По п. 4 - те ж саме.
По п. 5 - голову правління неможливо змусити виконати ці роботи, оскільки у нього особисто немає відповідної ліцензії, а крім того він не є спеціалістом і таку ліцензію йому не нададуть.Рекомендую власнику приладів обліку звернутися до будь-якої сервісної організації, а потім вимагати від ЖБК заліку сплачених коштів у рахунок тарифу на утримання будинку відповідно до постанови КМУ № 529.
По п. 7 - на ремонт чого? Потрібні документи.
Додатково: державне мито за розгляд позовних заяв у справах про захист прав споживачів не підлягає сплаті. Див. Закон про ЖКП та Декрет КМУ про держмито.
« Останнє редагування: 02 Березня 2010, 14:22:18 від gro-za »
Записаний
 


Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email