'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Перегляд Повідомлень

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Олесь

Сторінок: [1]
1
Дякую за відповідь!
Спробую подати заяви про перерахунок - але реакція прогнозована. Може варто написати петицію до органів влади?

2
Доброго дня!

Як відомо, з 2014 по 2017 рік включно діяли тарифи на воду та тепло, до складу яких входили витрати на повірку лічильників.
Я встановив нові лічильники у квітні 2014 року і термін іх повірки настав у січні/лютому 2018. Я замовив повірку на сайтах Київводоканалу та Київенерго. Повірку здійснювало на дому ТОВ "Еталон АСП".

Від мене зажадали оплати повірки, оскільки витрати на повірку з 1 січня виключені зі складу тарифу. Але ж я 3,5 роки оплачував майбутню повірку своїх лічильників у складі діючого тарифу, а тепер мене змусили заплатити ще раз. Відповідно, маю бажання повернути сплачені, але не використані кошти за повірку.

Яка ваша думка - чи це реально і як краще діяти? Написати Київводоканалу та Київенерго заяви про перерахунок чи щось інше?
Дякую за поради наперед.

3
Доброго дня!

Будинок у Києві, зданий у 1998, у будинку ОСББ. За весь час лічильники води жодного разу не повірялись і не мінялись. Паспорти лічильників втрачені. Зараз почалося укладання договорів з водоканалом. Для укладення договорів просять копії паспортів, які відсутні. ОСББ пропонує мешканцям придбати нові лічильники для заміни, але голова ОСББ шахрайка, довіри не викликає.

Чи мають лічильники води термін служби крім періодичності повірки?
Чи повинен споживач за свій рахунок замінити лічильники, чи це повинен робити водоканал, адже витрати включено до тарифу?
Чи нічого не робити, укласти договір і нехай водоканал сам із цим розбирається?
Чи може Водоканал відмовитись укладати договір доки споживач не замінить лічильники?

Дякую за допомогу.

4
Доброго дня!
Я отримав від ЖЕК-у припис з вимогою прибрати з загального балкону металеві двері від моєї квартири, які я замінив, та невелику кількість піноблоків "... з метою забезпечення санітарного стану та дотримання правил протипожежної безпеки..."
У разі невиконання погрожують скласти протокол та передати до адмінкомісії району.
Піноблоки складені у кутку за дверима, а металеві двері стоять вздовж стіни. На мою думку, ні те ні інше не перешкоджає відчиненню дверей, проходу або евакуації. Піноблоки я міг би прибрати, а важкі громіздкі двері - наразі проблематично.
Чи правомірні вимоги ЖЕК-у та як можна з ними боротися? Що я порушую? Чи реальні погрози стосовно адмінкомісії? Був би вдячний за пораду.

Сторінок: [1]

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email