Форум > Оплата ЖКП

Питання оплати опалення МЗК у будинку дописувача

<< < (5/5)

Гриша:
Здоровеньки були! Як ветеран з лічильником ( з 2007 р ), причому -один із двох у під'їзді, можу Вам одразу сказати: звертатись нема куди, бо закони у нас не діють. Вас обманюють щодо приміщень з перших поверхів, жодні нежитлові приміщення не належать до МЗК. Я не юрист, та цікавився, і знайшов про МЗК - це загальні коридори у під'їзді, сходи та ліфтові площадки, причому тільки ті з них, де є працюючі батареї. А також суміжні приміщення, які мають спільні двері. Приміщення, які мають двері назовні ( на вулицю ) не належать до МЗК. Так здається. Отже, перевірте!

Гриша:
Шановні! Не знаю, чи ще проблема актуальна. В мене є така пропозиція - вимагати від виконавця послуг письмового обґрунтування нарахувань за МЗК. Поки такого нема - не платити. Пропоную судове рішення  № 76128328 у ЄД Реєстрі СР з апеляціями. Там є уся правова база.

Юрій Васильович:
НПА, дотримання яких треба вимагати викладено у пості дописувача  Gelo https://gro-za.org/forum/index.php?topic=10282.msg64102#msg64102

Гриша:
Шановний Юрію Васильовичу! Дякую, що долучилися. Але в мене особисто проблема відсутності вихідних даних. В будинку ОСББ. Голова правління не надав інформацію про площу опалюваних МЗК. Тому в моєму проекті нема потрібного для застосування методики коефіцієнта. Таким чином, ОСББ унеможливлює прозорі розрахунки. З 2015, коли прийшов приватний виконавець, за моєю спиною разом з ОСББ вони щось там вирішили ( я про необгрунтовану, завищену площу МЗК ) і надсилають рахунки, в яких 2 рядки: витрати за моїм лічильником, витрати на МЗК, а до сплати пропонується одна спільна сума, без розподілу за цими рядками, причому МЗК коштують стільки ж, скільки ще одна квартира. Контакти з виконавцями відсутні - вони не відповідають на зареєстровані звернення. Може, щось порадите в моїй ситуації? Дякую.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[*] Попередня сторінка

Go to full version