'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: МАФ, договір оренди і ФОП  (Прочитано 3547 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Маргоша

  • *
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 21
    • Перегляд профілю
МАФ, договір оренди і ФОП
« : 23 Червня 2012, 21:31:28 »

 с 2006 года я частный предприниматель и имею кафе.в этом году ко мне пришла прокуратура и составила акт,что я не имею права вести деятельность так, как у меня нет договора аренды на земельный участок.У меня есть паспорт привязки тимчасової споруди,договір про сплату пайової участі (внеску) власника тимчасової споруди (малої архітектурної форми) в утриманні об єктів благоустрою м.Києва і довідка про функціональне призначення тимчасової споруди.пришел иск. позивач- Киевский прокурор защиты прав граждан и интересов госудаства в экологической области в интересах государства в лице киевской городской рады, кот мне и выдавала все справки.на основании ст.121 Конституции, ст.2 ГПК ст.20,36-1 ЗУ "Про прокуратуру" обязать меня освободить ділянку арестовать ділянку и стягнути шкоду.написано что я нарушила ст.212 ЗК,125,126,116 зк и что согласно кадастру этот участок принадлежит дарницкому лесогосподарству (комунальне пидприємство). но ведь при оформлении документов на малу архитектурну форму не требовали договор аренды и я так работаю с 2007 года. правомочно ли это? можно ли оспорить?
Записаний

Маргоша

  • *
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 21
    • Перегляд профілю
Re: МАФ, договір оренди і ФОП
« Reply #1 : 23 Червня 2012, 21:34:20 »

КИЇВСЬКА МІСЬКА РАДА
IX сесія VI скликання
РІШЕННЯ
від 26 січня 2012 року N 2/7339
Про деякі питання здійснення підприємницької діяльності в тимчасових спорудах
Із змінами і доповненнями, внесеними
 рішеннями Київської міської ради
 від 5 квітня 2012 року N 383/7720,
 від 24 травня 2012 року N 484/7821
Відповідно до законів України "Про місцеве самоврядування в Україні", "Про столицю України - місто-герой Київ", "Про регулювання містобудівної діяльності", "Про благоустрій населених пунктів", з метою вирішення питань здійснення підприємницької діяльності в тимчасових спорудах на території міста Києва Київська міська рада вирішила:
1. Встановити, що розміщені до набрання чинності цим рішенням тимчасові споруди торговельного, побутового, соціально-культурного чи іншого призначення для здійснення підприємницької діяльності функціонують до 01.01.2013 (якщо документацією щодо їх встановлення не передбачено пізнішого терміну її дії) за умови виконання вимог, зазначених у пунктах 2 і 3 цього рішення.
2. Суб'єктам господарювання - власникам (користувачам) тимчасових споруд, зазначених у пункті 1 цього рішення, укласти договір про сплату пайової участі (внеску) власників тимчасових споруд (малих архітектурних форм) в утриманні об'єктів благоустрою м. Києва (далі - пайова участь) відповідно до рішення Київської міської ради від 24.02.2011 N 56/5443 "Про затвердження Порядку визначення обсягів пайової участі (внеску) власників тимчасових споруд (малих архітектурних форм) в утриманні об'єктів благоустрою м. Києва та внесення змін до деяких рішень Київської міської ради".
3. Встановити, що пункти 1, 2 цього рішення розповсюджуються на суб'єктів господарювання у разі подання ними у встановленому порядку заяви про укладення договору про сплату пайової участі до 10.06.2012 та сплати 100 % пайової участі до 01.07.2012 (окрім переоформлення у встановленому порядку договорів про сплату пайової участі, що були укладені до набрання чинності цим рішенням).

Я п.2 и 3 выполнила. но получается, что это филькина грамота и для прокуратуры это ничего не значит?
Записаний
 


Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email