'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Сторінок: [1] 2 3 ... 10
 1 
 : 01 Травня 2024, 21:18:26 
Автор Avrora - Остання відповідь від Avrora
Якими нормативно-правовими актами у своїй діяльності керується й керувались ЖБК?

Чи повинні були жбк керуватись ЗУ «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку»? Якщо так, до якого часу?

На підставі яких нормативно-правових актів витребувати зараз документи для ознайомлення у жбк за попередні періоди?

 2 
 : 31 Березня 2024, 16:23:54 
Автор Antia Fredmyt - Остання відповідь від Nina092
Тут ви знайдете найсвіжіші та найактуальніші новини про Президента Словаччини. Ми стежимо за кожним кроком Президента, подіями у політиці, економіці, міжнародних відносинах та іншими аспектами його діяльності. Наша команда журналістів постійно оновлює інформацію, щоб надати вам найсвіжіші новини та аналітичні матеріали. Ми прагнемо забезпечити об'єктивне та достовірне висвітлення всіх подій, пов'язаних з Президентом Словаччини. Приєднуйтесь до нас https://politanaliz.com.ua/1452-chaputova-zuzana/ , щоб залишатися в курсі останніх подій та отримувати доступ до ретельно підготованої інформації про Президента Словаччини.

 3 
 : 31 Березня 2024, 11:28:56 
Автор Columbina - Остання відповідь від Columbina
План действий.
1. Заявление  в суд о исправлении описки в резулятивной части - исправить с декабря по февраль. Понимаю, что будет нарушен срок исковой давности. но другого выхода пока не вижу. На исправление суммы долга думаю судья не пойдет...
2. Претензию взыскателю с уведомлением о запрете принудительного взыскания, уточнением  сумм оплаты в соответствии с назначением платежей. Суммы поступающие на р/с взыскателя  от СИ мне неизвестны.  Требую вести учет в соответствии с назначениями платежей (тогда разница по коммунальным будет 200-300 грн. не смертельно). По долгу СИ оплачиваю чуть меньше, чем были бы удержания  ПФ.
Иду верным направлением?

 4 
 : 31 Березня 2024, 10:50:28 
Автор Columbina - Остання відповідь від Columbina
Получила справку о задолженности от ЖСК по состоянию на 01.03.2024 г. Долг формируют с момента принятого решением суда. не с 2014 г. Далее ведут учет переходящим остатком.  Указаны общие суммы начислений за год и общие суммы платежей за год. При этом каждом моем платеже указывается назначение - коммунальные услуги за май 21. июнь 21 и т.д.. Отдельно произвожу погашение долга по решению суда. Поскольку есть ИЛ, производится принудительное взыскание с пенсии.  С мая 2022 ПФ прекратил взыскание на основании ЗУ 2129-1Х. который предусматривает Тимчасово, на період до припинення або скасування воєнного стану на території України:припиняється звернення стягнення на заробітну плату, пенсію, стипендію та інший дохід боржника[/b]. С 2023 г. я самостоятельно (т.е. добровольно) оплачиваю долг по решению суда на р/с судебного исполнителя, естественно указывая назначение платежа.
Нашла 2 проблемы. 1. В описательной части решения суда указывается период долга - с декабря по декабрь (3 года), в резулятивной части с декабря по февраль (3 года + 3 месяца). Ходатайство о применении сроков исковой давности подавалось вовремя. Судья так хотел поддержать авторитет адвоката истца (совершенно очевидно в процессе суда). что запутал сам себя.... Разница сумм составляет 1832 грн. ЖСК смотрит на резулятивную часть и повторно включает 1832 грн в долг.
2. В сумма долга включены начисления за февраль 2024 -  693 грн. При этом срок оплаты за февраль еще не наступил.
ИТОГО считаю необоснованно доначислено 2525 грн.

 5 
 : 28 Березня 2024, 09:46:21 
Автор Milfort - Остання відповідь від IskraIlona
Добрий день!як відбитись від облгазу від нарахування "боргу" за доставку газу при нульовому споживанні?В квартирі ніхто не живе,новобудова.Чи діє мораторій на судові позови на комунальні послуги під час воєнного стану?Дякую!
Те саме стосується взагалі комунальних послуг - батьки зареєстровані на Нікопольщині, яка під обстрілами, там половини населення немає, а дзвінки та повідомлення про борги надходять регулярно.

 6 
 : 28 Березня 2024, 09:44:14 
Автор Demys - Остання відповідь від IskraIlona
Є досить потужний магазин військового спорядження в Києві https://orkov.net/ по своєму каталогу товарів це навіть більше, ніж військторг, можна окрім тактичного одягу та спорядження придбати оптику, приціли, тепловізійне обладнання, навіть набої та зброю. Звісно все у відповідності до законодавства, а щодо цін та якості, то тут все супер. Скажу, що ми закривали через них багато різних заявок, особливо цікавими є саме оптика та приціли - можна навіть таке обладнання як коліматори холосан купити.

 7 
 : 24 Березня 2024, 20:33:39 
Автор Avrora - Остання відповідь від Юрій Васильович
В Києві?

 8 
 : 23 Березня 2024, 16:49:13 
Автор Avrora - Остання відповідь від Avrora
Добрий день. Прошу порадити хорошого адвоката з досвідом, планую суд з жбк (відносно теплового пункту). Дякую.

 9 
 : 22 Березня 2024, 16:55:30 
Автор Columbina - Остання відповідь від Юрій Васильович
Так.

 10 
 : 19 Березня 2024, 18:48:44 
Автор Nina092 - Остання відповідь від Nina092
На нашому веб-порталі ми стежимо за діяльністю та ініціативами Ігоря Володимировича Клименка в якості міністра внутрішніх справ. Ми надаємо актуальні новини, аналізи та інформацію про ключові ініціативи та події, пов'язані з діяльністю Міністерства внутрішніх справ під керівництвом Ігоря Клименка. Тут https://politanaliz.com.ua/1210-klymenko-ihor/ ви можете дізнатися про заходи, спрямовані на забезпечення безпеки громадян та збереження правопорядку в Україні, а також про реформи та модернізацію системи правоохоронних органів. Ми також розглядаємо найбільш важливі теми, пов'язані з боротьбою зі злочинністю, тероризмом, корупцією та іншими викликами для суспільства.

Сторінок: [1] 2 3 ... 10

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email