'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Перегляд Повідомлень

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - Helen

Сторінок: [1]
1
Відкрита і прозора інформація про життя всіх наших "законників", на думку КСУ - громадянам не потрібна ....
А я так мріяла і сподівалась подивитись декларації деяких "моїх любих" суддів (які вони повинні обов`язково складати  з початку цього року...) :(

2
Вирішила звернутись до ГУЮ стосовно цього Розпорядження  приблизно з наступними питаннями (у відношенні свого будинку):

-   чи проводило ГУЮ при реєстрації Розпорядження перевірку поданих ВО КМР (КМДА) документів щодо даного будинку на предмет їх справжності та відповідності Конституції України….згідно  встановленого Порядку (процедури) реєстрації,……
-   надати роз’яснення ГУЮ щодо відповідності нормам діючого законодавства п. 1 вступної частини Розпорядження (обов’язково вказати ці норми…..);
малось на увазі 
Цитувати
«1. Встановити тарифи та структуру тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, які надаються виконавцями цих послуг по кожному будинку окремо, для здійснення розрахунків із споживачами в залежності від оплати останніми не пізніше або після 20 числа місяця, що настає за розрахунковим, що додаються.»
-   надати копію обґрунтування підстав ВО КМР (КМДА) для видання цього Розпорядження
-   надати копію висновку ГУЮ щодо відповідності цього Розпорядження законодавству…
-   надати перелік всіх поданих ВО КМР (КМДА) до ГУЮ документів щодо даного будинку, на підставі яких було здійснено розрахунок та встановлено/погоджено/затверджено тарифи/їх структуру по буд ХХХ у розмірі ХХх; в т.ч. вказати всі органи/інстанції, які проводили дії з перевірки розрахунку цих тарифів по будинку для їх належного встановлення/затвердження/погодження …
-   вказати дату, з якої починається (почалась) дія вище вказаного Розпорядження у м. Києві та  дату, з якої ці тарифи повинні бути обов’язково застосовані у розрахунках з  кінцевими споживачами визначених будинків …
-   надати інформацію про всі інші Розпорядження .. КМДА, які пройшли державну реєстрацію в ГУЮ м. Києва в період 2006 – 2011 рр. та на підставі яких у будинку  ХХХ  були встановлені/погоджені/затверджені тарифи на послуги «з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій» та тарифи «на комунальні послуги з централізованого постачання холодної води і водовідведення …» (обов’язково зазначити …. по кожному виду послуг окремо).

І ось яка чУдова відповідь…

3
Шановні форумчани!
Враховуючи те, що моєму  «улюбленому»  Жеку ще вистачило нахабства під час кримінальної справи (проти нього)  проводити  гром/слухання (??!!) та збільшувати тариф !!! , то у мене виникають погані підозри щодо проведення аналогічних дій і в інших будинках (котрі  взагалі  не підозрюють про таку  ситуацію).

В зв’язку із чим, прошу Вас уважно подивитись на нижче викладений перелік будинків, які обслуговуються тим  же Ж.. (який «випадково» вдалось умикнути ).
Більшість  цих будинків розташовані далеко від мого (КИЇВ).
Але, можливо Ви або ваші знайомі ( друзі, тощо) мешкають саме в них – будь ласка, доведіть до них цю інформацію.

4
Новини / Збірник новин на 24.10.2011 р.
« : 24 Жовтня 2011, 17:52:33 »
Останні новини по темі ...
Янукович подписал закон, ратифицирующий соглашение между Украиной и МБРР относительно выделения $200 млн

17:25

Президент Украины Виктор Янукович подписал закон № 3812-VІ "О ратификации гарантийного соглашения (проект по энергоэффективности) между Украиной и Международным банком реконструкции и развития", сообщает пресс-служба главы государства в понедельник.
Верховная Рада 5 октября ратифицировала гарантийное соглашение между Украиной и Международным банком реконструкции и развития (МБРР), выделяющим $200 млн в рамках проекта по энергоэффективности.
Ратификация соглашения позволяет принять практические меры по началу совместного с МБРР проекта, в рамках которого акционерное общество "Укрэксимбанк" будут привлечены кредитные ресурсы для повышения конкурентоспособности украинских, в том числе поставщиков коммунальных услуг через расширение доступа к источникам долгосрочного финансирования, финансовую поддержку, внедрение энергоэффективных технологий, улучшение состояния защиты окружающей среды, а также расширение способности коммерческих банков предоставлять средние и долгосрочные займы, развивая банковский сектор.
Проект по энергоэффективности направлен на финансирование мероприятий, которые будут способствовать улучшению эффективности энергопотребления украинских предприятий и сокращению удельного веса традиционных энергоносителей в структуре состояния окружающей среды.
Согласно пояснительной записке к документу, в рамках проекта по энергоэффективности, предусматривается привлечение Укрэксимбанком займа МБРР на сумму $200 млн под гарантии Украины до 30 лет с шестилетним льготным периодом.
В рамках проекта предусматривается предоставление украинским предприятиям, в том числе поставщикам коммунальных услуг среднего и долгосрочного финансирования производственных нужд: инвестиционное кредитование, в том числе через отобранные коммерческие банки-участники.
При этом отмечается, что обслуживание и погашение займа будет осуществляться Укрэксимбанком, как непосредственным заемщиком.


и ещё...

24 октября | 15:09 Экономика
< Обратно ко всем новостям
 
Автор: Ярослав Конощук
Предприятия КТЭ сознательно доводят до банкротства - экс-министр
КИЕВ. 24 октября. УНН.
Предприятия коммунальной теплоэнергетики Украины могут в среднесрочной перспективе оказаться в частных руках. Об этом на пресс-конференции сказал экс-министр по вопросам жилищно-коммунального хозяйства Алексей Кучеренко, сообщил УНН.
По его словам, предприятия сознательно доводят до банкротства.

"Компании обязаны полученные деньги от населения сразу перечислять газовикам, энергетикам и на другие цели. В то же время сами предприятия коммунальной теплоенергеткы не получают компенсаций по разнице в тарифах", - прибавил он.

А. Кучеренко также отметил, что компании намеренно доводятся до банкротства, чтобы потом отдать их в частные руки.

"Я не против частного капитала, однако при условии государственного регулирования тарифов, поскольку есть существенный риск их роста", - резюмировал экс-министр по вопросам жилищно-коммунального хозяйства.
Источник:  УНН


"Вечерние Вести"
Мнение: коммуналку «повесят» на местное самоуправление
16:43 / 24.10.2011
Это произойдет по причине отсутствия средств на модернизацию ЖКХ в проекте госбюджета-2012

В проекте государственного бюджета Украины на 2012 год нет ни одной статьи, в соответствии с которой в следующем году была бы выделена хоть одна гривна на модернизацию теплосетей и ЖКХ. Об этом 24 октября на пресс-конференции в Киеве заявил президент Всеукраинской ассоциации частных инвесторов ЖКХ Сергей Бульбас.
«Из 5,5 млрд грн., необходимых сейчас для модернизации ЖКХ, в бюджете нет ни одной статьи, в которой хоть как-то это было прописано и это откровенно пугает», - заявил эксперт.
По мнению Сергея Бульбаса, ситуация может принять нежелательный оборот для местных бюджетов.
«В этом вопросе, ввиду отсутствия центрального финансирования, министерства скорее всего будут «сваливать» ситуацию на органы местного самоуправления. И это означает, что серьезной модернизации ЖКХ не произойдет по причине крайней орграниченности местных бюджетов», - подытожил эксперт.
Как сообщалось ранее, в некоторых регионах страны отопительный сезон начался еще 10 октября. При этом включение отопления в некоторых городах не обошлось без казусов. Так, например, в Днепропетровске при температуре +16 коммунальщики включили отопление в некоторых многоэтажках города. При этом батареи были настолько горячими, что в квартирах люди вынуждены были включать кондиционеры.
Сергей Костеж 

6
Хто з форумчан судився з ТОВ "Житлобуд-1"?
Скиньте будь ласка, ссилку (не можу знайти). Терміново!!!

7
Кримінальне судочинство / Запитання
« : 15 Серпня 2011, 13:09:38 »
Бажаю срочно повідомити про підозру отримання прокурорськими працівниками хабаря – хто знає, куди саме потрібно звернутись, у який відділ? (чула, що у ВР колись сворювались комісії з цього приводу).

8
Проясню ситуаціїю:
 мою багатостраждальну апеляційну скаргу  з середини 2010 р.  ап. суд постійно пинав до вищих інстанцій і відмовляв прийняти до розгляду, але коли його зобов,язали це зробити - останні пів року, з різного приводу не починають розгляд (що викликає у мене певний сумнів). Тому, щоб не марнувати час і в подальшому не надати можливість ап. суду та Жеку (у разі змови) нахабно викинути мене з процессу (в т.ч. якмога оскладнити їм ухвалення чергового незаконного рішення), я закидала суд власними заявами та клопотаннями (з повідомленням про виявлені або з,ясовані, під час очікування розгляду, різноманітними фактами, що мають ознаки злочину).  Думаю, постійні форумчани смікнуть, куди я схиляю процесс.
Тому, мені  цікава стороння думка щодо реакції суду на такі клопотання (бо наскількі мені відомо, вони їх дуже не люблять).

9
(про що яскраво свідчить частка нижче викладеного листа, який було відправлено Жеком до однієї інстанції у відповідь на мою чергову скаргу але копія якого випадково потрапила до мене). Вважаю, що такі «шедеври» потрібно перенести до гілки «приколів нашого міста» (жаль нема фото директора-підписанта).

10
Добрий день, шановний Вікторе Івановичу!
Мене звуть Олена (Станіславівна).
Звертаюсь до Вас з прохання про невідкладну допомогу (нещодавно ми спілкувались по телефону).
Кілько слів по суті справи.
З лютого 2010 р. у суді Оболонського р-ну розглядається справа за позовом ТОВ "Ж" про стягнення з мене заборгованості за опалення та за утримання пр/території в період 2006-2010 р. (холодне/гаряче водопостачання я регулярно сплачую окремо за лічильниками). З часом, вимоги ТОВ "Ж" у періоді зменшились, а саме: з 2006 по 01.07.2009 р..
Але, враховуючи те, що суддя вже відверто і неприховано надає переваги ТОВ "Ж", я змушена негайно (до винесення рішення) реагувати і окремо подати власний позов. Приводів для цього багато, наприклад:
враховуючи те, що в моєму будинку встановлено власний водогрійний котел з лічильником, однак нарахування за опалення протягом всіх 10 років існування будинку ТОВ "Ж" робило як за централізоване. Про інші начебто "надані послуги" взагалі мови немає - що можна було робити ТОВ "Ж" у новобудові?
Зрозуміло, що протягом останніх 5-8 років я регулярно вимагала у ТОВ "Ж" перелік всіх послуг з метою перевірити їх надання по факту, а також пропонувала укласти зі мною відповідний договір. На щастя, вони жодного разу ненадали належних документів і повністю проігнорували мене. За такими умовами я офіційно сповістила ТОВ "Ж" про небажання (відсутність наміру) отримувати їх невідомі послуги і моєї несплати за них як за незамовлені.
Вважаю, що саме зараз настав час вже мені наступати в "атаку".
Але є один момент, який мене дуже бентежить: я хочу  подати позов не за останні 3 роки, а за весь період їх обслуговування будинку (11 років). Підставами для цього  я хочу зазначити - "спричинення шкоди моєму здоров’ю в наслідок неналежного надання  послуг" і примусити зробити перерахунок за весь час їх обслуговування на підставі того, що я тільки нещодавно дізналась про неправильне застосування і нарахування мені за послугу "опалення".
Я не знаю, що з цього може у мене вийти, тому і звертаюсь до Вас в друге. Дуже розраховую на Вашу пораду і допомогу. Можливо хто не будь із наших співгромадян звертався до суду з такими вимогами?
Також я хочу у Вас запитати - чи не змогли б Ви мені порадити порядного адвоката для цієї справи, виходячи з власного досвіду - на одинці я дійсно не впораюсь. 
Вікторе Івановичу, як що можна, напишіть будь ласка мені відповідь на мій еmail: horst5@yandex.ru  (для збереження конфіденційності на даному етапі).
З нетерпінням буду чекати від Вас повідомлення.
З повагою, Олена.

Сторінок: [1]

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email