Форум > Громадські слухання щодо тарифів

Громадські слухання ТОВ Житлобуд-1, користувач Helen

(1/4) > >>

Helen:
Шановні форумчани!
Враховуючи те, що моєму  «улюбленому»  Жеку ще вистачило нахабства під час кримінальної справи (проти нього)  проводити  гром/слухання (??!!) та збільшувати тариф !!! , то у мене виникають погані підозри щодо проведення аналогічних дій і в інших будинках (котрі  взагалі  не підозрюють про таку  ситуацію).

В зв’язку із чим, прошу Вас уважно подивитись на нижче викладений перелік будинків, які обслуговуються тим  же Ж.. (який «випадково» вдалось умикнути ).
Більшість  цих будинків розташовані далеко від мого (КИЇВ).
Але, можливо Ви або ваші знайомі ( друзі, тощо) мешкають саме в них – будь ласка, доведіть до них цю інформацію.

Helen:
Сьогодні у моєму будинку  пройшли  «чудові»  г/слухання (за постановою N 869  з тарифом 3,28 м2).  Думаю, їх результати будуть дуже смішні.

Викладаю хід подій:

Оголошення з тупим тарифом Ж.. повісило у під’їздах за 7 днів до дати проведення г/с (під вечерю, у минулу п’ятницю).
Тому, тільки через пару днів, я та ще кілько моїх мешканців змогли подати «організатору» колективну заяву, в якої вимагали негайно прийняти рішення про відміну проведення цих г/слухань (зрозуміло, на підставі «виявлених» нами порушень) і повідомити про такі результати нашим мешканцям, шляхом розміщення об’яв у всіх під’їздах до 16.12.2011.
Але, до сьогоднішнього ранку (тобто, до дати проведення г/с) –  не було жодної об’яви і з боку посадовців стояла повна тиша (мабуть, ворожі рила ретельно готувались до бою).
Проте, такий варіант я теж передбачала, тому підготувала 2 пропозиції (з присущим мені гумором):
одну (для блізіру і різновиду) особисто від себе – де я пропоную мешканцям взагалі відмовиться від оголошеного кримінальною особою тарифу на «невстановлені та невідомі» послуги у будинку та зобов’язати організатора разом з балансоутримувачем ( !!) терміново визначити іншого законного  виконавця,
а другу  – від декількох наших мешканців будинку, з пропозицією поставити на г/с (для обговорення і голосування)  питання про погодження тарифу, який (на відміну від запропонованого), цілком відповідає фактично наданим  у будинку послугам, а саме: у загальному розмірі 0,39 грн./м2.
Ці пропозиції були подані нами за годину до початку г/с (щоб деякі ж..  не послаблялись).
І що ви думаєте, на г/с прибігли аж 3 жеківських представника і 4  з адміністрації (з нашого боку було лише 3 мешканця, включаючи мене).
Нажаль, один з нас вже встиг зареєструватись, тому ми одразу вирішили і послати на барикади його ОДНОГО, а самі умисно не пішли і залишились контролювати вхід (щоб наші запоздалі мешканці випадково не потрапили  на г/с і не дай Боже, прийняли  іншою кількістю невигідне рішення).
Отже, незважаючи на те, що нашого славного Бійця на г/с чуть не замордували ці нахабні посадовці, яким вже примарилось, що ось-ось, за рішенням ОДНОГО мешканця вони остаточно протягнуть свій «доведений до ручки» тариф  по будинку – але в момент оформлення цього рішення, на г/с не очікувано з’явилась я і  Бійцем «одностайно!!» було ухвалено приблизно наступне рішення:
-   не погодити запропонований Ж… тариф у розмірі 3,28 грн., на підставі…порушень… іншого ….(про нелегітимність та невідповідність проведення самих г/с навіть і зазначати не прийшлось),
-   прийняти пропозицію мешканців №…  і погодити тариф  …… у розмірі 0,39 грн./м2.
Одна із представниць організатора (яка в легкої єфорії від майже вже одержаної перемоги над  єдиним мешканцем), ще не встигла покинути приміщення г/с та почувши, що саме зазначається у рішенні – чуть не впала в кому. Потім почала виріщати, що особисто я  не була присутня на г/с і тому не маю права комусь щось надиктовувати але вже було запізно… РІШЕННЯ Єдиного представника від мешканців даного будинку було викладено і жирно підписано.!!!! Думаю, я не буду його оскаржувати  ;D
Тепер, з радістю очікуємо оприлюднення результатів цих г/слухань…  :P


Доречі, в ході цих г/с нашому Бійцю неодноразово наголошували, що Ж…  подає на нього та (вчергове) на мене  до суду за борги. Тому-то, я сиджу і думаю - мені вже починати хвилюватись і рвати волосся (на їх задах) з даного приводу або ні...??

P/s Оксані.
Я дуже давно взагалі нікого не спонсую і не займаюсь безпроцентним кредитуванням ..різного роду проходимців...

Перо:

--- Цитата: Helen від 16 Грудня 2011, 16:18:53 ---Сьогодні у моєму будинку  пройшли  «чудові»  г/слухання (за постановою N 869  з тарифом 3,28 м2).  Думаю, їх результати будуть дуже смішні.

--- End quote ---

Добре, що Ви небайдуже відноситеся до вказаних подій. Бо завтра тариф буде 3,28 долара США, а оскаржувати буде пізно.

Тетяна Academia:
Олено, ну й жарти у Вас! Нащо так не берегти слуг народу?  ;D

Щодо протоколу гр. слухань. Не раджу розслаблятись. Як фальсифікуються документи, Вам відомо. Доцільно подати до РДА заяву з інформацією про подані на слуханнях документи та прийняте мешканцями рішення (сподіваюсь, Ваш боєць протокол слухань підписав, свої пропозиції в ньому зафіксував і зміг зняти копію).

Хоч всі ці громадські слухання - велика фікція.

Тетяна Academia:
Обговорення громадських слухань буде перенесено у відповідний розділ.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version