'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Комунальне здирництво на лічильниках води  (Прочитано 1386 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

alexalex

  • *
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 373
    • Перегляд профілю

На захист прав споживачів комунальних послуг А Павловським направлено відповідні звернення Генеральному прокурору України В. Пшонці та Прем’єр-міністру України М. Азарову. У разі, якщо влада не покладе край знущанню над громадянами, буду ставити питання про особисту відповідальність цих вищих посадових осіб за бюрократичну канитель навколо елементарної процедури.
http://blogs.lb.ua/andriy_pavlovskiy/219186_komunalne_zdirnitstvo.html

Оставить комментарий (3)   

    Юрий Лукьянов Сегодня, 16:02 #
    В Харькове после того как закончился срок эксплуатации счетчиков и требуется новая поверка автоматически начинают начисления по тарифу на человека а не по реальным показаниям. Причем даже уведомление о том, что вам необходимо пройти поверку приборов учета воды никто не присылает. Но истинны ради и оранжевая команда этот вопрос решить не смогла.
    Ответить
    +2
    Олександр Олександренко Вчера, 18:23 #
    Пане Андрію,а є ще одна досить цікава процедура ,яка стосується оплати за використаний газ...Як відомо газ без тяги ,то є дуже небезпечна річ і в Україні існує ціла армія дармоїдів,які ту тягу ніби-то перевіряють.Причому,навіть перевіряють тягу у газовій кухонній пліті при відчиненій кватирці.Звісно ніхто нічого не перевіряє,а просто виписується акт,що все нормально і за кожний вид газового обладнання встановленного в хаті вимагається сплатити по п"ятнадцять гривень.Але,коли читаєш договір на постачання газу,то виявляється,що там у 14 пункті чорним по білому написано,що цю саму перевірку тяги виконує постачальник і за свій рахунок,тоб-то вартість цієї перевірки включена в тариф і сплачена споживачем...А тепер вгадайте ,що абоненту треба зробити,щоб пояснити дармоїду-пічнику,що тягу вже перевірино без нього і це робиться за рахунок постачальника?Водяний лічільник перевіряється раз на чотири роки,а тягу раз на рік по 45 грн.З якої радості?....
    Ответить
    +1
    Виктор Мазур Вчера, 15:03 #
    повірка приладів водопостачання виконується за рахунок підприємства, яке надає послугу водопостачання, тож це має здійснювати МКВП « Дніпроводоканал » згідно статті 28 пункт 3 Закону України «Про метрологію і метрологічну діяльність». Згідно ст.. 20 пункт 3.3 Закону України «Про житлово-комунальні послуги» споживач зобов’язаний забезпечувати цілісність засобів обліку комунальних послуг та не втручатися в їх роботу, а згідно ст..19 Конституції України ні хто не має бути примушений робити то, що не передбачено законодавством України.
« Останнє редагування: 13 Серпня 2013, 22:48:15 від alexalex »
Записаний
 


Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email