'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Перегляд Повідомлень

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - lioness

Сторінок: 1 2 [3] 4 5 ... 10
31
продовження позову

32
на нас з мамою подали позов(який по счету вже не памятаю),Попередній кооператив попросив суд оставити без розгляду,Треба писати заперечення та зустрічний позов,
Позов в захист справ споживачів за незаконне відключення квартири від єлектроєнергії та просити суд визнанити
- дії кооператива протиправними
-зобовьязати востановити живлення квартири
-і відмовити в позовних вимогах про взискання боргу за ком услуги та членськи внески,бо саме з вини позивача була  противоправно позбавлена можливістью користуватися своєю власністью  та отримувати від позивача зазначенні в позові послуги.
Я правильно розумію свої можливості ?
На помилки граматичні не зважайте(в мене комп з японськими програмами і я ще не всіма навчилася користуватися по цій же причині не можу стискати документи для форуму)
Вся моя робота-шпаргалки,закони,документи залишилися на старому компі.пока його востановлят вийде час на підготовку до суду.Отож я дуже потребую допомоги форумчан!

33
Добрий вечір!Є цікавий лист від водоканалу,Згідно цього листа,вузол учоту не відповідає нормативним актам для переходу на індівідуальні договори.Але як тоді взагалі може продовжуватися використовуватись для учоту води цей лічильник(вузол)?

34
Не здавайтеся ,Хай малий,але шанс є.Навідь програш та негативний досвіт -це теж перемога,

35
Добрий вечір.Читаю вашу тему і вона схожа на мою ситуацію.
По питанню -
Цитувати
Еще раз хочу обратить Ваше внимание, Юрий Васильевич, на вопрос о членстве. Стоит ли мне его обострять, подавая ходатайство о истребовании  документов с ЕДР и т.д.? Каждая сторона доказывает те обстоятельства на которые ссылается, Истец доказательств не подал - это его проблемы.
Если истец доказательств не подал и Вы промолчали,значит Вы согласны с тем,что являетесь членом.И это уже ваши проблемы.
Запросить не сложно,просите!Просите под все их расчеты первичную бухгалтерскую документацию.В моем случае-после требования этой документации ЖК попросил суд оставить иск без розгляду.Только незабудьте перед клопотанням в суд-запросить это у председателя.Делайте запрос на информацию-там 5 дней на исполнение.Я конечно не профи,если не права,то Юрий Васильевич поправит.
Насчет адвоката,то они резвые только на первых заседаниях.Мое дело длилось где то два года,то адвокат ЖК вообще стала работать спустя рукава,так как обьем работы со мной превысил оговоренную оплату .Затягивание дела с моей стороны вымотало противника материяльно и физически.

36
Цитувати
Геть колективного споживача. Кожен сам платить за себе.
-це питання можно вирішити тільки при проведенні зборів?
-чи може достатньо написати заяву до водоканалу,та підписати жильцями?
Бо председатель таке собрание не проведе і протокол не підпише!
--Які ще є варіанти відмовитися від колективного споживача?

37
Дякую за терпіння.По трохи починаю розуміти ситуацію.
Цитувати
Додатки № 3, № 5 є?
-цих додатків поки що не маю.
Цитувати
Але цікаво,як кооператив ці кошти має право внести нам в оплату?
_Це має бути окрема строка затрат в кошторисі?
Якщо дійсно є плата "за дощ", то це повинно бути закладено в кошторисі.
-нема плати за дощ в кошторисі-нема юридичних підстав вимагати іх оплату,так?

Цитувати
Цитувати
я припускаю,що в обичну каналізацію.
В такому випадку треба за це платити....   Бо тоді об'єм отриманої води менший ніж злитої. Бо  до отриманої додається дощ.
Припускати це діло хороше,але треба витребувати технічний план будинку .Там буде план системи каналізації.
 Розрахунок дощу зробили на підставі проєкту /плану теріторії,але придомова теріторія у нас не визначена актом право власностї на землю і є комунальною.Та й вода з вулиці у підвал будинку до підвальної каналізації не попадає.

--Крім того на території двору стоять гаражі (дуже багато),то частина дощу льется саме з цих ЧУЖИХ  гаражів-то чи маю я і за них платити?
 ЖК Виставляючи вимогу сплатити по цьому рахунку,при моїй незгоді має надати  суду детальний розрахунок суми,первинні документі під цей розрахунок?
-Наші цивільні  суди не проводят таких перерахунків для визначення  достовірності боргу( то має робити позивач).То при такому розкладі можна розраховувати на відмову у позові за недоведеністью.А правильно розумію ситуацію?

38
Цитувати
Вартість послуги централізованого водопостачання та водовідведення для Вас така сама, як і для інших споживачів у Вашому місті. Додаткові витрати, які ЖБК несе за скидання дощових вод у каналізацію (якщо дійсно скидає) ні як не стосуються Вашої плати за воду і водовідведення. Це умови функціонування Вашого ЖБК, що поробиш
Ці суми виставляються як борги за воду с поясненнями,що хтось не заплатив,а хтось краде.

Але цікаво,як кооператив ці кошти має право внести нам в оплату?
_Це має бути окрема строка затрат в кошторисі?
-Якщо ця сума в кошторис не включена,то чи є у ЖК право вимоги від людей оплати цих коштів?

39
Ви праві,я пропустила два аркуша.
Якщо подивитися 26 пост де претензія -то там сумма за саму воду 16918,а з водовідведення -89463.Якщо сума за водоканалізацію має дорівнювати вартість води,то це приблизно 34000 гривень.А у нас 89,463 .Різниця 54 тисячі.Я припустила,що це за сніг та дощ.Бо іншого в договорі не найшла.
ЖБК не заперечує проти вимог,вони згодні платити.Заяви про скасування судового наказу не буде.
Цитувати
В парадних є по одній трубі по яким з криші стікає вода до подвалу будинку.
А з підвалу куди?
я припускаю,що в обичну каналізацію.А хіба є ще якісь варіанти куди ця вода може потряплять з підвалу житлового будинку?
Може я задаю багато питать,але щоб шукати....чорну кішку,маю хоть трохи зрозуміти ,що воно таке.

40
У мене нема голослівних звинувачень.В Одесі багато ЖК,але я в них питаю про таку статью розходів,а вони взагалі не розуміють про що йде мова.До 2017 року ЖК такі статьї розходів не сплачував!Крім того літній дощ не тільки попадає в колектор,а й випаровується.Це юг,тут асфальт плавиться.
З ваших слів треба з'ясувати
Цитувати
З'ясуйте, зрештою, чи у Вашому ЖБК дощові води скидаються до каналізаційного колектору водовідведеня з будинку, або до каналізаційного колектору зливового водовідведеня з прибудинкової території ЖБК з подальшим  потраплянням на очисні споруди для очистки, чи ні. Це зараз є головним питанням.  А не голослівні звинувачення.

Колекторного люку біля будинку не бачила.Я так розумію,що в горсовете(ЧИ ДЕ?) має бути план розташування колекторних люків .
Де ще можна пошукать технічну документацію по цим люкам та колекторам?
В парадних є по одній трубі по яким з криші стікає вода до подвалу будинку.Колекторниї люки для прийму дощової води є тільки на дорозі дуже далеко від будинку.
Крім того Одеська область останні три роки страдає від засух ні дощей ні снігу,а тут така сума....

41
прочитала.
Ситуація погана.Але десь має бути вихід.
Я такий самий громадянин країни як інші украінці,але цим договором порушується моє право на отримання послуги за тою ціною,яку сплачують інші громадяни.
Люди в кооперативі-одні залякані,другі мають свій зиск з цієї ситуації.
-Що я можу сама зробити,щоб шахраї мене не обкрадали?
-До ліцензіата є сенс звернутися з скаргою?
На сайті інфоксу взагалі немає ніяких договорів.На Харьковскому сайті є,а в нас немає.
По документам-спробую через депутатський запит їх отримати.
Зараз ЖК начне з мене вимагати ці лишні кошти,як відбитися від цих притензій?


42
КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
ПОСТАНОВА

Цитувати
від 21 липня 2005 р. № 630
Київ

Про затвердження Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення та типового договору про надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення
{Типовий договір в редакції Постанови КМ № 933 від 03.09.2009; із змінами, внесеними згідно з Постановами КМ № 151 від 17.02.2010, № 1135 від 31.10.2011, № 1037 від 30.10.2015, № 633 від 18.08.2017}
Цитувати
Про затвердження Правил надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення і типових договорів про надання послуг з централі...
Документ 690-2019-п, чинний, поточна редакція — Прийняття від 05.07.2019
(  Остання подія — Набрання чинності, відбулась 13.08.2019

Колективний договір не відповідає типовим договорам ні по першій постанові ні по другій.
Дата його підписання 11.06.2018 року.
В ньому йде весь час мова про комунальні мережі та про закони про комунальні мережі .Але  Одеса давно передала водоканал в аренду Інфоксу.
-То чи є ці мережі комунальними?
-Чи розповсюджуються закони зазначенні в договорі на побутового споживача?



Сторінок: 1 2 [3] 4 5 ... 10

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email