'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Перегляд Повідомлень

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - Slava2020

Сторінок: [1]
1
Доброго дня,
ми більше трьох років повністю платимо за комунальні послуги. Спочатку тиждень назад нам залишили прикріплений скотчем на дверях лист без конверта від Київводоканал що у нас борг в пять тисяч. До листа було прикріплено папір з інформацією, що нам збираються відключити каналізацію (я прогуглив) таким специфічним пристроєм-заглушкою, що спускається на тросі в каналізаційний стояк. Ми направили відповідь рекомендованим листом (див. прикріплений файл) де в тому числі сказали, що боргів у нас немає, попросили застосовувати позивну давність до нашого випадку. Сьогодні з мобільного подзвонила жінка представившись, що вона з водоканалу і повідомила, що у нас є вибір або укласти договір визнавши борг (я так зрозумів договір реструктуризації) або до нас приїде "бригада" перекривати стояк і тоді ми будемо "на колінях" її просити щось зробити бо хоч повторне підключення до каналізації і коштує всього 2000 грн як швидко воно відбудеться ніхто не знає.
Запитання, як на даний момент ситуація з вірогідністю даних погроз- без каналізації зрозуміло жити неможливо. З іншої сторони зрозуміло, що вони витягнули старий борг з нульових. В принципі якщо на даний момент все відбувається в позасудовому порядку(?) кожен може підійти і погрожуючи щось  зробити вимагати сплати боргу за інтернет, яким я користувався в 1998 році? :)

Сторінок: [1]

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email