'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.


Відповідь

Ім'я:
Email:
Тема:
Іконка повідомлення:

Вкладення:
(Clear Attachment)
(Вкладення)
Restrictions: 4 per post, maximum total size 24000KB, maximum individual size 8000KB
Verification:

підказка: натисніть alt+s для відправлення або alt+p для перегляду повідомлення


Повідомлення в цій темі

Автор: zif
« : 20 Лютого 2017, 22:16:56 »

Споживач  має наміри подати заяву в поліцію про те що договір він не підписував, в той час його там не було і дані в договорі не його.
Договір підписаний 30 грудня в цей час споживач був 1000км від місця де укладався договір.
Не знає як заяву написати.
Автор: zif
« : 26 Січня 2017, 19:22:48 »

Це вже все? Більше ніхто нічого не порадить?
Автор: Юрій Васильович
« : 24 Січня 2017, 20:54:37 »

Пішли по колу...
Автор: zif
« : 24 Січня 2017, 08:37:22 »

Це мене і інтересує: що треба  зробити щоби поставили назад автомат 25А.
Автор: Юрій Васильович
« : 23 Січня 2017, 23:40:40 »

Та нехай...
Автор: zif
« : 23 Січня 2017, 23:14:08 »

 до конфлікту  автомат стояв 25А,після 16. Для чого техумови  ,нехай поставлят те  що було.
Автор: Юрій Васильович
« : 23 Січня 2017, 14:27:07 »

Завіряти непотрібно.
Ви ПКЕЕН прочитаєте, нарешті? У Вас би зникла потреба у багатьох запитаннях...
Цитувати
потужність об’єкта споживача (далі - потужність) - максимальна величина потужності за одночасного ввімкнення струмоприймачів на об’єкті побутового споживача, визначена на підставі проектних рішень та зазначена у договорі про користування електричною енергією;

Цитувати
4. У договорі обов'язково зазначається величина потужності, яка визначається виходячи з потужності наявних у побутового споживача струмоприймачів. При цьому загальна потужність не може бути вищою за потужність, передбачену проектом об’єкта побутового споживача та/або технічними характеристиками зовнішніх електричних мереж об’єкта побутового споживача.
Цитувати
40. Енергопостачальник безплатно:
дає рекомендації щодо можливості та доцільності використання електричної енергії для опалення, а також щодо енергозбереження та режимів споживання електричної енергії;

Якщо у Вас праска у 3 кВт, можуть запропонувати на час її роботи не включати ще щось з великою потужністю. Бо якщо одночасно включати всі винаходи людства, що живляться електричним струмом, то ніяких норм ДБНів не вистачить.
Цитувати
42. Побутовий споживач електричної енергії зобов'язаний:
узгоджувати з енергопостачальником нові підключення та переобладнання внутрішньої електропроводки, здійснювані з метою збільшення споживання електричної потужності ;
Тому у разі встановлення бойлера потрібно або вибирати такий, потужність якого б не призводила до перевищення договірної, або узгоджувати з РЕМ збільшення потужності...
Цитувати
Крім того, важливо, щоб бойлер разом з іншими приладами не перевищував потужності, виділеної на квартиру (вона вказується в договорі з постачальником електричної енергії). Для побутових споживачів договірна потужність нерідко становить 1,3-2,5 кВт. ...
...Вихід — збільшувати дозволену споживану потужність. Для цього потрібно звернутися в територіальний підрозділ обленерго з заявою та отримати нові технічні умови. 

http://ukrpost.biz/elektrichnii-boiler/
Автор: zif
« : 23 Січня 2017, 08:35:33 »

 Від усіх приладів потужність по паспортах,(сумарна)+ ймовірність одночасного включення----хто повинен це завірити,або зразок бланка.
Автор: Юрій Васильович
« : 22 Січня 2017, 23:06:05 »

Я з вами згідний. якби щей був документ де вказано потужність наявних у побутового споживача струмоприймачів.
У технічних паспортах приладів...
Автор: zif
« : 22 Січня 2017, 22:37:17 »

 Я з вами згідний. якби щей був документ де вказано потужність наявних у побутового споживача струмоприймачів.
Автор: Перо
« : 22 Січня 2017, 21:44:40 »

Спочатку проводите переддоговірну роботу -узгоджуєте, чи намагаєтесь узгодити усі умови договору. Йде сбір доказів. У разі відмови укласти договір на умовах, які вважаєте потрібними та законними, або ж бездіяльності -подаєте позов до суду з вимогою визнати договір укладеним у наступній редакції... (наводите цю редакцію договору у позові).
Автор: zif
« : 22 Січня 2017, 01:12:25 »

Зміна власника чи користувача приміщення автоматично призводить до потреби переукладання договору.  Під час укладання договору з новим  власником/користувачем зазначається потужність, заявлена новим  власником/користувачем, відповідно до сумарної потужності належних йому електроприладів,

якщо можна з цього місця детальніше: що куда написати,яким чином заявити,це повинен бути якийсь документ сумарної потужності електроприладів?.
Автор: zif
« : 22 Січня 2017, 00:57:56 »

  Конфлікт виник до заміни автомата. Згоріли лічильники(одно і трьохфазний).   Написали заяву і визвали представника РЕМу ,після представника Держенергонагляду ,що засвідчив що лічильники згоріли по вині РЕМу. ( не було ноля на межі балансової належності, відгалуження від опори до лічильника)замінили лічильники і ввід сіпом і на однофазному автомат поставили 16А. Раніше стояв автомат на 2 лічильники один. На 3-х фазний  лічильник  договір на 9.5 Квт на костел. Однофазний на приміщення де проживає ксьонз.
Автор: Юрій Васильович
« : 21 Січня 2017, 22:56:50 »

Це Ви не розумієте очевидних речей.
І ще, Ви не виконуєтеп. 3  "Правила форуму" Ви не викладаєте всі обставини, кожен пост - нові  обставини. Вам потрібен результат, чи Вам нема куди витрачати час?
Питання в паперах,все там нормально потужностей хватає є ще запас: до конфлікту стояв автомат і не виключався при короткочасному  навантаженні 6 кВт,
1. В чому був конфлікт? Конфлікт виник до заміни "автомату" чи після? Чи виник внаслідок заміни?
2. До Вас прийшли і просто замінили "автомат"? Чи була заміна лічильника  і під час цього замінили "автомат"?
а зараз включений бойлер  і утюг вибиває.
Так бойлери є до 2,5 кВт, а сучасні праски до 3,0 кВт  тож таке може бути з "автоматом" на 16 А. А  які потужності у Ваших?   
тобто РЕМ безпідставно  обмежило  споживання.
Покищо доказів цьому твердженню не наведено. 
В тому  фальшивому договорі вказано 2.2кВт  автомат 10А.
Ви розумієте, що
Зміна власника чи користувача приміщення автоматично призводить до потреби переукладання договору.  Під час укладання договору з новим  власником/користувачем зазначається потужність, заявлена новим  власником/користувачем, відповідно до сумарної потужності належних йому електроприладів,  але не більше максимальної, що РЕМ може забезпечити технічно.
У Вас  є письмова відповідь РЕМ про відмову у збільшенні потужності? Які причини зазначені?

Тобто питання не в скасуванні старого договору. Питання в оформленні нового...
Зверніться до РЕМ з заявою на отримання ТУ з метою збільшення потужності. Отримайте письмову відповідь. Отримаєте ТУ, думатимете як їх  виконати.  Не отримаєте, хай обгрунтують відмову,  якщо така буде.

Автор: zif
« : 21 Січня 2017, 21:18:10 »


ви  мене не розумієте.

Питання в паперах,все там нормально потужностей хватає є ще запас: до конфлікту стояв автомат і не виключався при короткочасному  навантаженні 6 кВт,а зараз включений бойлер  і     утюг вибиває. тобто РЕМ безпідставно  обмежило  споживання. В тому  фальшивому договорі вказано 2.2кВт  автомат 10А.

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email