'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Судові справи => Кримінальне судочинство => Кримінальні справи => Тема розпочата: bav від 06 Вересня 2011, 23:14:45

Назва: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: bav від 06 Вересня 2011, 23:14:45
Оскільки цивільне судочинство не дозволяє відновити справедливість і порушені права, пропоную всім бажаючим порушити кримінальну(ні) справу(и) проти всіх КП, ВСП, Дирекцій. Підстав придостатньо. Навіть попередня згода УДСБЕЗ (що порушило карну справу проти ГІОЦ) на це є. Отже всі бажаючі, хто має докази протиправної діяльності КП ... можуть пропонувати свій текст спільної (КОЛЕКТИВНОЇ) заяви, в якій слід відобразити і відмову в укладанні типових договорів, і незаконні нарахування по незаконним тарифам, і стягнення неіснуючих боргів, і вимога сплачувати через ГІОЦ, і нові, завищені тарифи за опалення більші ніж прийняті НКРЕ (4% за наче б то виконавців послуг, які досі не визначені) ... . Всі хто отримав СН і його скасував, а також для упередження його прийняття давайте обєднаємося і спільними зісиллями поставимо комунальників на місце. І в цьому нам допоможе не прокуратура, а міліція. Шанси великі.
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: Перо від 06 Вересня 2011, 23:30:26
bav, особисто мною така заява вже подана (за ознаками ст. ст. 182, 189, 202, 256, 355, 361-2 КК України). Я поки чекаю процесуального рішення УДСБЕЗ по цьому питанню, а також прокуратури -з інших питань, бо заяви були і до цього. Раджу вивчити ці норми КК на предмет застосування до конкретної ситуації у кожному випадку.

Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: bav від 06 Вересня 2011, 23:35:08
Дякую, обов'язково ознайомлюся. Може вам надати телефон або e-mail оперуповноваженого,, який збирав докази по ГІОЦ, для спілкування?
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: bav від 06 Вересня 2011, 23:50:30
Цікаві статті:
Стаття 189. Вимагання
1. Вимога передачі чужого майна чи права на майно або вчинення будь-яких дій майнового характеру з погрозою насильства над потерпілим чи його близькими родичами, обмеження прав, свобод або законних інтересів цих осіб, пошкодження чи знищення їхнього майна або майна, що перебуває в їхньому віданні чи під охороною, або розголошення відомостей, які потерпілий чи його близькі родичі бажають зберегти в таємниці (вимагання), -
караються обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Стаття 256. Сприяння учасникам злочинних організацій та укриття їх злочинної діяльності
1. Заздалегідь не обіцяне сприяння учасникам злочинних організацій та укриття їх злочинної діяльності шляхом надання приміщень, сховищ, транспортних засобів, інформації, документів, технічних пристроїв, грошей, цінних паперів, а також заздалегідь не обіцяне здійснення інших дій по створенню умов, які сприяють їх злочинній діяльності, -
караються позбавленням волі на строк від трьох до п’яти років.
2. Ті самі дії, вчинені службовою особою або повторно, -
караються позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Стаття 355. Примушування до виконання чи невиконання цивільно-правових зобов’язань
1. Примушування до виконання чи невиконання цивільно-правових зобов’язань, тобто вимога виконати чи не виконати договір, угоду чи інше цивільно-правове зобов’язання з погрозою насильства над потерпілим або його близькими родичами, пошкодження чи знищення їх майна за відсутності ознак вимагання, -
карається виправними роботами на строк до двох років або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до двох років.
2. Примушування до виконання чи невиконання цивільно-правових зобов’язань, вчинене повторно або за попередньою змовою групою осіб, або із погрозою вбивства чи заподіяння тяжких тілесних ушкоджень, або поєднане з насильством, що не є небезпечним для життя і здоров’я, або з пошкодженням чи знищенням майна, -
карається позбавленням волі на строк від трьох до п’яти років.
3. Примушування до виконання чи невиконання цивільно-правових зобов’язань, вчинене організованою групою або поєднане з насильством, небезпечним для життя чи здоров’я, або таке, що завдало великої шкоди чи спричинило інші тяжкі наслідки, -
карається позбавленням волі на строк від чотирьох до восьми років.
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: Перо від 07 Вересня 2011, 16:58:42
У мене є контакти зі слідчим.
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: Helen від 07 Вересня 2011, 17:17:51
Я теж застосувала всі ці статті у всіх своїх заявах, так як на прокурорських перевірках ми з мешканцями на відео зафіксували такі  порушення у будинку (кожне з яких точнісінько підтверджує всі вище зазначені статті). Але.. щось реакції ніякої ... я досі чекаю відповіді (від МВС також).
Тому, я згодна приєднатися до кожної колективної заяви про таке.
А також, я згодна  скинуться власними коштами на величезну об’яву (щось на зразок офіційного Листа-звернення)  до гаранта та відповідних міністрів з коротким (але конкретним) змістом  про факти повної бездіяльності «окремих органів» в м. Києві та їх відвертого приховування злочинів у сфері ЖКХ, де прямо в тексті перелічити всіх наших нахабних «КП, ЖП…, Товок «Ж»» з  прізвищами керівників та вказати держ/посадовців, які за хабарі покривали їх на перевірках.
Якщо надрукувати таку об’яву безпосередньо в «Урядовому кур’єрі» або «Голосі України»  –  то хто з очільників держави потім зможе сказати, що не читав власних видань і вперше чує про наявність таких порушень у місті ? А у самої статті - я б вже катком пройшлась по всіх негідниках.
Вважаю, що в такому разі, деяким посадовцям  буде дуже тяжко зовсім проігнорувати громадське звернення.
Єдине, з чим у мене проблема – це з написанням коректних звернень на цю тему (так як, пробачте, при   листуванні з черговою тупицею з органів, вже не помічаю як у змісті проскакують матерні слова).
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: Тетяна Academia від 23 Вересня 2011, 10:30:31
Шановний Олександре Володимировичу!
Мабуть доцільно тему перенести з Новин в один з робочих розділів форуму. Наприклад, "Запитання по судовому розгляду". http://gro-za.org/forum/index.php/board,54.0.html (http://gro-za.org/forum/index.php/board,54.0.html)
Або зразу в Судові справи. Також варто скопіювати в цю тему Ваші повідомлення та відповіді Перо з сайту-попередника http://gro-za.io.ua/journal (http://gro-za.io.ua/journal) . Щоб не розпорошувати обговорення. Також вважаю доцільним конкретизувати назву теми (наприклад - Порушення кримінальної справи по КП ГІОЦ).

Щодо колективних звернень. Один із варіантів роботи в цьому напрямку - Ви готуєте та публікуєте типову "заяву про злочин". Такий собі шаблон. Приєднуєте всі необхідні додатки. І учасники форуму, хто може включатись в цю роботу - роздруковують, за бажанням додають щось від себе, надсилають до правоохоронців. ВІдслідковування результатів - в цій же темі. За моїми спостереженнями цей спосіб є досить раціональним. І оперативним. Наприклад, по справі 2а-57/09 http://gro-za.org/forum/index.php?topic=4484.msg29971.html#msg29971 (http://gro-za.org/forum/index.php?topic=4484.msg29971.html#msg29971)

Так само в якості типової свої заяви можуть публікувати інші учасники форуму.
Не виключаються й інші способи роботи.

Додано.
Ті, хто бажають надсилати колективні чи індивідуальні заяви - можуть брати опубліковану типову заяву, за потреби модифікувати її. Друкувати. Самостійно збирати підписи кожен серед свого "колективу", надсилати заяви за потрібними адресами. Або те саме - пачкою індивідуальних звернень.
При такому режимі знімається питання "підготуйте хто-небудь колективну заяву, проведіть збір підписів, я готовий підписати".

Звичайно, за потреби можна публікувати проект документу, отримати рецензію та поради.
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: Тетяна Academia від 23 Вересня 2011, 17:57:26
В пошуку Гугла набраємо КП ГIОЦ.
Перший результат. Оф.сайт.
Другий результат. Про фінансові послуги КП ГІОЦ КМДА мешканцям м. Києва - кому вони платять? gro-za.pp.ua/forum/index.php?topic=5107.0

П`ятниця  :)
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: bav від 23 Вересня 2011, 18:45:19
доцільно тему перенести з Новин в один з робочих розділів форуму. Наприклад, в Судові справи.
Буде зроблено
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: bav від 23 Вересня 2011, 18:49:14
Отримавши чергову, безглузду відповідь з КМДА (за підписом Мазурчак), в якій КМДА вважає тарифи законними, оскільки "Інших рішень суду, які б набрали законної сили згідно вимог Кодексу адміністративного судочинства України за позовами до Київської міської державної адміністрації про визнання нечинними та скасування розпоряджень Київської міської державної адміністрації щодо тарифів на житлово-комунальні послуги, у Київській міській державній адміністрації не має". Тобто численні рішення судів про те, що розпорядження КМДА "НЕ НАБРАЛИ ЧИННОСТІ, і НЕ МОЖУТЬ БУТИ ЗАСТОСОВАНІ" продовжують ігноруватися. Отже КМДА скоює ЗЛОЧИН протягом тривалого часу і за це Черновецький та Голубченко, а може і сам Попов мають бути притягнуті до кримінальної відповідальності. Вважаю, що настав час подати спільну заяву до УДСБЕЗ про скоєння ЗЛОЧИНУ протягом тривалого часу відносно цих осіб. Я готовий підписатися і давати свідчення, якщо Перо (або ті хто приймав участь у оскарженні розпоряджень) підготує таку заяву.

У виконавчому органі Київської міської ради (Київській міській державній адміністрації) розглянуто Ваше звернення щодо діяльності Комунального підприємства «Головний інформаційно-обчислювальний центр» та чинності тарифів на житлово-комунальні послуги.
У сфері житлово-комунального господарства міста Києва функціонує Комунальне підприємство «Головний інформаційно-обчислювальний центр» (дам -КП ПОЦ), яке виступає посередником у розрахунках за житлово-комунальні послуги між виробниками, виконавцями зазначених послуг та їх споживачами. Діяльність зазначеного підприємства обумовлена вимогами розпорядження Київської міської державної адміністрації від 27.01.1997 № 80, відповідно до якого у місті Києві запроваджено систему розщеплення платежів населення за житлово-комунальні послуги. Так, нарахування плати за житлово-комунальні послуги здійснюється житлово-експлуатаційними організаціями, які виступають виконавцями вказаних послуг. В той же час між житлово-експлуатаційними організаціями та КП ПОЦ укладено угоди, за якими житлово-експлуатаційні організації надають данні про спожиті житлово-комунальні послуги, а вказане підприємство забезпечує інформаційно-технологічне супроводження програмного забезпечення для нарахування плати за житлово-комунальні послуги, друкує рахунки на оплату житлово-комунальних послуг та здійснює розщеплення отриманих платежів з подальшим перерахуванням їх безпосередньо на рахунки підприємств, які виробляють та надають населенню житлово-комунальні послуги. Така форма взаємовідносин у сфері надання житлово-комунальних послуг у місті Києві не тільки сприяє підвищенню якості та зручності обслуговування споживачів, а й покращує дисципліну розрахунків за спожиті |послуги. При цьому слід зазначити, що діяльність КП ПОЦ відповідає вимогам чинного законодавства, зокрема п.13. Типового договору про надання послуг з централізованого опалення, холодного та гарячого водопостачання і водовідведення, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21.07.2005 №630, та п.7 Типового договору про надання послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 20.05.2009 №529, згідно яких плата за послуги може вноситись, як на розрахункові рахунки виконавців послуг так і на розрахунковий рахунок єдиного розрахункового центру, яким і виступає КППОЦ.
Щодо чинності тарифів на житлово-комунальні послуги, то відповідно до законодавства України, при оскарженні розпоряджень та інших нормативно-правових актів в судовому порядку, рішення суду за такими зверненнями є обов'язковими для виконання і в першу чергу органом, акти якого були оскаржені, що зазначається у рішеннях суду, які направляються до сторін судового процесу. Рішенням Київського апеляційного адміністративного суду від 27.07.2009 скасовано ухвалу Шевченківського районного суду м. Києва від 06.07.2009 щодо призупинення дії розпоряджень Київської міської державної адміністрації про тарифи на житлово-комунальні послуги. Інших рішень суду, які б набрали законної сили згідно вимог Кодексу адміністративного судочинства України за позовами до Київської міської державної адміністрації про визнання нечинними та скасування розпоряджень Київської міської державної адміністрації щодо тарифів на житлово-комунальні послуги, у Київській міській державній адміністрації не має.
Одночасно повідомляємо, що рішенням Солом'янського районного суду м.Києва від 15.09.09 по справі №2-995/09, що набрало законної сили, за Вашою участю, як позивача, «Дирекції з управління та обслуговування житлового фонду» Солом'янського району як відповідача, та КП ПОЦ як третьої особи, було відмовлено у задоволенні Вашої вимоги про визнання недійсними та такими, що не підлягають оплаті рахунків на сплату житлово-комунальних послуг, що виготовляє КП ПОЦ, а також відмовлено у задоволенні інших позовних вимог до Дирекції. За таких обставин, твердження з приводу того, що КП ПОЦ здійснює незаконну діяльність та порушує своїми договірними відносинами з ЖЕО права мешканців, не відповідає дійсності.
1  Перо 2011-09-22 23:22:37 19 час назад
  Усі ці трафаретні відписки давно відомі. Як тим, хто їх отримує, так і суддям, яким Мазурчак дає команду що писати в рішеннях. Не треба втрачати на це час.
2  Перо 2011-09-22 23:30:00 19 час назад
  Щодо заяви до УДСБЕЗ про скоєння ЗЛОЧИНУ. Особисто я вже подав такі заяви. Немає навіть відповідей, не те що постанови в порядку ст. 97 КПК. Наступного тижня, як тільки буде трохи більше вільного часу, від мене будуть звернення до суду на бездіяльність. Це поки що єдине, що можна вчинити у межах закону в умовах нашої "туркмено-венесуельської демократії".
3  Перо 2011-09-22 23:34:56 19 час назад
  bav, на кількох форумах вважаю недоцільним розпорошувати інформацію. Пропоную усі питання обговорювати на ресурсі gro-za.pp.ua який має більше функціональних можливостей, і крім того більш інформаційно насичений. А цей ресурс там зберігається також.
4  bav 2011-09-23 11:55:27 6 час назад
  Перо, 1 відповіді з КМДА я отримую не на свої звернення, а через прокуратури міста і районну. 2. Чим більше заяв до УДСБЕЗ тим краще, може на якусь зреагують. 3. Мені тех відмовили в СУГУ надати постанову (сказали після завершення слідства). 4. Стосовно gro-za.pp.ua сьогодня не зміг розмістити відповідь СУГУ (сайт часто глючить) про долучення до КС моєї заяви та деяких документів. Тільки з роботи можу заходити на цей сайт (дома I.E. нічого не дозволяє).
5  Тетяна Academia 2011-09-23 13:06:37 5 час назад
  Олександре Володимировичу! Давня рекомендація - встановити інший броузер. Чи Мозіллу, чи Оперу, чи Хром.

Про один з механізмів щодо заяв до правоохоронних органів я відповіла тут gro-za.pp.ua/forum/index.php?topic=6633.msg30030.html#msg30030
6  bav 2011-09-23 18:22:55 22 мин назад
  Саме через Мозіллу я і не зміг викласти (приєднати) відповідь СУГУ
Брехня КМДА обурює, оскільки рішень, які набрали законну силу ДОСТАТНЬО! Але ВОНИ не визнаються, що є ЗЛОЧИНОМ!  
1  Перо 2011-09-22 23:18:44 19 час назад
  Не треба з КМДА (чи з іншими установами) вести переписку. Тільки отримувати потрібну інформацію на запити, або ж докази звернення із запитами/скаргами, на які не було відповіді по суті/реакції. І далі все це використувувати в суді. Метою звернень може бути тільки отримання доказів для суду.
2  gro-za 2011-09-23 18:04:28 40 мин назад
  Підтримую тезу про звернення до КМДА лише з метою отримання доказів. А щодо иерспективи порушення кримінальної справи проти високопосадовців - марна затія. У кращому випадку отримаєте відмовну постанову. У гіршому - нічого.
 
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: bav від 23 Вересня 2011, 20:24:53
Розміщую зразок КОЛЕКТИВНОЇ ЗАЯВИ про СКОЄННЯ ЗЛОЧИНУ  ЖЕО  ... для обговорення. Є сенс (пропозиція) розбити заяву на дві частини (кп, та ут.буд.). Червоним внесені правки.
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: Тетяна Academia від 24 Вересня 2011, 19:51:15
Шановний bav
Щодо тексту заяви. Порушені Вами питання - відомий учасникам спільноти клубок проблем і беззаконня. І тих проблем - багато.
Однак за описом всіх проблем загубилось головне - мета звернення. І в одному зверненні піднято дуже багато різнопланових питань. В тому числі, які виходять за межі компетенції правоохоронних органів, а вирішуються в судовому порядку. Це дає можливість для відписок.

Думаю, є доцільним розбити заяву на кілька документів. Одне питання - одна заява.

Оскільки подається заява про злочин, доцільно інакше структурувати текст. Повідомлення про злочин в порядку ст.97 КПК. Назва особи, чиї дії містять ознаки кримінального злочину. Назва, номер, зміст статті(-ей) КК. Обгрунтування, чому дії особи містять ознаки кримінального злочину саме за вказаною(-ими) статтею(-ями). Докази на підтвердження.

Ще раз звертаю увагу на необхідність ретельного опрацювання КК та КПК. В тому числі питання відповідальності особи, що звертається в порядку КПК.
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: bav від 25 Вересня 2011, 17:19:53
Дві заяви замість одної, як пропонували.

[вкладення вилучене Адміністратором]
Тема не працювала через надмірну роздільну здатність вкладення 4324х5899
Назва: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!- 2
Відправлено: Юрій Васильович від 27 Вересня 2011, 22:18:37
У зв`язку з тим, що тема !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!! не працює, та через неможливість дописувачем bav розмістити копію листа СУ ГУ МВС у м. Києві про кримінальну справу проти керівників КП ГІОЦ КМДА на цьому сайті ( він розмістив на http://gro-za.io.ua (http://gro-za.io.ua) ),  розміщую зображення листа тут. Потім можна буде об`єднати.
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!- 2
Відправлено: Перо від 27 Вересня 2011, 22:58:15
Мабуть найближчим часом слід ідентифікувати усі гілки щодо КП ГІОЦ, його рахунків та ін. і звести в окремий розділ. Крім того, КП ГІОЦ до "комунальників" у повсякденному розумінні цього слова не має відношення. Хоча і є комунальним підприємством.
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: bav від 29 Вересня 2011, 15:53:30
Ще раз розміщую ЗАЯВИ про ЗЛОЧИНИ ЖЕО (останні редакції). Хто бажає приєднатися, поспішайте (04.10.2011 остання можливість :) )
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: Helen від 30 Вересня 2011, 14:17:09
Александр!
А почему до 04.10.2011 ???

От себя лично я отослала в СУ 1 "заяву", по которой меня быстро "слили" в районную прокуратуру (с которой у меня очень "натянутые" отношения).
Правда, меня это не остановило и я подала 2-ю с более обширной мотивацией и иными требованиями в ОБЕЗ, которые непосредственно относятся  к его компетенции (но, боюсь и это заявление постигнет таже участь).
Сейчас идёт подготовка коллективного заявления в 2 органа одновременно, но не уверена, что успеем до выше указанной Вами даты.
Поэтому, выкладываю некоторые куски из моих "трудов" - может кому-то пригодиться в тесте (или сложилась похожая ситуация в доме).

"....ТОВ «ХХХ» роками цілеспрямоване (умисно) порушує наші приватні та споживчі права як власників/співвласників у будинку, створює нестерпні та винищувальні умови життя, постійно посягає і незаконно розтрачає (використовує, привласнює) і розпоряджається нашим приватним спільним (неподільним) майном та вчиняє інші дії, які мають всі ознаки відвертого злочину..."

"…..в результаті яких встановлено, що більшість порушень ТОВ «ХХХ» за своїми ознаками підпадають  під дію  ст. ст. 366, 367, 368-2, 255, 185, 188-1, 189, 190 – 192, 194, 196 – 198, 127, 209, 222, 225, 226, 256 127, 128, 135, 182, 270, 270-1, 272, 330, 354 – 358, 362 - 364-1, 396, 365, 365-1, 397 Кримінального кодексу України…"

(відносно повідомлення СУ щодо відкриття к/с проти ТОВ «ХХХ»)
  ….Тобто, вживая відверті шахрайські дії, тільки за центральне опалення (у період 2008-2010 р.) ТОВ «ХХХ» незаконно отримало зі споживачів прибуток за неякісні та відсутні послуги у розмірі  5 446 966,91 грн. …..


…..Потрібно зауважити, що у складі злочинного угрупування, що очолює ТОВ «ХХХ» є і інші співучасники, які особисто причетні та/або пов'язані з замовленням (придбанням) будь-яких послуг/робіт у нашому будинку по завищених і необґрунтованих цінах (в т.ч. по яким умисно складались фіктивні документи щодо фактичного виконання таких послуг та їх реальних обсягів), а також особи, що отримували незаконну винагороду і дохід від господарської діяльності ТОВ «ХХХ» у будинку. Проте, коло цих співучасників (причіпних та зацікавлених осіб) досі залишається невстановленим….


…. Одним з співучасників такого угрупування є КП "Головний-інформаційно обчислювальний центр" (далі - КП ГІОЦ ), яке разом з ТОВ «ХХХХ» навмисно ввело нас у оману і довготривале займається незаконною фінансовою діяльністю (тобто – нав’язує, шантажує, вимагає та примушує нас за додаткові кошти (грошову винагороду) здійснювати оплату за невідомі послуги на його особистий рахунок), а також, яке  незаконно заволоділо і оприлюднило нашу приватну інформацію (а саме - персональні дані), шляхом їх розміщення на власному веб-ресурсі (у базі даних) та у квитанціях, які розповсюджує й досі, незважаючи на …. такі дії ….

Окрім порушення к/справи по вже відомим фактам, ……
…. відкриття та провадження кримінальної справи проти ТОВ «ХХХ» по факту організації і діяльності у складі злочинного угрупування, фактів підробки, фальсифікацій, різноманітних фінансових махінацій в особливо великих розмірах, шахрайства та інших порушень, скоєних ним у будинку …

я також прошу:

….Встановити коло всіх, причетних до таких злочинів осіб і притягнути їх до кримінальної відповідальності разом із ТОВ «ХХХХ» за участь, пособництво та/або приховування таких злодіянь у будинку.
інше …

Загальний перелік вимог у мене не маленький.
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: Nimfa від 30 Вересня 2011, 17:19:12
Ще раз розміщую ЗАЯВИ про ЗЛОЧИНИ ЖЕО (останні редакції). Хто бажає приєднатися, поспішайте (04.10.2011 остання можливість :) )
А можна відправити в ГУ МВС завтра листом з повідомленням про вручення?
І чи можна викласти те, що я напишу на рецензію?
ЖЕК не надає жодних документів. Тобто у мене немає доказів, а є лише підозри.
Можу я подавати такі заяви?
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: Helen від 30 Вересня 2011, 18:03:52
Лично я так и писала: про факты, по которым уже есть доказательства и про те, которые необходимо установить (т.к. они взаимосвязаны и совершены одним лицом). Это и есть основание для открытия уг/дела (в противном случае - суд).

Цитувати
ЖЕК не надає жодних документів
Это тоже указать.

Цитувати
Тобто у мене немає доказів, а є лише підозри.
Именно об этом Вы и сообщаете - доказывать обстоятельства  и факт совершения преступления должны "уведомленные о нём" органы, а не Вы.

Цитувати
А можна відправити в ГУ МВС завтра листом з повідомленням про вручення?
Только таким образом, а если не жалко денег на крупный рогатый скот - то лучше с описью вложения.
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: Перо від 30 Вересня 2011, 18:06:30
Це дуже корисна справа. Оскільки питання стосується конкретно Солом'янського району, то раджу оголошення розмістити на ресурсі:
http://www.solomenka.org/ (http://www.solomenka.org/)
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: Nimfa від 30 Вересня 2011, 18:46:42
Це дуже корисна справа. Оскільки питання стосується конкретно Солом'янського району, то раджу оголошення розмістити на ресурсі:
[url]http://www.solomenka.org/[/url] ([url]http://www.solomenka.org/[/url])

А у мене не комунальний ЖЕК, а приватний, і район інший, тому зараз переробляю заяви bav під свій ЖЕК, доповню цитатами Helen. Можу не встигнути поставити підписи мешканців. Чи можна підписати заяви будинковим комітетом?
З якої кількості підписантів заява буде вважатися колективною?
Враховуючи приєднання до цієї справи великої к-сті людей, було б непогано усі Додатки до викладених заяв викласти окремо, бо навряд чи встигну до завтра все знайти. Чи можна без додатків? Свою переписку з ЖЕКом я звичайно прикладу, а от як бути з тими, що вказані у Заявах?
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: Nimfa від 30 Вересня 2011, 18:57:26
Я так розумію, якщо у мене інший ЖЕК, то моя заява може бути не приєднана до інших, і справа буде розглядатися окремо.
І отже, може бути таке, що у моєму ЖЕКу не знайдуть складу злочину?
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: Тетяна Academia від 30 Вересня 2011, 19:03:21
Ще раз розміщую ЗАЯВИ про ЗЛОЧИНИ ЖЕО (останні редакції). Хто бажає приєднатися, поспішайте (04.10.2011 остання можливість :) )
Яким чином бажаючі можуть приєднатись до Вашої скарги? Вони повинні Вам передзвонити та зустрітись з Вами, щоб підписати заяву? Де, коли? За яким номером дзвонити? Може доцільно повідомити бажаючим конкретні дату час та місце зустрічі?

Як на мене, більш технологічним кроком є публікація Ваших заяв на сайті. На інших ресурсах, на тій же Солом`янці.
Всі бажаючі скачують текст, за потреби доповнюють власним фактажем, підписують самостійно або разом з групами однодумців, самостійно відсилають до правоохороонців.
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: bav від 30 Вересня 2011, 19:36:07
Є декілька варіантів сбору підписів:
1. Біля Дирекції, наприклад завтра (час можна погодити).
2. Біля ГУМВС (Володимирська, 15) вівторок 12-00 або середа 15-00
3. Запропонуйте інше (через особисті повідомлення, через Helen або ОСН)
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: bav від 30 Вересня 2011, 19:53:03
Це дуже корисна справа. Оскільки питання стосується конкретно Солом'янського району, то раджу оголошення розмістити на ресурсі:
[url]http://www.solomenka.org/[/url] ([url]http://www.solomenka.org/[/url])

Я не буду заперечувати, якщо хтось, хто зареєстрований там ЦЕ ЗРОБИТЬ!
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: Nimfa від 30 Вересня 2011, 20:31:37
А пакет додатків до заяв десь лежить, чи гуглити по сайтах?
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: bav від 30 Вересня 2011, 20:59:48
А пакет додатків до заяв десь лежить, чи гуглити по сайтах?
Нажаль відсканованих документів немає, а стосовно листів МЮУ, ГУЮ ... (вони від Перо, з форуму)
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: Nimfa від 30 Вересня 2011, 21:09:17
Лист ГУЮ про відсутність реєстрації тарифних РКМДА з 2002 до травня 2011 року у мене є, сама подавала запит, так що є оригінал відповіді.

Буду подавати не до ГУ МВС у м.Києві, а до Дніпровського РУ ГУ, яке відкрило КС проти ГІОЦ.
Там є люди, що зацікавилися цим питанням. Вже телефонували нам і питали, чому досі не подали.
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: Тетяна Academia від 03 Жовтня 2011, 20:17:04
Справа таки дуже потрібна.
З огляду на повідомлення учасників форуму, на сьогодні найбільш раціональним вважаю використання підготовлених заяв про злочини індивідуально або малими групами. З урахуванням конкретних обставин майбутніх заявників. Тексти без модифікацій можуть використовувати тільки мешканці Солом`янки, зона обслуговування КП Залізничний. Навіть вужче - мешканці будинку по Єреванській,23
Вже моїм сусідам - треба адаптувати тексти під "фокуси" КП Чоколівське. А тих фокусів багато.

Додатково для тих, хто стоїть на порозі судових процесів по укладанню договорів.
Думаю, що копії заяв про злочин з обгрунтування неправомірних бажань, вимог та претензій наших ЖЕО будуть корисними в таких процесах.

Для bav. Думаю, доцільно задіяти ресурс ОСН. Ви розумієте, про кого мова. Якщо потрібні уточнення - напишіть особисте повідомлення.
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: Nimfa від 04 Жовтня 2011, 00:15:00
Справа таки дуже потрібна.
Буду подавати не до ГУ МВС у м.Києві, а до Дніпровського РУ ГУ, яке відкрило КС проти ГІОЦ.
Там є люди, що зацікавилися цим питанням. Вже телефонували нам і питали, чому досі не подали.
А може і Дн.РУГУ МВС, і до ГУ МВС ?
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: Nell8 від 04 Жовтня 2011, 14:19:34
За дорученням bav

Реєстраційні номери заяв

Прокуратура:  Заява  "КомПос.doc"  № 2883  від  4  жовтня 2011
                     Заява  "УтрБуд.doc"  № 2884   від  4 жовтня 2011

        ГУМВС:   Заява  "КомПос.doc"  № КОЛ-2012-ОП      від  3 жовтня 2011
                     Заява  "УтрБуд.doc"  № КОЛ-2012-ОП/1    від  3 жовтня 2011                     
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: Helen від 04 Жовтня 2011, 14:29:15
Прокуратура міська або районні ?
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: bav від 04 Жовтня 2011, 15:35:55
Справа таки дуже потрібна.
З огляду на повідомлення учасників форуму, на сьогодні найбільш раціональним вважаю використання підготовлених заяв про злочини індивідуально або малими групами. З урахуванням конкретних обставин майбутніх заявників. Тексти без модифікацій можуть використовувати тільки мешканці Солом`янки, зона обслуговування КП Залізничний. Навіть вужче - мешканці будинку по Єреванській,23
Вже моїм сусідам - треба адаптувати тексти під "фокуси" КП Чоколівське. А тих фокусів багато.

Додатково для тих, хто стоїть на порозі судових процесів по укладанню договорів.
Думаю, що копії заяв про злочин з обгрунтування неправомірних бажань, вимог та претензій наших ЖЕО будуть корисними в таких процесах.
03.10.2011 в ГУ МВС зареєстровані ДВІ заяви №Кол-2012-ОП та №Кол-2012-ОП/1. Крім того аналогічні заяви зареєстровані 04.10.2011 в Солом'янській прокуратурі під №2883 та 2884. ВСІ БАЖАЮЧІ МОЖУТЬ ПРИЄДНАТИСЯ з урахуванням вище викладеного Т.И.
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: Перо від 04 Жовтня 2011, 17:51:02
За дорученням bav

Вересня чи жовтня?
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: Nell8 від 04 Жовтня 2011, 17:55:09
Виправила - звичайно жовтня...
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: bav від 05 Жовтня 2011, 10:19:51
Пропоную ВСІМ подати до ЖЕО  (копію до районних РДА) заяву про перерахунки  (зразок додається), які зроблені не будуть але це буде додатковим ДОКАЗОМ для слідства (якщо розпочнеться).
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: Helen від 05 Жовтня 2011, 11:10:08
Цитувати
Пропоную ВСІМ подати до ЖЕО
Я би цього поки що не робила.
Пропоную це обговорити при особистій зустрічі (напишу в "личку").
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: bav від 05 Жовтня 2011, 13:21:32
Крім того пропоную подати заяви до СРДА стосовно підвалів (доповнення та зауваження приймаються).
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: bav від 05 Жовтня 2011, 14:16:48
Ось так ..ПОЦ починає з'їзджати..
Аналогічних листів у мене багато.
КМДА (насправді ГІОЦ) мені неодноразово відповідав: "...Так, нарахування плати за житлово-комунальні послуги здійснюється житлово-експлуатаційними організаціями, які виступають  виконавцями  вказаних послуг.  В  той  же  час  між житлово-експлуатаційними  організаціями  та КП  ПОЦ укладено  угоди,  за якими житлово-експлуатаційні організації надають данні про спожиті житлово-комунальні послуги, а вказане підприємство забезпечує інформаційно-технологічне супроводження програмного забезпечення для нарахування плати за житлово-комунальні послуги, друкує рахунки на оплату житлово-комунальних послуг та здійснює розщеплення отриманих платежів з подальшим перерахуванням їх безпосередньо на рахунки підприємств, які виробляють та надають населенню житлово-комунальні послуги..." Насправді ЖЕО надають обсяги спожитих послуг, а вже ГІОЦ згідно НЕЧИННИХ розпоряджень КМДА  (забезпечує інформаційно-технологічне супроводження програмного забезпечення ДЛЯ НАРАХУВАННЯ ПЛАТИ  за житлово-комунальні послуги). Це підтверджується тим фактом, що представник Дирекції (Чернишенко) у суді не змогла назвати № розпоряджень за якими робилися нарахування (назвала лише 641, яке виявилося скасованим і про це сказала сама суддя). Навпаки всі розпорядження знає Науменко (предстаник ГІОЦ).
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: bav від 13 Жовтня 2011, 18:54:07
Перша новина невтішна - прокуратура НЕЗАКОННО переадресувала заяви до СРДА.
Збираюся подати таку скаргу (зауваження і поради приймаються).
ПРОКУРОРУ МІСТА КИЄВА
А.С.Мельнику
Заявник:
 жовтня 2011 року
СКАРГА
на бездіяльність прокуратури Солом’янського району
Колективні заяви про СКОЄННЯ ЗЛОЧИНУ №2883 та 2884 (додаток 1, 2) від 4 жовтня 2011 року були НЕПРАВОМІРНО переадресовані до Солом’янської районної в м. Києві державної адміністрації (додаток 2, 3), яка насправді покриває злочини комунальних підприємств. Прокуратурою було проігноровано навіть попередження «… ПРОСИМО НЕ ПЕРЕСИЛАТИ ЦЮ ЗАЯВУ І НАДАНІ ДОКУМЕНТИ, як це було зроблено раніше (додаток 10), ОСКІЛЬКИ ПОПЕРЕДНЄ ЗВЕРНЕННЯ НЕ БУЛО ВИРІШЕНЕ ПО СУТІ. Відповіді, що не задовольняють заявника  додаються (додаток 11, 12)».
Отже, замість того, щоб припинити ПРОТИПРАВНУ ДІЯЛЬНІСТЬ, районна прокуратура НЕ БАЖАЄ САМОСТІЙНО ВИКОНУВАТИ ПЕРЕВІРКУ ВИКЛАДЕНИХ ФАКТІВ ТА ВЖИВАТИ ЗАХОДИ РЕАГУВАННЯ ПО ПРИПИНЕННЮ ПОРУШЕНЬ НАШИХ (цілого колективу) ЦИВІЛЬНИХ І КОНСТИТУЦІЙНИХ ПРАВ, через порушення кримінальних справ за ст..182, 189, 256, 355 КК України.
На підставі вищевикладеного, прошу ЗОБОВ’ЯЗАТИ прокуратуру Солом’янського району ВИТРЕБУВАТИ від Солом’янської районної в м. Києві державної адміністрації ВСІ МАТЕРІАЛИ (заяви та додатки на 50 аркушах), що були НЕЗАКОННО ПЕРЕАДРЕСОВАНІ, провести перевірку викладених фактів та ПОРУШИТИ КРИМІНАЛЬНІ СПРАВИ.
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: bav від 25 Жовтня 2011, 16:48:30
На заяву http://gro-za.org/forum/index.php?action=dlattach;topic=6633.0;attach=5273 (http://gro-za.org/forum/index.php?action=dlattach;topic=6633.0;attach=5273)
Отримав таку відповідь від СРДА,
(click to show/hide)
якою визнається що кошти від оренди йдуть начебто на утримання будинку. З цього випливає, що кожному співвласнику припадає близько 400 грн. щомісячно. Борг тих, хто не сплачує роками, гаситься за 2.25 місяці. Висновок: намагання ЖЕО отримати щомісячно додаткові кошти із споживачів за утримання будинку, це надприбутки. Отже є підстава цим зайнятися ВДСБЕЗ, куди нажаль переслали обидві заяви  :(
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: Перо від 25 Жовтня 2011, 23:19:33
Отримав таку відповідь від СРДА,


У нежитлових і допоміжних приміщень різний правовий статус. Нежитлові примішення є самостійним об'єктом права і не належать співвласникам будинку. У свій час вони були приватизовані і якщо хтось вважає, що незаконно -то слід таку приватизацію оспорювати в судовому порядку. Допоміжні приміщення належать мешканцям будинку без будь-якої формалізації спільної сумісної власності і незалежно від того, створено ОСББ чи ні. На форумі є окрема тема з цього приводу:   
http://gro-za.org/forum/index.php?topic=4485.0.html (http://gro-za.org/forum/index.php?topic=4485.0.html)
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: bav від 26 Жовтня 2011, 11:29:07
кожному співвласнику припадає близько 400 грн. щомісячно.
Отже 400-260=140 грн. ЖЕО ще винно мешканцям.
ЗАПИТАННЯ:
1. Чи можна (чи є сенс починати) оскаржити в суді (за зустрічним позовом) та стягнути несплачені кошти.
2. Або вимагати скасування НЕІСНУЮЧОГО (але нарахованого) боргу та укладання формальних договорів з 0 ставкою (оренда перевищує те, що нараховує ЖЕО)
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: ВАВАНчик від 26 Жовтня 2011, 11:34:10
....Нежитлові примішення є самостійним об'єктом права і не належать співвласникам будинку. ...
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: bav від 26 Жовтня 2011, 11:51:44
У нежитлових і допоміжних приміщень різний правовий статус. Нежитлові примішення є самостійним об'єктом права і не належать співвласникам будинку. У свій час вони були приватизовані і якщо хтось вважає, що незаконно -то слід таку приватизацію оспорювати в судовому порядку.
Тобто тепер слід з'ясувати хто і коли НЕЗАКОННО приХватизував частину приміщень? Прокуратура цим питанням напевно займатися не захоче, а співвласникам (окрім мене)  :( байдуже.
Але ж частина (з 350 кв.м) приміщень таки здається НЕЗАКОННО в оренду! И це напевно має бути враховано у тарифі (НУЛЬОВИЙ)
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: bav від 26 Жовтня 2011, 12:12:27
Отримав цікаву відповідь СРДА
(click to show/hide)
Тобто КМР в черговий раз порушила уже Господарський кодекс України ( ст. Стаття 78. Комунальні унітарні підприємства): 5. Найменування комунального унітарного підприємства повинно містити слова "комунальне підприємство" та вказівку на орган місцевого самоврядування, до сфери управління якого входить дане підприємство.
Чи не слова Київська міська рада мають містити назви КП?
Чи законно діють ці підприємства без перейменування і підпорядкування?
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: Helen від 26 Жовтня 2011, 13:09:13
Олександре, на мою думку, перш ніж
Цитувати
(за зустрічним позовом) та стягнути несплачені кошти.
потрібно бачити документи передачі даного приміщення і напевно, у будь-який спосіб ломати цю "сделку" (через прокуратуру та суд водночас).
 Тому, для початку, потрібно все ж таки з,ясувати - хто кому та за якими умовами (в т.ч. суму) сдає його в оренду.
Без цієї процедури всі інші рухи поки що зайві. По ходу, може й виявити інше.

Цитувати
кожному співвласнику припадає близько 400 грн. щомісячно.
Отже 400-260=140 грн. ЖЕО ще винно мешканцям.
Питання: у даному розрахунку цифра "260" теж відповідає дійсності?
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: bav від 27 Жовтня 2011, 11:43:13
цифра "260" теж відповідає дійсності?
Ні, вона завищена але ця цифра фігурує в квитанції
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: Helen від 27 Жовтня 2011, 14:59:58
Так я і думала, тому здійснити жодного більш меньш реального розрахунку неможливо.

Проте, мені наприклад, на Вашому місці було б дуже цікаво ознаймитись з документами про 
 
Цитувати
було здійснено конкурсний відбір підприємств для утримання житлових будинків і прибудинкових територій.
Цитувати
Переможцями конкурсу з надання житлово-комунальних послуг у житловому фонді Солом'янського району міста Києва стали наступні комунальні підприємства: КП „Відрадненське", КП „Грушківське", КП „Індустріальне", КП „Залізничне", КП „Батиївське", КП „Чоколівське"

За звичай, такі конкурси (тобто-процедура їх проведення та кон/умови) повинні містити в собі багато ....речей , то можє є сенс з ними ознайомитись безпосередньо у СРДА?
Мені, нажаль, так не "пощастило"...
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: Тетяна Academia від 27 Жовтня 2011, 19:20:38
Отримав цікаву відповідь СРДА
(click to show/hide)
Шановний bav!
Ви отримали дуже важливий і корисний документ.
Прошу Вас розмістити текст запиту, скан і текст відповіді СРДА в розділі "Листування з суб'єктами владних повноважень"

Звертаю увагу "сусідів по Солом`янському району"
Цей лист можна використати в судах для довідення - КП Дирекція є неналежним позивачем у справах "борг за ЖКП" по 2011 року.
Підстава -рішення КМР від 23.06.2011р. № 291/5678
Додатково - рішення КМР від 02.12.2010 року №284/5896.
Після ліквідації райрад згідно рішень КМР КП Дирекція взагалі не є учасником правовідносин в сфері ЖКП.

З огляду на це - думка. Для Валентини. Ви пропонували провести справу по скасуванню розпорядження СРР про визнання КП Дирекція балансоутримувачем.
Обдумую ідею двох позовів.
1. До кого? Привести назви та статутні положення КП „Відрадненське", КП „Грушківське", КП „Індустріальне", КП „Залізничне", КП „Батиївське", КП „Чоколівське" у відповідність до Господарського кодексу.
2. До КМР - привести ліквідацію КП Дирекція та КП УЖГ як паразитарних структур з роздутим штатом, які не надають ЖКП, не є учасниками правовідносин в сфері ЖКП згідно рішень КМР. А кошти платників на своє утримання витрачають.
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: Тетяна Academia від 27 Жовтня 2011, 19:26:50
За звичай, такі конкурси (тобто-процедура їх проведення та кон/умови) повинні містити в собі багато ....речей , то можє є сенс з ними ознайомитись безпосередньо у СРДА?
Мені, нажаль, так не "пощастило"...
Віктор Іванович оскаржував "псевдоконкурс" в рамках цивільного судочинства. Там весь конкурс - суцыльне порушення. Матеріалів особливих Дирекція так і не надала. Інформація є в Нарисах на сайті-попереднику gro-za.io.ua та десь в судових справах. Пошукайте.
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: bav від 31 Жовтня 2011, 14:21:39
Прошу Вас розмістити текст запиту, скан і текст відповіді СРДА в розділі "Листування з суб'єктами владних повноважень"
Обов'язково розміщу.
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: bav від 01 Листопада 2011, 16:01:41
Обов'язково розміщу.

Розмістив http://gro-za.org/forum/index.php?topic=6772.new.html#new (http://gro-za.org/forum/index.php?topic=6772.new.html#new)
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: bav від 21 Листопада 2011, 10:08:20
Пропоную подати такі заяви і запити до ЖЕО для отримання додаткової інформації про порушення з боку останніх.
ПОПЕРЕДЖЕННЯ про добровільне виконання перерахунку та скасування боргу
(click to show/hide)
ЗАЯВА стосовно вилучення інформації з баз даних ГІОЦ
(click to show/hide)
ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЗАПИТ стосовно нарахування комунальних платежів та їх оплату
 
(click to show/hide)
Нажаль мало хто звернувся до Солом'янського РУГУ МВС, куди переадресовані заяви про скоєння злочинів з боку ЖЕО. Закликаю всіх приєднатися та подати аналогічні заяви з додатковими доказами злочинної діяльності ЖЕО.
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: Перо від 21 Листопада 2011, 23:09:38
Пропоную подати такі заяви і запити до ЖЕО для отримання додаткової інформації про порушення з боку останніх.
Закликаю всіх приєднатися та подати аналогічні заяви з додатковими доказами злочинної діяльності ЖЕО.

На мою думку слід залишити тільки запити, щоб отримати у відповідь щось корисне для подальшого використання в суді. Від "попередження" та "заяви" я ніякої користі не бачу. Питання не в заявах, а у відсутності реакції на них. Прокурор м. Києва Мельник особисто контролює те, щоб у КМДА не було жодних проблем по викачуванню через КП ГІОЦ коштів населення. Бо є ставлеником Попова.   
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: bav від 29 Листопада 2011, 18:58:51
ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЗАПИТ стосовно нарахування комунальних платежів та їх оплату
Був повністю проігнорований!
Реквізити не надали, як і зразок квитанції, це і буде додатковий доказ для слідства та суду.

На ЗАЯВУ стосовно вилучення інформації з баз даних ГІОЦ, отримав відмову, а інформація проігнорована. Додатковий доказ для слідства та суду, що мені і було потрібне.
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: Перо від 30 Листопада 2011, 18:10:20
ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЗАПИТ стосовно нарахування комунальних платежів та їх оплату
Був повністю проігнорований!
Реквізити не надали, як і зразок квитанції, це і буде додатковий доказ для слідства та суду.]

На ЗАЯВУ стосовно вилучення інформації з баз даних ГІОЦ, отримав відмову, а інформація проігнорована. Додатковий доказ для слідства та суду, що мені і було потрібне.

КП ГІОЦ і суди роблять вигляд, що ніякої інформації у базах даних КП ГІОЦ не існує (див. справи № 2а-11889/10/2670 і № 2-3386/1-10 за моїми позовами). Тобто є рахунок КП ГІОЦ, є певна інформація на ньому, є офіційний сайт КП ГІОЦ з повідомленням про створення баз даних, є відповіді ОМС про створення баз даних -але для суду всього цього "не існує" і позивачем (мною) зворотного "не доведено". Тому Вам слід бути готовим до ігнорування судом очевидних речей, навіть тих, що матеріалізовані у вигляді конкретних доказів у справі. За наявними неофіційними даними судам (цивільне судочинство) наказано відмовляти у перерахунках за ЖКП.
Що стосується слідства -побачимо, яким чином це буде використано. Бо слідство веде ГУ МВС України у м. Києві, а після передачі кримінальної справи до суду "на арену" виходить прокуратура, яка де-факто і приховує злочин (ч. 2 ст. 202 КК).
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: bav від 02 Грудня 2011, 10:37:37
Звертаю увагу "сусідів по Солом`янському району"
Цей лист можна використати в судах для доведення - КП Дирекція є неналежним позивачем у справах "борг за ЖКП" по 2011 року. (навіть з кінця 2010)
Підстава -рішення КМР від 23.06.2011р. № 291/5678
Додатково - рішення КМР від 02.12.2010 року №284/5896.
Після ліквідації райрад згідно рішень КМР КП Дирекція взагалі не є учасником правовідносин в сфері ЖКП.

З приводу отримання безглуздих відписок подав скаргу http://gro-za.org/forum/index.php?topic=6772.msg31746.html#new, (http://gro-za.org/forum/index.php?topic=6772.msg31746.html#new,) на яку теж очікую чергову відписку для слідства  і для СПІЛЬНОТИ. Також вважаю, що вже варто (достатньо доказів) подати до прокуратури району заяву на бездіяльність посадовців РДА, та ігнорування постанов суду стосовно тарифів.
До відомої Вам ОСН я направив зразок заяви (пропозицій по реформуванню КП), але відповіді нажаль  не отримав. Звернувся самостийно с заявою в газету Солом'янка (надрукувати відкритий лист ненаважилися, але пообіцяли передати Сидорову).
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: bav від 02 Грудня 2011, 11:26:55
Прокурор м. Києва Мельник особисто контролює те, щоб у КМДА не було жодних проблем по викачуванню через КП ГІОЦ коштів населення. Бо є ставлеником Попова.
Чомусь замість Мельника підписує В.О. прокурора (може перевели)?
Думаю, якщо кількість звернень буде критичною, прокуратура на них ТАКИ мусуть ЗРЕАГУВАТИ. Отже ВСІ, хто ще не звертався, почніте це робити! Вода камінь точе.
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: bav від 04 Грудня 2011, 18:34:02
Обдумую ідею двох позовів.
1. До кого? Привести назви та статутні положення КП „Відрадненське", КП „Грушківське", КП „Індустріальне", КП „Залізничне", КП „Батиївське", КП „Чоколівське" у відповідність до Господарського кодексу.
2. До КМР - привести ліквідацію КП Дирекція та КП УЖГ як паразитарних структур з роздутим штатом, які не надають ЖКП, не є учасниками правовідносин в сфері ЖКП згідно рішень КМР. А кошти платників на своє утримання витрачають.
Рішенням Київської міської ради від 23.06.2011р. № 291/5678 передбачено «1. Змінити найменування комунальних підприємств та установ, що належать до комунальної власності територіальної громади м. Києва: 1.1. Комунальне підприємство "Дирекція з управління та обслуговування житлового фонду" на комунальне підприємство "Дирекція з управління житлового фонду"....
4. Солом'янській районній в місті Києві державній адміністрації: 4.1. Підготувати статути підприємств комунальної власності територіальної громади м. Києва, що передані до сфери управління Солом'янської районної в місті Києві державної адміністрації, а саме: комунального підприємства "Дирекція з управління житлового фонду", комунального підприємства "Відрадненське", комунального підприємства "Залізничне" ...».
Треба НЕГАЙНО СКАСУВАТИ РІШЕННЯ КМР та запобігти затвердженню статутів, оскільки вони порушують ст.78 ГК України, а саме ці КП є "КОМУНАЛЬНІ УНІТАРНІ ПІДПРИЄМСТВА" і мали б мати назву наприклад КП «Залізничне» Київської міської ради (як і інші), а КП «Дирекція …» взагалі не потрібне, оскільки навіть із назви зникло ОБСЛУГОВУВАННЯ.
Також пропоную ще раз від ОСН «Рідна оселя» звернутися до СРДА
(click to show/hide)
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: Валентина від 04 Грудня 2011, 20:53:45
Про передачу будинків новоствореним КП говорити не можна. Згідно Рішення Київради №208/1642 всі житлові будинки протиправно були передані на баланс КП згідно додатків 2-11( по всім районам), оскільки більшість будинків, де приватизовані квартири перестали відноситися до комунальної власності територіальної громади м. Києва та районів                 ( викладаю 2 судові рішення на підтвердження).
У грудні 2010р. рішенням Київради  № 284/5096 від 01.12.2010р. додатки 2-11 визнані такими, що втратили чинність, отже перелік майна територіальних громад районів перестав існувати. Крім цього, необхідно ставити питання щодо незаконості передачі райдержадміністраціям - органам виконавчої влади майна територіальних громад).
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: bav від 05 Грудня 2011, 09:34:44
Про передачу будинків новоствореним КП говорити не можна. Згідно Рішення Київради №208/1642 всі житлові будинки протиправно були передані на баланс КП згідно додатків 2-11( по всім районам), оскільки більшість будинків, де приватизовані квартири перестали відноситися до комунальної власності територіальної громади м. Києва та районів
Я б не наполягав на пункті 3, але на балансі кого в такому разі будуть знаходитися будинки, в яких ще не створені ОСББ? А створювати ОСББ для старих будинків це САМОГУБСТВО! Я КАТЕГОРИЧНО ПРОТИ! Навіть в нових, де є багато підвалів (для здачі в оренду) і велика прибудинкова територія, треба ГАРНО ПОДУМАТИ, щоб не вскочити в халепу.
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: Валентина від 05 Грудня 2011, 11:40:42
Співвласники Вашого будинку мають можливість обрати балансоутримувача, зберіться, подумайте, проведіть збори і вирішуйте, яким чином будете оформляти договір на балансоутримування і з ким.
 Пора вже брати стерно влади в свої руки.
Не забувайте, Ви власники і тільки за Вашої волі можно передати загальне майно на утримання та баланс. Ви можете передати тому ж КП, який є виконавцем послуг. У всякому разі необхідно звертатись до суду, про протиправність прийняття Київрадою рішення № 208/1642 в частині додатку, яким Ваш будинок переданий у комунальну власність територіальної громади відповідного району. Особливо, якщо в будинку є приміщення передані в оренду або приватизовані нежилі приміщення, які по генплану будівництва відносились до допоміжних приміщень. Все в Ваших руках. Є порох, борітеся і поборете.
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: bav від 07 Грудня 2011, 18:12:14
Від 7 саме листопада 7.12.2011р. отримав СУМНУ відповідь від РУГУМВС «про відмову в порушенні кримінальної справи за ознаками злочину , передбаченого ст. 190. КК України, на підставі п.11 ст.6 КПК України».
Постанову ВДСБЕЗ пропонують отримати особисто в к.103 і для її оскарження надається 7 днів з моменту отримання (ст. 99-1 КПК).
Планую отримати і опублікувати 13.12 цю постанову, а питання таке кому її оскаржувати? Перші заяви були до районної прокуратури, та переслала СРДА, подав скаргу до міської прокуратури, та спустила в районну, а та вже до РУГУМВС. Може до генеральної?
Є ще невелика надія, що постанову винесли тільки з подачі районної прокуратури, без дослідження та перевірки наданих документів, які були прокуратурою переслані СРДА і ВДСБЕЗ їх напевно не витребував і взагалі не бачив.
Весь пакет документів с заявами до ГУ МВС був пересланий безпосередньо начальнику ВДСБЕЗ. Може інший відділ належним чином перевірить викладені факти? Між іншим посилання на ст.190 ККУ в постанові це нісенітниця, бо вимагали ми порушення КС за ст. 182, 189, 256, 355, а не 190!

СКАРГА на бездіяльність прокуратури Солом’янського району
(click to show/hide)
Додаток 1
(click to show/hide)
Додаток 2
(click to show/hide)

Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: Перо від 07 Грудня 2011, 23:37:34
Планую отримати і опублікувати 13.12 цю постанову, а питання таке кому її оскаржувати?


До суду в порядку ст. 236-1 КПК.
Щодо бездіяльності див.:
http://gro-za.org/forum/index.php?topic=5366.0.html (http://gro-za.org/forum/index.php?topic=5366.0.html)
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: bav від 08 Грудня 2011, 11:33:39
До суду в порядку ст. 236-1 КПК. Щодо бездіяльності
Вони юристи (адвокат) і то майже рік ОСКАРЖУВАЛИ, а мені без Вашої (або інших) підтримки (представника) не обійтись. Тому я з самого початку і просив приєднатися до моїх заяв досвідчених юристів.
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: Перо від 10 Грудня 2011, 18:04:04
Тому я з самого початку і просив приєднатися до моїх заяв досвідчених юристів.

Головне -дотримуватися форми і порядку звернення зі скаргами на "відмовні" постанови та на бездіяльність. Досвід слід напрацьовувати самостійно, бо як показує життя кількість порушень і злочинів зростає, а реакції на них як не було, так і немає (в кращому випадку). В гіршому -злочини покриваються -з боку тих, хто їх має розкривати. Така реальність.
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: bav від 13 Грудня 2011, 16:27:57
Головне -дотримуватися форми і порядку звернення зі скаргами на "відмовні" постанови та на бездіяльність.
Отримав постанову, яка слово в слово повторює те, що я публікував від СРДА та Дирекції.
Ганебним чином проігноровані 50 документів (доказів злочинів), не опитані ні один з 17 заявників і винесена ЧУДНА постанова.
1. ВСІХ, то  знає і має досвід прошу допомогти скласти заяву до суду і підстави для скасування постанови (що просити крім скасування постанови, направлення на нове розслідування, наприклад до УДСБЕЗ, чи порушити кримінальну справу).
2. Чи слід просити суд витребувати у ВДСБЕЗ ВСІ надані документи і заново їх дослідити у суді?
3. Чи всі 50 документів заново слід подавати до суду?
4. Чи можна паралельно оскаржити постанову до генпрокуратури? Шансів  мізер, але там, на мою думку, більше, ніж в районному суді.
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: bav від 13 Грудня 2011, 16:29:38
Першу постанову, на яку посилаються в цій, я НЕ ОТРИМУВАВ і не був ПОВІДОМЛЕНИЙ про її існування. Доведеться ще раз іти за першою постановою, яка буде напевно такою самою! На ОСКАРЖЕННЯ ЗАЛИШИЛОСЯ ШІСТЬ ДНІВ (до 20.12)
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: Перо від 13 Грудня 2011, 20:13:08
1. ВСІХ, то  знає і має досвід прошу допомогти скласти заяву до суду і підстави для скасування постанови (що просити крім скасування постанови, направлення на нове розслідування, наприклад до УДСБЕЗ, чи порушити кримінальну справу).
2. Чи слід просити суд витребувати у ВДСБЕЗ ВСІ надані документи і заново їх дослідити у суді?
3. Чи всі 50 документів заново слід подавати до суду?
4. Чи можна паралельно оскаржити постанову до генпрокуратури? Шансів  мізер, але там, на мою думку, більше, ніж в районному суді.

bav
1) До суду подається скарга на постанову. Обгрунтуйте своїми словами, у чому саме вбачаєте порушення. Слід просити скасувати постанову і направити матеріали на додаткову перевірку. Складайте "болванку" -я допоможу.
2. Ні. Суд витребовує "відмовні матеріали" (перевірки за Вашим зверненням). Без цього неможливий розгляд скарги.
3. Ні. Вони є у "відмовних матеріалах".
4. ГПУ направить скаргу до прокуратури м. Києва, а вона -до районної. Краще до останньої подавайте паралельно скаргу.
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: Перо від 13 Грудня 2011, 20:17:17
закінчення ЧУДА. Першу постанову, на яку посилаються в цій, я НЕ ОТРИМУВАВ і не був ПОВІДОМЛЕНИЙ про її існування. Доведеться ще раз іти за першою постановою, яка буде напевно такою самою! На ОСКАРЖЕННЯ ЗАЛИШИЛОСЯ ШІСТЬ ДНІВ (до 20.12)

Строк достатній. Викладайте першу і складайте також "болванку" -коротко і змістовно.
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: bav від 13 Грудня 2011, 20:50:51
1) До суду подається скарга на постанову. Обгрунтуйте своїми словами, у чому саме вбачаєте порушення. Слід просити скасувати постанову і направити матеріали на додаткову перевірку.
1. До Соломянського райсуду ... заявник ...., як далі назвати ? Опер ВДСБЕЗ .... (адреси немає) чи СРУ ГУ МВС (адреса)
2. Назвати слід СКАРГА чи ЗАЯВА про скасування постанови про відмову в порушенні КС?
3. Слід оскаржувати обибві постанови в одній чи різних заявах (мотив один і той же, матеріали теж)?
4. Може об'єднати дві відмовні постанови цю з відмовними матеріалами №12461 від 07.11.11 та №11638 від 18.10.11 в одній скарзі?
5. Додаткову перевірку можна просити в УДСБЕЗ ГУ МВС, чи там же і в тому ж відділі?
6. Чи треба і скільки платити та на який рахунок Соломянського суду?
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: Перо від 13 Грудня 2011, 21:08:58
1.
Цитувати
До N... суду м. Києва

скаржника (ПІБ, адреса, телефон)

на постанову (вказати кого) від (дата)

в порядку ст. 236-1 КПК

СКАРГА.

(зміст скарги)

Додатки: копія оскаржуваної постанови від (дата), копія скарги для прокуратури №... району м. Києва.

Дата, підпис, ПІБ
2. СКАРГА. Ваш процесуальний статус згідно КПК -СКАРЖНИК.
3. Якщо є час -краще окремо кожну. Навіть якщо вони однакові будуть.
4. Якщо це інші відмовні матеріали -нічого не об'єднується.
5. Просто напишить -направити до додаткової перевірки і вкажить орган, до якого подавалося первісне повідомлення про злочин.

P. S. bav, прохання у майбутньому сканувати весь текст, а не його частину. Опції на сканері слід відрегулювати.
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: bav від 13 Грудня 2011, 21:21:55
4. Якщо це інші відмовні матеріали -нічого не об'єднується.
5. Просто напишить -направити до додаткової перевірки і вкажить орган, до якого подавалося первісне повідомлення про злочин.
1.Первісно аналогічні заяви подавалися до ГУ МВС і паралельно до районної прокуратури, звідки вони і потрапили до ВДСБЕЗ.
То кого просити заново провести перевірку?
2. Про оплату не зрозуміло.
3. Сканував швидко, тому не зовсім рівно (але не зрозуміло де саме на 3 сторінці?)
4. Тільки у четверг (видають 2 рази по 1 годині з 12 до 13) зможу забрати першу постанову, тоді і буду знати її зміст (але не думаю, що вона буде іншою).
5. Нехай і Свято для ГІОЦ, аби їх визнали ЗЛОЧИНЦЯМИ і ЗАБОРОНИЛИ ЇХ ДІЯЛЬНІСТЬ
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: Перо від 13 Грудня 2011, 21:27:37
1.Первісно аналогічні заяви подавалися до ГУ МВС і паралельно до районної прокуратури, звідки вони і потрапили до ВДСБЕЗ.
То кого просити заново провести перевірку?
2. Про оплату не зрозуміло.
3. Сканував швидко, тому не зовсім рівно (але не зрозуміло де саме на 3 сторінці?)

Просити того, кого спочатку просили порушити кримінальну справу. Тобто і прокуратуру і міліцію. В тексті скарги і в судовому засіданні вказуйте, що подавалося 2 заяви.
Скарги в порядку КПК не оплачуються суд. збором.
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: Helen від 14 Грудня 2011, 14:57:28
Постараюсь Вам тоже помочь с редакцией - скину на личку.
Пришлите копии этих постанов (не смотря на их предпологаемый тупой текст).

А, мои "уголовнички", не поверите - в эту пятницу хотят опять протащить гром/слашания, но уже по 869 Постанове!!??
Сейчас предпринимаю попытку сломать их в третий раз.

Про прокуратуру - скину последние ответы в своей ветке.
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: bav від 15 Грудня 2011, 18:37:29
Перша постанова виявилася ІДЕНТИЧНОЮ другій, тільки номери опер поміняв. Аналізуючи текст постанов можна зробити висновок, що Глотов (директор КП) приніс електроннний варіант своїх пояснень, на підставі яких (не перевіривши їх) були скомпільовані постанови. Ці почснення я публікував у матеріалах переписки з СРДА та Дирекцією. Текст один в один з цих відповідей (де стоїть прізвище Глотов). Опитаною була одна особа замість 3 начальників КП (до яких є різні запитання і які в різній мірі причетні до злочинів).
1. Чи слід на цьому наголошувати в судовому засіданні або СКАРЗІ?
2. Відмовних матеріалів (де будуть 50 документів) тільки один. Другий буде пустим, оскільки всі матеріали прокуратура передала СРДА (вони мабудь досі там). Питання: якщо паралельно подати скарги в суд та прокуратуру, хтось не зможе отримати ці матеріали (скоріш прокуратура). Як бути?
3. Якщо подавати СКАРГИ на кожну постанову і гіпотетично вони потраплять до різних суддів (заступників прокурорів), як бути з відмовними матеріалами? Проблема подвоюється.
4. Вважаю краще подати об'єднані СКАРГИ про скасування двох постанов. Ваші зауваження?
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: bav від 15 Грудня 2011, 21:02:02
Скарга
(click to show/hide)
на ЧУДНУ постанову
(click to show/hide)
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: Перо від 16 Грудня 2011, 00:33:56
Оскільки текст постанови відсутній, тому викладаю загальні зауваження по тексту скарги.

Відповідно до вимог ст. 94 КПК України кримінальна справа порушується за наявності приводу та достатніх даних, які вказують на наявність ознак злочину, зокрема, приводом до порушення кримінальної справи є, в тому числі, заяви або повідомлення окремих громадян. Такими даними є фактичне існування доказів, які підтверджують реальність конкретної події злочину (час, місце, спосіб та інші обставини здійснення злочину).

1. Суд на даній стадії не оцінює докази (50 примірників, про якій йдеться). Лише підставність відмови в порушенні кримінальної справи по кожній зі статтей КК, про які йшлося в повідомленні про злочин при фактичному існуванні доказів. Слід вказати, що ці документи є фактичним існуванням доказів, які підтверджують реальність конкретної події злочину (час, місце, спосіб та інші обставини здійснення злочину) і таким чином спростовують обгрунтування постанови.

2. Відсутність висновку про відмову в порушенні к/с хоча б за однією ст. КК є підставою для скасування "відмовної постанови" (наскільки пам'ятаю, мова йшла про інші статті КК).

3. Про невжиття перевірочних заходів по опитуванню інших громадян слід більш детально вказати -це вказує на неповноту перевірки, що також є достатнім для скасування постанови. Отже, не надано правової оцінки діям інших осіб щодо наявності в них ознак злочину передбаченого ст.ст. (перелічити) КК України, не наведено підстав прийняття рішення про відмову у порушенні справи за ознаками злочинів передбачених ст.ст. (перелічити) України, в порушення вимог ст. 99 КПК України.

4. Слід зазначити, що Вас, якскаржника не було опитано з попередженням про завідомо неправдиве повідомлення про злочин про суб'єктивне відношення до змісту опитування гр. Глотова.

5. Напишить в кінці наступне: Висновок про достатність  підстав для відмови в порушенні кримінальної справи не ґрунтується на матеріалах перевірки, яка повинна бути всебічною та повною. Оскільки органом досудового слідства належно не були досліджені обставини справи, не дана відповідна правова оцінка при проведенні дослідчої перевірки, не були виконані вимоги ст. 99 КПК України , а тому оскаржувана постанова підлягає скасуванню.
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: Перо від 16 Грудня 2011, 00:40:06
Опитаною була одна особа замість 3 начальників КП (до яких є різні запитання і які в різній мірі причетні до злочинів).
1. Чи слід на цьому наголошувати в судовому засіданні або СКАРЗІ?
2. Відмовних матеріалів (де будуть 50 документів) тільки один. Другий буде пустим, оскільки всі матеріали прокуратура передала СРДА (вони мабудь досі там). Питання: якщо паралельно подати скарги в суд та прокуратуру, хтось не зможе отримати ці матеріали (скоріш прокуратура). Як бути?
3. Якщо подавати СКАРГИ на кожну постанову і гіпотетично вони потраплять до різних суддів (заступників прокурорів), як бути з відмовними матеріалами? Проблема подвоюється.
4. Вважаю краще подати об'єднані СКАРГИ про скасування двох постанов. Ваші зауваження?

1. Безумовно, слід про це вказати. Це очевидна неповнота перевірки.
2. Куди їх передали -це не Ваш головний біль, а їхній.
3. Знов таки, це не Ваш головний біль, а їхній. До райпрокуратури слід подати аналогічну скаргу в порядку ст. 99-1 КПК.
4. Я вже казав. 1 постанова = 1 скарга.
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: bav від 16 Грудня 2011, 11:17:12
На початок скарги я додав
(click to show/hide)
В кінець
(click to show/hide)
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: Перо від 16 Грудня 2011, 15:49:13
Добре, успіхів!
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: bav від 16 Грудня 2011, 17:45:43
Добре, успіхів!
Дуже дякую. Скарги подав. За підтримку і ДОПОМОГУ вилика подяка! Будемо чекати ПОЗИТИВНИХ результатів.
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: bav від 17 Грудня 2011, 13:49:54
Для посилення ефекту хочу подати 19.12.11 ще таку скаргу.
Якими статтями (текстом її підсилити)?
А в разі скасування постанов ще й  скаргу про неповну службову відповідність опера (одна зірочка в нього явно зайва). Скарга буде десь аналогічною, але чим її також підсилити?
(click to show/hide)
Крім того в черговий раз отримав відписку СРДА (останні підписані головою - Сидоровим). Отже тепер у мене на руках є 14 однотипних (з варіаціями) документи, що підтверджують факт некомпетентності, бездіяльності та кришування КП. Ще декілька документів є від самих КП з попередженням останніх про те, що вони вчиняють злочини.
1. Чи не пора СОЛОМ'ЯНЦЯМ об'єднати зусилля та притягнути КОЛЕКТИВНО до відповідальності ПОСАДОВЦІВ СРДА?
2. Які статті можна їм інкремінувати?
2. Останні відповіді СРДА (на мої) заяви (пропозиції) я викладу у відповідному розділі але тепер пропоную ВИКОРИСТАТИ мої (та інших форумчан) матеріали і підготувати спільну стратегію (заяву, її зміст ...) поведінки. Наприклад в районну прокуратуру скаржитися недоцільно (вона і так всі кримінальні заяви переадресувала до СРДА). Місцева все одно переадресує в район. Як бути і що робити?
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: Перо від 18 Грудня 2011, 11:26:23
Крім того в черговий раз отримав відписку СРДА (останні підписані головою - Сидоровим). Отже тепер у мене на руках є 14 однотипних (з варіаціями) документи, що підтверджують факт некомпетентності, бездіяльності та кришування КП.

Як бути і що робити?

Як вже неодноразово наголошувалося на форумі -не варто займатися колекціонуванням відписок влади. Сформулюйте для себе -чого Ви хочете і звертайтесь до суду за захистом прав та інтересів, які вважаєте порушеними.
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: bav від 19 Грудня 2011, 13:37:36
не варто займатися колекціонуванням відписок влади. Сформулюйте для себе -чого Ви хочете і звертайтесь до суду за захистом прав та інтересів, які вважаєте порушеними.
Суди, Ви самі знаєте які, тому я піду іншим шляхом  :) для цього і збираю матеріал.
Назва: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: genna1950 від 22 Грудня 2011, 07:42:48
Шановний дописавач bay!
На форумі є моє повідомлення (виконавче провадження - Колектрори НОУ-ХАУ Печерського району від КП УЖГ "Печерськжитло) відносно "діяльності" колектора ТОВ "Служба стягнення зпборгованості".
Як можна з Вами звязатися по телефону. Чи є Ваш телефон у Тетяни, ПЕРО чи ВАванчика?
Прочитайте на форумі мої повідомлення і я б хотів би з Вами зустрітися.
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: stepan від 26 Грудня 2011, 23:53:50
Скарги в порядку КПК не оплачуються суд. збором.

Це на підставі п.13, ч.2, ст.3 закону України "Про судовий збір"?
Цитувати
Стаття 3. Об'єкти справляння судового збору

     2. Судовий збір не справляється за подання: :
  13) позовної заяви про відшкодування шкоди,  заподіяної особі
незаконними рішеннями,  діями чи  бездіяльністю  органу  державної
влади,   органу   влади  Автономної  Республіки  Крим  або  органу
місцевого самоврядування, їх посадовою або службовою особою, а так
само   незаконними   рішеннями,  діями  чи  бездіяльністю  органів
дізнання, досудового слідства, прокуратури або суду;
[url]http://zakon.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/main.cgi?nreg=3674-17[/url] ([url]http://zakon.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/main.cgi?nreg=3674-17[/url])

В мене питання - а якщо позовна заява не про "відшкодування шкоди", а про "визнання бездіяльності" прокуратури, чи міліції, то як тоді зі сплатою судового збору?
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: Перо від 27 Грудня 2011, 01:07:43
Це на підставі п.13, ч.2, ст.3 закону України "Про судовий збір"?

Ні. Тому що КПК не передбачено.

Цитувати
В мене питання - а якщо позовна заява не про "відшкодування шкоди", а про "визнання бездіяльності" прокуратури, чи міліції, то як тоді зі сплатою судового збору?

А це вже позови в порядку ЦПК або КАС (щодо шкоди), як несамостійна вимога. За бездіяльність -сплачується; за стягнення шкоди внаслідок бездіяльності -ні. Слід керуватися буквальним тлумаченням.
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: stepan від 27 Грудня 2011, 02:45:49
Це на підставі п.13, ч.2, ст.3 закону України "Про судовий збір"?

Ні. Тому що КПК не передбачено.

Цитувати
В мене питання - а якщо позовна заява не про "відшкодування шкоди", а про "визнання бездіяльності" прокуратури, чи міліції, то як тоді зі сплатою судового збору?

А це вже позови в порядку ЦПК або КАС (щодо шкоди), як несамостійна вимога. За бездіяльність -сплачується; за стягнення шкоди внаслідок бездіяльності -ні. Слід керуватися буквальним тлумаченням.
Дякую!
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: bav від 03 Січня 2012, 13:39:04
в черговий раз отримав відписку СРДА (останні підписані головою - Сидоровим). Отже тепер у мене на руках є 14 однотипних (з варіаціями) документи, що підтверджують факт некомпетентності, бездіяльності та кришування КП. Ще декілька документів є від самих КП з попередженням останніх про те, що вони вчиняють злочини.
1. Чи не пора СОЛОМ'ЯНЦЯМ об'єднати зусилля та притягнути КОЛЕКТИВНО до відповідальності ПОСАДОВЦІВ СРДА?
2. Які статті можна їм інкремінувати?
... в районну прокуратуру скаржитися недоцільно (вона і так всі кримінальні заяви переадресувала до СРДА). Місцева все одно переадресує в район. Як бути і що робити?
... суд теж не допоможе! Але щось треба робити!
Всіх форумчан вітаю з Новим роком і наступними святами!
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: bav від 03 Січня 2012, 17:43:28
Скарга
(click to show/hide)
на ЧУДНУ постанову
(click to show/hide)

Крім постанови ВСУ від 28.11.11 є ще ДОБРА НОВИНА - лист з районної прокуратури про скасування обох постанов "через неповноту перевірок. Матеріали направлені до Солом'янського РУ ГУ МВС в м. Києві для проведення додаткової перевірки".
1. Чи буде суд мене викликати для скасування тих самих постанов? Чи скасує сам (без моєї участі)?
2. Якщо буде, то чи слід повідомити суд, що постанови вже скасовані але просити направити матеріали до ГУ МВС, а не до СРУ ГУ... (якому я не довіряю!)?
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: Тетяна Academia від 03 Січня 2012, 22:57:54
Крім постанови ВСУ від 28.11.11 є ще ДОБРА НОВИНА - лист з районної прокуратури про скасування обох постанов "через неповноту перевірок. Матеріали направлені до Солом'янського РУ ГУ МВС в м. Києві для проведення додаткової перевірки".
1. Чи буде суд мене викликати для скасування тих самих постанов? Чи скасує сам (без моєї участі)?
2. Якщо буде, то чи слід повідомити суд, що постанови вже скасовані але просити направити матеріали до ГУ МВС, а не до СРУ ГУ... (якому я не довіряю!)?
Прошу уточнити.
1. Ви подали заяви про скасування Постанов паралельно до прокуратури та до суду?
2. Прокуратура надіслала Вам копії постанов про скасування чи тільки повідомлення?

Була у мене аналогічна ситуація. Подала скарги до прокуратури і до суду. На момент розгляду скарги на дії посадових осіб РУ ГУ МВС України в суді прокуратура вже скасувала оскаржувану постанову. І надала копію своєї постанови. До суду була подана заява про залишення скарги без розгляду в зв`язку з вирішенням питання по суті.
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: bav від 04 Січня 2012, 10:25:59
Прошу уточнити.
1. Ви подали заяви про скасування Постанов паралельно до прокуратури та до суду?
2. Прокуратура надіслала Вам копії постанов про скасування чи тільки повідомлення?
1. Паралельно.
2. Тільки повідомлення.
Тобто мені слід подати заяву про розгляд скарги без моєї участі та направлення матеріалів до ГУ МВС для додаткової перевірки?
Може ще попросити суд винести ухвалу про службову перевірку компетентності ст. лейтенанта Негоди (про неповну службову відповідність опера (одна зірочка в нього явно зайва)?
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: Тетяна Academia від 04 Січня 2012, 14:53:37
Доцільно до прокуратури подати заяву про надання копії постанови.

Щодо суду і ст. лейтенанта Негоди. Не впевнена, що це в компетенції суду. Якими нормами Ви збираєтесь обгрунтовувати вимогу про проведення перевірки?
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: bav від 04 Січня 2012, 18:57:09
Доцільно до прокуратури подати заяву про надання копії постанови.
Щодо суду і ст. лейтенанта Негоди. Не впевнена, що це в компетенції суду. Якими нормами Ви збираєтесь обгрунтовувати вимогу про проведення перевірки?
1. Навіщо мені постанова?
2. Прокуратура не пропонувала її забрати.
3. Хіба у діях Негоди не вбачається халатність та не компетентність? Можливо (скоріш за все) він виконував ЗАМОВЛЕННЯ СРДА (у якої на руках всі докази) або самої прокуратури. Оце і слід перевірити.
4. На норми сподіваюся вкаже Перо.
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: Перо від 05 Січня 2012, 19:03:23
1. Чи буде суд мене викликати для скасування тих самих постанов? Чи скасує сам (без моєї участі)?
2. Якщо буде, то чи слід повідомити суд, що постанови вже скасовані але просити направити матеріали до ГУ МВС, а не до СРУ ГУ... (якому я не довіряю!)?

1. Оскільки вже відсутній предмет оскарження, то суд або залишить скаргу без задоволення (ст. 236-2 КПК), або залишить її без розгляду (ці питання суди вирішують по-різному). Але викликати мають, бо скарга вже подана.
2. Прокурор про це повідомить суду. І матеріали вже направлені прокуратурою за належністю.

P. S. Викладено неповний текст постанови ст/л Негоди (яка скасована прокурором). 
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: Перо від 05 Січня 2012, 19:10:55
Може ще попросити суд винести ухвалу про службову перевірку компетентності ст. лейтенанта Негоди (про неповну службову відповідність опера (одна зірочка в нього явно зайва)?

Це не передбачено КПК. Слід отримати постанову прокуратури про скасування постанови ст/л Негоди, після чого подати її разом зі скаргою начальнику РУГУ МВС. Якщо ж в його діях вбачаєте ознаки злочину (наприклад недбалісті) -повідомлення про злочин до прокуратури.
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: bav від 13 Січня 2012, 15:18:02
Черговий шедевр ВЖЕ КАПІТАНА НЕГОДИ, який незважаючи на ОБГРУНТОВАНУ скаргу все ж таки ЗНОВУ НАСТУПИВ НА ГРАБЛІ (мабудь іншого СПЕЦІАЛІСТА у ВДСБЕЗ не знайшлося). Підвищили за плідну працю!
(click to show/hide)
1.Знову слід подати скаргу до районної прокуратури, чи відразу до прокуратури міста?
2. Дочекатися виклика до суду по попередній скарзі та просити скасувати НОВУ (аналогічну) з тими самими ПОРУШЕННЯМИ?
3.Подати нову скаргу до суду та скаргу на Негоду до РУ?
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: Перо від 13 Січня 2012, 15:30:43
1. До районної. І дубль -до суду.
2. По кожній постанові і скарзі на неї -окремий розгляд.
3. Так. Вказати, що не здійснено перевірочних заходів відповідно до вказівок прокуратури.

P. S. Взагалі ст/л Негоді слід подякувати, що хоча б виносить постанови. Хоча і необгрунтовані, але є що оскаржувати. У більшості випадків і цього важко дочекатися.

Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: bav від 13 Січня 2012, 15:35:31
Вказати, що не здійснено перевірочних заходів відповідно до вказівок прокуратури.
P. S. Взагалі ст/л Негоді слід подякувати,
КАПІТАНУ ВЖЕ. Дякую.
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: bav від 14 Січня 2012, 19:28:14
Скарга аналогічна попередній (додав абзац про ВСУ і відповідальність) та прошу притягнути до відповідальності директора та капітана.
(click to show/hide)
Приймаються зауваження і пропозиції.
Якщо прокуратура не призначить службове розслідування (доручить службі власної безпеки з’ясувати мотиви його дій), доведеться самому подати таку заяву.
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: Перо від 15 Січня 2012, 23:21:29
Якщо в оскаржуваній постанові немає нічого нового, то скаргу слід залишити відповідно до передуючої редакції. У постанові про скасування передуючої прокурор мав вказати -які саме підстави були для такого скасування. Якщо ці вимоги прокурора не були виконані -вказати, які саме (додати до вже готового тексту).
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: bav від 21 Січня 2012, 12:27:00
1.Постанову в канцелярії прокуратури мені відмовилися надати (тільки після згоди прокурора).
2. Скаргу суд розглядатиме 30 січня. Там я і скажу, що заяв про злочин було 4, а відмовна постанова лише ОДНА!
3. На свій запит (через міську прокуратуру) до КМДА
(click to show/hide)
отримав відповідь СРДА:
(click to show/hide)
, якою ігнорується
 рішення КМР від 08.11.2007 №1159/3992, яким затверджено ПЕРЕЛІК житлово-комунальних послуг у житловому фонді м. Києва. Право на здійснення яких виборюється на конкурсних засадах. Згідно з додатком ПОСЛУГИ З ЦЕНТРАЛІЗОВАНОГО ОПАЛЕННЯ, ЦЕНТРАЛІЗОВАНОГО ПОСТАЧАННЯ ХОЛОДНОЇ ТА ГАРЯЧОЇ ВОДИ ТА ВОДОВІДВЕДЕННЯ ВІДСУТНІ. Крім того, відповідно до ч.2 ст. 902 ЦК України ВИКОНАВЕЦЬ ПОВИНЕН НАДАТИ ПОСЛУГУ ОСОБИСТО, а не через посередника, яким є КП «Залізничне».
Отже КП "Залізничне" діє незаконно, без нового конкурсу, без статутута (більше року), ще й стане (а може вже стало) балансоутримувачем (як КП "Індустріальне").
Проте прокуратура не бажає цього визнавати!, але все ж таки доведеться!

Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: Валентина від 21 Січня 2012, 15:34:42
Я щось пропустила.
 Коли КП "Індустріальне" стало балансоутримувачем і хто приймав рішення, коли стало відомо?
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: bav від 21 Січня 2012, 19:12:58
Я щось пропустила.
 Коли КП "Індустріальне" стало балансоутримувачем і хто приймав рішення, коли стало відомо?
Документи (розрахунок плати за утримання будинку), що надіслала мені О.Г. (ОСН) підтверджують це. З січня 2011. Мені теж було це ДИВНИМ!, оскыльки Дирекція завжди була балансоутримувачем (теж незаконно).
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: genna1950 від 21 Січня 2012, 20:24:55
На свій інформаційний запит до КМР я отримав відповідь про те, що Статут КП УЖГ "Печерськжитло" Київрадою ІЩЕ НЕ ЗАТРВЕРДЖУВАВСЯ, тому і повноважень КП УЖГ на сьогоднішній день НЕ МАЄ!
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: bav від 22 Січня 2012, 11:02:02
Переглядав справу №2-995/09 я згадав, що суд не звернув увагу на таку обставину: Договір між КП "Залізничним" (підписаний директором на підставі статуту) та АЕК "Київенерго" підписаний заступником директора СВП "Енергозбут Киъвенерго", що діє на підставі ПОЛОЖЕННЯ про СВП, а не довіреності Київенерго! СВП не є ЮРИДИЧНОЮ ОСОБОЮ! ДОГОВІР НЕДІЙСНИЙ, отже КП "Залізничне" взагалі не має підстав збирати кошти за опалення. Так само і Київенерго не має права вимагати оплату від КП. Тут я послався на постанову ВГСУ №37/165 выд25.12.2008, але суд це проігнорував, як і решту доказів по справі.
Це також доводить недбалість директора КП при укладанні договорів.
Якщо таки справу порушать я збираюся надати слідству всі свої зареєстровані пояснення і заперечення по справі для перевірки та додаткового обвинувачення.
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: Валентина від 22 Січня 2012, 13:50:11

[/quote]
Документи (розрахунок плати за утримання будинку), що надіслала мені О.Г. (ОСН) підтверджують це. З січня 2011. Мені теж було це дивним!, оскільки Дирекція завжди була балансоутримувачем (теж незаконно).
[/quote]

Це питання спірне. В матеріалах справи О.Г. є дві копії такого розрахунку: одна надана ВСП "Індустріальний" офіційно (інформація щодо балансоутримувача не зазначена); друга копія надана відділом цінової політики КМДА (зазначено, що балансоутримувач КП "Індустріальне).
У рішенні Солом'янського райсуду по справі О.Г. встановлена обставина, що КП "Дирекція" балансоутримувач. Подали заяву про перегляд за нововиявленними обставинами. Є інформація, що повинно бути розглянуто питання 20.01.2012р., щодо призначення балансоутримувачем КП "Індустріальне". Результати невідомі поки що.
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: bav від 22 Січня 2012, 17:01:17
На свій запит (через міську прокуратуру) до КМДА
(click to show/hide)
отримав відповідь СРДА:
(click to show/hide)
Таку відповідь отримав на другий пункт звернення
(click to show/hide)
Отже виконавці не визначені, а кошти збирати всі хочуть!
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: genna1950 від 23 Січня 2012, 00:29:16
Хотів би нагадати всім КИЯНАМ, що відповідно до Постанови Шевченківського районного суду по справі № 2а-1405/06 від 25.05.2006р. (Позивач - Куля В.І.) у Києві не визначені ВИКОНАВЦІ ЖКП по тепло-водопостачанню!
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: bav від 24 Січня 2012, 09:10:09
Хотів би нагадати всім КИЯНАМ, що відповідно до Постанови Шевченківського районного суду по справі № 2а-1405/06 від 25.05.2006р. (Позивач - Куля В.І.) у Києві не визначені ВИКОНАВЦІ ЖКП по тепло-водопостачанню!
Так, але КМР прийняла НЕЗАКОННЕ РІШЕННЯ про Винуватців, а останні не захотіли його скасувати! от тепер нехай його і ВИКОНУЮТЬ! (укладають договори). Між іншим, утримувати внутрішньо-будинкові мережі може і ЖЕО за договором з Київенерго! Крім того у тарифі за утримання будинку це вже передбачено! Отже прямі договори з відповідною відповідальністю за якість опалення укладати можна але навіщо Київенерго зайві клопоти.
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: bav від 30 Січня 2012, 11:53:28
Відбулося неофіційне судове засідання але постанова не скасована (представник прокуратури не приніс відмовні матеріали, з'явилася не підготовленою). Із розмови без протоколу суддя не бажає зрозуміти чого це я плачу не вповному обсязі (за старими тарифами і піклується що ЖЕО не зможе надавати послуги, якщо ВСІ будуть брати з мене приклад). Також прокуратура не вбачає порушень за ст..182, 189, 256, 355 КК, а суддя зазначив, що КС слід порушувати в крайньому випадку але висловив бажання розібратися. Запросив у прокуратури всі матеріали та у мене постанови судів про НЕЧИННІСТЬ розпоряджень. Також запропонував скоротити скаргу до тезисів. Наступне засідання 7.02.2012.
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: Helen від 30 Січня 2012, 13:43:48
Цитувати
....суддя не бажає зрозуміти чого це я плачу не вповному обсязі (за старими тарифами і піклується що ЖЕО не зможе надавати послуги, якщо ВСІ будуть брати з мене приклад)

Олександре, може Вам слід було двічі розтлумачити судді  «предмет» позову (як для особи, обдарованій паралоновим розумом)?
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: Перо від 31 Січня 2012, 15:10:06
у мене постанови судів про НЕЧИННІСТЬ розпоряджень.


Обов'язково подайте постанову ВСУ № 21-246а11 від 28.11.2011 р.:
http://gro-za.org/forum/index.php?topic=5722.0.html (http://gro-za.org/forum/index.php?topic=5722.0.html)
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: bav від 31 Січня 2012, 17:31:04
Обов'язково подайте постанову ВСУ № 21-246а11 від 28.11.2011 р.:
[url]http://gro-za.org/forum/index.php?topic=5722.0.html[/url] ([url]http://gro-za.org/forum/index.php?topic=5722.0.html[/url])

В скарзі я вже процитував, а в суді надам повний текст.
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: bav від 02 Лютого 2012, 13:36:16
Прокуратура таки не скасувала постанову
(click to show/hide)
Тепер надія на суд.
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: genna1950 від 02 Лютого 2012, 19:07:05
Так, ми маємо надію, яка гасне ОСТАННОЮ! Тож, потрібно подавати в суд
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: Перо від 02 Лютого 2012, 23:04:28
Безумовно слід оскаржувати до суду. До прокуратури можна оскаржувати тільки паралельно.
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: bav від 03 Лютого 2012, 10:10:20
Безумовно слід оскаржувати до суду. До прокуратури можна оскаржувати тільки паралельно.
Так я і оскаржував паралельно! Тепер саме на суд і надія.
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: bav від 07 Лютого 2012, 17:45:05
ЗАЯВИ про ЗЛОЧИНИ ЖЕО (останні редакції).
Відбулося судове засідання, на якому розмовляли глухий із сліпим. Прокуратура знає, що статті підслідні їй все одно направляє заяву для перевірки в СРУправління, яке тричі виносить одну й ту саме постанову. Отже прокуратура не бажає розслідувати і край. І суддя і прокуратура одноголосно вважають, що заяви про злочин написані неправильно. Вважають, що має бути суб'єкт та об'єкт злочину, склад, стаття та докази, тоді прокуратура може б і розібралася. Формально суддя вважає, що постанова неправильна, але скоріш за все завтра відмовить у скасуванні. Довго я доводив, що склад злочину є, але мене не почули! Не захотіли. Навіть якщо постанову скасують, прокуратура все одно знов відмовить! Пропонує звертатися до суду в цівільному процесі і вимагати порушення КС за ст.356 ККУ - Самоправство. Вини ЖЕО суд і прокуратура не бачать. ЖЕО не винні в тому, що виконують вказівки КМДА (по тарифам) і кошти вони на свій рахунок отримують через ГІОЦ, а не на пряму. Угледіти та порушити ці схеми прокуратура не бажає! Суддя прямо сказав: навіщо я цим займаюся і витрачаю свій час. Принциповість нікого не хвилює! Правди НЕМАЄ! Мені дали зрозуміти, що БОРОТЬБА ВСЕ ОДНО МАРНА!
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: bav від 07 Лютого 2012, 18:41:58
ЖЕО зовсім ЗНАХАБНІЛИ! Після об'єднання КП УЖГ та КП "Дирекція..." прийшло повідомлення, що "здійснено об'єднання боргових рахунків та поточних рахунків на підставі п.4" РКМР №607/6843 від 10.11.11. Мало того, що статути Дирекції та КП НЕ ЗАТВЕРДЖЕНІ (діяльність НЕЗАКОННА), так іще борги трирічної давнини РЕАНІМУВАЛИ!
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: Георгий від 07 Лютого 2012, 20:01:41
Посилання на РКМР №607/6843 від 10.11.11
http://kmr.ligazakon.ua/SITE2/l_docki2.nsf/alldocWWW/A4F996B40506F9B5C225797B006DE353?OpenDocument (http://kmr.ligazakon.ua/SITE2/l_docki2.nsf/alldocWWW/A4F996B40506F9B5C225797B006DE353?OpenDocument)
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: Перо від 07 Лютого 2012, 21:57:54
Суддя прямо сказав: навіщо я цим займаюся і витрачаю свій час. Принциповість нікого не хвилює! Правди НЕМАЄ! Мені дали зрозуміти, що БОРОТЬБА ВСЕ ОДНО МАРНА!

Далі -АСК, ВССУ. Та інші заяви про злочини. Тільки так.
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: Тетяна Academia від 07 Лютого 2012, 22:31:51
ЖЕО зовсім ЗНАХАБНІЛИ! Після об'єднання КП УЖГ та КП "Дирекція..." прийшло повідомлення, що "здійснено об'єднання боргових рахунків та поточних рахунків на підставі п.4" РКМР №607/6843 від 10.11.11. Мало того, що статути Дирекції та КП НЕ ЗАТВЕРДЖЕНІ (діяльність НЕЗАКОННА), так іще борги трирічної давнини РЕАНІМУВАЛИ!
Прошу уточнити. Звідки інформація, про об`єднання КПУЖГ та КП ДИрекція? Мені відомо, що планувалась ліквідація КП УДЖГ.
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: stepan від 08 Лютого 2012, 01:05:20
прийшло повідомлення, що "здійснено об'єднання боргових рахунків та поточних рахунків на підставі п.4" РКМР №607/6843 від 10.11.11.
Я теж сьогодні отримав рахунок КП ГіОЦ за січень 2012 р., в якому до мого боргу перед КП "Дирекція", додали мій борг перед КП УЖГ, по якому було рішення суду.

В моєму випадку правда в рішенні суду визначено, що я сплативши по рахунку КП ГІОЦ у 2007 році, погодився з тарифами, які були тоді, і почав перебувати з КП УЖГ у договірних відносинах.
Я подивився рахунки за січень-лютий 2007 року, то тоді в сумі плата за послуги в мене складала 95 грн.
То може мені вимагати від КП на підставі рішення суду, перерахунку боргу за весь період до сьогоднішнього дня, із розрахунку тарифів, з якими я нібито погодився у 2007 році, як це визначив суд у січні 2011 року?
Адже борг перед КП "Дирекція"на сьгодні склав 6620 грн., а якщо перерахувати за тарифами 2007 року, то буде приблизно - 2280 грн.
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: stepan від 08 Лютого 2012, 01:33:20
Посилання на РКМР №607/6843 від 10.11.11
[url]http://kmr.ligazakon.ua/SITE2/l_docki2.nsf/alldocWWW/A4F996B40506F9B5C225797B006DE353?OpenDocument[/url] ([url]http://kmr.ligazakon.ua/SITE2/l_docki2.nsf/alldocWWW/A4F996B40506F9B5C225797B006DE353?OpenDocument[/url])


Цитувати
КИЇВСЬКА МІСЬКА РАДА
VIII сесія VI скликання

РІШЕННЯ

від 10 листопада 2011 року N 607/6843

4. Реорганізувати комунальне підприємство по утриманню житлового господарства Солом'янського району м. Києва шляхом приєднання до комунального підприємства "Дирекція з управління та обслуговування житлового фонду" Солом'янської районної в місті Києві державної адміністрації.
Взяти до відома, що комунальне підприємство "Дирекція з управління та обслуговування житлового фонду" Солом'янської районної в місті Києві державної адміністрації є правонаступником прав та обов'язків комунального підприємства по утриманню житлового господарства Солом'янського району м. Києва.
[url]http://kmr.ligazakon.ua/SITE2/l_docki2.nsf/alldocWWW/A4F996B40506F9B5C225797B006DE353?OpenDocument[/url] ([url]http://kmr.ligazakon.ua/SITE2/l_docki2.nsf/alldocWWW/A4F996B40506F9B5C225797B006DE353?OpenDocument[/url])

 
Цитувати
        ДЕРЖАВНА РЕЄСТРАЦІЯ ПРИПИНЕННЯ ЮРИДИЧНОЇ ОСОБИ

     Стаття 33. Припинення юридичної особи

     1. Юридична  особа припиняється в результаті передання всього
свого    майна,    прав    та    обов'язків    іншим     юридичним
особам - правонаступникам у результаті злиття, приєднання,
поділу,
перетворення  (реорганізації)  або  в  результаті  ліквідації   за
рішенням,  прийнятим засновниками (учасниками) юридичної особи або
уповноваженим ними органом,  за судовим рішенням або  за  рішенням
органу   державної   влади,  прийнятим  у  випадках,  передбачених
законом. [url]http://zakon1.rada.gov.ua/laws/show/755-15/page4[/url] ([url]http://zakon1.rada.gov.ua/laws/show/755-15/page4[/url])

Може подати запит - коли було припинено юридичну особу КП УЖГ?
Адже з цієї дати, до КП "Дирекція" перейшли обов"язки КП УЖГ.
Якщо сталось приєднання КП УЖГ до КП "Дирекція" з переданням майна та прав, то повинні перейти і обов"язки, а отже і рішення суду про договірні відносини за тарифами 2007 року.
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: bav від 08 Лютого 2012, 11:27:38
Як я і передбачав суддя Москалюк у змові з прокуратурою виніс НЕПРАВОСУДНЕ рішення (текст опублікую коли отримаю) і відмовив у скасуванні незаконної постанови.
Скаргу подавати до Апеляційного суду на Соломянській площі, чи через районний суд? Копію постанови додавати, чи вона буде в справі?
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: agza від 08 Лютого 2012, 12:37:15
1. Змінити найменування комунальних підприємств та установ, що належать до комунальної власності територіальної громади м. Києва:
....
1.6. Комунальне підприємство "Індустріальне" Солом'янської районної у місті Києві ради на комунальне підприємство "Індустріальне" Солом'янської районної в місті Києві державної адміністрації.

Какие гадости нам несет изменение подчинения с Ради на Администрацию?
Законно ли такое "отчуждение" с точки зрения, Рада - как бы все мы, а администрация непонятно что.
Ведь  формально у нас (Рада выборный орган) забрали актив (предприятие) и отдали нашим нанятым менеджерам ("администраторам").
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: Helen від 08 Лютого 2012, 14:35:57
Цитувати
Скаргу подавати до Апеляційного суду на Соломянській площі, чи через районний суд?
Да, через районний.

Цитувати
Копію постанови додавати, чи вона буде в справі?
Подайте разом із копією оскаржуваного Рішення (для зручності судді та прискорення його роздумів щодо прийняття ап/скарги).

Доречі, сьогодні побачила рахунок Кп П..ца у своїх знайомих, так там зазначено (лівій частині), що:
 ".. до уваги боргників перед КП по УЖГ!
На підставі рішення Київради від 10.11.12 р. № .... з 01.01.12 р. КП по УЖГ реорганізується та передає борги мешканців до КП "Дирекція
"."
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: bav від 08 Лютого 2012, 18:12:29
1. Чи є сенс вертатися до суду  і вимагати порушення КС за ст.356 ККУ - Самоправство? Чи це марна справа?
2. Хто має розслідувати порушену справу?
3. Суд сам має перевіряти надані докази, чи доручить це ... Кому?
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: bav від 09 Лютого 2012, 13:06:03
НЕПРАВОСУДНА Постанова Москалюка
(click to show/hide)
Скарга для ЗАУВАЖЕНЬ! і порад.
(click to show/hide)
Підстави для скасування  ст. 236-1 КПК України?
Головне в ап.скарзі має бути: суд не звернув уваги на порушення ст.94 та 99 КПК і проігнорував всі доводи скаржника. Так?
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: bav від 10 Лютого 2012, 10:43:17
Постатейний коментар до Кримінального кодексу України http://ukrkniga.org.ua/ukrkniga-text/books/_book-699.htm (http://ukrkniga.org.ua/ukrkniga-text/books/_book-699.htm)
буде цікавий ВСІМ форумчанам. НАЖАЛЬ судді, прокурори, міліціянти та слідчі не бажають підвищувати свій рівень, а роблять дурниці, які потім доводиться виправляти.
Може ці коментарі слід подавати разом із заявами про скоєння злочинів і розтлумачувати неучам те, що вони мають самі знати?
Кримінально-процесуальний кодекс України http://search.ligazakon.ua/l_doc2.nsf/link1/KD0007.html (http://search.ligazakon.ua/l_doc2.nsf/link1/KD0007.html)
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: Helen від 10 Лютого 2012, 13:01:53
Александр, свои "намётки" скинула Вам на почту.
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: bav від 10 Лютого 2012, 14:12:17
Александр, свои "намётки" скинула Вам на почту.
СПАСИБО!
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: Перо від 10 Лютого 2012, 18:05:51
1. Чи є сенс вертатися до суду  і вимагати порушення КС за ст.356 ККУ - Самоправство? Чи це марна справа?
2. Хто має розслідувати порушену справу?
3. Суд сам має перевіряти надані докази, чи доручить це ... Кому?

1. Щодо перспектив -це перевіряється тільки на практиці.
2-3. Особливості встановлені КПК: ст. ст. 27,  223-224, 251 КПК. Як правило, суди відфутболють скарги приватного звинувачення (посилаються на невідповідність ст. ст. 223-224 КПК) і це не підлягає оскарженню.
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: Перо від 10 Лютого 2012, 18:25:17
Головне в ап.скарзі має бути: суд не звернув уваги на порушення ст.94 та 99 КПК і проігнорував всі доводи скаржника. Так?


У скарзі достатньо прохання скасувати постанову суду. Головне -немає висновків щодо порушення к/с за іншими статтями КК (крім наведеної ст. 190 КК). Перевірте -чи були виконані вказівки прокурора (коли скасовувалася перша постанова міліції). Цивільні позови і рішення по ним жодним чином не можна вважати підставою для відмови в порушенні к/с. Подивиться також підстави для скасування АСК постанови суду 1-ої інстанції в моєму випадку:
http://gro-za.org/forum/index.php?topic=6455.msg33828.html#msg33828 (http://gro-za.org/forum/index.php?topic=6455.msg33828.html#msg33828)
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: bav від 10 Лютого 2012, 20:11:04
Дякую. Додав
(click to show/hide)
Змінив кінцівку
(click to show/hide)
п.2,3 на всяк випадок.
Якщо п.2 не буде задоволено справу направлять на новий розгляд до суду першої інстанції і все повториться?
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: bav від 11 Лютого 2012, 10:53:01
Відповідно до ст. 27 КПК України справами, за якими можливе приватне кримінальне обвинувачення, є: ст. 356 Кримінального Кодексу - самоправство. Але прокуратура, пропонуючи такий шлях, хоче перекласти свої обов'язки на плечі постраждалого, який має доводити в суді (і не один день) те, що має робити слідство (місяцями), а потім прокуратура підтримувати обвинувачення в суді. Отже такий шлях є ХИБНИМ!
У справах приватного обвинувачення потерпілий здійснює обвинувачення в суді особисто або через свого закон, представника. В цих справах дізнання і досудове слідство не проводяться. Зазначені справи підлягають закриттю, якщо потерпілий примириться з обвинуваченим (підсудним). Примирення може статися лише до видалення суду до нарадчої кімнати для постановлення вироку. Якщо особа, щодо якої порушено справу в порядку приватного обвинувачення, в свою чергу подасть заяву про зустрічне обвинувачення, суд може прийняти рішення про порушення справи по зустрічному обвинуваченню та об'єднанню обох справ в одну. В таких справах кожен з потерпілих є одночасно й підсудним і користується у судовому розгляді в повному обсязі процес, правами і як приват, обвинувач, і як підсудний.
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: Перо від 11 Лютого 2012, 16:58:47
Якщо п.2 не буде задоволено справу направлять на новий розгляд до суду першої інстанції і все повториться?

Буде новий розгляд в іншому складі суду.
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: Перо від 11 Лютого 2012, 17:01:39
суд може прийняти рішення про порушення справи по зустрічному обвинуваченню та об'єднанню обох справ в одну.


А яке самоправство з Вашого боку?  ??? Є ще варіант -дочекатися прийняття нового КПК.
http://gro-za.org/forum/index.php?topic=5366.msg33254.html#msg33254 (http://gro-za.org/forum/index.php?topic=5366.msg33254.html#msg33254)
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: bav від 11 Лютого 2012, 20:11:58
Прокурорами порушено 142 кримінальні справи щодо тарифів на послуги ЖКГ  http://zik.ua/ua/news/2011/10/24/315642 (http://zik.ua/ua/news/2011/10/24/315642) тільки не в Києві!
Міліція зайнялася правопорушеннями у сфері ЖКГ http://www.info-gkh.com.ua/archives/5235 (http://www.info-gkh.com.ua/archives/5235) Не вся міліція і не всіх районів!
Мешканці Голосіївського району переплатили за компослуги http://kiev.unian.net/ukr/detail/3493 (http://kiev.unian.net/ukr/detail/3493) Так би у всіх районах!
Столичні ЖЕКи займаються банальним шахрайством та обманом киян http://kyiv.comments.ua/news/2011/12/14/190019.html (http://kyiv.comments.ua/news/2011/12/14/190019.html)
ЖЕКи видурюють в людей гроші за вигадані послуги http://tsn.ua/groshi/zheki-viduryuyut-v-lyudey-groshi-za-vigadani-tarifi.html (http://tsn.ua/groshi/zheki-viduryuyut-v-lyudey-groshi-za-vigadani-tarifi.html)
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: bav від 11 Лютого 2012, 22:17:11
За порадою Helen додав наступну передісторію до а/с
(click to show/hide)
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: Олександр від 13 Лютого 2012, 23:03:48
.
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: bav від 14 Лютого 2012, 10:50:47
Отримав таку відповідь з КМДА за підписом Яструбинського, яку підготував Грама
(click to show/hide)
1. Як взагалі могло ГУЮ зареєструвати ці розпорядження, якщо раніше цьому заважала вимога сплачувати кошти через КП ГІОЦ?
2. Чи оскаржувалося це розпорядження?
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: Helen від 14 Лютого 2012, 12:43:18
Олександре, не приймайте близько до серця кожну бредню тупиці Яструбинського (завчасно вибачаюсь за словосполучення "кожну бредню", інше - моя особиста думка).
Два дні тому, я також отримала листа за підписом цього "посадовця" управління ЦІНОВОЇ політики (наданого за дорученням Мазурчака) і ось що він зазначив за той же період як у Вас:

...З 01.06.2009 в м.Києві розпорядженням виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 29.04.2009 № 518, тарифи на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій встановлені по Вашому будинку[/b] в розмірі 2,45 грн. за 1 кв.м загальної площі квартири (з ПДВ) та 2,12 грн. за 1 кв.м загальної площі квартир першого поверху будинку, які з 01.08.2009 розпорядженням виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 31.08.2009 № 979 «Про встановлення тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій» зменшені на 5 відсотків до 2,33 грн. за 1 кв.м загальної площі квартири та 2,02 грн. за 1 кв. м загальної площі квартир першого поверху будинку.
Слід зазначити, що тариф на послуги з утримання будинку по просп.Г.Сталінграду, 16-Д з 01.01.2012 втратив чинність.
[/b]
Навідь неуявляю, хто міг підготувати йому таку відповідь..???
 Тому, коментарі стосовно цього ідиотизму - у мене відсутні ... думаю, мої відповіді йому і Мазурчуку -більш сподобаються.
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: Перо від 14 Лютого 2012, 14:21:45
1. Як взагалі могло ГУЮ зареєструвати ці розпорядження, якщо раніше цьому заважала вимога сплачувати кошти через КП ГІОЦ?
2. Чи оскаржувалося це розпорядження?


1. Що саме заважало -це неправильна постановка питання, бо на реєстрацію РКМДА взагалі не подавалися. Зверніть увагу на формулювання, які були в останніх РКМДА:
Цитувати
В тарифах на комунальні послуги з централізованого постачання холодної води і водовідведення холодної та гарячої води враховані витрати виконавців послуг, які пов'язані з нарахуванням та збором платежів споживачів цих послуг та витрати, на підставі укладених договорів, КП "Головний інформаційно-обчислювальний центр" за ведення загальноміської бази нарахувань, розщеплення та обліку платежів і перерахування коштів на рахунок підприємства - виробника комунальних послуг.

Хто з ким укладав такі договори, чи мають відношення до таких угод споживачі ЖКП, чи передбачені відсотки КП ГІОЦ за посередництво, чи згодні споживачі на такі послуги і оплату за них через КП ГІОЦ -всього цього зрозуміти з тексту неможливо. Порівняйте з формулюваннями у попередніх РКМДА.

2. Вже є рішення по першій інстанції, які оскаржені КМДА, про визнання їх незаконними і нечинними (але вже з інших підстав):
http://gro-za.org/forum/index.php?topic=6459.0.html (http://gro-za.org/forum/index.php?topic=6459.0.html)
http://gro-za.org/forum/index.php?topic=6482.0.html (http://gro-za.org/forum/index.php?topic=6482.0.html)

Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: bav від 14 Лютого 2012, 17:42:48
1. Що саме заважало -це неправильна постановка питання, бо на реєстрацію РКМДА взагалі не подавалися.
2. Вже є рішення по першій інстанції, які оскаржені КМДА, про визнання їх незаконними і нечинними (але вже з інших підстав):
[url]http://gro-za.org/forum/index.php?topic=6459.0.html[/url] ([url]http://gro-za.org/forum/index.php?topic=6459.0.html[/url])
[url]http://gro-za.org/forum/index.php?topic=6482.0.html[/url] ([url]http://gro-za.org/forum/index.php?topic=6482.0.html[/url])

1.Так не подавалися через те, що вони б не пройшли реєстрацію. Чому тепер зареєстрували?
2. Про три розпорядження, які двічі скасовані я знаю, чи оскаржувалося КЛОНОВАНЕ розпорядження: від 07.12.2011 № 2308 «Про встановлення тарифів на комунальні послуги з централізованого постачання холодної води і водовідведення холодної та гарячої води виконавцям цих послуг усіх форм власності для здійснення розрахунків з бюджетними установами та іншими споживачами», зареєстроване в Головному управлінні юстиції у м. Києві 30.12.2011 за № 58/917.
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: Перо від 14 Лютого 2012, 18:17:31
1. Я вже написав вище -з якими формулюваннями щодо КП ГІОЦ були зареєстровані РКМДА №№ 857-859.
2. Мене це РКМДА не стосується. Можливо хтось з бюджетних установ і оскаржував.
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: bav від 14 Березня 2012, 17:33:38
Після 2х годинної затримки АСУ за 5 хв. скасував НЕПРАВОСУДНУ постанову Москалюка та направив справу (скаргу) на новий розгляд до райсуду. Цікаво новий cуддя наступить на ті ж граблі, що і Москалюк чи все ж скасує постанову ВДСБЕЗ?
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: Тетяна Academia від 15 Березня 2012, 12:41:16
Пане Олександре, вітаю!
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: Перо від 15 Березня 2012, 21:52:25
Після 2х годинної затримки АСУ за 5 хв. скасував НЕПРАВОСУДНУ постанову Москалюка та направив справу (скаргу) на новий розгляд до райсуду. Цікаво новий cуддя наступить на ті ж граблі, що і Москалюк чи все ж скасує постанову ВДСБЕЗ?

Мої привітання! Якщо -1-ша інстанція скасує відмовну постанову, то далі або "пінг-понг" (відмова в порушенні к/с -скасування її судом -відмова в порушенні к/с) або повна тиша (тобто протиправна бездіяльність). Бажаю терпіння і наполегливості!
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: bav від 23 Квітня 2012, 12:28:05
03.04 засідання не відбулося (суддя в нарадчій кімнаті) перенесено на 19.04 (знов те саме) перенесено на 15.05, отже Захарова не бажає скасовувати постанову. Питання таке: може подати заяву голові суду про заміну судді (занадто зайнята) та призначити нового, а справу розглянути терміново, бо порушені всі терміни?
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: Перо від 23 Квітня 2012, 12:32:41
Потрібно подавати заяву про відвід судді з огляду на порушення строків.
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: bav від 23 Квітня 2012, 12:35:33
Потрібно подавати заяву про відвід судді з огляду на порушення строків.
Так я її тільки розлючу і вона все одно залишиться. І не факт, що 15.05 засідання відбудеться!
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: Helen від 23 Квітня 2012, 20:12:12
Олександре!
Я не прослідкувала скільки часу Ваша справа відкладається у цієї судді але надам Вам шматок з тексту  Ухвали Колегія суддів Судової палати у цивільних справах  Верховного Суду України, де зазначено наступне:
« …. Касаційна скарга підлягає задоволенню з таких підстав…. З матеріалів справи вбачається, що справа знаходиться на розгляді суду з лютого 2009 року, на час вирішення питання про залишення заяви без розгляду вже були порушені визначені строки розгляду справи за наявності можливості її розгляду по суті та в порушення вимог ч. 2 ст. 157 ЦПК України обов’язкова в такому разі ухвала про подовження розгляду справи судом не постановлялася» 
«…Проте суд свого обов’язку не виконав, а в черговий раз, оголосивши перерву, у порушення вимог ч. 2 ст. 191 ЦПК України   не зазначив підстав для оголошення такої перерви   . Тобто перерва була оголошена безпідставно.» 
(одразу зазначу, що дана Ухвала  загалом стосувалась питання оскарження рішення, яке було винесене за умови другої неявки однієї із сторін по справі).

Проте, спробуйте якось притягнути це за вуха у своїх доводах при оголошенні відводу судді разом із іншими порушеннями.
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: Перо від 24 Квітня 2012, 14:11:06
Проте, спробуйте якось притягнути це за вуха у своїх доводах при оголошенні відводу судді разом із іншими порушеннями.

КПК і ЦПК -це різні кодекси.
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: Helen від 24 Квітня 2012, 20:20:38
Цитувати
КПК і ЦПК -це різні кодекси.
Дякую, що нагадали але порада стосувалась виключно
Цитувати
подати заяву голові суду про заміну судді (занадто зайнята) та призначити нового, а справу розглянути терміново, бо порушені всі терміни?

Цитувати
Потрібно подавати заяву про відвід судді з огляду на порушення строків.
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: bav від 10 Травня 2012, 12:34:52
Викладаю відповідь ДФІ, яка виявила грубі порушення ЖЕО та повідомила прокуратуру, а та ці порушення НЕ БАЧИТЬ! (сліпа) і ніяк не реагує. Міська прокуратура ВСІ (три) заяви про бездіяльність районної переадресує їй же. Збираюся цю відповідь надати в суд 15.05.2012, як доказ протиправної діяльності ЖЕО та бездіяльності прокуратури.
Не проводилася ревізія ВСП, де порушень ще більше (оскільки саме там ведеться або має вестися бухгалтерія). З цього приводу зроблена заява на комплексну та позапланову перевірку ВСП.
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: bav від 15 Травня 2012, 17:49:26
Постанова ВДСБЕЗ скасована. Матеріали будуть направлені знов до ВДСБЕЗ.
(click to show/hide)
                           
(click to show/hide)
Нажаль інші клопотання суд не став розглядати
(click to show/hide)
(click to show/hide)
Подивимося, що буде далі ...
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: Перо від 15 Травня 2012, 18:01:59
Постанова ВДСБЕЗ скасована. Матеріали будуть направлені знов до ВДСБЕЗ.

Добре! Все, що долучали клопотаннями -відправляйте також до ВДСБЕЗ!
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: bav від 17 Травня 2012, 13:38:55
Як на мене, гарна
(click to show/hide)
Заяви про докази, пояснення, заперечення, обов'язково подам до ВДСБЕЗ
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: bav від 17 Травня 2012, 20:23:22
Такі документи підготував для райуправління
(click to show/hide)
(click to show/hide)
(click to show/hide)
(click to show/hide)
(click to show/hide)
(click to show/hide)
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: bav від 02 Липня 2012, 08:50:11
Такі документи підготував для райуправління
(click to show/hide)
(click to show/hide)
(click to show/hide)
(click to show/hide)
(click to show/hide)
(click to show/hide)

Але все марно. 07.06 було винесено відмовну постанову іншим капітаном з тим самим текстом без врахування застережень суду. Тобто пін-понг таки відбувся. Все спочатку. Подам скаргу до суду.
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: bav від 02 Липня 2012, 13:43:44
ДФІ зробила запит до Держказначейства стосово отримування бюджетних коштів всіх рівнів ВСП "Залізничний" (ЄДРПОУ 35848035). Оскільки ВСП "Залізничний" Держказначейством не обслуговується підстав для контрольних заходів (перевірки) НЕМАЄ!
Як так може бути бухгалтерія (нарахування КП платежів) ведеться саме у ВСП "Залізничний", кошти для субсидій надходять сюди ж, місто перераховує кошти (наприклад на ремнт даху) і ці кошти виявляються не бюджетні?
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: Перо від 02 Липня 2012, 20:25:48
Тобто пін-понг таки відбувся. Все спочатку. Подам скаргу до суду.

У черговій скарзі потрібно вказати все теж саме, що й раніше, а також акцентувати увагу, що по суті жодної додаткової перевірки не відбулося і міліцією не були виконані вказівки суду. 19.11.2012 р. набирає законної сили новий КПК -слід протягнути до того часу.
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: bav від 06 Серпня 2012, 20:44:07
Прокуратура тричі не з'являлася до суду (вже на Шутова) але після заяви до Генпрокуратури, яка переадресувала (як завжди) до міста, а та в свою чергу до районної чергова постанова ВДСБЕЗ вкотре була скасована, а проти винних у неналежно проведеній перевірці порушено дисциплянарне провадження. Також мені прокуратурою пропонується звертатися до суду з цивільним позовом в порядку ст. 15 ЦПК. Сама прокуратура не винесла постанову про відмову але повідомила, що за ст. 182, 256 ККУ складу злочину не вбачає. Аналогічна заява до ГУ МВС про витребування матеріалів та проведення перевірки мала наступні наслідки. Встановлено факти порушення службової дисципліни окремими працівниками ВДСБЕЗ, але враховуючи, що вказані працівники мали діючі дисциплінарні стягнення прийнято рішення цим обмежитися. Сьогодня нарешті 6 годин давав пояснення та просив витребувати додаткові докази. Негода (перші три постанови) пообіцяв зробити запити до трьох КП та ДФІ (перевірити ВСП та надати результати перевірки Дирекції та КП "Залізничне").  На останок здивував, що всеодно винесе тимчасову постанову про відмову, оскільки за строками (10 днів) має прийняти якесь рішення, а матеріали на запити ще не всигнуть надійти. Отож і цю постанову доведеться скасовувати. Таким чином ГУ МВС не бажає проводити перевірку самостійно, прокуратура теж не вбачає складу злочину. Що робити крім очікування листопада?
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: Перо від 06 Серпня 2012, 22:14:01
Що робити крім очікування листопада?


Або оскаржувати, або не оскаржувати. Єдине, що до 19.11.2012 р. шлях буде коротший, ніж описаний тут:
http://blogs.pravda.com.ua/authors/golovan/5008139a223ba/ (http://blogs.pravda.com.ua/authors/golovan/5008139a223ba/)
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: bav від 26 Жовтня 2012, 11:53:08
Нарешті прокуратура скасувала 5 відмовну постанову (мене не попередивши). О/У Негода повідомив мене, що йому доручено опитати інших заявників. Складу злочину все одно НЕМАЄ! (не бачить) і не бажає бачити.
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: bav від 07 Листопада 2012, 16:09:40
Нарешті прокуратура скасувала 5 відмовну постанову
після
(click to show/hide)
через невиконання в повному обсязі вказівок суду та прокуратури.
І знову районна прокуратура не бажає самостійно втручатися та нарешті порушити к/с по п.1 (за ст.. 182, 256 КК України)
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: Перо від 07 Листопада 2012, 19:40:07
З 20.11.2012 р. зникає потреба очікувати порушення к/с. Слід проконтролювати внесення повідомлення про злочин до ЄРДР.
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: bav від 09 Листопада 2012, 12:10:42
З 20.11.2012 р. зникає потреба очікувати порушення к/с. Слід проконтролювати внесення повідомлення про злочин до ЄРДР.
Як це зробити? Як зайти на Єдиний реєстр досудових розслідувань (не знайшов)?
Назва: Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
Відправлено: Перо від 09 Листопада 2012, 21:29:38
Як це зробити? Як зайти на Єдиний реєстр досудових розслідувань (не знайшов)?


Доступ до ЄРДР обмежений:
http://gro-za.org/forum/index.php?topic=5366.msg39709.html#msg39709 (http://gro-za.org/forum/index.php?topic=5366.msg39709.html#msg39709)
Слід це з'ясовувати клопотаннями за новим КПК. Це окрема тема.