'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Перегляд Повідомлень

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Валентина

Сторінок: [1] 2 3 ... 27
1
Маю намір атакувати Попова.
Приймаю пропозиції, поради.
Вважаю, що добре б було, щоб позови подали і з інших 9-ти районів м. Києва.
Скільки можна терпіти беззаконня президентського ставленика?

2
Викладаю на резензію Заяву про нікчемність довіреності представника Київради. Суд 22.07.2013р.

3
Сьогодні подала адміністративний позов у Вищий адміністративний до Верховної ради визнати протиправною бездіяльність та зобов'язати призначити вибори депутатів Київради та Київського міського голови не пізніше вересня 2013р., до Президента визнати протиправною бездіяльність у забезпечені конституційних прав і свобод

4
Розпорядження КМДА №925 від 12.06.2013р.

5
Дмитро! Дякую

6
Вчора на акції біля Київради мені сказали, що вже читали текст Рішення КСУ від 30.05.2013р.
Не можу знайти, мені конче потрібно, щоб завершити відкриті листи до Президента та до Верховної ради. Хто знайде прошу викласти на сайті або мені в особисті повідомлення.
Дякую.

7
Дмитро! Ми почали розробляти Статут територіальної громади Оболонського району м. Києва, щоб впродовж півроку-року затвердити його на першому з'їзді делегатів нашої громади.
Потрібні пропозиції. Небхідна допомога.

8
Serg! Цілком погоджуюсь з Вами. Наше Громадське об'єднання співпрацює з усіма організаціями, коли окремий відрізок шляху співпадає: будь-то "Варта Києва" у 2008-2009році, так і організації нинішні:"Київське віче", "Наша земля" і т.д.
Головне для територіальної громади м. Києва на даний момент - карману для верхівки встановленої нами влади (але працюючої на себе, а не на добробуд громадян) Київраду і змусити новообрану Київраду обов'язково створити виконавчий комітет, який буде незалежний від органів виконавчої влади), а не те, які громадяни кличуть нас на барикади. Ми всі не без гріха, інакше б наше життя проходило б у Тонкому мирі, а не на землі.

9
2-го червня о 16:00 свідомі кияни збираються біля Київраді, щоб запропонувати депутатам Київради по доброму саморозпуститися і не змушувати киян винести їх із приміщення Київради силомиць. Нікому не забороняється приєднатись, навпаки будемо раді.

10
Координаційний центр Оболонського району м. Києва з питань розвитку місцевого самоврядування склав заяву до Веховної ради з вимогою призначити вибори Київради  не пізніше
вересня цього  року. Закликаємо небайдужих киян збирати підписи, застосовуючи метод маркетингової сіті. Подача заяв із підписами буде здійснено за погодженням кількох громадських об'єднань. Зв'язатись із координаційним центром можно через мене. Викладаю заяву з оборотної сторони якої друкується підписний лист. № підписного листа проставляти не треба, це буде зроблено при пакуванні і опечатанні пакетів із заявами.
Збирати підписи плануємо1-1,5 місяці

11
Сьогодні подала касаційну скаргу.

13
Колегія під головуванням Оксененко відмовила у задоволенні наших апеляційних скарг. Готове рішення буде  11.04.2013р. Будемо готувати касацію, а потім до Європейського суду.
Вчора,05.04.2013р. ми  подали попередню заяву (колективну)  до Європейського суду по справі №2-57/09.

14
Доповнення до апеляційної скарги можна подати тільки у межах строку подачі апеляційної скарги.
Тому, готуйте грунтовні пояснення. Відповідно до ст 27 ЦПК подавати письмові пояснення заперечення на заперечення і міркування  учасників у справі є їх правом і приймаються судом безапеляційно, без обговорення сторонами. Можно подати за кілька днів до призначеного судового засідання. На жаль, далеко не всі колегії знайомляться з матеріалами справи, готуючись до судового засідання, але деякі все ж це роблять за день до засідання.
  Якщо у відкритті провадження зазначено дату надання заперечеь іншою стороною, після настання цієї дати є сенс ознайомитись з матеріалами справи (може будуть надані заперечення і Ви зможете адекватно відреагувати на нього).

15
Негайно подайте заяву до ЖЕКу, що Ви не будете проживати в цій квартирі певний час ( наприклад -один рік). Зазначте, що довідку про тимчасове проживання надасте після сплину цього терміну. Якщо є можливість тимчасово на рік зареєструйтесь у селі чи садоводчеському товаристві ( щоб не надавати після року довідку про сплату комунальних послуг за місцем тимчасової реєстрації).
Зауважу, щоб тимчасово зареєстуватись виписуватись нема потреби, Вам дадуть вкладиш.
 Тепер, що необхідно терміново здійснити, ЩОБ ПІДГОТУВАТИСЬ ДО ПОПЕРЕДНЬОГО СУДОВОГО ЗАСІДАННЯ:
Викладіть на форумі позовну заяву до Вас і додатки до неї. Це дасть можливість учасникам форуму надавати Вам поради більш кваліфіковані.
Якщо є можливість надайте докази або напишіть заяву судді про виклик свідків, які можуть підтвердити постійне проживання за іншою адресою (якщо є квартирні лічильники за тією адресою проблем із збільшенням плати за комунальні послуги там не виникне, в іншому разі необхідно буде готувати докази оплати додатково за користування цими послугами Вами.
Найдіть кілька сусідів, які підпишуть Акт, в якому буде зазначений нинішній стан квартири і що відсутні ознаки проживання в квартирі будь-кого.
Суддя Лісовська може взяти це до уваги і це буде підмогою у Вашому спорі із договором.
В запереченнях посилайтеся тільки на обставини, які Ви можете безапеляційно  підтвердити доказами, або своїм свідченням під клятвою чи інших свідків.
Подумайте про подачу зустрічного позову про захист прав споживача ( при цьому судовий збір не сплачується).
І головне, необхідно уважно ознайомитись і навіть скасти невеличкий конспект щодо статей ЦПК України стосовно судового розгляду у судах першої інстанції ( сподіваюсь, оскільки Ви вже були у судових засідання при скасуванні судового наказу , то з правами і обов'язками учасників і сторін Ви вже ознайомлені).

Сторінок: [1] 2 3 ... 27

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email