'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Перегляд Повідомлень

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Талла

Сторінок: [1] 2
1
Добрый день, подскажите, пожалуйста, мной установлен счетчик по учету холодной воды. Его мне устанавливало частное лицо, соответственно разрешений никаких нет. ЖЕК от меня требует копию паспорта счетчика, акт приема-передачи работ на установку и копию лицензии. Ни акта ни лицензии у меня нет. Подскажите, правомерно ли их требование. О таких документах в Постанове №630 нигде не написано, хотя написано что как  потребитель я имею право на установку счетчика та взяття їх на абонентський облік на протязі тижня.

2
Юрію Васильовичу, дуже дякую Вам за відповідь. Я, нарешті, зрозуміла період, оскільки я думала, що оплата за опалювальний сезон це з 01.01.2013 по 31.12.2013. А уже в жовтні, я сплачувала власне за жовтень 2013! Ще раз дякую.

3
Зверталась вже тричі, кожен раз у наступному зверненні більш конкретно розписуючи своє питання. У відповідь - про переваги установлення лічильника і все. Тому-то і виникло у мене питання чи маю я право на перерахунок. Якщо можливо, підкажіть норми законодавства. Чи підходить постанова № 630 п.19, наприклад. Просто я записалась на прийом до депутата і пишу зараз скаргу. Це одне з багатьох моїх питань по ЖКХ.

4
Добрий день, підкажіть, будь-ласка. У 2013 р. з січня по жовтень включно я оплачувала за опалення щомісячно по 130,00 грн. За листопад 2013р. мені прийшла платіжка за фактичні витрати по опаленню, оскільки у нашому будинку було встановлено лічильник. Узнала я це, звичайно в грудні по факту, без усіляких попереджень. Питання у мене таке, чи мають мені повернути передоплату, яка була здійснена мною, адже я фактично сплатила за 0,5 місяців листопада та грудня?
 

5
Я щось взагалі перестаю розуміти. У Довідці написано, що будинок знаходиться на балансі КП "Керуюча дирекція", а не тої особи, що подала на вас позов, крім того, довідка видана Взагалі якимсь ТОВ Житлосвіт. Це як?
Отож бо й воно... Тому-то я і заплуталась у цих всіх визначеннях. Тепер, буквально тиждень тому розібралася. Є КП "Керуюча дирекція"- він і є балансоутримувач, є ЦОС(що подав на мене в суд) він виконує роботи по утриманню будинків і т.д. це все описано в їх позовній заяві. ЦОС найняв виконавцем послуг ТОВ"ЖИТЛОСВІТ". Про всі ці рухи мене, як споживача, ніхто не повідомляв. Власне і тому і найняла представника про що тепер дуже шкодую. Спочатку я сама написала заяву про відміну заочного рішення і тепер читаючи її, дуже шкодую. Бо вона складена не так вже і погано.

6
Можливо, ви праві, але як щодо нарахування втрат від інфляції та 3%, вас це не дивує? Я сплачувала саме ті витрати, які я визнавала і не знаю звідки з"явилася ця сума боргу. По-перше КП ЦОС не є балансоутримувачем, він не надав жодних правомірних доказів, не дивлячись на мої запити, так і не дав інформацію про структуру боргу. Ви у викладених мною документах вбачаєте якісь переконливі докази зі сторони ЦОС? Наскільки мені відомо, суд має бути безстороннім і не брати до розгляду неналежних доказів.

8
Автор: focus
Цитувати
Талла!  я не пойму одне!
-Ви платили раніш позивачу кошти за надані послуги?чи правильнго зрозумів , що ви частково оплачували послуги?
-чи визнаєте ви позовні вимоги? заборгованість маєте?
чому ж  вирішили подавати касацію? раз маєте борг?

Я цей борг не визнаю, оскільки мене ЖЕК двічі затопив і не компенсував мені жодних витрат, хоча є рішення РДА... Це досить довга історія. Я вважаю, що не маю платити ні борг ні інфляційні витрати+3% ні їх судові витрати. Оскільки ремонт я робила і роблю за власні кошти, в тій квартирі не маю змоги проживати, оскільки ЖЕК позбавив мене як власника житла права на користування. Ви вважаєте, що цього не достатньо? Я розумію, що це лише емоції...

10
Шановна Німфо, я тільки нещодавно почала потрошки розбиратися в термінах, заяву складала інша людина і я деклька разів перечитавши та внесши деякі (незначні) корективи погодилася з заявою на перегляд. Перегляд справи був. Я вчора, нажаль не змогла відсканувати (виключно технічні проблеми) документи, сьогодні всю решту викладу обов'язково. Я хочу уточнити, де все-таки треба забирати рішення апел. суду, осікльки заяву я подавала в Шевченківський р-н. І чи треба за касаційну заяву платити мито. Ще прочитавши всі документи справи, мене все-таки цікавить, чому вони не зверталися до мене за адресою моєї реєстрації, оскільки вони мали (і в документах справи він є) договір на купівлю квартири де вказана моя адреса та прізвище. Цей договір у них був, я його надавала зразу після купівлі квартири і другий раз під час залиття, для оформлення документів, і чи є саме це порушення? Справа ще й в тому, що повідомлення про суд, який виніс заочне рішення я не отримувала, оскільки саме в той час з 15 грудня по 20 січня я не приходила у цю квартиру та не була в Києві взагалі. Як би мені повідомлення прислали за адресою реєстрації, мені би про нього хоча б повідомили і я би була присутньою в суді.

12




















































Надсилаю матеріали справи. Доречі, в тих табличках я знайшла помилку, з неї випав період з 01 01 2005 по 01.01.2006р.  Не знаю, наскільки це важливо.

13
Автор: Nimfa:
Цитувати
Дивіться їх код у реєстрі юр.осіб. щоб побачити, у якому районі вони зареєстровані. Знайти можна десь у шапці на позовній заяві.
Поясніть, будь ласка, що мені треба шукати?

14
http://reyestr.court.gov.ua/Review/32063164

це ваша справа?

Цитувати
Будинок АДРЕСА_1 перебуває на балансі КП «Центр обслуговування споживачів Шевченківського району».


чим підтверджує цю обставину  позивач?

де докази , що надавалися послуги? і який вид житлово-комунальних послуг надавався конкретно?
Так, це моя справа. Ввечері я надішлю сюди матеріали справи та копії рішень. Нажаль, я неможу відповісти на Ваші питання. Не знаю, чи стосується це моєї справи(юрист мені казав що не стосується), але в 2002-2004 році мою квартиру двічі затоплювали з вини ЖЕКу. У мене є багато листів переписки, є 2 рішення  Шевченківської РДА. Власне, тому і виникла заборгованість, я намагалась довести що вони мають сумму завданої шкоди вирахувати з моєї квартплати. І тільки в цьому році мені фактично в цьому було відмовлено в тому листі, де вони пишуть, що КП не балансоутримувач(його копія потрібна?)

15
Автор: Талла:
Цитувати
Рішення адміністративного суду я не отримала, оскільки навіть не знаю де його отримувати

Мабуть апеляційного?
Повинні були надіслати поштою.
Якщо мова про апеляційний суд міста Києва то його адреса: вул.Солом'янська, 2-А м.Київ, 03680, сайт: http://www.apcourtkiev.gov.ua/apcourtkiev/uk/publish/article/90609

Ви праві, апеляційного суду.

Сторінок: [1] 2

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email