'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Перегляд Повідомлень

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Контра

Сторінок: [1]
1
Учитывая все более возрастающее желание граждан Украины самостоятельно ознакомиться с нормативкой в сфере ЖКХ можем поделиться информацией.
Мы не против ликвидации правовой безграмотности, но должны предупредить, что все хорошо в меру и не надо увлекаться самолечением.
https://sites.google.com/site/antikommun/home/normativno-pravovye-akty

2
http://www.city.kherson.ua/acts/s2229-2019.pdf

І який з цього висновок? Що вже можна не звертатись за допомогою до мікрофінансових організацій? -

[Видалено рекламне посилання]

3
Люди также массово кинулись брать микрозаймы, чтобы оплатить коммуналку.

5
Як Ваші справи? Чи було сьогодні засідання суду?

6
Можливо це повязано зі створенням Нацкомісії, що здійснює держрегулювання в сферах енергетики і комунальних послуг.

7
Щиро бажаю успіху, але Вам відомо, що Президент України Указом від 27 серпня 2014 року № 692/2014 ліквідував Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг.
Можливо Вас зацікавить, що у подібній справі (теж оскарження рішення про встановлення тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення) дана комісія (яка знаходиться у стані ліквідації, або вже остаточно ліквідована) подала клопотання про зупинення провадження. Суд ухвалив зупинити розгляд справи до 19.01.2015р. Підстав клопотання на жаль не знаю.

8
Так, відповідно до наказу начальника Головного управління житлового забезпечення КМДА № 111 від 12.09.2000 Про деякі питання діяльності Житло-експлуатаційної служби ЖЕС ДГО «Житло-інвест» та КП «Житло-сервіс» передано у повне господарське відання                КП «Житло-сервіс» всі жилі будинки, закріплені за будинками території, службові і нежилі приміщення, інше майно, що знаходяться на балансі ЖЕС ДГО «Житло-інвест» (а.с. 147).
Щоби щось кому передати у повне господарьке відання треба бути власником цього майна. Даний начальник порушив усе що можливо.

Сторінок: [1]

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email