'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Перегляд Повідомлень

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Юрій Васильович

Сторінок: [1] 2 3 ... 658
1
В Києві?

3
Оплата ЖКП / Re: Отсутствие отопления
« : 07 Лютого 2024, 19:29:38 »
 Якщо нарахування робить "тепломережа".  Акт по температурі повітря у квартирі складає "тепломережа". На підставі акта "тепломережею" робиться перерахунок. А технічні недоліки усуває компанія, що обслуговує внутрішньобудинкові мережі.  Пишіть скаргу до ОМС.

4
Оплата ЖКП / Re: Отсутствие отопления
« : 25 Січня 2024, 21:03:55 »
А система однотрубна? А байпаси вони мають на увазі по всьому стояку?
Комісію треба з участю представників тепломережі.

6
Якщо
напевно між поверхами моєї квартири та квартири нижче.
, то це "стояк". Відповідальний за нього "ЖЕКа". Подайте письмову заяву про аварійну ситуацію.

7
Максим Кріппа, впливовий український бізнесмен та венчурний інвестор, є ініціатором створення MK Foundation https://rovesnyknews.te.ua/luczkyj-telekanal-zmanipulyuvav-informacziyeyu-pro-avtivky-dlya-zsu-vid-fondu-maksyma-krippy-zayava-prykordonnykiv/#. Фонд, створений за його особистою ініціативою, самостійно підтримує Сили оборони України та не залучає зовнішніх донатів. Кожен день волонтери фонду направляють майже мільйон гривень на потреби українських захисників.
Це новини по Київенерго?

8
Странное решение - присудили индекс инфляции и 3% годовых, но отказали в удовлетворении основногой суммы, на которую эти начисления и были начислены.
Борг сплачено.
Цитувати
В подальшому, під час розгляду справи, представник позивача подав заяву про закриття провадження у справі в частині вимог до відповідача що стосуються стягнення заборгованості за послуги з централізованого постачання холодної води та водовідведення, у зв'язку з сплатою ОСОБА_1 заборгованості.
А інфляційні нарахування та 3% стягнуто частково від заявлених розмірів.

9
як я розумію, взяли всі послуги, склали і поділили на квадратні метри і помножили на площу квартири.
Що за послуги. Якщо мова про утримання будинку, то це нормально.

10
Первинний позов буде розглянуто цим судом. Відзив з запереченнями подали?

11
...А от як прибрати попередні спроби - не знаю.
Прибрав.

12
Запитання по ЖКП / Re: ВПО і борги по ЖКП
« : 06 Жовтня 2023, 14:29:02 »
?

13
Цитувати
25. При розгляді справи суди попередніх інстанцій дійшли висновку щодо відсутності у позивача встановленого законом права на безкоштовний пільговий проїзд як пенсіонера за віком.

26. До таких висновків суди попередніх інстанцій дійшли на підставі того, що Законом України «Про внесення змін та визнання такими, що втратили чинність, деяких законодавчих актів України» від 28.12.2014 № 76-VIII установлено, що норми цього Закону в частині вилучення пільгового проїзду окремих категорій громадян набувають чинності з 01.06.2015, крім норм щодо забезпечення пільговим проїздом інвалідів І та II групи, дітей- інвалідів, дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, учнів із малозабезпечених сімей та осіб, які їх супроводжують і які супроводжують інваліда І групи, учасників бойових дій.

27. Водночас, Верховний Суд вважає такі висновки судів попередніх інстанцій передчасними, оскільки положення Закону України «Про внесення змін та визнання такими, що втратили чинність, деяких законодавчих актів України» від 28.12.2014 № 76-VIII в частині вилучення пільгового проїзду окремих категорій громадян не стосувалися такої категорії, як пенсіонерів за віком.

14
Добре.

15
1. Потрібно і у відзові вказати, і клопотання додати.
2. Інфляційні втрати не є окремими вимогами. Не буде визнання судом наявності боргу - не буде і інфляційних...
3. Цитувати всю постанову  не треба. Цитуєте потрібні частини. Але роздруківку додаєте в повному обсязі.

Сторінок: [1] 2 3 ... 658

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email