'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Перегляд Повідомлень

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - Валентина

Сторінок: [1] 2
1
Сьогодні подала адміністративний позов у Вищий адміністративний до Верховної ради визнати протиправною бездіяльність та зобов'язати призначити вибори депутатів Київради та Київського міського голови не пізніше вересня 2013р., до Президента визнати протиправною бездіяльність у забезпечені конституційних прав і свобод

2
Розпорядження КМДА №925 від 12.06.2013р.

3
Координаційний центр Оболонського району м. Києва з питань розвитку місцевого самоврядування склав заяву до Веховної ради з вимогою призначити вибори Київради  не пізніше
вересня цього  року. Закликаємо небайдужих киян збирати підписи, застосовуючи метод маркетингової сіті. Подача заяв із підписами буде здійснено за погодженням кількох громадських об'єднань. Зв'язатись із координаційним центром можно через мене. Викладаю заяву з оборотної сторони якої друкується підписний лист. № підписного листа проставляти не треба, це буде зроблено при пакуванні і опечатанні пакетів із заявами.
Збирати підписи плануємо1-1,5 місяці

4
 Постанову ВСУ від 28.11.11р. судді Солом'янського райсуду та колегія Апеляційного суду м. Києва не вважає за нововиявлені обставини.
Дмитро!, Тетяна! Необхідна порада.
Ная яку норму послатись нам в касац. скарзі.

5
Новини / Фейєрвек на вул. Прирічній
« : 27 Жовтня 2012, 14:35:56 »
Вчора мешканці Вул. Прирічній святкували перемогу!
На набережній затону по вул. Прирічна,5 відбулось тріумфальне відкриття дитячого та спортивного майданчиків, споруджених на місці котловану, виритого забудовником "Київміськбуд", який існував із 2007року.
11 років мешканці будинку №5 протистояли намаганням Міськбуду збудувати на Прирічній, 3  багатоповерховий будинок, замовлений Оболонською радою. У серпні цього року нарешті Київрада здалася, виконала рішення суду і розглянула місцеву ініціативу Приріченців та прийняла рішення про надання статусу скверу території по вул. Прирічній,3.
Треба все ж відзначити, що значно скорочено час виконання рішення суду із допомогою депутата Київради В.Лаврененко. За це йому велика подяка від Оболонців.
  Прийняте рішення Київрадою про виділення коштів на демонтаж будівельного крану, засипку котлована і спорудження дитячого та спортивного майданчика через відсутність коштів не могло бути виконане у цьому році.
Намагання мешканців будь-що досягти засипки котловану до виборів все ж дали позитивний результат. Депутат Верховної ради Вадим Столар підключився, виділив свої кошти ( немаленькі).
Торжество було грандіозне. Дітей і дорослих було дуже багато. Закінчилось торжество дивовижним фейєрверком.
 Сьогодні я знову з'їздила на Прирічну,5. На дитячому майданчику та і на спортивному було багато дітей, видно що з різних будинків вул. Прирічній.
Заради такого стоїть працювати і докладати багато зусиль.
Найближчим часом викладу фотографії.

6
Вищий господарський повернув справу на новий рогляд до першої інстанції.
 Якщо позивач не з'явиться вдруге можно подати клопотання про залишення без розгляду.
Як будуть повернені сплачені судові збори за апеляцію і касацію.?
Чи потрібно в клопотанні про залишення без розгляду просити про стягування з позивача судові витрати ( судовий збір за апеляційний розгляд та касаційни розгляд)? Апеляція задоволена частково, але вона також скасована Вищим господарським.

7
Полеміки / Послуга - товар?
« : 28 Червня 2012, 10:25:50 »
Постачання теплової енергії є послуга. Послуга покупається, отже є товар. Для споживачів ЖКП , які вони отримують ї за певну плату,  отже покупають,. То  ЖКП  є товар.

8
Запитання / Пленумы ВС УССР
« : 23 Червня 2012, 20:15:13 »
Помогите найти текст Постановления Пленума Верховного суда УССР от 8 июля 1977г . Относительно ЖБК ( срочно)

9
Рішення ВГСУ щодо відшкодування збитків, завданих деліктовим (позадоговірним) правопорушенням

10
Викладаю оцінку Тетяни Монтян щодо законопроекту № 8474

11
   Мною із Реєстру знайдено більше 60 рішень ВГСУ за 2010-2011р.р. Після сортування поступово викладу в цій темі цікаві  рішення.
   Зараз викладаю  Рішення ВГСУ № 42/123 (з рішеннями попередніх  судів), яке, на мій погляд, може стати в нагоді при ситуації, коли Київенерго намагається стягнути кошти неправомірно зарахованні  на погашення боргу у попередній період за межами строку позовної давності.
   Щодо чинності Розпорядження КМДА від 20.06.2002р.  № 1245 висновок цієї колегії суддів відрізняється від висновку колегії суддів по справі  № 52/451 від 22.11.2911р. (на це рішення можна посилатись і фізичним особам).


Для того, щоб не виникали непорозуміння стосовно зарахувань плати, необхідно чітко вказувати у платіжках призначення платежу ( за який період проводиться оплата), а краще проводити оплату за місяць у сумі, яка  строго відповідає сумі зазначеній у  рахунку, якщо є бажання сплатити більше, то зазначити за який місяць, за які дні і т.д.
Приклад справа 36/45 від 07.12.2011р.



12
Необхідно проаналізувати, які повноваження були передані Солом'янською райрадою повноваження Солом'янській райдержадміністрації. Не можу знайти рішення Cолом'янської райради №51 від 04.10.2006р

13
Викладаю матеріали справи

14
КП " служба замовника житлово-комунальних послуг" Оболонського району м. Києва подало позов без попереднього звернення до суду про видачу судового наказу. Помітили помилку не одразу. Коли почала готувати заперечення звернула на це увагу і скористалась цією нагодою.

15
Судовий наказ / Судовий наказ скасовано
« : 11 Жовтня 2011, 18:41:56 »
Ще один судовий наказ скасовано. На цей раз конфлікт виник із ВАТ "Укртелеком". Може кому стане в нагоді

Сторінок: [1] 2

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email