'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Перегляд Повідомлень

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - А.И.

Сторінок: [1]
1
І знову потрібна допомога,  суди зараз виносять ось такі рішення : http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/77987209
http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/78016943
тобто задовольняють всі вимоги КП «Теплоенерго» маючи тільки особовий рахунок та рішення Дніпровської міської ради «Про надання дозволу на передачу основних фондів та інших активів, заборгованості за пільги та субсидії з балансу КП «Дніпровські міські теплові мережі» на баланс КП «Теплоенерго» № 24/23 від 19.07.2017 року :

Ось так  «…..До початку опалювального сезону 2016-2017 р. р., послуги з постачання теплової енергії за даною адресою споживання, надавало Комунальне підприємство «Дніпровські міські теплові мережі» Дніпровської міської ради. Відповідно до рішення Дніпровської міської ради «Про надання дозволу на передачу основних фондів та інших активів, заборгованості за пільги та субсидії з балансу КП «Дніпровські міські теплові мережі» на баланс КП «Теплоенерго» № 24/23 від 19.07.2017 року, КП «Теплоенерго» було передано право вимоги за заборгованістю,яка виникла перед КП «Дніпровські міські теплові мережі». До КП «Теплоенерго» перейшов лише особовий рахунок, відкритий КП «Дніпровські міські теплові мережі» за адресою даного житлового приміщення, після чого жодних змін в особовому рахунку не відбувалось. Відповідач не виконала свого обов'язку щодо укладання договору з постачання теплової енергії ані з КП «Дніпровські міські теплові мережі», ані з КП «Теплоенерго». Відкритий особовий рахунок є підтвердженням отримання послуг та договірних відносин….»

Чи є правовий  захист по таким рішення до його винесення?

2
Доброго дня форумчани, підкажіть таке питання:
в Заяві на скасування Судового наказу обов’язково потрібно вказувати електронну адресу боржників, що говорить практика, чи не залишать заяву без розгляду за відсутністю електронної адреси?


Редагування. Корегування назви теми.

3
Доброго дня! Прошу допомоги у такому питанні: Районний селищний суд задовільний в повному обсязі позов тепломережі.   Подали апеляцію на рішення суду, як можна довести абсурдне рішення,в апеляційному суді якщо відсутні докази позивача. Тепломережа стребувала платити на пряму їй за теплову енергію- мешканця багатоквартирного будинку, балансоутримувач – селищний ЖЕК, споживач теплової енергії інший ЖЕК в місті, до якого ми не відносимось, але ним надана довідка з особового рахунку на мою адресу, вже на опалення, і на підставі цього єдиного «доказу» було прийнято рішення суду. Договорів немає. Рішення суду вже є в реєстрі, можу викласти його. Дуже вдячна буду любій пораді і підказці

Сторінок: [1]

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email