'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Перегляд Повідомлень

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - Талла

Сторінок: [1]
1
Добрый день, подскажите, пожалуйста, мной установлен счетчик по учету холодной воды. Его мне устанавливало частное лицо, соответственно разрешений никаких нет. ЖЕК от меня требует копию паспорта счетчика, акт приема-передачи работ на установку и копию лицензии. Ни акта ни лицензии у меня нет. Подскажите, правомерно ли их требование. О таких документах в Постанове №630 нигде не написано, хотя написано что как  потребитель я имею право на установку счетчика та взяття їх на абонентський облік на протязі тижня.

2
Добрий день, підкажіть, будь-ласка. У 2013 р. з січня по жовтень включно я оплачувала за опалення щомісячно по 130,00 грн. За листопад 2013р. мені прийшла платіжка за фактичні витрати по опаленню, оскільки у нашому будинку було встановлено лічильник. Узнала я це, звичайно в грудні по факту, без усіляких попереджень. Питання у мене таке, чи мають мені повернути передоплату, яка була здійснена мною, адже я фактично сплатила за 0,5 місяців листопада та грудня?
 

3
У мене також питання по касації: чи є порушенням норм матеріального чи процесуальногоправа такі події:
1. Відповідач зареєстрований в одному р-ні міста Києва а позивач подав до суду в тому районі в якому у відповідача є квартира у власності (в матеріалах справи є копія договору купівлі- продажу квартири є пункт в якому вказано ПІБ, що проживає... і адреса реєстрації та довідка форми№3, де кількість зареєстрованих в квартирі, що знаходиться у власності вказано "0"  та вказано що я є власником)
2. Нараховані мені інфляційні витрати та 3 % від простроченої суми, що, наскільки мені відомо не є правомірним.
3. Позивач стверджує, що він є балансоутримувачем будинку, в якому є вищезгадана квартира, а мені у відповіді на мій запит повідомляє, що це підприємство не є балансоутримувачем.


Сторінок: [1]

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email