'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Перегляд Повідомлень

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - Andrey1907

Сторінок: [1]
1
Державною адміністрацією 2003 та 2012 роках було прийнято розпорядження щодо передачі земельної ділянки в оренду, зміни цільового призначення.

Подано позов до окружного адміністративного суду про скасування цих розпоряджень, однак суддя в судовому засідання опирається що таке розпорядження є актом тимчасової дії який виконав свою дію яку передбачалося. Тому таке розпорядження не скасовується так як воно де-юре не існує.

Вважаю що таке розпорядження має бути скасованим так як відповідно до дій які на підставі нього вчинено, протиправно передано приватну власність в оренду адміністрацією на користь іншої особи.

Я бути в такому разі?
Хочу також розібратися чи є сенс уточнювати позовні вимоги та просити суд скасовувати розпорядження з моменту прийняття: протиправними? незаконними? недійсними? нечинними?

Також є рішення селищної ради щодо відбору земельної ділянки та рішення про погодження проекту відведення так як земля знаходиться в межах селищної ради за межами населеного пункту. Як з ними бути?
Можливо є якась цікава практика щоби розвернути справу в потрібний напрямок?

Сторінок: [1]

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email