'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Перегляд Повідомлень

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - Максим Мураха

Сторінок: [1]
1
Доброго дня

Запитання дотичне до теми про якість електроенергії, частково описаної на форумі тут: Скарги на неналежну якість електроенергії
На даху мого будинку мною було встановлено сонячну електростанцію, надлишкова електроенергія викуповується обленерго по "зеленому" тарифу.
Проблема: У випадку якщо електроенергія "неякісна" (наприклад напруга нижча за 190 вольт) інвертор (складова частина сонячної станції) автоматично відключає генерацію електроенергії. Тобто я перестаю отримувати прибуток.

Звичайно що обленерго проблеми "не бачить".
Щоб довести що електроенергія насправді "неякісна" потрібно задіювати Держенергонагляд. Що є дуже складно, довго, але теоретично можливо.

Питання наступне:
Якщо буде доказано що електроенергія насправді постачалася неякісна (тобто є провина обленерго) чи можна буде якось вимагати в суді від обленерго відшкодування коштів, які я недоотримав внаслідок цього?

Якщо чесно, навідь не в курсі в яку сторону шукати про це інформацію.
Якщо коротко про правові відносини з обленерго, то до мого основного стандартного договору про постачання електроенергії буда укладена "додаткова угода про купівлю-продаж електричної енергії".
З тих пунктів до яких можна причепитися є тільки наступні
(click to show/hide)
(click to show/hide)
(click to show/hide)

Сторінок: [1]

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email