'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Перегляд Повідомлень

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - Dugf

Сторінок: [1] 2 3 4
1
Дана справа з'явилась, як наслідок прийняття змін до КАСУ, а саме ч. 2 ст. 265.
СВП відразу зрозуміли, що можуть приймати які їм заманеться НПА і їм нічого за це не буде :(

Як тільки відповідач зрозумів, що по справі № 405/339/17 (https://gro-za.org/forum/index.php?topic=10129.0) в нього крім копії самого НПА немає жодного доказу на підтвердження законності прийняття, відразу почав готувати новий НПА.

Суд І інстанції в цій справі трохи підіграв відповідачу формально пославшись на те, що в іншій частині НПА не стосується позивача. Але все набагато складніше ніж здавалось на перший погляд. Відповідач зі своїми посіпаками так поспішав, що накосячили скрізь.

http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/79631737

Всіма учасниками справи подані апеляційні скарги. Розгляд скарг призначений на 30.05.2019.

Також за моєю заявою порушено кримінальне провадження за фактом внесення неправдивих відомостей до офіційних документів, які лягли в основу нового НПА. http://reyestr.court.gov.ua/Review/80666930 

     

2
30.01.2017р. було відкрито провадження у справі:
http://reyestr.court.gov.ua/Review/64609491

Довгий час суддя Іванова Л.А. пручалася через нерозуміння деяких доволі простих процесуальних речей:
http://reyestr.court.gov.ua/Review/66872833

через був заявлений відвід
http://reyestr.court.gov.ua/Review/66846061

Нарешті розум повернувся до судді Івановой і було зобов'язано відповідача опублікувати оголошення про відкриття провадження у справі:
http://reyestr.court.gov.ua/Review/69551463

Навіть витребувані докази з відповідача:
http://reyestr.court.gov.ua/Review/70960853

Спроби відповідача передати справу до іншого суду не пройшли (якраз попали на період змін до КАСУ):
http://reyestr.court.gov.ua/Review/73228823

Жодного доказу на підтвердження законності прийняття рішення відповідачем не надано (крім копії самого рішення, що оскаржувалось).

Проте, 18.10.2018р. у судовому засіданні відповідачем заявлено клопотання про закриття провадження у справі через визнання нечинним оскаржуваного рішення відповідачем новим однопредметним рішенням відповідача. Суд з цим клопотанням погодився:
http://reyestr.court.gov.ua/Review/77202148

Таким чином, ми так і не вийшли зі стадії підготовчого засідання за майже 1 рік і 9 місяців.

У вкладенні копія нового рішення відповідача з загального відділу міської ради і копія опублікування у газеті.

Як Ви вважаєте, оскаржуване рішення втратило чинність, чи ні за таких обставин (номери рішення різні, строк набрання чинності різняться, перший пункт дещо доповнений)?

П.С.1. За умови, що під номером 273 на сайті відповідача опубліковане зовсім інше рішення http://www.kr-rada.gov.ua/uploads/documents/19689-rish_273_12-06-2018.pdf

П.С. А нове рішення опублікували, виходить, що тільки на сайті http://www.kr-rada.gov.ua/uploads/documents/19709-rish_279_12-06-2018-compressed.pdf

3
Всім форумчанам та гостям привіт!
Знову довелось звернутись з позовом до суду для захисту прав та інтересів.
Адмінпозов подавав до внесення змін до КАСУ. Оголошення про відкриття провадження опубліковане. Сьогодні суд має розпочати судовий розгляд.
Питання такі:
1. Якщо відповідач (суб'єкт владних повноважень) після відкриття провадження змінив свою назву (декомунізувались), чи потрібно замінювати "старого" відповідача на "нового"?
2. Якщо до набрання чинності змін до КАСУ було подане клопотання про витребування доказів, яке ще не розглядалось судом, чи потрібно переписувати клопотання з посиланням на нові статті КАСУ? (Наприклад стара стаття 69 про докази наразі називається "Експерт з питань права").
Дякую за відповіді. 

4
Подав такий адміністративний позов (під спойлером):

(click to show/hide)
                         


Сьогодні отримав ухвалу про усунення недоліків (під спойлером):

(click to show/hide)

5
Ухвала ВАСУ від 26.12.2013 на касаційну скаргу відповідача:
http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/36470913

Постанова Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду від 10.10.2013 (скан у вкладенні):
http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/34291893

Постанова Ленінського районного суду м.Кіровограда від 27.04.2011 (скасована):
http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/16509963

P.S. Наступний етап - притягнення до відповідальності посадових осіб за прийняття незаконних тарифних рішень  8-)

6
Новини / Луценко помиловали
« : 07 Квітня 2013, 10:29:20 »
Цитувати
Президент Украины Виктор Янукович подписал Указ о помиловании шести осужденных, в том числе бывшего Министра внутренних дел Украины Юрия Луценко и бывшего Министра охраны окружающей природной среды Украины Георгия Филипчука...



http://www.president.gov.ua/ru/news/27345.html

9
Можливо на форумі вже писали про це. Якщо інформація вже проходила, прохання до модераторів видалити це повідомлення.

http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/z1380-12

10
Сьогодні принесли спецвипуск місцевої газети від 06-04-2012 р. Він повністю присвячений реформуванню ЖКГ у нашому місті. Деякі ідеї цікаві - створення двох будинкових б/рахунків, акти виконаних робіт і т.д., проте занадто швидко планується все поламати. Також зовсім не піднімається питання щодо правонаступництва, щодо повернення коштів за не надані послуги у минулих роках. Прошу користувачів форуму прочитати та викласти своє враження.   
 
   

11
Цитувати
Споживачі не повинні оплачувати безгосподарність підприємств, які надають комунальні послуги, зазначив Голова Державної фінансової інспекції України Петро Андрєєв на брифінгу в Кабінеті Міністрів України.

«Це проста і водночас жорстка позиція чинної влади, зокрема, Президента і Прем’єр-міністра України: пересічні громадяни не повинні розплачуватись за неефективну, а в деяких випадках і незаконну діяльність житлово-комунальних підприємств», – наголосив Голова Держфінінспекції України.


Цитувати
Для активізації цієї роботи керівництво Держфінінспекції України акцентувало особливу увагу на зворотному зв’язку з громадськістю за допомогою телефону довіри, який діє як у центральному апараті Держфінінспекції України (425-38-18)



http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=244963388&cat_id=244274130

12
Нещодавно прочитав таку новину:
http://www.kr-rada.gov.ua/news/platiti-za-komunalni-poslugi-u-k.html?page=2

Наступного дня, статтю у газеті:


Як солодко все виглядає: ніяких додаткових платежів для населення, зникнуть черги біля кас, прозорість фінансових операцій комунальних підприємств...
Спробував знайти чи то одеську, чи то все ж такі місцеву компанію "Нові Інформаційні Технології" у ЄДР. За такою назвою у ЄДР зареєстровані два ТОВ та одне ПП. Жодної одеської чи кіровоградської компанії з такою назвою у ЄДР немає.

Знайшлися добрі люди, які допомогли поставити все на свої місця. Справжня назва, все ж таки кіровоградської, компанії ТОВ "Новиє Інформаційні технології":


Але навіщо так спотворювати назву? Можливо, що і перелічені "покращення" спотворені? Спробуємо розібратись.

Знайшли ми і договір, який ця компанія укладає з ЖК підприємствами:


Додаток № 1 до договору:


Рахунок-повідомлення (зразок):

 

13
Цього разу вирішили на кожній стадії впровадження нових тарифів фіксувати порушення, вручати/відправляти письмові зауваження та звернення, реалізуючі свої права у місцевому самоврядуванні та ЖК сфері.

Перший етап - "другий тур" ;) громадських слухань:
Організатору слухань під відеозапис був наданий Перелік запитань та зауважень (у вкладенні Перелік запитань.pdf). Реакції - нуль.

Другий етап - звернення до ОМС з застереженням не приймати рішення з викладених у звернені причин (у вкладенні Голові виконавчого комітету.pdf)
Відповідь:


Третій етап - зауваження до проекту рішення ОМС (у вкладенні До виконавчого комітету.pdf)
Відповідь:




       

14
Криворізький ресурсний центр http://krogerc.info

Доволі цікавий розділ "Житловий фонд" http://krogerc.info/komgosp.html

Цитувати
Банк даних по кожному будинку, починаючи від технічного стану споруд, комунікацій, прибудинкових територій і закінчуючи розшифровкою всіх витрат на утримання, переліку робіт та їх обсягів і вартості, які необхідно виконати для забезпечення безаварійної експлуатації, дозволить підприємцям пропонувати свої послуги, матеріали, обладнання.

Також на базі цього ресурсу організовано зворотний зв’язок між управителями будинків з суб’єктами господарювання та мешканцями будинків для контролю факту виконання робіт з можливістю відправити свої скарги, пропозиції по утриманню будинку.


Для прикладу "Картка будинку" http://krogerc.info/komgosp/detail/101200010100.html

15
За порадою Держкомпідприємництва (http://gro-za.org/forum/index.php?topic=6952.0.html), запит (у вкладенні) був направлений до Мінекономрозвитку.

Відповідь:

Сторінок: [1] 2 3 4

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email