'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Перегляд Повідомлень

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Бондаренко

Сторінок: [1] 2 3 ... 5
1
Так тут неоднакове застосування норм права...

Суть касації яка? Воно скасоване вже давно.

2
Поновлення терміну на касаційне оскарження

04.10.2011 12-00

3
От не люблю я такие постановления  ;D

4
Смею Вас заверить, господа, что К.А. Бабенко вряд ли отменит ПНКРЕ, поскольку не считает подобные постановления регуляторными актами...
А именно на сем и построено все дело №2а-1140/11/2670...

5
Ну и шо Вам сказать...

Решение суда хорошее, т.к. позитивное.
К нему есть вопросы - это да.

У меня есть мнение, что его оспорит КГГА.
Рекомендую сделать финт ушами, как в деле В.И. Кули - т.е. самому подать аппеляцию, если КГГА подаст свою - отозвать.

6
По поводу виконавчого органу, ст. 10-1 ЗУ "Про столицю України - місто-герой Київ" перебить практически невозможно.

По поводу регуляторки - прикрылись они конечно 2а-1888/10. Кстати, ИМХО, разный предмет спора и обжалованные тобой распоряжения еще меньше, чем предыдущие, попадают под определение регуляторного акта.

А вот по поводу виробників-виконавців, тут он прогнал.

Втім у місті Києві всупереч рішенню Шевченківського районного суду міста Києва від 25.05.06 у справі №2а-1405/06 так і не визначені виконавці житлово-комунальних послуг, які мали б розробити та укласти такі договори. Вказане також підтверджується і листом Головного управління цінової політики виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 11.07.2011 №09050/5-2794.
Порядок визначення виконавця житлово-комунальних послуг у житловому фонд затверджений наказом Державного комітету України з питань житлово-комунального господарства від 25.04.2005 № 60.
Пунктом 1.1. Порядку визначено, що відповідно до Порядку органами місцевого самоврядування, власниками житлових будинків визначаються виконавці таких житлово-комунальних послуг:
з управління будинком, спорудою або групою будинків;
з утримання будинків, споруд та прибудинкових територій;
з ремонту приміщень, будинків, споруд, передбачених пунктом 4 частини першої статті 13 Закону України "Про житлово-комунальні послуги";
з централізованого опалення, централізованого постачання холодної та гарячої води, централізованого водовідведення.
Відповідно до п. 1.5. Порядку 1.5. органи місцевого самоврядування чи власник (власники) житлових будинків можуть визначати виконавців всіх або окремих житлово-комунальних послуг.
Власник (власники) житлових будинків може (можуть) уповноважити на визначення виконавців житлово-комунальних послуг виконавця послуги з управління будинком, спорудою або групою будинків.
Жодного рішення Київської міської ради про делегування повноважень визначити виконавців комунальних послуг з централізованого опалення, централізованого постачання холодної та гарячої води, централізованого водовідведення не приймалося.
Рішенням Київської міської ради від 28.08.2008 №79/79 доручено районним у м. Києві радам та власникам жилих будинків забезпечити у 2008 році проведення конкурсів на визначення виконавців послуг з управління будинком, спорудою або групою будинків у порядку, визначеному законодавством України.
Пунктом 4 вказаного рішення встановлено, що виконавці інших житлово-комунальних послуг, визначених у додатку до рішення Київради від 08.11.2007 №1159/3992 "Про затвердження Переліку житлово-комунальних послуг у житловому фонді м. Києва, право на здійснення яких виборюється на конкурсних засадах", на надання відповідних послуг визначаються виконавцем послуг з управління будинком, спорудою або групою будинків на конкурсних засадах у порядку, визначеному законодавством України.
Рішенням Київської міської ради від 08.11.2007 №1159/3992 затверджено Перелік житлово-комунальних послуг у житловому фонді м. Києва, право на здійснення яких виборюється на конкурсних засадах, згідно з додатком, серед яких послуги з централізованого опалення, централізованого постачання холодної та гарячої води та водовідведення відсутні.

Окрім того, відповідно до ч.2 ст. 902 ЦК України виконавець повинен надати послугу особисто.

7
Доказами по справі вважаємо за необхідне залучити докази обов*язковості державної реєстрації.

8
Ухвалою Шевченківського районного суду м. Києва від 04.07.2011 у справі №2а-887/11 передано на розгляд Окружного адміністративного суду м. Києва.

Станом на 25.08.2011 інформації про надходження справи немає.

9
Судове засідання призначене на 15.09.2011 о 14-05 по вул. Московська, 8, корп. 30, зал №10

10
До канцелярії суду надані додаткові докази

12
По порядку.
- Справи у порядку позовного провадження, тим більше такі, за півроку не розглядають. Перші рішення, прогнозую, будуть у вересні цього року. Думаю, позитивні.
- Перерахунок за 2010 рік.
- В принципі, це дійсно коза позову. Він подається саме таким, фактично для відкриття провадження. Надалі в поясненнях конкретизується підстава. Оскільки ми процесуально супроводжуємо, пояснення готуються по кожному окремому випадку.
Найбільш незацікавлені у розгляді - Печерський і Солом*янський суди. Вони більш за все повертають заяви. Втім, може це стиль конкретних суддів...



13
Документація для перерахунку за житлово-комунальні послуги протягом січня-грудня 2010 року.

Паперові версії можна взяти у приймальні В. Кличка на вул. Пушкінській, 32а

https://docs.google.com/document/d/1fc_0yCXxdcsIoaO13UGLWBHHutGukQqDZEVIGRf1yro/edit?hl=ru&pli=1#
https://docs.google.com/document/d/1bT9n83E-mLXOna-UB0VF2UsK4IjGLY8n8Kggaj8b_7k/edit?hl=ru

По цим посиланням можна скачати всі додатки.

П.С. Взагалі, станом на зараз пред*явлено десь біля 200 позовів (це те, що тільки ми допомагали), скільки щн ходить по Києву невідомо....

14
Ухвалою Київського апеляційного адміністративного суду від 18.08.2011 року Кличку В.В. поновлено термін апеляційного оскарження постанови Шевченківського районного суду міста Києва по справі №2а-245/07.

Дата судового засідання по суті наразі не відома.

15
Рішення цікаве. А головне, - я так і не знайшов ЧИ ПОТРЕБУЮТЬ ЦІ РОЗПОРЯДЖЕННЯ державної реєстрації чи ні. Десь це так туманно та приховано  ;D

Сторінок: [1] 2 3 ... 5

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email