'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Перегляд Повідомлень

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Дмитро13

Сторінок: [1]
1
Запрацював  реєстр.
Цитувати
не перебуває в процесі припинення
Покищо ЖБК-2 існує.

Дякую! Чудова ідея затребувати свіжу довідку в суді! Єдине що не знаю коли краще це зробити, підкажіть будь ласка, зараз до заяви про скасування судового наказу, яку я подав два дні тому додати ще й заяву про надання свіжої довідки, чи вже при подальшій судовій тяганині.

2
Дякую, Nimfa. Щодо укладання договору, то ЖБК не наполягав, а я теж якось проігнорував цей момент, оскільки після підписання все одно не добитися якості послуг. На основі відсутності договору заяву про скасування СН вже подав, зразок брав з форуму. Поки що період стягнення не зачіпає періоду зміни власника. Надалі це буде сюрпризом для ЖЕКи.

 Хоча вже для ОСББ, в нашому будинку на 222 квартири вже "спритні ляльки" під керівництвом "ляльководів " з міськвиконкому незаконно, без установчих зборів на основі опитування  вже зареєстрували таке "чудо". Та вже за серпень всим мешканцям розложили по поштовим скринькам розрахунок про сплату членських внесків, який копіцка в копійку як у ЖЕКи. Послуг у серпні ніхто ніяких не спостерігав, хіба що сміття той же сміттєвоз вивозив.

Але , як кажуть, це вже інша історія. Свавілля теж що і в ЖЕКи, тільки тепер, відчуваю доказати що я ні в яке ОСББ не вступав ( як і 90% мешканців) буде набагато складніше ніж неплатити ЖЕКі за неіснуючі послуги.

Єдине що зрозуміло: "Хазяїн" з міськвиконкиму просто змінив вивіску з ЖЕКи на (видалено) ( так у нас його називають бабусі). І нас і надалі змушують платити тіж самі гроші за тіж самі послуги.

3
На мій погляд найголовніше доказати що я не є членом Житлово - будівельного кооперативу. Цей ЖБК в свою чергу в особі Голови правління подав до суду довідку, ним же написану, без моєї заяви про видачу мені даної довідки, в якій вказано, що неначе мною пайовий внесок сплачено в повному обсязі.

Допоможіть мені , будь ласка, як доказати, що я не є членом ЖБК, та та які Закони при цьому посилатися???

4
Автор: TAT1966:
Цитувати
Один ньюанс: мы говорим об услугах по содержанию дома. Вода, отопление, канализация, вывоз ТБО и подобное могут быть взысканы, но не как задолженность (опять же при условии не членства в ЖСК), а как возмещение затрат ЖСК по оказанию именно этих услуг. Обратите внимание, тогда и иск должен быть с их стороны сформулирован по другому : не о взыскании задолженности, а о возмещении затрат ЖСК.
СН видано за заявою про стягнення боргу за утримання будинку і прибудинкової території. Вести мову про водопостачання, водовідведення, опалення нема сенсу - здається в Житомирі ці послуги оплачуються споживачами напряму "Житомирводоканалу" та "Житомиртеплокомуненерго".  Вивіз ТПВ в окрему послугу не виведено.

Так, вірно в даному випадку ЖЕКрейдер хоче тільки за утримання здерти гроші. А водопостачання - по лічильнику оплата Водоканалу, опалення - по тарифу Теплокомуненерго, гаряча вода - бойлер, газ - по лічильнику.

5
Ответьте четко себе на вопрос: Вы писали завявление о вступлении в ЖСК? Как Если лично Вы не писали, а членом ЖСК автоматически не становятся, то основания для отмены приказа очень просты: у Вас нет никаких взаимоотношений с ЖСК (отсутствуют договорные отношения) , кто такой ЖСК - Вам неизвестно ( может секта какая-нибудь) , услуг никаких не заказывал и не получал. Задолженность возникает тогда, когда есть обязательства об оплате. В вашем случае (если нет договора) обязательств пока нет, следовательно нет задолженности, а действительно есть предмет спора - ЖСК хочет получить некую сумму за некие услуги и должен доказать (обосновать) каждую копеечку, которую бухгалтер написал в бумажке . Т.е. доказать суду и Вам, что услуги были действительно оказаны и не на бумаге, а в жизни - а это доказать ЖСК , если вы будете понастойчевее, будет ох как непросто. Один ньюанс: мы говорим об услугах по содержанию дома. Вода, отопление, канализация, вывоз ТБО и подобное могут быть взысканы, но не как задолженность (опять же при условии не членства в ЖСК), а как возмещение затрат ЖСК по оказанию именно этих услуг. Обратите внимание, тогда и иск должен быть с их стороны сформулирован по другому : не о взыскании задолженности, а о возмещении затрат ЖСК.
Если же Вы вступили в ЖСК, то отменить приказ , скорее всего, не удастся. Оплатите ,выходите из колхоза и боритесь с беспределом так как это пытаюсь сделать я.
Кстати, мне не совсем понятно по приложенным документам: на одном ссылка о договоре купли-продажи, на другом справка о выплате паевых взносов? Основания собственности на квартиру все же какие?

Даю відповідь: підстава власності - Договір купівлі-продажу( до речі на момент винесення судового наказу я вже не являюсь власником - подарував, хоч і не знаю поки що чи можна цим якось скористатися у боротьбі з ЖЕКрейдером)

7
добрsй день, могу Вам помочь в размещении здесь копий судебнsх документов имею большой опыт, звоните 0507114252

8
також додаю інші документи зі справи:

9
ті самі документи, у зручному для читання вигляді:

10
Доброго дня шановні форумчани!
Допоможіть, будь ласка правильно відмінити судовий наказ, що порадите вказати в заяві про відміну судового наказу?

Сторінок: [1]

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email