'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Перегляд Повідомлень

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - mrak

Сторінок: [1] 2 3 ... 12
1
Доброго дня, Юрій Васильович !
Так:
Прошу перерахувати заборгованість за зазначений період відповідно до наданих документів: Акти прийняття на комерційний облік приладів обліку (лічильників) споживання холодної та гарячої води, Акти контрольного зняття показань лічильників, Акт опломбування запірної арматури на подачу гарячої води.
Виділений обсяг нарахувань на водовідведення гарячої води помилковий, оскільки подача гарячої води була опломбована (встановлена заглушка)

2
"Черт ногу сламает"...
У Вас три в одному. І таблиця водоканалу, і своя таблиця, і "зведення балансу" по обом таблицям.
Залиште таблицю водоканала "у спокої".  З її підсумком.
Зробіть таблицю за Вашими даними. З її підсумком.
Складіть пояснювальну записку з порівнянням підсумкових даних обох таблиць. В записці посилайтеся на акти з "15 куб. м" та "60 куб. м".  Копії актів додатками.
Понял.  Дякую!

3
Навіщо там Ваші коментарі?
Доброго дня!

Для пояснений.  Если не  надо, - уберу.
...
Подготовил главную таблицу.  Так  подойдет?
Данные  взяты  из Ведомости начислений  и Актов  приемки счетчика  в  эксплуатацию и сверки показаний от 25.01.2021р.
Фактическая  задолженность расчитана  умножением максимального тарифа  за  период  на  фактически потребленный  объем. 
Пока  не  учтена  переплата за водоотвод холодной  и горячей  воды.

4
У разі відсутності доступу і не надання Вами показань квартирних засобів обліку позивач на законних підставах зараховує Вам або норму, або частку від розподілу об'ємів за загальнобудинковим лічильником. НА ЗАКОННИХ ПІДСТАВАХ!  З подальшим коригуванням, як Ви надасте таки показники.
Хто Вам винен, що Ви показники надали аж у січні 2021 року?
Хто Вам винен, що Ви з  січня  2021 року ще не з'ясували чи було корегування? Можливо воно вже було і Ви дарма тут "ламаєте списи"? А як ні, то хто Вам винен, що Ви вже майже 10 місяців "чекаєте у моря погоди"? І не подали скаргу до АМКУ чи позов до суду?
Показания счетчика  я  пытался  изменить в мае 2021р. - не получалось так  как была  запрещена  корректировка на 50+ м.куб., и даже   введенную   мной корректировку  49 м.куб.  не засчитали.
Корректировок по начислениям  не  было с момента  установки последнего счетчика  в июне 2018 р.
Подготовил скриншот для  иска. Отказываются  делать перерасчет до оплаты ошибочно присужденной  судом суммы, где за  последние  2  исковых года  (с 06.2018р.  по 06.2020р.) перерасчетов  по  факту потребления не  было.

5
С подачей  иска - все способы изменить показания  были заблокированы.
Щось у Вас "концы сконцами не сходядся"...  То Ви про позов нічого не знали, то отримати редагування показників не можете, бо "С подачей  иска" заблоковані...
От взнали про "С подачей  иска - все способы изменить показания  были заблокированы", сходили в суд, подали запит, отримали дані про справу, ознайомилися, подали відзив і не було б рішення "как снег на голову".
Я  об иске  узнал только  с  получением Решения  суда только 24.07.21 р.
Все решалось без моего ведома.
Точнее, все инстанции  отвечали, что ведется претензійно-позовна  работа доступ закрыт.

6
Обращался  письменно через ЦКС.  Приходят ответы почтой, что корректировка  будет, но   после  оплаты  по иску.
Так треба було вже подати скаргу до АМКУ чи позов до суду.
Так   я  не умею это делать.
Какие претензии выставлять, чтобы  снова  много не важного  не замылило важное...?

7
С подачей  иска - все способы изменить показания  были заблокированы.
Цитувати
2) позивач вправі збільшити або зменшити розмір позовних вимог до закінчення підготовчого засідання або до початку першого судового засідання, якщо справа розглядається в порядку спрощеного позовного провадження;
Цитувати
рішення Солом`янського районного суду м.Києва від 07 квітня 2021 року,
Акт від січня... Хотіли б, встигли б.
Хотіли б, могли б домовитися з Вами про зарахування у рахунок наступних платежів.
Було б бажання...
Я  узнал о деле  только 24.07.21 р., с  получением  Решения  суда первой  инстанции.  Что я  мог предпринять?
...
Обманули меня  раньше.  Когда  я  подписывал договор реструктуризации, меня  заверили, что пересчитают долг с  2-х на 1 чел., если я  принесу  справку  из Администрации об отсутствии  зарегистрированных.  Я  обратился  в  Администрацию и мне  почтой  пришла  справка с  ошибкой, так   как исполнитель в  ранее  выданной  кому-то справке  изменил только фамилию на  мою, а  адрес  оставил не  мой и распечатал.
Второй  раз  я  соевременно не  обратился, так как считал, что всеравно пересчитают по счетчикам  и заодно уже  по нормам.

9
Цитувати
Хто Вам винен, що Ви з  січня  2021 року ще не з'ясували чи було корегування? Можливо воно вже було і Ви дарма тут "ламаєте списи"? А як ні, то хто Вам винен, що Ви вже майже 10 місяців "чекаєте у моря погоди"? І не подали скаргу до АМКУ чи позов до суду?
Не было корректировок, их программа  продолжает  вести начисления, но доступ к изменению показаний счетчика  открыли.
Обращался  письменно через ЦКС.  Приходят ответы почтой, что корректировка  будет, но   после  оплаты  по иску.

10
Цитувати
Хто Вам винен, що Ви показники надали аж у січні 2021 року?
С подачей  иска - все способы изменить показания  были заблокированы.

11
Цитувати
Суд не затверджував розрахунок позивача. Суд визнав цей розрахунок належним і допустимим доказом.
То есть истинность в расчете  не  важна?  Сравнение  не требуется  для  вердикта?
Важно  только  соблюдение формы которую определил суд  первой  инстанции, который тоже не утруждал себя этим?

12
Ну да.  Но была  надежда. Вы же  сами торопили со сдачей  Заперечення.
Не тільки ми...
Мой адвокат, от центра бесплатной  помощи, сказал,
- что писать  Клопотання, без весомых доказательств  в  том, что я не умышленно по своей  воле не получил  копию иска  и не участвовал в процессе  первой  инстанции.  ( Кроме  аргумента, что Решение, направленное  аналогичным образом получил) надо время, а  его нет. Апелляция  уже  делает свое  дело и надо успеть с  запереченням до их решения. Может успеет/захочет  кто-то из коллегии прочитать заперечення.
Шанс був, хоча й мізерний. А якби Ви затримались ще на два дні, то Ваше клопотання надійшло б до суду вже після ухвалення постанови...
Но оно таки дошло до...

"...Рішення Суду першої інстанції було першим документом з яким я ознайомився.              Я не отримав інформації (поштового надходження про позов на адресу моєї реєстраціїа) з об'єктивних причин - я там не проживаю.  Отримане мною Рішення суду спрямоване аналогічним чином i було одержано мною випадково. Матеріали справи не містять доказів того, що відповідач отримав судову повістку про розгляд справи. Додаткові аргументи про несправедливе рішення суду першої інстанції наведені в моєму Запереченнi  на відзив  позивача.
Прошу суд скасувати рішення суду першої інстанції і прийняти нове рішення, яким повністю, або частково,  відмовити у задоволенні позовних вимог;    або розглянути справу за правилами суду першої інстанції, бо я  був  позбавлений  їм  всіх своїх прав на захист;      або переглянути справу за участі (викликом) сторін."

Ну да  ладно.
Что делать?

13
И как   они теперь пересчитают, если это будет противоречить  по сути полученной  ими расчетной  цифре в  их  иске задолженности и удовлетворенному  судом ?
Елементарно. Суд стягнув борг відповідно до вказаних в розрахунку об'ємів. Суд не затверджував об'єми. Те, що об'єми інші, з'ясувалось вже після відкриття провадження за позовом з тим розрахунком.
Проблема, що Ви гаяли час з січня місяця...  Питання, чи є там строки? В "Правилах..." (ПКМУ 690) строки не зазначаються
Цитувати
Після відновлення надання показань вузлів обліку такими споживачами виконавець або визначена власником (співвласниками) особа, що здійснює розподіл обсягів послуг, зобов’язані провести перерахунок із споживачем, а вузлів розподільного обліку - з усіма споживачами будівлі.
Суд утвердил расчеты  истца  на  основании "установленных фактичных обстоятельств, которые  имеют значение для  правильного решения  дела и надлежащих доказательств".
Каким  образом правильным решением дела является присуждение оплатить не потребленную услугу с  накрутками?
Абсурд и мрак.

14
25.10.2021 я  подал  Клопотання  и Заперчення  и уже  26.10.2021 они вынесли Ухвалу  об отказе  "переглянути справу за участі (викликом) сторін".

И  28.10 2021  вынесли Постанову на  12 (!!!) страницах.
Це Ви, взагалі, ні про що!
Готувати текст постанови можно було з часу отримання відзову позивача на Вашу апеляцію. Вашого заперечення на відзов ні хто не чекав. Не передбачено ЦПК. А тут бац, клопотання... На ухвалу по такому клопотанню багато часу не треба...
Ну да.  Но была  надежда. Вы же  сами торопили со сдачей  Заперечення.
Поздно "пить боржоми", потому что мой  адвокат не сказал мне, что надо свой  расчет в  противовес к  исковому  выставлять в апелляции?  Так  там невооруженным глазом видно, что расчет теоретический, а  фактическое  потребление  видно из Актов  истца и намного меньше.
Или как то можно бороться ?
Что теперь то делать?

15
Акт не подавался.  Я  считал, что его копия   учитывается  в  базах автоматически.
Теоретично тепловики водоканалу надають списки з даними споживання ГВП. Вашу квартиру  мали б зазначати з показником "0". Але ж могли просто виключити зі списку... Треба ж і самому підстраховуватись.
Тепер теж, Вас не позбавлено права, навіть зараз, звернутися за перерахунком на підставі акту про опломбування.
И как   они теперь пересчитают, если это будет противоречить  по сути полученной  ими расчетной  цифре в  их  иске задолженности и удовлетворенному  судом ?

Сторінок: [1] 2 3 ... 12

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email