'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Перегляд Повідомлень

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Маргоша

Сторінок: [1] 2
1
Надайте скан виконавчого листа та постанови ДВС про відкриття виконавчого провадження.

2
Надайте скан виконавчого листа та постанови ДВС про відкриття виконавчого провадження.

3
Надайте скан виконавчого листа та постанови ДВС про відкриття виконавчого провадження.

скан викладу трохи пізніше

4
Надайте скан виконавчого листа та постанови ДВС про відкриття виконавчого провадження.
Відділ державної виконавчої служби
Солом’янського районного управління юстиції у м. Києві
т.245-05-49,248-34-05

      

Стягувач 1:


                     
Стягувач 2


Боржник: Комунальне підприємство  «Дирекція з управління та
обслуговування житлового фонду»
 Солом’янської районної у м. Києві державної адміністрації,
                  адреса місця знаходження:
03186 м. Київ вул.Соціалістична, 6
тел. 249-46-96
Ідентифікаційний код 35848024


                                                       


Заява
 про відкриття виконавчого провадження



   На виконання рішення Солом’янського районного суду м. Києва  від 14 жовтня  2013  року у цивільній справі   за Позовом до КП «Дирекція з управління та обслуговування житлового фонду» Солом’янської районної у м. Києві державної адміністрації «Про скасування заборгованості за  спожиті  житлово – комунальні послуги», видано:

  Виконавчий лист  від 14 жовтня 2013 року, яким зобов’язати Комунальне підприємство «Дирекція з управління та обслуговування житлового фонду» Солом’янської районної в м.Києві державної адміністрації списати з особового рахунку по квартирі № в м. Києві безнадійну дебіторську заборгованість по квартплаті та платі за комунальні послуги в сумі 1668 гривень 99 копійок;
  Виконавчий лист  від 14 жовтня 2013 року, яким  стягнути з  Комунальне підприємство «Дирекція з управління та обслуговування житлового фонду» Солом’янської районної в м. Києві державної адміністрації в рівних частках на користь 114 гривень 40 копійок судових витрат.

   Прошу державного виконавця відділу державної виконавчої служби Солом’янського районного управління юстиції у м. Києві  відповідно до ст. ст. 1-3, 17-20, 22, 25 Закону України “Про виконавче провадження”:

1.Прийняти до виконання:
-  виконавчий лист від  14 жовтня 2013 року стягувач
-  виконавчий лист від  14 жовтня 2013 року
- виконавчий лист від  14 жовтня 2013 року стягувач
- виконавчий лист від  14 жовтня 2013 року стягувач
2. Відкрити виконавче провадження та зобов’язати  Боржника -Комунальне підприємство «Дирекція з управління та обслуговування житлового фонду» Солом’янської районної в м. Києві державної адміністрації списати з особового рахунку по квартирі в м. Києві безнадійну дебіторську заборгованість по квартплаті та платі за комунальні послуги в сумі 1668 гривень 99 копійок;
  та стягнути з   Боржника - Комунальне підприємство «Дирекція з управління та обслуговування житлового фонду» Солом’янської районної в м. Києві державної адміністрації в рівних частках на користь Сергіївни 114 гривень 40 копійок судових витрат.
Боржник -Комунальне підприємство  Дирекція з управління та обслуговування житлового фонду»  Солом’янської районної у м. Києві державної адміністрації, адреса місця знаходження:
03186 м. Київ вул.Соціалістична, 6
тел. 249-46-96
Ідентифікаційний код 35848024


Додатки:
- оригінал виконавчого листа від  14 жовтня 2013 року стягувач
- копія рішення Солом’янського   районного суду м. Києва від 14 жовтня 2013 -копія Довіреності.

5
Доброго дня.Є рішення суду по позовній заяві, в якій я просила скасувати та списати заборгованість за комунальні платежі по квартирі. Суд відхилив прохання в частині скасування заборгованості і схвалив в частині списання заборгованості.Пройшли Апеляцію.Вона залишила все в силі.Отримала виконавчого листа, подала до виконовчої служби,отримала постанову про відкриття виконавчого провадження.І далі...тиша. Як був цей бог у квитанції на сплату комунальних платежів, так і вісить.В приватній бесіді юрист комунального підприємства мені сказала, що рішення є, а як КП його виконає? Що в КП стара програма, що як вбили цей борг ще в 2003 і він вісить і списати його не можливо, що подає інформацію ЖЕК до ГІОЦ і фізично списати цей борг не можливо.Порадьте к бути.Хочу піти до виконавця на прийом у п ятницю. Як списати цей борг і що вимагати від виконавця? Дякую

6
Я бы плюнула на этот долг, ноу нас чудеса в решете.В феврале появилась маааааахонькая такая строчка, чтомы платим 33 грн по угоде.........кака така угода......незнаю....потом перестали бросать квитанции.......почта не принимала и ощадбанк сумму к уплате без этих 33 грн. плюс постоянные звонки по телефону........письма с печатью о том, что опять нас в суд......отключим -заключим.......так можно махлевать с этим остатком по счету до бесконечности

7
и к тому же відокремленого підрозділу кот выставляет квитанции нет в ерпоу

8
Будут дебаты.на что ссылаться и чем мотивировать?

9
На первом заседании мне предложили мировое, потом заключить договор реструктуризации. Судья перенес рассмотрение на 3 недели для изучения доказательств.

10
Вот, что я нашла в практике
10.04.2012
Справа N 2-2896/11
2/2012/453/2012
ЗАОЧНЕ РІШЕННЯ
ІМЕНЕМ УКРАЇНИ
27 березня 2012 року Жовтневий районний суд міста Харкова
у складі: головуючого -судді Іванової І.В. ,
при секретарі - Железновій Ю.М. ,
розглянувши у відкритому судовому засіданні у місті Харкові цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до КП "Жилкомсервіс" про списання заборгованості за житлово-комунальні послуги,-
ВСТАНОВИВ:
Позивач звернулась до суду з позовною заявою та просить застосувати строк позовної давності щодо стягнення з неї заборгованості за житлово-комунальні послуги за період з 01.01.2007 року по 01.07.2008 року та зобов'язати Комунальне підприємство "Жилкомсервис" списати заборгованість за послуги за утримання будинків, споруд, прибудинкових територій з особового рахунку Позивача, яка утворилася за період з 01.01.2007 року по 01.07.2008 року у сумі 1081,15 грн. Свої вимоги позивач обґрунтовує тим, що заборгованість перед Відповідачем утворилась до 01.07.2008 року, є безнадійною, тобто є зобов'язанням, щодо якого минув строк позовної давності.
Представник позивача за довіреністю ОСОБА_2 у судове засідання не з'явилась, надала до суду заяву про розгляд справи за її відсутності, позовні вимоги просила задовольнити в повному обсязі та у випадку неявки відповідача ухвалити заочне рішення.
Відповідач КП "Жилкомсервіс" у судове засідання не з'явився, про час та місце розгляду справи був повідомлений належним чином, про причину неявки суд не повідомив. З огляду на це, враховуючи відсутність заперечень з боку представника позивача, відповідно до ст. 224, 225 ЦПК України, суд ухвалює рішення при заочному розгляді справи.
Суд, дослідивши матеріали справи в їх сукупності, прийшов до висновку про обґрунтованість позовних вимог, виходячи з наступного.
Відповідно довідки дільниці N 12 КП "Жилкомсервіс" заборгованість по квартирі АДРЕСА_1 складає на березень.2007 року -2398,60 грн. З березня 2007 року по липень 2008 року -930,93 грн., а з липня 2008 року по липень 2011 року -2823,70 грн.
Відповідно до листа N 16 від 21.04.2011 р. оку заборгованість за утримання будинків, споруд, прибудинкових територій, що утворилася до 01.01.2007 року у сумі 2248,38 грн. була списана КВЖРЕП Дзержинського району м. Харкова, як безнадійна дебіторська заборгованість, за якою закінчився строк позовної давності.
31.05.2011 року Позивач звернулась по Відповідача з заявою про списання заборгованості, яка утворилася станом на 01 липня 2008 року.
Відповідно до п 14.1.11 ст. 14 Податкового кодексу України безнадійна заборгованість - заборгованість, що відповідає одній з таких ознак: заборгованість за зобов'язаннями, щодо яких минув строк позовної давності.
Відповідно до п. 4 Наказу Міністерства Фінансів України N 237 від 08.10.99 року "Про затвердження Положення (стандарту) бухгалтерського обліку" безнадійна дебіторська заборгованість -це поточна дебіторська заборгованість, відносно якої існує впевненість щодо її неповернення боржником або за якою пройшов строк позовної давності.
Відповідно до ст. ст. 256,257,267 ЦК України позовна давність - це строк, у межах якого особа може звернутися до суду з вимогою про захист свого цивільного права або інтересу. Загальна позовна давність встановлюється тривалістю у три роки.
Таким чином, заборгованість за період з 01.01.2007 року по 01.07. 2008 року у сумі 1081,15 грн., відповідно до положень ПК України та ЦК України є безнадійною.
За ст. 3 ЦПК України кожна особа має право в порядку, встановленому цим кодексом, звернутися до суду за захистом своїх порушених, невизнаних або оспорюваних прав, свобод чи інтересів. Ст. 4 ЦПК України передбачено, що здійснюючи правосуддя, суд захищає права, свободи та інтереси фізичних осіб, права та інтереси юридичних осіб, державні та суспільні інтереси у спосіб, визначений законами України.
За ст. 16 ЦК України кожна особа має право звернутися до суду за захистом свого особистого немайнового або майнового права та інтересу. Способами захисту цивільних прав та інтересів можуть бути: визнання права; визнання правочину недійсним; припинення дії, яка порушує право; відновлення становища, яке існувало до порушення; примусове виконання обов'язку в натурі; зміна правовідношення; припинення правовідношення; відшкодування збитків та інші способи відшкодування майнової шкоди; відшкодування моральної (немайнової) шкоди; визнання незаконними рішення, дій чи бездіяльності органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування, їхніх посадових і службових осіб.
Суд може захистити цивільне право або інтерес іншим способом, що встановлений договором або законом.
На підставі вищевикладеного, керуючись ст. 41 Конституції України, ст. 328, 331, 382,385, 392 ЦК України, ст. ст. 209, 212-215, 223-226, 228, 233, 294-296 ЦПК України, суд -
ВИРІШИВ:
Позовні вимоги задовольнити.
Застосувати строк позовної давності щодо стягнення з ОСОБА_1 заборгованості за житлово-комунальні послуги за період з 01.01.2007 року по 01.07.2008 року.
Зобов'язати Комунальне підприємство "Жилкомсервіс" списати заборгованість за послуги за утримання будинків, споруд, прибудинкових територій ОСОБА_1, яка утворилась за період 01.01.2007 року по 01.07. 2008 року у сумі 1081,15 грн.
Заочне рішення може бути переглянуто судом, що його ухвалив, за письмовою заявою відповідача. Заяву про перегляд заочного рішення може бути подано протягом десяти днів з дня отримання його копії.
Апеляційна скарга на рішення суду подається протягом десяти днів з дня його проголошення. Особи, які брали участь у справі, але не були присутні в судовому засіданні під час проголошення судового рішення, можуть подати апеляційну скаргу протягом десяти днів з дня отримання копії цього рішення. Апеляційна скарга подається до Апеляційного суду Харківської області через Жовтневий районний суд м. Харкова.
Суддя: Іванова І.В.
 


11
Добрый день.
Я подала иск, но в немного видоизмененном виде.
Будь-яких боргів з                 року по даний час по нашій квартирі не вникало.
Не зважаючи на це, нам  постійно телефонують з вимогою погасити борг, надсилають боргові рахунки  на сплату за житлово-комунальні та інші послуги ,лякають несанкціонованим відключенням води, газу,  а з лютого                року взагалі перенесли неіснуючий борг в основний рахунок на сплату за житлово-комунальні та інші послуги із-за чого ми не можемо скористатися своїм правом на знижку не зважаючи на те, що  постійно сплачуємо рахунки до 20 числа звітного місяця.
Відповідно до частини 1 підпункту  14.1.11 ст. 14 Податкового кодексу України,  безнадійна заборгованість – заборгованість за зобов'язаннями, щодо яких минув строк позовної давності.
Згідно із вимогами п.4. «Положення (стандарту) бухгалтерського обліку 10 «Дебіторська заборгованість», затвердженного Наказом Міністерства фінансів України  № 237 від 08.10.1999 року, безнадійна дебіторська заборгованість є поточною дебіторською заборгованістю, щодо якої існує впевненість про її неповернення боржником або за якою минув строк позовної давності.
Відповідно до ст.4 Закону України "Про житлово-комунальні послуги " законодавство України у сфері житлово-комунальних послуг базується на Конституції України і складається з нормативно-правових актів у галузі цивільного, житлового законодавства, цього Закону та інших нормативно-правових актів, що регулюють відносини у сфері житлово-комунальних послуг.
 Конституція України статтею 19 визначає, що правовий порядок в Україні ґрунтується на засадах, відповідно до яких ніхто не може бути примушений роботи те, що не передбачено законодавством.
Отже, нарахована сума боргу в розмірі                            копійок знаходиться поза межами строку позовної давності і в стягненні цієї суми судом відмовлено, тому  нараховані суми боргу не можуть бути виставлені до сплати Позивачу.
На підставі викладеного та керуючись ст. 19 Конституції України, ст. 256 ЦК України, Закону України "Про житлово-комунальні послуги", ст.ст.15, 16, 256, 257 ЦК України,  частиною 1 підпункту  14.1.11 ст. 14 Податкового кодексу України  від 10.12.2010, п.4 Наказу Міністерства Фінансів України №237 від 08.10.1999 року «Про затвердження Положення (стандарту) бухгалтерського обліку», ст.ст. 3, 57, 60, 61, 118,119, 179,  212 ЦПК України, -     

ПРОШУ:

1.Прийняти позовну заяву та Відкрити провадження у справі.
2.Задовільнити Позовну заяву                                        до Комунальне підприємство  «Дирекція з управління та обслуговування житлового  фонду»          районної у м. Києві Ради «Про скасування  заборгованості за житлово-комунальні послуги у розмірі          копійок.
3.Зобов язати Комунальне підприємство  «Дирекція з управління та обслуговування житлового фонду»                                    скасувати та списати   з особового рахунку по квартирі за адресою              безнадійну дебіторську заборгованість   по квартплаті та платі за комунальні послуги у розмірі 1 копійок.
4.Судові витрати покласти на відповідача.


12
А що Вам заважає сплатити тільки поточні нарахування?

мешает собственно ощадбанк, где мы платим за квартиру. Они не хотят принимать платежки,где суммы меньше чем насчитанные в верхней части. Ну и ЖЕК постоянно атакует звонками, почему мы игнорируем угоду...хотя вы правы...надо просто пересчитывать все цифры

13
А як стосовно податку з суми списаного боргу?

ой.я даже об этом и не подумала. что же тогда делать?

14
Добрый день. У меня долг по оплате коммунальных платежей за 1998-2001 г.г. был суд. применен срок исковой давности. есть решение суда. в части, которую суд присудил, я оплатила. остальное жек повесил в виде долга и отражает в платежке.
хочу подать следующий иск
ПОЗОВНА ЗАЯВА про списання суми безнадійної дебіторської заборгованості
            районний суд м. Києва

ПОЗИВАЧ 1:
 

ПОЗИВАЧ 2:


ВІДПОВІДАЧ:
Комунальне підприємство  «Дирекція з управління та
обслуговування житлового фонду»
 

            Ціна позову:немайновий позов



ПОЗОВНА ЗАЯВА
про списання суми безнадійної дебіторської заборгованості

Згідно  рішення          районного суду м. Києва  від 28.09.2004 позов Комунального підприємства по утриманню житлового господарства Солом’янського району м. Києва до ............, ................... «Про стягнення заборгованості по квартплаті та платі за комунальні послуги в сумі 3085,67 (три тисячі вісімдесят п’ять) гривень 67 копійок», задоволено частково в сумі 1117,30 (одна тисяча сто сімнадцять) гривень 30 копійок. В решті Позову відмовлено.
Рішення суду виконано в повному обсязі про,що свідчить квитанція про сплату № 65 від 18.11.2005 року.
Будь-яких боргів з 01.01.2004 року по даний час по нашій квартирі не вникало.
Не зважаючи на це, нам  постійно телефонують з вимогою погасити борг, надсилають боргові рахунки  на сплату за житлово-комунальні та інші послуги , а з лютого 2012 року взагалі перенесли неіснуючий борг в основний рахунок на сплату за житлово-комунальні та інші послуги із-за чого ми не можемо скористатися своїм правом на знижку не зважаючи на те, що  постійно сплачуємо рахунки до 20 числа звітного місяця.
Відповідно до частини 1 підпункту  14.1.11 ст. 14 Податкового кодексу України,  безнадійна заборгованість – заборгованість за зобов'язаннями, щодо яких минув строк позовної давності.
Згідно із вимогами п.п.4.11 «Положення (стандарту) бухгалтерського обліку 10 «Дебіторська заборгованість», затвердженного Наказом Міністерства фінансів України  № 237 від 08.10.1999 року, безнадійна дебіторська заборгованість є поточною дебіторською заборгованістю, щодо якої існує впевненість про її неповернення боржником або за якою минув строк позовної давності, та вона підлягає списанню з балансу з відображенням у складі інших операційних витрат.

На підставі викладеного та керуючись ст.ст.15, 16, 257 ЦК України,  частиною 1 підпункту  14.1.11 ст. 14 Податкового кодексу України  від 10.12.2010, п.4 Наказу Міністерства Фінансів України №237 від 08.10.1999 року «Про затвердження Положення (стандарту) бухгалтерського обліку», ст.ст. 3, 57, 60, 61, 118,119, 179,  212 ЦПК України, -     
ПРОШУ:

1.      Прийняти позовну заяву та Відкрити провадження у справі.
2.   Задовільнити Позовну заяву  ..............до Комунальне підприємство  «Дирекція з управління та обслуговування житлового  фонду»  ...........районної у м. Києві Ради «Про списання  з  особового рахунку безнадійної дебіторської  заборгованості».
3.   Списати   з особового рахунку по квартирі за адресою ................ безнадійну дебіторську заборгованість   по квартплаті та платі за комунальні послуги у розмірі 1668,37 (одна тисяча шістсот шістдесят вісім) гривень 37 копійок.
4.   Судові витрати покласти на відповідача.


Додатки:


1.   Оригінал квитанції про подачу позовної заяви  у розмірі   107,30  грн.
2.   Копія рішення .......... районного суду м. Києва  від 28.09.2004  року.
3.   Копія квитанції про сплату № 65 від 18.11.2005 року.
4.   Копія рахунку на сплату за житлово-комунальні та інші послуги за лютий 2012 року.
5.   Копія боргового рахунку на сплату за житлово-комунальні та інші послуги.
6.   Копія позовної заяви з додатками для відповідача – 1 прим.


Позивач
Позивач2      

Есть ли реальные перспективы у этого иска? и что делать с долгом? нам теперь его навязываю в платежке в строке ком услуги согласно какой-то угоди, которую мы не подписывали   





15
Добрый день.Получила странную платежку. Предыстория такова. Был долг еще в 1998 году.Есть решение суда.сумму по суду мы уплатили, остаток до сих пор жек пишет в строке "борг" и говорит, что не имеет правовых оснований нам списать долг.
И вот вот новая платежка и в строке вода, газ, отопление вдруг долг согласно угоди 34,56 и сумма всего к уплате -это все, что рассчитано по тарифам плюс этот долг.Тоесть фактически, если я его уплачу я попадаю в эту не подписанную мной угоду. как можно с этим бороться и в какой суд обратиться с жалобой на такие де1йствия жека? в районный или административный?

Сторінок: [1] 2

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email