'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Перегляд Повідомлень

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Дятел

Сторінок: [1] 2 3 ... 19
1
Дійсно, замість відповіді на конкретне  питання  форумчанина  влаштована  безмістовна Полеміка. 
Это позиция администрации!

2
Посилання ОСОБА_1 на п. 3 Перехідних положень КПК України 2012р. є безпідставним з огляду  на наступне.....
http://reyestr.court.gov.ua/Review/27852916

Круто, особенно это:
Цитувати
Таким чином, п. 3 Перехідних положень КПК України стосується внесення до ЄРДР лише тих заяв і повідомлень про кримінальне правопорушення, по яким визначений ст. 97 КПК України 1960р. десятиденний строк дослідчої перевірки на момент набрання чинності КПК України 2012р не закінчився, а рішення про порушення або відмову в порушенні кримінальної справи в межах цього строку не прийнято. Заяви та повідомлення, що подані за межами десятиденного строку дослідчої перевірки, не охоплюються п. 3 Перехідних положень КПК України, оскільки могли бути розглянуті в іншому порядку, як такі, що не містили достатніх даних про наявність ознак злочину. (в іншому разі до ЄРДР мали бути  внесені всі заяви та повідомлення подані з початку набрання чинності КПК України 1960р, по яким не було прийнято рішення  про порушення  або про відмову в порушенні кримінальної справи)


А вот еще один отличился: http://reyestr.court.gov.ua/Review/27875211
Цитувати
ОСОБА_1 звернувся до суду зі скаргою в порядку ст.303 КПК України 2012 р., просить зобов'язати слідчого чи прокурора зареєструвати в Єдиному реєстрі досудових розслідувань його заяву про злочин
...
Аналіз положень ст.ст.214,303 КПК України свідчить про те, що предметом судового контролю слідчого судді може бути лише бездіяльність слідчого чи прокурора щодо невнесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань після отримання заяви чи повідомлення про кримінальне правопорушення, тобто така заява як передумова для початку досудового розслідування в кримінальному провадженні має бути подана після створення Єдиного реєстру досудових розслідувань, містити достатні дані про наявність в описаній заявником події ознак кримінально-караного діяння .
Интересно, а где Волкова такое прочла?
Вот Портнов что пишет: http://www.president.gov.ua/ru/news/26050.html
Цитувати
Но наша четкая, железобетонная позиция такова: если гражданин нарисует дерево и напишет, что это - заявление о преступлении, то это тоже на общих основаниях должно попасть в госреестр заявлений.


И вот: http://reyestr.court.gov.ua/Review/27872233
Цитувати
Разом з цим, слід звернути увагу, що КПК України не регламентує процедури вирішення слідчим клопотання чи заяви про визнання потерпілим і відповідно до п. 5 ч. 1 ст. 303 КПК України на досудовому розслідуванні оскарженню підлягає лише рішення про відмову у визнанні потерпілим.


ПС: я как раз и считаю, что все с 1960 г. и должны быть внесены!

3
Якщо оскаржується бездіяльність стосовно повідомлень про злочини, що скоєні суддями, то слід звертатися до ВССУ для визначення підсудності.
Олийнык Д.В., я с Вами не согласен!
Не нужно в ВССУ подавать! Нужно подавать прямо в райсуд!

4
Судовий наказ / Re: Судовий наказ
« : 03 Грудня 2012, 17:59:15 »
Юрий, Вы провоцируете....
У меня был случай: после развода муж и жена делили имущество. Точнее так: они договорились, что половина имущества жены стоит 1000 баксов, и муж это выплачивает (о чем написал рассписку)
В положенный срок не выплатил, и жена пошла юр консультацию, где ей адвокатесса написала иск, за что взяла деньги.
Иск был: "о разделе совместно нажитого имущества", а дополнением к иску была ... РАСПИСКА!
В самом иске были перечислены табуретки и прикроватные тумбочки которые суд должен был разделить...
Вообщем когда я взялся за это дело, я одним из действий - пошел к адвокатессе, и забрал большую часть денег которые ей заплатили, а сам иск переписал на "взыскание денег по договору займа".
Собственно я к чему: договор реструктуризации, это чтото типа расписки. Т.е. одна сторона признает, что ей были предоставлены какието услуги (товары) и их она не оплатила, а для того, чтобы 2я сторона не включала "счетчик" стороны договориваются, что их правоотношения переходят в чисто материальную плоскость: "ты мне возвращаешь долг частями, а я с тебя не снимаю последние трусы".
Моя позиция: подписание "договора о реструкторизации" полностью невелировало правоотношения, на основании которых возник "долг".

5
А мне пришло пару писем из райпрокуратуры с номерами уголовных производств :)
Правда в КПК столько оснований для закрытия УП (от "встановлена відсутність події кримінального правопорушення;" до "не встановлені достатні докази для доведення винуватості особи в суді і вичерпані можливості їх отримати;") что с трудом верится что станет лучше... Но хотябы не стало хуже!

6
Судовий наказ / Re: Судовий наказ
« : 02 Грудня 2012, 21:43:19 »
Хоть я и "ридонли" но напишу лично Вам: Обратите внимание на ст. 96 ЦПК, и на то, за что с Вас "содрали капусту"! "Задолженность по договор про реструкторизацию" не может взыскиваться в СН!!!

7
Так на счет неоднозначной практики: - знаю реальные дела в которых вообще нет СН, и ничо, суду это не мешало выносить решения в пользу ЖЕО.
Просто если вопрос наличия СН отрегулирован ЦПК, то вопрос оставления иска без расмотрения после получения СН, вообще не отрегулирован!
Т.е. получается ЖЕО может 10 - 20 - 300 раз оставлять иск без рассмотрения, а потом через 30-900 лет прийти и получить судебное решение без пропуска срока исковой давности, ибо оно СН получило без соответственного пропуска!?! (вопрос судебного сбора не берем ко вниманию)

Другое дело ЖЕО получило СН, его отменили, а через 10 лет оно обратилось в суд и выиграло дело (без случая оставления иска без рассмотрения).

ПС: Тут как-то нужно учитывать положения ст. 265 ЦКУ.

8
Просто интересно: а как соотносится срок исковой давности, СН (который выдан вовремя), иск который подан и оставлен без рассмотрения, и новый иск, который будет подан ПОСЛЕ.
И главный вопрос: нужно ли повторно получать СН?

10
НУ и добавлю
Цитувати
балансоутримувач будинку,  споруди,  житлового комплексу  або комплексу будинків  і  споруд  (далі - балансоутримувач) - власник або юридична особа,  яка  за  договором  з  власником  утримує  на балансі відповідне майно,  а також веде бухгалтерську, статистичну та іншу передбачену законодавством звітність,  здійснює розрахунки коштів,  необхідних  для  своєчасного  проведення  капітального  і поточного ремонтів та утримання, а також забезпечує управління цим майном  і  несе  відповідальність  за  його  експлуатацію згідно з законом;

управитель -  особа,  яка  за  договором   з   власником   чи балансоутримувачем   здійснює   управління   будинком,   спорудою, житловим комплексом  або  комплексом  будинків  і  споруд  (далі - управління  будинком)  і  забезпечує  його  належну   експлуатацію відповідно до закону та умов договору;

споживач - фізична чи юридична особа,  яка  отримує  або  має намір отримати житлово-комунальну послугу;

11
А против ГИОЦа и ЖЕКов когда будут УД?

12
По закону это может сделать ТОЛЬКО балансодержатель!
Я не була б настільки категоричною. Наведіть будь ласка правову норму, яка підтверджує Ваші слова.

На мою думку, чинним законодавством не передбачено, що стягувати борг має право ТІЛЬКИ балансоутримувач.
Спеціальний ЗУ "Про ЖКП"
Цитувати
Стаття 26. Істотні умови договору між виконавцем/виробником та споживачем
1. Істотними умовами договору на надання житлово-комунальних послуг є:
1) найменування сторін;
2) предмет договору;
3) вичерпний перелік житлово-комунальних послуг, тарифи та їх складові на кожну з цих послуг, загальна вартість послуг;
4) порядок оплати за спожиті житлово-комунальні послуги;
...
Цитувати
Стаття 29. Особливості укладання договорів у багатоквартирному будинку
1. Договір на надання житлово-комунальних послуг у багатоквартирному будинку укладається між власником квартири, орендарем чи квартиронаймачем та балансоутримувачем або уповноваженою ним особою.
...
Цитувати
Стаття 32. Плата за житлово-комунальні послуги
1. Плата за житлово-комунальні послуги нараховується щомісячно відповідно до умов договору.
...

Вы через строчку законы читаете?
Прочтите выделенное красным!
(click to show/hide)

Технічне редагування. Повний зміст статей 20-25 ЗУ "Про ЖКП" винесено під спойлер.

13
Цитувати
У меня сразу тариф 0,0 грн.
Неоднократно писалось на форуме, что цена договора не может быть нулевой!

ПС: Нате Вам книжечку, даже отформатированную!
Одна только проблема, она написана на основании СТАРОГО ЦПК (1963 г.), :( но почитать стоит всеравно! :) .

14
По закону это может сделать ТОЛЬКО балансодержатель!
Ни КП "Грушківське", ни "Індустріальне" не есть балансодержателями!

Другой вопрос о легитимности БАЛАНСОДЕРЖАТЕЛЯ! (КП "Дирекция...")

15
А не дело ли это Креничів случаем?

Сторінок: [1] 2 3 ... 19

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email