'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Перегляд Повідомлень

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - Георгий

Сторінок: 1 ... 5 6 [7]
91
Вікторе Івановичу!
Виклав остаточну редакцію позова.
Сьогодні його зареєстрували у Дарницькому суді.
Гадаю, що тепер цю тему доречно перенести у судові справи.

92
Новини / Лист від ТОВ "Новобудова"
« : 13 Березня 2010, 16:43:56 »
Отримав листа від ТОВ "Новобудова" 13.03.2010

Далі мій лист
Начальнику дільниці №3 ТОВ «Новобудова» Лонськой В.М.
Власника житлового приміщення за адресою: м.Київ, вул. Харківське шосе, 150/15, кв.174 Звєрєва Георгія Анатолійовича


Лист про надання інформації щодо обчислення складової тарифу (прибирання сходових клітин).


Шановна Валентине Михайлівно!

Згідно до ст.20, п.1. п.п.2 Закону України про житлово-комунальні послуги та Закону України про звернення громадян прошу надати мені інформацію стосовно обчислення складової тарифу на утримання будинку та прибудинкової території  у житловому будинку за адресою м. Київ, Харківське шосе, 150/15 а саме:

прибирання сходових клітин згідно з ПОРЯДКОМ формування тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій п. 8 Постанови КМ України № 529 від 20 травня 2009 р.

Прошу надати мені цифрові значення:
ОЗ – заробітна плата;
ВФ -  відрахування із заробітної з плати  внесків  до  Пенсійного  фонду  України  та  інших  фондів соціального  страхування;
Н - накладні витрати;
М - матеріальні витрати;
І - обов'язкові платежі до бюджету;
ПЗЖН - сумарна загальна площа квартир (житлових  приміщень у  гуртожитку)  та  нежитлових  приміщень  у   житловому   будинку (гуртожитку),  які  мають  окремі  виходи безпосередньо на сходові клітки,  що влаштовані з урахуванням вимог  державних  будівельних норм та зазначені у технічних паспортах на нежитлові приміщення,
відповідно до яких ТОВ «Новобудова» розрахувала складову тарифу - прибирання сходових клітин у житловому будинку за адресою м. Київ, Харківське шосе, 150/15





З повагою,
Звєрєв Г.А.

24 січня 2010р.

93
Вікторе Івановичу, підготував позов, чекаю на критику. Дякую

94
Вікторе Івановичу, пишу позов на захист прав спожівачів на укладення договорів про надання житлово-комунальних послуг (використовую Ваш за основу).
Маю питання - чи варто разом  с позовом на захист прав споживачів скласти позов, щодо визнання нікчемним договор (2 в 1), який є типовим та на думку ТОВ "Новобудова" цілком таким, щовідповідає ЗУ про ЖКП та ПКМУ № 630, 529.
На сьогодні маю таку ситуацію -
1. мною до ТОВ "Новобудова" були відправлені Договори і пропозиція їх підписати
2. отримано листа від ген.директора ТОВ "Новобудова" Шевченко В.А. з Договором (2 в 1) та з проханням підписати, а в разі незгоди  надіслати протокол розбіжностей
3. мною відправлен протокол розбіжностей до ТОВ "Новобудова" на 16 арк.
4. час минув і ТОВ "Новобудова" не відповідає, а лише погрожує мені  (на словах) позовом про стягнення заборгованості 

95
Пока киевская власть думает, как восстановить обрушившийся памятник основателям города – знаменитую Ладью, установленную на берегу Днепра – в Европейский суд по правам человека поступило исковое заявление автора этого памятника, известного скульптора Василия Бородая. Кроме того, уважаемій академик вчинил иск и ворам интеллектуальной собственности из Нацбанка Украины. Школа Ющенко - те еще проходимцы...
http://cripo.com.ua/?sect_id=4&aid=89076

96
В нашому будинку колись дуже давно було створено ОСББ "ОАЗІС", але з невідомих мені причин будинок на баланс ОСББ не взяло.
Сьогодні голова ОСББ приклеїв до стіни біля лифтів об'яви, які я виклав у вкладенні.

Віктор Іванович, які можуть бути юридичні наслідки щодо цих об'яв.
Дякую.

97
Віктор Іванович, сьогодні ТОВ "Новобудова"
наклеїла перед ліфтом список "боржників".
Як на Вашу думку, чи не залучити цих "боржників", з списку, у відвідувачі Вашого сайту gro-za.pp.ua

98
Віктор Івановіч, як на Ваш погляд, чи буде доцільним відкрити на форумі окрему тему: "листування с виконавцями ЖКП".

99
Ці підлеглі Космовецького насправді вважають, що керувати містом треба ні за законодавством, а шляхом видачі на гора розпоряджень і доручень "відповідним службам та підрозділам".

Як повідомляв УНІАН, 22 січня перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Анатолій ГОЛУБЧЕНКО на засіданні оперативного штабу з надзвичайних ситуацій при КМДА дав доручення відповідним службам та підрозділам зробити перерахунок платежів за надані житлові послуги у зв’язку з неприбраним снігом у дворах.

«Безумовно, за січень буде здійснено перерахунок по квартплаті за утримання прибудинкових територій у зв`язку з незручностями, що виникли через неприбраний сніг», - запевнив тоді А.ГОЛУБЧЕН

100
Учора таки дочекався виклику в Дарницький районний суд (без малого 3 місяці) по моєму позову до УДАЇ ГУ МВС України в м.Києві про скасування постанови по  справі про адміністративне правопорушення.
Це у мене як сказав Басілашвілі - дебют.
10 лютого о 14:30 суддя Мальченко А.О.
Віктор Івановіч!
Буду радий любий пораді.
Дякую.

101
Розрахунки по тарифах для ТОВ "Новобудова" робить КП ГІОЦ.
Дома які вони облуговують мабудь ім ще не передані на баланс.

102
Новини / Голубченко сказал
« : 30 Січня 2010, 15:36:35 »
"Жители каждого дома самостоятельно определят, за какие услуги они готовы платить муниципальным коммунальным службам, а какие выполняют самостоятельно или с помощью других служб", - заявил первый заместитель мэра Киева Анатолий Голубченко.


По его словам, таким образом, киевляне смогут дополнительно заложить в тариф плату за охрану, консьержа, замену лифта, либо оставить все как есть, или сократить количество услуг, пишет liga.net.


"Но при этом нужно учитывать, что законодательством предусмотрен перечень обязательных услуг по содержанию домов коммунальной формы собственности, и в случае, если жители решат отказаться от каких-то из них, они должны определиться, кто в дальнейшем будет предоставлять эти услуги. То есть в протоколе общественных слушаний будет записано, что, например, жители дома решили отказаться от централизованного вывоза мусора, и сразу же указано, кто будет выполнять эту функцию. Это же касается содержания лифта и уборки лестничных площадок. Решение будет приниматься большинством в каждом отдельно взятом доме", - добавил чиновник.


Он также сообщил, что порядок проведения общественных слушаний по тарифам на услуги по содержанию домов и сооружений и придомовых территорий уже разработан. Их планируют провести в течение первого полугодия текущего года, начиная с февраля.

103
Питання до Віктора Івановича.
Чи буде відроджений сайт gro-za.io.ua
Дякую.

104
Новини / Припис-попередження"Фокус"
« : 28 Січня 2010, 18:55:41 »
Отримав унікальний припис попередження.

Попереджає підприємство с однією назвою.
Гроші треба сплатити на рахунок КП ГІОЦ який це підприємство називає своїм
Печатка стоїть іншого підприємства

Сторінок: 1 ... 5 6 [7]

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email