'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Перегляд Повідомлень

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - stepan

Сторінок: 1 ... 145 146 [147]
2191
Провадження у Вашій справі вже завершено. Зупиняти провадження вже не можна.
Тією обставиною (ліквідація райрад) можна буде скористатись на етапі виконавчого провадження (клопотати про закриття або зупинку провадження). А до того часу - боріться в апеляційній, касаційній інстанції. Подавайте свої позови. Удачі ВАМ! Тримайтеся!
Дякую за відповідь і за підтримку.
Апеляційний суд 14.12.10р. вже мене "поборов".
Клопотання про зупинку провадження Апеляційний суд відхилив.

2192
22 листопада суддя Шереметьева Л.А, винесла Ухвалу, текст якої я приводжу нижче.
Хочу почути пораду, яким чином краще мені діяти в даній ситуації.
Засідання суду перенесено на 17.12.10р.

Якщо на 17.12.2010 р. призначено розгляд справи по суті, то подавайте "новий" зустрічний позов (не на виконання ухвали суду, про що мабуть слід вказати у тексті позову, але з урахуванням недоліків, на які вказує суддя).
Я тому і питаю про пораду - тому що, на мій погляд, в "Позові" із "Справи Бренчичів", який я брав за основу для свого "Позову" - все обгрунтовано, а суддя каже, що "не обгрунтовано".

2193
2е: попробуйте обеспечить доказательства (если у Вас будет предварительное слушанье) необходимые для пересчета ГВ и ЦО (распоряжение 2306)
Моя "Заява про забезпечення доказів" - будет рассматриваться судом видимо 17.12.10р(уже 2 раза переносили заседание, не начав его)
Вообще то это уже третье мое "Исковое заявление", которое не принимает судья Шереметьева по этому делу.
Меня интересует законность(согласно  Статьи 119 ЦПК. Форма і зміст позовної заяви) той мотивации, которую судья привела в Ухвале, отказывая принять мой "Зустрічний позов".
Судья в своей Ухвале указывает - "не обгрунтовано", на вопросы, которые на мой взгляд как раз "обгрунтовані" в "Зустрічному позові", поскольку я брал за основу иск из "Справи Бренчичів", которая принята судом к рассмотрению.

2194
Степан, а Вы хоть какие-то услуги оплачиваете (или возможно Вы обращались в Жек с письменной просьбой о предоставлении расчётов  фактически потреблённых услуг для их "возможной" оплаты)?
 В каждом судебном споре есть свои нюансы, на которые можно давить. Поэтому, в зависимости от Ваших обстоятельст и ситуации – можно что либо посоветовать.
Из предьявленной мне суммы задолженности в 1736грн. - я оплатил 180грн.
А что в данном случае имеет значение сколько я оплатил?
В ЖЭК не обращался с заявлениями.
Слишком поздно начал читать Ваш сайт, а то может быть действовал бы правильнее.

2195

КП  по утриманню житлового господарства Соломянського району м.Києва подало позов проти мене до Соломянського суду м.Києва "Про стягнення заборгованності за коммунальні послуги..."
Я подав "Зустрічний позов", взявши за основу Позовну заяву із справи Бренчичів опубліковану на Вашому сайті (позовна заява на захист прав споживачів житлово-комунальних послуг та про врегулювання переддоговірних спорів) від 03 травня 2010 р.

22 листопада суддя Шереметьева Л.А, винесла Ухвалу, текст якої я приводжу нижче.
Хочу почути пораду, яким чином краще мені діяти в даній ситуації.
Засідання суду перенесено на 17.12.10р.


Вибачте - не знаю, як по іншому завантажити зображення Ухвали.



2196
Додаткове ускладнення - райради ліквідовані з 31.10.2010, а рішення про долю КП, створених цими радами, я так і не бачила. Треба чекати? Це підстава для зупинки провадження у справі?
Провадження у цій справі слід зупинити, або принаймі оголосити перерву до вирішення питання про долю КП, утворених райрадою.
Шановний Вікторе Івановичу!
Як на Вашу думку бути в ситуації, якщо я оскаржив рішення Солом"янського суду від 20 квітня 2010р.(головуючий суддя у першій інстанції - Бобровник О.В), про стягнення заборгованності з мене на користь КП "Дирекція з управління та обслуговування житлового фонду Солом"янської рай. у м.Києві ради", і розгляд справи Апеляційним судом м.Києва призначено на 14.12.2010р. - то чи доцільно мені, в своєму клопотанні, вимагати від суду зупинити провадження у справі (до вирішення питання про долю КП, в звязку з ліквідацією райрад 31.10.2010р.), чи більш доцільно вимагати - скасування рішення суду першої інстанції.

Сторінок: 1 ... 145 146 [147]

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email