'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Перегляд Повідомлень

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - А.И.

Сторінок: [1] 2 3
1
Верховный Суд напрямую прописал, что тарифы это исключительные полномочия городских советов.
Решение суда - http://reyestr.court.gov.ua/Review/89087880
 

2
Запитання / Re: Питання
« : 01 Грудня 2019, 14:05:02 »
Цитувати
http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/85782692  - Питання -як прокоментувати таке коротеньке рішення, після двох з половиною років по цій справі?   - Цитата-    " В С Т А Н О В И В:   Керуючись ст. 268 ЦПК України, суд, -   В И Р І Ш И В:

У задоволенні позовних вимог Комунального підприємства «Керуюча компанія «Перспектива» Слобожанської селищної ради до ОСОБА_1  про стягнення заборгованості - відмовити.  "   
       

Воно не "коротеньке", а скорочене -вступна і резолютивна частини (ст. 268 ЦПК). Зміст рішення суду -у ст. 265 ЦПК.                                                                                             

4
Пункт 42 переліку - «дебіторська заборгованість» , саме це і цікаво, бо по факту вона «безнадійна»,  стягувач здійснив бухгалтерську помилку в розмірах, не врахував приписи Податкового кодексу України, що відносять заборгованість поза строками позовної давності понад 3 роки до безнадійної, яка є збитком, і зменшує податкове навантаження стягувача і зменшує збитки від заборгованості та суму стягнення.
Які докази потрібно збирати? Робити запити? 
Яка практика форумчан по роботі з дебіторською заборгованістю ?

5

рішення Дніпровської міської ради «Про надання дозволу на передачу основних фондів та інших активів, заборгованості за пільги та субсидії з балансу КП «Дніпровські міські теплові мережі» на баланс КП «Теплоенерго» № 24/23 від 19.07.2017 року

6
І знову потрібна допомога,  суди зараз виносять ось такі рішення : http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/77987209
http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/78016943
тобто задовольняють всі вимоги КП «Теплоенерго» маючи тільки особовий рахунок та рішення Дніпровської міської ради «Про надання дозволу на передачу основних фондів та інших активів, заборгованості за пільги та субсидії з балансу КП «Дніпровські міські теплові мережі» на баланс КП «Теплоенерго» № 24/23 від 19.07.2017 року :

Ось так  «…..До початку опалювального сезону 2016-2017 р. р., послуги з постачання теплової енергії за даною адресою споживання, надавало Комунальне підприємство «Дніпровські міські теплові мережі» Дніпровської міської ради. Відповідно до рішення Дніпровської міської ради «Про надання дозволу на передачу основних фондів та інших активів, заборгованості за пільги та субсидії з балансу КП «Дніпровські міські теплові мережі» на баланс КП «Теплоенерго» № 24/23 від 19.07.2017 року, КП «Теплоенерго» було передано право вимоги за заборгованістю,яка виникла перед КП «Дніпровські міські теплові мережі». До КП «Теплоенерго» перейшов лише особовий рахунок, відкритий КП «Дніпровські міські теплові мережі» за адресою даного житлового приміщення, після чого жодних змін в особовому рахунку не відбувалось. Відповідач не виконала свого обов'язку щодо укладання договору з постачання теплової енергії ані з КП «Дніпровські міські теплові мережі», ані з КП «Теплоенерго». Відкритий особовий рахунок є підтвердженням отримання послуг та договірних відносин….»

Чи є правовий  захист по таким рішення до його винесення?

8
Щиро дякую за допомогу, Судовий Наказ- скасовано : вже з"явився  в судовому реєстрі  http://www.reyestr.court.gov.ua/Page/1 

10
Так, СОЛІДАРНО і сума боргу і судовий збір. Ось він в єдиному реестрі http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/75925163

11
Питання:
Якщо ім’я одного з боржників в Судовому наказі вказано з помилкою за заявою керуючої компанії, а саме НИКИТА, фактично за паспортом та довідкою –МИКИТА, чи потрібно вказати на це в заяві на скасування судового наказу, заява ж подається від усіх учасників –боржників? Чи краще не звертати увагу, а скасувати Судовий наказ таким як є?


Редагування. Корегування назви теми.

12
Доброго дня форумчани, підкажіть таке питання:
в Заяві на скасування Судового наказу обов’язково потрібно вказувати електронну адресу боржників, що говорить практика, чи не залишать заяву без розгляду за відсутністю електронної адреси?


Редагування. Корегування назви теми.

14
Шановні форумчани, потрібна добра порада.
Підкажіть подальші мої дії, по яким законам я маю захищати свої права.

Рішення Апеляційного суду відбулося 11.04.2013 р. яким суддя залишило суму позову позивача, змінивши тільки солідарність відносно неповнолітніх дітей. Резолютивна частина зачитана дуже швидко і не зрозуміло. АЛЕ, це рішення (в резолютивній частині)  не видано мені на руки НЕГАЙНО  ч.2 ст.222.  ВІДМОВЛЕНО секретарем  судді Безверхим О.О. – ЗА ТЕХНІЧНИМИ ОБСТАВИНАМИ. Заява на видачу копії рішення суду зареєстрована та здано в цей  же день. До сьогоднішнього дня відповідь канцелярії – суддя Красвітна ще не підготовила рішення,  - ЧЕКАЙТЕ, телефонуйте в кінці неділі.
1. Що робити з оскарження протягом місяця?
2. Чи набирає таке рішення свою силу?
3.  Щоб ВЫ робили в такій ситуації?



15
Хочу подякувати всіх не байдужих, хто намагався дати мені поради, особливо Юрію Васильовичу.
Сьогодні відбулося рішення Апеляційного суду. Яке ще раз мені довело, що ми ніхто і ні що ….. Все залишено без змін.  Зі справою я ознайомлювалась, і доповнення всі що рекомендували форумчани вчасно надала. Ані відсутність печатки, не та довіреність, строк позовної давності, постанови ВСУ, порушення норм процесуального права, та багато іншого….. не береться до уваги, ти винен тільки тому що живеш….
Один з суддів апеляційного суду,  був саме той, що виносив саме це моє  рішення про видачу судового наказу з тепломережами, тільки в суді першої інстанції, зараз він вже в апеляційному суді, і бачив в справі свій С.Н. за його підписом,  а рішення суду яке я просила скасувати, виніс вже його приємник товариш. Жодного шансу при такому розкладу судів в мене  НЕ БУЛО…..


Сторінок: [1] 2 3

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email