'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Перегляд Повідомлень

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - А.И.

Сторінок: 1 2 [3]
31
Як на це реагувати???

"Відповідно ст.ст. 526, 530 ЦК України зобов'язання має виконуватися належним чином відповідно до умов договору та вимог цього Кодексу, інших актів цивільного законодавства, а за відсутності таких умов та вимог - відповідно до звичаїв ділового обороту або інших вимог, що звичайно ставляться. Якщо у зобов'язанні встановлений строк (термін) його виконання, то воно підлягає виконанню у цей строк (термін).
Згідно з ст.ст. 611 п.4, 615 ЦК в разі порушення зобов'язання настають правові наслідки, встановлені договором або законом, зокрема відшкодування збитків. Одностороння відмова від зобов'язання не звільняє винну сторону від відповідальності за порушення зобов'язання.
Пояснення відповідачки про те що жодного договору з МКП «Дніпропетровські міські теплові мережі» вона не укладала, спростовується матеріалами справи, оскільки фактично послуги з теплопостачання їй надаються та відповідач не відмовлялась від них.
Враховуючі зазначені обставини та положення наведених норм, суд вважає позов обґрунтованим та таким, що підлягає повному задоволенню.
Згідно вимог ст.ст. 79,88 ЦПК України з відповідача на користь позивача підлягає стягненню сума судового збору у розмірі 214 грн.
Керуючись ст.ст. 10, 11, 60, 61, 79, 88, 212, 215, 214, ЦПК України, ст.ст.526, 611, 615 ЦК України, ЗУ, суд, -"

Повну версію рішення суду можна побачити -
 http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/29656129 

32
Доброго дня! Прошу допомоги у такому питанні: Районний селищний суд задовільний в повному обсязі позов тепломережі.   Подали апеляцію на рішення суду, як можна довести абсурдне рішення,в апеляційному суді якщо відсутні докази позивача. Тепломережа стребувала платити на пряму їй за теплову енергію- мешканця багатоквартирного будинку, балансоутримувач – селищний ЖЕК, споживач теплової енергії інший ЖЕК в місті, до якого ми не відносимось, але ним надана довідка з особового рахунку на мою адресу, вже на опалення, і на підставі цього єдиного «доказу» було прийнято рішення суду. Договорів немає. Рішення суду вже є в реєстрі, можу викласти його. Дуже вдячна буду любій пораді і підказці

33
Повтор повідомлення: Автор: А.И. від « : 05 Березня 2013, 16:23:55 »
ВИДАЛЕНО
Шановний, А.И.! З якою метою Ви наводите "голі" цитати чужих повідомлень без свого питання, чи коментарів? Читати Ваші думки ще не навчилися.

34
Віктор Андрійович та Юрий Васильович!
Щиро вдячний вам за детальні коментарі.
Я вніс правки щодо судового збору.

Частина щодо виконавця\надавача послуг змінена наступним чином:
(click to show/hide)

Посилання на лист ДПС вставив зразу у позов, так як у одному з додатків ДПА якраз посилається на лист міністерства ЖКХ.

Запитання - чи варто залишати у позові аргументацію, що ЖБК є виконавцем послуги, чи залишити тільки аргументацію щодо надавача?

35
Допоможіть знайти тему, може вже є. Потрібна допомога де можна взяти підказки по складанню Апеляційної скарги на рішення суду про стягнення боргу на користь теплові мережі, Строки  дуже малі, а я новачок.

Сторінок: 1 2 [3]

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email