'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Перегляд Повідомлень

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Євген

Сторінок: 1 [2] 3 4 5
16
Отримав листа з райсуду про те, що м/с передані до апеляційного.
Відповідач2 (не була присутня) досі не отримала своє рішення поштою.

Також в реєстрі нарешті з'явилися рішення у справі.
Ухвала про відкриття провадження: http://reyestr.court.gov.ua/Review/42268201
Ухвала про недоліки позовної заяву: http://reyestr.court.gov.ua/Review/42268224
Рішення про задоволення вимог: http://reyestr.court.gov.ua/Review/42268270

17
Новини / Re: Поздоровлення! Вітання!
« : 07 Січня 2015, 19:46:08 »
Дякую! І вас зі святом!
Христос народився! Славімо ж його!

18
Не бачив зауважень щодо тарифу.
Я дійсно хотів писати про скасовані тарифи. Але не побачив, як зачепитись. Позивач і райсуд про них ані слова не сказали. Саме про це я у скарзі написав. Спробую ще раз акцентувати, якщо буде нагода. Але як ні з того, ні з сього почати писати про те, що тарифи скасовано, не знаю. Суд запитає, а чому Ви саме про ці рішення нам розказуєте, а не про інші, он їх скільки на сайті ГІОЦу. Розумієте?
Цитувати
Позивач вже є балансоутримувачем.
Що Ви мали на увазі?

P.S.: Скаргу вчора відіслав поштою.

19
Викладу своє бачення ситуації в проекті апеляційної скарги. Не виключено, що після Ваших порад я його кардинално зміню. Дякую.
(click to show/hide)

20
Документи, які позивач доніс пізніше, і я ще не викладав:

Журнали засідань:

Ухвала "залишти без руху":

Мої пояснення у м/с:

Довіреності представника позивача:

Інше:


УСІХ З НАСТУПАЮЧИМ НОВИМ 2015 РОКОМ !!!

21
Отримав сьогодні повне рішення. Ознайомився з рештою матеріалів. Поки викладаю рішення. Пізніше решту.
Розумію, що у всіх передсвятковий настрій, але часу в мене мало і, якщо у когось буде хвилинка і зможете мене скерувати щодо апеляції, буду дуже вдячний.

22
Знайомитися з матеріалами справи можна в будь-який день. Повний текст рішення повинні скасти протягом 5 днів. 30.12. якраз п'ятий день, тобто в цей день його ще можуть "дописувати". Для Вас головне зафіксувати письмово день отримання. Тобто кожен раз, звертаючись за отриманням рішення, Вам потрібно реєструвати заяву з проханням видати повний текст рішення. Якщо це буде не один раз, то в кожній наступній заяві слід вказувати що в попередній раз було відмовлено. Заяву пишете у двох примірниках - один піде судді, другий, з відміткою канцелярії, залишиться у Вас. В день, коли повне рішення видадуть, в розписці про отримання вказуєте дату отримання. з наступного дня ( після отримання) рахуватимете строк на оскарження. Копія заяви буде доказом несвоєчасного отримання до клопотання про подовження строку на оскарження.
Дякую. Буду фіксувати будь-які відмови завтра.
Але думаю, все-таки строк рахується не від отриманння, в будь-якому разі:
Цитувати
Стаття 294. Строки апеляційного оскарження
1. Апеляційна скарга на рішення суду подається протягом десяти днів з дня його проголошення...

23
Намагався сьогодні ознайомитися з повним текстом рішення, а також з тими матеріалами, які було подано позивачем лише 25-го. Без успіху.
На запитання, а як же в рішенні написано можна ознайомитися 30.12.14, сказали, що це неважливо, по ЦПК є 5 днів (вони рахують 31.12.14 включно) і взагалі у них база не працює.
Обіцяли завтра. Щось порадите?

24
застосування тарифів судом (чи позивачем) по розпорядженню 1334 незакоонне.
Ви абсолютно праві. І в с\з цього торкалися принаймні двічі. Спочатку ж (як можна бачити з позовної заяви) не було ясно взагалі, про які послуги мова. І я і суддя про це казали. Тоді представник позивача усно перелічив: утримання будинку і прибудинкової (тобто 1334, про яке Ви згадали), ЦО і антена. Я відразу відповів, що тариф незаконний і відмінений, не був чинним жодного дня. У мене з собою була роздрукована ця постанова, я зачитав її реквізити і намагався передати судді. Безуспішно, вона сказала, ми не розглядаємо, чим затверджені тарифи (звичайно, це було невірно). Я намагався передати потім і секретарю, але вона теж не взяла (прогнозовано). Але в с\з про нечинність тарифу було сказано.
Що стосується, ЦО. То явно про рішення, яким затверджено тариф не було сказано. Але виходячи з їх "розрахунків", принаймні в 2013 році використовувався тариф 3.10, що відповідає розпорядженню № 857 від 31.05.2011.
Але мені здається, суд порушив власну ж ухвалу від 11.12.14.
Цитувати
В матеріалах справи відсутні жодні підтверджуючі документи про укладення з відповідачами відповідного договору, взаєморозрахунки, відсутні тарифи по яким надаються житлово-комунальні послуги та інші докази...
...залишити без руху...
...виправити зазначені недоліки у строк, що не перевищує 5 днів

Як я казав, про це 11 грудня суддя перепитала позивача, чи йому зрозуміло, що у випадку невиправлення заява буде залишена без розгляду. Він підтвердив, що зрозумів.
25-го зясувалося, що протягом 5-ти днів нічого подано не було, а лише 25-го позивач доніс якісь документи. Ясно, що договору там все одно не було.
Хіба законно було задовольнити позов, замість залишити його без розгляду за таких обставин?

25
Деякі документи з м/с. Перепрошую за низьку якість. Краще не зміг зняти.

Зверніть увагу на ухвалу, будь ласка.

26
Сьогодні було с\з. Затримали початок на 2,5 години, тому суддя сильно поспішала.
Позивач доніс ще якісь папери. Коли мене спитали, чи я не заперечую, я сказав, що термін був даний "у п'ять днів" і він вже сплив. Ще раз перепитав, чи позивач щось давав протягом п'яти днів. Він сказав - не подавав, тільки зараз приніс. Але суддя все одно долучила до справи.
Наскільки це серйозне процесуальне порушення?
Далі я намагався розвивати тему відсутності договору з вини позивача (оскільки минулого разу суддя звернула увагу, що договору нема). Але суддя не дала мені говорити, сказала, що "ми не розглядаємо питання договору, а тільки борг"  :o
Мої спроби пояснити, що ЖКП надаються тільки по договру і борг може з'явитися тільки з нього, нажаль, нічого не дали. Як я уже казав, суддя ну дуже поспішала. Фраза "дебати..." раптом закінчилася словами "нарадчої кімнати".
Позов задоволено. Повний текст - 30.12.14.
Буду оскаржувати.

Які думки, поради?

27
Вчора було с/з.
Перед засіданням я переконався, що моє клопотання (викладав вище) є в матеріалах справи. Однак жодних коментарів саме з цього приводу суддя протягом засідання не робила.
Суддя загалом мала багато претензій до представника позивача щодо низького рівня підготовки до розгялду справи. Згадувала відсутність договору, відсутність доказів, що повязують позивача з обслуговуванням будинку, інших доказів, розкритикувала розрахунки. На запитання "які послуги", позивач відповів, що утримання будинку і прибудинкової, ЦО і "як мені пояснили, інші послуги, тобто антена". На що суддя слушно зауважила, що в позовній про це немає.
Мене ж пожурила за вісдутність оплати загалом і чомусь сказала, що мене треба взагалі виселяти  :o
Але попередила позивача, що якщо протягом 5 днів не будуть усунені ці порушення, то заява буде без розгляду.
Мені ж доручила відвідати бухгалтерію позивача для проведення звірки  :o
Оголосила перерву до 25.12.14.
Отак трохи сумбурно і пройшло засідання.
Я правильно розумію, що якщо пішли такі обговорення, то вважається, що перейшли до розгляду по суті, а значить моє клопотання вже не задоволено? Чи це такий тонкий хід і ще можуть його задовольнити, але якось по своєму?
Підкажіть з досвіду, на що більше схоже? Що очікувати далі.

28
Щодо балансоутримувача.
Виклав тут останню відповідь ДРДА щодо б/у.
Не дуже вона мені сподобалася. Що можете порадити в моїй ситуації, якщо я все ж хочу знати правду про чинного б/у?

29
А ось недавно робив новий запит електронною поштою до ДРДА наступного змісту:
Цитувати
Голові Дарницької районної в м. Києві державної адміністрації

Сінцову Геннадію Львовичу
вул. О. Кошиця, 11, м. Київ, 02660

ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЗАПИТ

Добрий день!
Прошу повідомити, хто є балансоутримувачем будинку, який знаходяться на території Дарницького району м. Києва за адресою: вул. Здолбунівська, буд. 9-б,
а також хто є керівником цієї організації.

Крім того, прошу надати мені копію (скановану) документу, який підтверджує призначення і повноваження цього конкретного балансоутримувача згідно із законом (не посилання на загальні нормативні документи).

Заздалегідь вдячний за Вашу допомогу,
 
З повагою,
Євген

Відповідь мене дещо здивувала:

Наскільки законно от так перевести стрілки на якусь контору?
Я питав про балансоутримувача. Але у відповіді навіть слова такого нема. Натомість "...експлуатацію здійснює..."
І додатки, в яких ані слова про цю контору.

30
Отаке доніс представник позивача. У них там були арифметичні й інші помилки (місяці пропущені) + додали жовтень. Суті не міняє, наскільки я зрозумів.
Але чи не треба було доплатити збір наперед до подачі заяви?
Цитувати
Стаття 80. Ціна позову
...
3. У разі збільшення розміру позовних вимог або пред'явлення нових вимог несплачену суму судового збору належить сплатити до звернення в суд з відповідною заявою. У разі зменшення розміру позовних вимог питання про повернення суми судового збору вирішується відповідно до частини першої статті 83 цього Кодексу.


Сторінок: 1 [2] 3 4 5

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email