'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Перегляд Повідомлень

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - roma_08_09@ukr.net

Сторінок: 1 [2] 3
16
Дуже Вам дякую!!!

17
Нема додатку з переліком постуг (структури тарифу).

наскільки я зрозумів структура послуги по утриманні будинку це та сама інформація що мені надали у відповіді (обведена червоним кольором) але вона повинна бути розписана і оформлена додатком до рішення ОМС??? або можливо підкажіть зразок, як вона має бути оформлена. завтра піду витребовувати.

18
Доброго дня!!! багатоквартирний будинок (в якому я є власником приватизованої квартири) а також прибудинкова каналізація перебуває на балансі ВУЖКГ, питання слідуюче, каналізаційні колодязі біля нашого будинку закриті не передбаченими кришками, а перебувають напівзакритими сторонніми предметами, кусками бетону, наспіх примітивно збитими дерев’яними щитами, що не забезпечує надійність закриття каналізаційного колодязю, а навпаки, діти які граються біля будинку, в темну пору часу перехожі можуть випадково потрапити в "закритий" таким чином колодязь. Підскажіть будь-ласка, чи передбачений такий (посторонніми предметами) спосіб закриття каналізаційних колодязів??? чи в нормативних актах десь передбачено що колодязь повинен бути закритий саме каналізаційною кришкою і нічим іншим??? чим взагалі це регулюється?? чи можу я змусити ВУЖКГ (яким чином, заява, акт-претензія???) ліквідувати вищевказаний спосіб закриття і закрити саме передбаченими каналізаційними кришками??? дякую!

19
на Вашу думку як можна тлумачити і розуміти наступне.... за що варто мені звернути увагу, з чим тут можна поспорити...
Додаткові послуги на те і є додатковими, що б  їх замовляти окремо. Рішення теж треба бачити.

ось рішення з додатком...

20
"Тариф на освітлення МЗК більше тарифів на обслуговування інженерних систем?" - на Вашу думку це не є нормальним????

21
Юрію Васильовичу, дуже вдячний Вам за консультацію!!! займусь опрацюванням законодавчих актів які Ви порадили. дякую!!!

22
на Вашу думку як можна тлумачити і розуміти наступне.... за що варто мені звернути увагу, з чим тут можна поспорити...

23
ВУЖКГ у відповіді вказало ".... ВУЖКГ послуга икачка рідких нечистот надається на підставі учної чи письмової заяви жителів будинку, за результатами послуги підписується наряд, згідно якого розраховується сума до оплати, яка ділиться порівну на кількість прописаних в домоволодінні осіб", письмових заяв мені для ознайомлення не надали, моєї заяви небуло, підскажіть будь-ласка чи є це законним, і яким способом домогтися скасування нарахування суми до оплати за дану "послугу", які мої дії мають бути????

24
"Для будинків підключених до централізованої каналізації послуга "викачки нечистот" законом не передбачена" - підскажіть будь-ласка на який законодавчий акт( судове рішення, норму права) можна спиратись відстоюючи данну позицію перед ЖЕКом???

25
підскажіть мої подальші дії, що на Вашу думку в данних відповідях суперечить законодавству України, можливо дії нашого ВУЖКГ є в якісь частині незаконними???

26
...

27
...

28
...

29
...

30
...

Сторінок: 1 [2] 3

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email