'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Перегляд Повідомлень

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - roma_08_09@ukr.net

Сторінок: 1 2 [3]
31
...

32
неможу прикріпити і відправити зображення, "викидає" із сайту. пише помилка-  Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, a.drovalev@gmail.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.. спробую пізніще.

33
отримав відповідь...

34
в продовження теми. Мною було надіслано інформаційних запит на адресу ВУЖКГ та міської ради....

35
тобто логічно буде на мому місці, по перше дізнатись що включають "додаткові послуги", по друге написати заяву з невизнанням нарахування оплати за викачку нечистот (прочистку дворової каналізації) аргументуючи це тим що надання і оплата за послуги водопостачання та водовідведення вже врегульовані в договорі  "про надання послуг холодної води та водовідведення", де встановлено чітку суму до оплати за водопостачання та водовідведення!!!!! чи я неправий??? підскажіть будь-ласка, як правильно оформити відмову від оплати і довести  що дана послуга входить до умов договору про водопостачання та водовідведення,  тому нпрпхуваня до оплати за цю послугу неправомірне???

ще одне питання, виходить що нарахування оплати за за викачку нечистот (прочистку дворової каналізації) неправомірне, але, ЖЕК нараховував, і подавав квитанцію до оплати, і за мене, як за пільговика держава сплочувала, чи не буде тут різнобіжності на законодавчому рівні, типу держава оплотила - я відмовляюсь???

36
чи "викачка нечистот та прочистка каналізації дворової" вже входить в послуги згідно договору про постачання холодної води та водовідведення??? "викачка нечистот та прочистка каналізації дворової" не можуть бути окремою послугою на яку в обовязковому порядку з ЖЕКом потрібно заключати окремий договір (наприклад так як на вивезення твердих побутових відходів-сміття)????

37
синові 30 років, фактично він тільки приписаний, не проживає біля нас з дружиною. додаткові послуги виясню що в себе включають!!!! вивіз нечистот(напевне це і є прочистка каналізації) це приїзжає раз в місяць машина і викачує каналізацію під будинком! тобто за ці послуги неправомірні з боку ЖЕКу, вони мене не повинні стосуватися??? я неповинен  платити???

38
Доброго дня!!! я є інвалідом війни 2 групи, маю приватизовану трьохкімнатну квартиру на 5 поверсі 5 поверхового будинку. маю 100 відсоткову пільгу на оплату комунальних послуг, але, жек нараховує за "лишню площу" квартири,  тобто, в квартирі прописані три чоловіка, я, дружина, син. ЖЕК нараховує кожен місяць певну суму, аргументуючи це тим, що пільга моя стосується мене та дружини, пільга охоплює оплату за 52.2 м2, а площа квартири 62.2 м2, тобто за лишнє я повинен платити, в середньомісячну норму по воді, газу, світлу я вкладаюсь, тобто нараховують за обслуговування.  ніяких розяснень детальних мені не надавали. З 2009 року я принципово не оплачую нарахування ЖЕКу за цю лишню площу, погрожують позовом до суду, коли я звертаюсь з вимогою полагодити дах, чи вказую інші недоліки в роботі ЖЕКу, вони завжди відповідають типу -"ви самі порушуєте договір, у вас борг, так що оплатіть його, а потім вимагайте". підскажіть будь-ласка:
1) як мені діяти в даній ситуації???
2) чи правомірно ЖЕК нараховує мені суми до оплати за лишню площу(чим це передбачено)?
3) чи варто оплачувати данний борг чи є інші законні варіанти уникнення цього боргу??
Дякую!!! буду радий будь-якій пораді, консультації!!!!!

39
Дуже дякую Вам!!! завтра ж це зроблю!!!!

40
Юрій Васильович, дуже дякую Вам за консультацію, підскажіть, які, на Вашу думку, документи, рішення, інше, потрібно витребувати в ЖЕКу, органах місцевого самоврядування для подальшого забезпечення своєї позиції, оскарження бездіяльності ЖЕКу??? на данний момент в мене в наявності лише договори щодо надання послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій та договір про надання послуг з постачання холодної води та водовідведення і все. сьогодні контролер ЖЕКу повідомив що необхідно ще укласти договір про відвезення твердих побутових відходів, в мене його небуло взагалі НІКОЛИ, хоча в рахунку до оплати сумма за данну послугу вказавалась постійно.

41
Перо - "Для початку подайте балансоутримувачу акт-претензію щодо неналежного утримання будинку і вимогою привести покриття даху будинку у стан, який має відповідати експлуатаційним характеристикам."

Тобто саме балансоутримувач будинку повинен утримувати будинок в належному стані і слідкувати за утриманням будинку в належному експлуатаційному стані???

42
чи можуть жителі будинку відмовлятись від послуг ЖЕКу, тобто вирішувати без мого відома і моїх пропозицій, що портібно а що ні??? навіть беручи до уваги те що всі жителі будинку є співвласниками, то стаття 369 Цивільного кодексу передбачає, що "Розпоряджання майном, що є у спільній сумісній власності, здійснюється за згодою всіх співвласників.", тобто без згоди абсолютно всіх власників квартир, в тому числі і моєї ні від чого відмовитись не вийде, тим більше ОСББ не створено, чи можливо я неправильно зрозумів зміст даної статтї???

43
дякую за відповідь!!!

44
Дякую за відповідь. В мене на руках окрім вищевказаних договорів про обслуговування будинку та водопостачання нічого немає. ЖЕК взагалі не інформував про зміни, формування тарифів та інші питання. Я зазначені Вами документи можу отримати в ЖЕКу??? проконсультуте, які ще документи необхідно витребувати в ЖЕК???

45
Доброго вечора!!! ситуація слідуюча, я є інвалідом війни 2 групи, маю приватизовану трьохкімнатну квартиру на 5 поверсі 5 поверхового будинку, балансоутримувачем будинку є міськрада (або ВУЖКГ, ще дізнаюсь), тобто обєднання співвласників багатоквартирних будинків не створене. Я, як власник квартири перебуваю у договірних відносинах з місцевим ВУЖГ, зокрема мною укладені договори щодонадання послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій та договір про надання послуг з постачання холодної води та водовідведення(на основі типових договорів). Зіштовхнувся зі слідуючою проблемою, покриття даху будинку перебуває в поганому стані (будинок побудовано в 1991 році, з того часу ремонт не робився), покриття потріскалось і вода почала попадати на техповерх а звідти на загальний коридор 5 поверху, дивом не залило квартиру. Звернувся до ВУЖКГ з вимогою провести ремонт даху, відповідь надіслали слідуючу, що по нашому будинку вони не надають таку послугу, так як майже всі мешканці відмовились від неї і від деяких інших послуг (чи мають право мешканці будинку відмовитись без моєї згоди??), я відмови ніякої не писав. Спираючись на законодавство "дають зрозуміти" що "ви є власником приватизованої квартири, отже на праві співласності володієте і іншими частинами будинку", але після мого звернення на Урядову гарячу лінію все таки зробили точковий ремонт даху і перебілили коридор. Порадьте, проконсультуйте, як мені діяти (бажанно з посиланням на законодавчі акти), як змусити ВУЖКГ провести ремонт даху в майбутньому, коридорів, як змусити виконувати обовязки згідно договору між мною та ВУЖКГ??? прикріплюю фото мого останього звернення і відповіді ВУЖКГ, для повної картини  того що відбувається, можливо в когось були подібні випадки. Коли усно звертаюсь до ЖЕКУ зустрічаю повне нерозуміння, ніякої інформації дізнатись толком неможна. Буду радий будь-які інформації, порадам, якщо потрібні фото договорів, пишіть, зроблю!!!! з повагою Анатолій.

Сторінок: 1 2 [3]

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email