'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Перегляд Повідомлень

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - Nimfa

Сторінок: 1 2 3 [4]
46
Шановні форумчани!
Днями зі мною сталася така пригода. Я віднесла у шановану фірму на зарядку 2 картриджі від свого БФП Сапоп.
мені запропонували поміняти в них барабани. Я пояснила, що один з картриджів б\в 1 раз, а другий - 2 р, причому після першої зарядки нормально працював. Навіщо тоді міняти барабани, якщо картриджі (зокрема один з них) практично нові. Мої картрижі віднесли протестувати, через декілька хв повернули з роздрукованим папером щодо якості, яка буде після зарядки. Тобто якщо вас така якість влаштовує, то ми просто зарядимо. Один з папірців виявився надто світлим (з того картриджа, який вже раз заряджався) і я погодилася в ньому поміняти барабан. Залишилася чекати. Хв через 25 мені винесли фірмовий  пакет, у якому лежали картриджі і запрпонували розрахуватися. Заправка і заміна барабана в одному - 196 грн, заправка другого - 77 грн. Я заплатила. Ніяких квитанцій або чеків мені не дали. Оск. я нічого не друкувала перші 4 дні, то і не розпаковувала картриджі. Далі треба було друкувати, я дістала один з картриджів і побачила, що це не мій (на своїх картриджах я ще давно зробила помітки яскравим маркером, бо вперше, коли заряджала, віддавала кур'єру, мені казали, що буває повертають не ті). Отже, один картридж був мічений ще давно, а другий я помітила уже в цій конторі, бо він був новенький і немічений.
Я зателефонувала і попередила, що мені повернули не мої картриджі. Мені сказали, що такого не може бути, що вони клеять штрих код при здачі картриджів і заносять їх в базу з прізвищем того, хто здає. Попросили прочитати штрих-коди, і сказали, що саме такі штрих коди написано проти мого прізвища в базі. Сказали, що бувають претензії, що віддали інші, але це встановлюється невідповідністю штрих-кодів на картриджі із штрих-кодом у базі компа. За їх словами, оск. у мене штрих-коди ті самі, що і в іхній базі, то це 100% мої картриджі. Але ж на них немає моїх міток - тобто я точно знаю, що вони не мої!!! І весь час намагаються тиснути на мене, що це мої картриджі, може мітки стерлися в процесі зарядки.
Я не проти чужих картриджів, хоча може вони набагато старіші за мої, якщо з тими, що мені віддали проводили саме ті маніпуляції, за які мною сплачено. Але якщо їх, ці чужі картриджі, просто зарядили, взявши з мене ще й гроші за заміну барабана, то нащо мені така послуга.
Що мені робити? Зараз їду в цю контору писати заяву на ім'я директора, що повернули не мої картриджі, і що не дали ніякого чека про сплачену суму (чесно кажучи, думала чек лежить у пакеті, але нічого там не виявилося). Хоча вони визнають, що я у них була, про що свідчать і наклеєні штрих-коди та бірка їх сервісу.
Вони мене питають, як ви бачите вирішення цього питання. Я кажу продзвонити по орг-ціях, що залишали їм такі самі картриджі, щоб вони знайшли мої мітки. Вони кажуть, що це неможливо. І питають, що я можу ще запропонувати. Я пропоную їм самим це вирішувати, оскільки в тому, що сталося немає моєї вини, це їхня вина.
Що порадите в цій ситуації?

47
Новини / Новини від КМДА
« : 22 Грудня 2011, 21:54:38 »
Виявляється у КМДА існує "система якісних показників" ЖК послуг, завдяки якій киянам зробили перерахунок аж на 50 млн грн  ;D
http://inkiev.puls.kiev.ua/capital_news/74028.html#1324575992
Слово сделали ,напевно, треба сприймати в переносному значенні ("сделали")  ;D

48
Не дивлячись на свої "високі" стосунки з ЖЕКом, я все-таки деякі послуги сплачую, а саме ті, к-сть і якість яких я можу проконтролювати завдяки встановленим лічильникам (ХВ, ГВ та е\е). Враховуючи, що вартість цих послуг також встановлено у незаконний спосіб, а мною сплачено за ці послуги відповідно до цих незаконних РКМДА, хочу зробити приблизний перерахунок за 2 роки, враховуючи зайво сплачені кошти за послуги ХВ та ГВ.
Тому питання до тих форумчан, які або дійшли згоди зі своїми ЖЕКами, уклали договори або просто сплачують за зразками квитанцій, що викладали Георгій та В.І.,(де вказуються послуги, за які сплачується, та їх вартість , визначені самими споживачами).
1) Скільки Ви сплачуєте за 1 куб.м ХВ та ГВ та ВВ на сьогодні?
2) За 1 Гкал тепла?
3) Як Ви вирішуєте питання розщеплення показників внутрішньобудинкового лічильника тепла, що пішли на нагрів ХВ для ГВП та на ЦО в опалювальний період?

Наприклад, я вирішила в опалювальний період платити за ГВ за тарифом ХВ, оскільки її нагрів ЖЕК вже врахував при нарахуванні за ЦО. Причому за підрахунками мешканців на нагрів ГВ на місяць приблизно йде десь 100 Гкал, а всього десь 300 Гкал, отже, це нерозщеплення суттєво підвищує вартість опалення на мої квадратні метри.  ;D

49
Виникло питання, чи є в нашому українському трудовому законодавстві таке поняття, як пояснювальна записка. Наприклад, про запізнення на роботу або якесь інше, на погляд керівництва, порушення трудової дисципліни. Чи зобов'язаний працівник писати пояснювальну, якщо цього вимагає керівництво.
Якщо можливо, прошу вказати законодавчі акти, що врегульовують питання звинувачень працівника з боку кер-ва в порушеннях тощо. Яким чином це фіксується, повідомляється працівнику, терміни, протягом яких працівнику можуть бути преб'явлені претензії, ...

І ще, якщо сплив термін контракту, то чи мають працівника офіційно завчасно повідомити про неподовження контракту та причини неподовження?

50
Відповідно до рішення Київської міської ради від 08.11.2007 №1159/3992 «Про затвердження Переліку житлово-комунальних послугу житловому фонді м. Києва, право на здійснення яких виборюється на конкурсних засадах» та ст.ст. 27, 28, 29 Закону України „Про житлово-комунальні послуги" було здійснено конкурсний відбір підприємств для утримання житлових будинків і прибудинкових територій.
Виникло таке питання: у ст.27 мова йде про об'єкти держ. і комун. власності.
А чи має проходити конкурс на надання ЖКП для будинків, зведених за кошти інвесторів?

51
1) Терміново потрібен лист ГУЮ до Черновецького або відповідь на інф.запит щодо недійсності тарифних РКМДА внаслідок відсутності їх реєстрації. У мене є за 2006 рік за запитом фракції Кличка. Але здається, що тут було викладено аналогічні документи з більш пізньою датою. Якщо хтось знає, де викладено, дайте посилання.
2) Чи доцільно у якості доказів нечинності РКМДА додавати до позову постанову Бабенка?

52
У зв'язку з інцидентом, що стався у нашому будинку внаслідок невиконання ЖЕКом своїх прямих обов'язків, було повторно заявлено до міліції. Перше звернення було зафіксовано нарядом міліції, що прибув на виклик (складено заяву і протокол).
Оскільки зрушень не сталося, мешканці повторно звернулись до райвідділу із заявою (у ній детально розписано, що сталося, коли, чому і можливі наслідки). Під спойлером

(click to show/hide)

Мабуть я не публікувала б тут цих документів, якби не відповідь, яку ми одержали з міліції.


53
Вікторе Івановичу, опис фотознімків у вкладенні.
Скажіть, будь ласка, чи спрацювали фотознімки у суді, бо вивчаю Вашу справу, матеріали справи не відкриваються (посилання браузером не знайдено). Чи приймає суд до розгляду фотознімки?

54
Кому жаловаться, и для чего?
СН - отменен, что не так?
Вот теперь-то есть смысл перейти к плохой новости.
Когда в компе в общей канцелярии искали инфу о нашей заяве на отмену СН, дама произнесла такую фразу, а какое именно решение вас интересует, может по примусовому стягненню заборгованости?
Я говорю, какое примусове, если нет решения ни по отмене СН, ни по отказу отмены. Она говорит, вот у меня в компе инфа, что на вас подали иск о принудительном взыскании долга в пользу ЖЭКа.
Это означает, что нам судья не сообщил о ходе рассмотрения нашего заявления, а ЖЭКу сообщил.
В общем начинается вторая часть боевика "Мы против ЖЭКа".
Что посоветуете. С чего начать?
Кто посоветует хорошего юриста?
У кого был опыт?
Это, наверное, уже другая тема и в другом разделе?

55
Шановні форумчани!
Ось і мій час настав.
21.04.11 одержала СН на стягнення боргу по ЖКГ. Власником житла є мій чоловік, а ми з сином там прописані. При цьому у СН відповідачами вказано усіх трьох. З 22-го числа вивчаю матеріали форуму. але все одно є питання, бо у всіх схожих ситуаціях, викладених тут, різні обставини.
Поки викладу документи, у мене перше, нагальне, питання: СН видано 13.04, на жаль, я не сфотографувала повідомлення з СН про дату одержання. За законом маю до час до 30.04 подати заяву на скасування. Але знаючи про дурдом у канцеляріях судів, переживаю, що суддя (чи помічник), не чекаючи одержання цих повідомлень, видадуть його для виконання. Адже на повідомленні ніби-то і не було уточнень, по якій воно справі.
Чи треба 26- го вранці бігти до суду і подавати заяву на ім'я судді про те, що СН нами одержаний 21.04 і ми готуємо заяву на скасування?
Дуже чекаю ваших порад ...

Сторінок: 1 2 3 [4]

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email