'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Перегляд Повідомлень

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Nimfa

Сторінок: 1 ... 68 69 [70]
1036
Як видно з Договору, жодних цифр на оплату там не прописано, додатків до договору із структурою тарифів і переліком послуг на утримання також немає. Виходячи з рахунку-попередження, тарифи змінювалися декілька разів, ніяких додаткових угод, попереджень про зміни і узгоджень не відбувалося. Крім того з цього ж рахунку видно, що плата за ЦО з місяця у місяць протягом деякого періоду не змінювалася і ніяких показників лічильника у квитанціях не прописувалося, це означає, що нараховували не по показниках будинкового лічильника, а зі стелі, крім того видно, що і в неопалювальний сезон також. Причому нараховані суми за ЦО в неопалювальний сезон 2009 року вищі, ніж в опалювальний сезон того ж року, що є ознакою шахрайства.

1039
Продовжую ...

1040
Документи відсканували. Викладаю. На жаль, під час створення теми пропало найголовніше - моя розповідь про трирічні стосунки з ЖЕКом.  :'(

1041
а заявление на СН и сам СН где обещанные?
Дык я так быстро не могу. Надо ж сфотать и отредактировать. Счас мужа подключать буду.
Так что какие-то сообщения может и он писать будет под моим ником.

1042
Опублікувати слід заяву про видачу СН з усіма додатками, власне СН.
Мається на увазі те, що прийшло із суду?
У нашої квартири власник один, а відповідачами по СН названо усіх прописаних. Кожен з нас одержав від суду по конверту з матеріалами.
Пофотографую усі документи і викладу.
Усім щиро дякую за готовність до участі ::)

1043
Спасибо, ВАВАНчик. Все понятно.
Что до паранойи, то в нашей стране это уже врожденное.
Только что случилась какая-то ошибка, я набрала огромное сообщение о своих взаимоотношениях с ЖЕком за последние 3 года и при отправке все пропало, к сожалению. Наверное потому, что во время моего "творческого порыва" тему переносили. Чуть позже напишу то, что пропало.
Что важно сейчас (поскольку я уже подкована этим форумом), это посчитать, сколько ЖЕК мне должен. И я уверена, что он должен мне больше, чем я им. Но проблема в том, что я не знаю тарифов, я так понимаю, что те, что на сайте КМДА - недействительны, да и за предыдущие годы тоже не знаю. И я не знаю показателей счетчика тепла. Поэтому высчитать, сколько на самом деле мы должны были платить за содержание дома и отопление, не представляется возможным. Хотя в обращении группы жильцов нашего дома к начальнику ЖЕка озвучены цифры обсчета за полгода (с 04.2010 до 10.2010). Они по дому составили 194 тыс.грн, доля моей квартиры в этих цифрах мною подсчитана и составляет 1147 грн, и это только по отоплению и только за указанный период. Текст обращения вкладываю

1044
Можно ли вікладівать документы в PDF?

1045
НЕТ. Такое заявление подавать НЕ НУЖНО!
Но если у вас фобия, то можете 26 подать заявление на отмену приказа.
Если не успеете написать - можете подать "пустышку". Я довольно часто так делаю!

ПС: последний день подачи Вашего заявления (если получили 20.04 или 21.04) 3го или 4го МАЯ (точно не знаю выходной или рабочий 3го)
спасибо, что сразу откликнулись. Я имела в виду не заявление на отмену приказа, а заявление на имя судьи с предупреждением не спешить отдавать его на исполнение, поскольку оно получено нами только 21.04

1046
Як вам зручніше знайомитися з моїми документами, вставляти як зображення чи вкладеннями?

1047
Шановні форумчани!
Ось і мій час настав.
21.04.11 одержала СН на стягнення боргу по ЖКГ. Власником житла є мій чоловік, а ми з сином там прописані. При цьому у СН відповідачами вказано усіх трьох. З 22-го числа вивчаю матеріали форуму. але все одно є питання, бо у всіх схожих ситуаціях, викладених тут, різні обставини.
Поки викладу документи, у мене перше, нагальне, питання: СН видано 13.04, на жаль, я не сфотографувала повідомлення з СН про дату одержання. За законом маю до час до 30.04 подати заяву на скасування. Але знаючи про дурдом у канцеляріях судів, переживаю, що суддя (чи помічник), не чекаючи одержання цих повідомлень, видадуть його для виконання. Адже на повідомленні ніби-то і не було уточнень, по якій воно справі.
Чи треба 26- го вранці бігти до суду і подавати заяву на ім'я судді про те, що СН нами одержаний 21.04 і ми готуємо заяву на скасування?
Дуже чекаю ваших порад ...

Сторінок: 1 ... 68 69 [70]

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email