'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Перегляд Повідомлень

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Nimfa

Сторінок: 1 2 [3] 4 5 ... 70
31
Клопотання на підставі ст.207 ви подавали письмово чи заявили усно? Чому порушили вказаний вам порядок? Спочатку клопотання про залишення без розгляду за відсутності ухвал про скасування СН.
Потім витребування доказів. А позовну давність можна було заявляти в останню чергу, коли з'ясувалося, що позов не буде залишено без розгляду.
Щодо підписання папірця. Ознайомтеся з матеріалами справи перед наступним засіданням. У справі має бути Журнал СЗ. Уважно з ним ознайомтеся, там має бути вказано, хто з'явився на засідання.
Якщо журналу немає, а є папірець за підписом секретаря про те, що запис не здійснювався у зв'язку з неявкою сторін, то це означає, що вам зараховано неявку. З іншого боку, яким чином тоді в МС зазначено про розгляд ваших клопотань. Якщо там нічого немає про сьогоднішнє засідання, наступного разу заявляйте ті самі клопотання повторно. 

32
-Щодо дати - так: там ТОЧНО було вказано число і час. Вони пояснили, що просто немає потреби включати аудіо-фіксацію - як би для цього...
У вашому випадку якраз би і потрібно було мати фіксацію засідання як доказ порушення судом норм процесуального права, наприклад, заява про те, що судовий збір і вимоги ст.207 ЦПК якось повязані між собою. То може і позов задовольнити, адже вони сплатили судовий збір, а ваш відхилити, ви ж судовий збір не сплачували.  ;DА взагалі цікаво побачити суму сплаченого судового збору, вона ж має залежати від розміру вимог.
Окрім того, відмова в задоволенні клопотання про залишення позову без розгляду мала ухвалюватися в нарадчій кімнаті окремою ухвалою.
Взагалі описаний вами діалог - це якась пародія, 95 квартал  ;D

33
Ну почалося... Суть в тому, що мене цікавила конкретно ст.217, якою практично неможливо скористатися, не визнавши позову. От і все.
А ЦПК лежить у мене під носом, прочитати звідти я й так можу.
 

34
А в моєму будинку прилади опалення не встановлені навіть в МЗК, тобто ні в загальних коридорах, ні на сходових клітинах. При цьому кошти за опалення МЗК нараховуються, вони колись придумали за МЗК +20% від нарахувань за ЦО квартири у тих будинках, де прилади опалення були, і тепер по традиції нараховують і там, де їх нема.

35
Що можна вдіяти в такому разі - чи можна подати в суд на те, що це сплата за опалення, а ніяк не за утримання територій?
Проблема в тому, що кошти за опалення і прибудинкову територію йдуть виключно на рахунок ЖЕКи скопом. Якщо ви уважно придивитеся до платіжки ГІОЦа, то у вас після оплати залишається її ліва сторона, де розписано окремо суму за утримання і суму за ЦО. А в ПОЦ іде права сторона, де ці кошти не розділено, а записано загальною сумою. Тому уся сума все одно йде в ЖЕК, Звичайно з цієї суми ПОЦ перераховує до Київенерго, але скоріш за все ту суму, яка прописана в договорі між ЖЕКою і ПОЦем або ту суму, що випливає з табуляграм або актів звірки.
П.С. а що, ПУЕЦ вже позов подав чи продовжує залякувати?

36
Те, що я не визнаю позов, не означає, що в ньому буде відмовлено. А наслідки його задоволення будуть досить важкими для відповідача. Навіть ,якщо заявити про тяжкі наслідки, не факт, що суд з власної ініціативи зазначить про відстрочку виконання. В тому то й і є проблема, не заявити, не факт, що суд сам прийде до такого висновку. Заявити, суд вирішить, що відповідач погоджується з позовом, а тому не розбираючись його задовольнить.
Щодо подання клопотання на будь-якій стадії процесу, тут є обмеження - клопотань не можна подавати під час дебатів. А після дебатів суддя оголошує про закінчення розгляду і вибігає в нарадчу.
Навіть, якщо після дебатів дасть рота відкрити, то зрозуміє таке клопотання як визнання позову, і через 10 хв оголосить коротке рішення про задоволення позову  :o
Мені здається, що правильно б було застосовувати ст.217 після оголошення рішення. Наприклад, шляхом подання заяви про зміну рішення, включення в нього вимоги про відстрочку виконання. Це якраз би можна було зробити протягом 10 днів - терміну, у який рішення не встигає вступити в законну силу. Але наскільки я розумію зміна рішення відбувається з інших підстав.
Загалом, щось не додумано у ст.217.

37
Справа не повязана з боргами та ін., виконавчого провадження по справі не буде. У справі лише розпочато слухання. Питання викладено на початку теми достатньо зрозуміло. Мова йде про застосування виключно ст.217 ЦПК у 1-й інстанції. Не ті вимоги, де треба б було залучати виконавців..

38
Є цивільний позов. Згідно ст.217 суд, який ухвалив рішення може вирішити питання щодо відстрочки його виконання, про що зазначає в резулятивній частині рішення.
У який момент треба чи можна звертатися до судді, що розглядає справу, з клопотанням про відстрочку виконання? Адже якщо це написати у запереченнях на позов або заявити на стадії пояснень це буде виглядати так, ніби відповідач погодився з позовом або вже готовий до цього, тому клопоче про відстрочку. Таке клопотання може вплинути на те, що позов буде задоволено.
З іншого боку, якщо сподіватися, що у позові буде відмовлено, і не заявити під час розгляду справи про відстрочку виконання рішення, то у разі задоволення позову у рішенні не буде зазначено про його відстрочку. 
Що робити в такій ситуації? Адже заявляти про відстрочку в апеляційному суді вже буде пізно.
І після дебатів у 1-й інстанції також.

39
Нормативну середню температуру опалювального періоду в Одесі подивіться в КТМ-204. На нього взагалі можно посилатися як на нормативний документ. Фактичну в  Укргідрометцентрі ( дійсно платно).

КТМ-204 я викладала в електронному варіанті тут http://gro-za.org/forum/index.php?topic=7475.0.html
На сайті Укргідрометцентру можна й самому температуру подивитися, але там кожну дату треба вводити, а враховуючи ваш період, будете тижнів зо два з сайту інфо збирати  :(

40
п.2 - викидайте, бо він не маэ відношення до вашого позову.
Його треба включити до заперечень на їхній позов.

п.4 викидайте. Докази витребуються окремою заявою. Можете таку заяву подати на початку судового засідання. почитайте ст.132-137 ЦПК. Але я вам вже казала, що для її задоволення потрібні суттєві обгрунтування. За заяву про витребування доказів сплачується судовий збір.
Середня температура повітря витребується у Укргідрометцентру, інф-ція платна.

Але я прочитала лише прохальну частину, сам позов не читала, немає часу.
можна копію їх позову не прикладати. Просто написати на початку, що судом розгл-ся справа така-то за позовом ... до .... Відповідно до ст.... ЦПК відповідач може подати зустрічний позов до початку слухання справи по суті. і далі викладаєте обставини з посиланням на докази і ст.законів і НПА.



41
Якщо є докази відсутності послуг, врахованих вашим розрахунком, прикладайте їх до розрахунку і до заперечень.



42
Вимагайте від суду зобов'язати КП уточнити позовні вимоги ( вказати точний період за який пред'явлено позов).
Хіба таке передбачено ЦПК? А як же диспозитивність?
Можливо це має бути встановлено в ході судового процесу. Відповідач має задавати відповідні питання позивачу і отримувати від них чітку відповідь. Чим ме
нше чітких відповідей, тим більше користі відповідачу.

43
... хоча, сподіваюсь, ще можу встигнути звернутись до суду з клопотанням про розстрочку виплати присудженого боргу (КП це, певно, влаштує)?
Тобто збираєтеся визнати борг в повному обсязі за послуги, які надавалися не в повному обсязі? Дивна позиція  :o
Краще зробіть свій розрахунок, виключіть звідти усі зайві нарахування і запропонуйте їм мирову на ваших умовах (по вашому розрахунку). Не згодні - далі зустрічну позовну про перерахунок, скасування зайвого, клопотання про залучення свідків-сусідів, що підтвердять факт відсутності або неналежного надання послуг. Тобто як порадив Ю.В.
Але починайте з клопотання про залишення позовної без розгляду на підставах, вказаних раніше (відсутність СН, неоднаковість вимог у СН та позові у разі, якщо СН таки нададуть)
 

44
Слід обгрунтувати, що такий спосіб захисту порушених прав як " проведення перерахунку і скасування зайвих нарахувань" передбачені ЗУ: " Про ЖКП" та "Про захист прав споживачів". Тобто це в ст.16 ЦКУ

По ЗУ Про ЖКП підставою для перерахунку є акти-претензії, тому перерахунок можна вимагати на підставі актів-претензій. Але по тому ж закону акти-претензії складаються у випадку, коли виконавець не виконує умов договору. У цій справі, як відомо, договору не було. Що тоді? Тим самим визнавати, що він був? Улюблене судами - "склались усні договірні відносини"?

45
Мені потрібен документ про те, що в мене немає у власності жодного об'єкта нерухомості.
Як правильно звернутися до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, щоб отримати таку довідку. В інеті знайшла офіційну форму запиту, поля для заповнення якої вже передбачають наявність майнових прав (має бути внесено або реєстровий номер майна або номер запису про право власності або про інше речове право або про обтяження або кадастровий номер земельної ділянки або місцезнаходження об'єкта). Що робити з цією формою? 

Сторінок: 1 2 [3] 4 5 ... 70

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email