'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Перегляд Повідомлень

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - gro-za

Сторінок: 1 [2] 3 4 ... 569
16
УПС. Удалите плиз!
Що саме слід видалити?

17
Перо! Дякую за слушну  пораду.  Саме такий план дій і я вважаю дієвим в ситуації, що склалася.  Частина з написаного Вами плану вже втілена мною  в життя. Чекаю на ухвалу ВАСУ,  відповідь з ВККС не надходить вже майже рік.  Далі буду діяти по плану.  Сподівіаюсь,  "куряча хатка" Євросуду,  після останніх подій, таки   "повернеться до України передом".
Пропоную звернутися до керівництва Євросуду з відкритим листом з не одним підписом  громадян  України,  щодо  корупції  клерків  (працівників секретаріату) Української секції Євросуду.  Хто підтримує, прошу написати.
Судочинство не має нічого спільного з політичною боротьбою. Євросуд діє відповідно до власного Регламенту та власної судової практики. Ніякі акції по збору підписів ніяких наслідків не дадуть, і не повинні.

18
Buratino, а можно увидеть суть Вашего дела, и судебное решение?!
Можна. Що б Ви хотіли побачити?  Рішення суд не надає ні мені ні третій особі.  Нема жодної ухвали і рішення по справі в цілому також і в ЄДРСР.

То про які дії можна говорити стосовно неіснуючого, а тим не менше - неправосудного (?) рішення?
Бажаєте отримати копію рішення? Звертайтеся з відповідною заявою до суду. Рішення суди надсилають поштою лише тим учасникам процесу, які не були присутніми на проголошенні. А взагалі слід діяти подібно до Буратіно - щедро поливати дерева з з золотими монетками, може щось дасть врожай. До речі, маєте право знайомитися з матеріалами справи, якщо були однією з сторін, або третьою особою (без золотих монеток  :)

19
Щодо цієї справи. Станом на п`ятницю, 18.05.2012 рішення не готове. Матеріали на ознайомлення помічник судді надати відмовився. В роботі. Черговий прогноз -вівторок.
Зареєстрована в канцелярії заява про видачу копії судового рішення. З фіксацією тієї обставини, що рішення не було готове ані на 15. 05, ані на 18.05.
Зареєстрована в канцелярії заява про видачу матеріалів справи на ознайомлення. З фіксацією факту відмови надати матеріали третій особі 15.05 та 18.05.
У випадку відсутності рішення і неможливості ознайомитись зі справою у вівторок наступним кроком будуть скарги голові суду.

Щодо підробленого документу. Щось обговорювати можна буде тільки після ознайомлення зі справою та з цим документом.
Вікторе Андрійовичу, якщо знайду телефон - передам його Вам. Також повідомлю про розвиток подій.
У розділі ФОРУМ первісного сайту викладені копії документів, які стосуються фальшивої заяви та підробленого підпису. Судді Савицькому О.А. направлене поштою повідомлення про злочин. Реакції на даний час немає. Втім, слід почекати кілька днів, тим більше, що сьогодні 20.06.2012 р. - вихідний день, неділя.
У вкладенні - результат комп'ютерного аналізу підробленого підпису. Його підробив шахрай, але непрофесійний ...
Координати точок на площині X-Y траєкторії пера
підробленого підпису.
Траєкторію можна відтворити на екрані монітора комп'ютера
з застосуванням програми Mathcad, або на папері -
 плоттером (графопобудовником).

64   40
63   37
60   31
59   26
57   24
55   19
52   14
51   11
50   9
49   8
48   8
47   9
47   11
47   13
48   16
49   19
50   23
51   26
53   30
54   32
56   34
57   36
58   37
59   38
61   38
62   38
64   35
64   32
63   30
62   26
61   22
60   19
57   12
56   10
55   8
55   12
55   17
61   17
63   19
64   20
65   22
68   22
70   22
70   20
68   18
66   16
66   15
66   13
65   11
67   11
69   12
86   25

20
Отримала сьогодні копію постанови.
Мабуть, буду готувати апеляцію. Ще проконсультуємось з позивачем та третіми особами.
Крім "відмороженості" в рішенні по суті маємо ще й брутальне процесуальне порушення - відмову передати справу на розгляд до ОАС.
Ухвала з цього приводу від 10.05.2012.

До уваги учасників процесу! Копії постанови розіслані 24.05.2012 року. З дати їх отримання (обов`язково зазначати дати на повідомленнях про вручення) розпочинається строк на апеляційне оскарження.

Мною підготовлене повідомлення про злочин по факту надсилання невстановленою особою на адесу судді Савицького О.А. фальшивої заяви (нібито від мого імені) з грубо підробленим моїм підписом.
Доведося провести  графологічний аналіз  обох підписів з застосуванням програмних продуктів Getdataw та Matcad. Повідомлення підготовлене у форматі PDF, адресоване судді Савицькому О.А.  Буде направлене поштою найближчим часом.
У вкладенні - фальшива заява з підробленим підписом )а.с.17, том 3).


21
Леонид Черновецкий выиграл очередной суд у Виталия Кличко.

Я полностью удовлетворен решением Печерского районного суда от 1 июня 2012г.

«Считаю данное решение вполне предсказуемым и взвешенным и приветствую его принятие, поскольку обвинения В. Кличко были полностью лживыми, не имевшими под собой никаких оснований и доказательств. И он прекрасно понимал это, но рассчитывал на безнаказанность.

Несмотря на всю грязь, которая исходила в последние годы от Кличко в мой адрес, не считаю его своим личным врагом. Он – украинский политик, и этим все сказано. Жаль только, что Кличко с первых своих шагов в большой политике исповедует в борьбе за власть отечественные традиции лжи и популизма. Ничем хорошим это обычно в политической карьере не заканчивается, потому что его оппоненты рано или поздно начнут бороться с ним его же оружием», – заявил Леонид Черновецкий.
Однак боротьба Віталія Кличка з екс-мером м. Києва Черновецьким Л.М. на цьому не припиняється.
КААС 07 травня 2012 р. ухвалив "Відкрити провадження за заявою Кличка В.В. про перегляд за нововиявленими обставинами постанови того ж суду від 10 березня 2011 р.  в адміністративній справі № 2а-2292/09  за адміністративним позовом Кличка В.В. до Вконавчого органу КМР (КМДА) про визнання неправомірними дії, визнання незаконними та нечинними розпоряджень з моменту прийняття".
Йдеться про розпорядження КМДА від 30.11.2009 №№ 1332, 1333, 1335, від 30.03.2010 № 191, від 31.05.2010 № 392.
Судове засідання КААС призначене на 19 червня 2012 р. об 11 год. 20 хв.  за адресою вул. Московська, 8, корп. 30, зал с/з № 2, під головуванням судді Федорової Г.Г.
Учасники та треті особи повідомлені повістками від 24.05.2012 року.



22
Отже, 10.05.2012 суддя Савицький закінчив розгляд цієї справи. Вирішив - в позові відмовити в повному обсязі.
В судовому засіданні була оголошена вступна та резолютивна частини рішення. Повний текст рішення планується на вівторок.
Про доцільність апеляційного оскарження можна буде говорити після отримання мотиваційної частини рішення.

Судове засідання розпочалось близько 16:00, закінчилось близько 19:30.
Були присутні представник КМДА, треті особи Хотемський, Кікоть, Рева, Савицька, Клименко, Матвійченко, Блащук.
Залучені третіми особами Київенерго, Київводоканал, ДарТЕЦ.

Ухвалою, що постановлена в нарадчій кімнаті, було відхилено клопотання КМДА про передачу справи до ОАС за підсудністю.
Мене повідомили про цікаву обставину. Начебто суддя Савицький О.П. провів засідання у відсутності позивача, який, за його словами, подав клопотання про розгляд справи без його присутності. Відповідально заявляю, що нічого подібного не було !!! Або суддя це вигадав, або хтось сфальшував мій підпис і подав через канцелярію підроблений документ. У будь-якому випадку така поведінка не додає честі ні судді, ні суду в цілому. Мало того, підпадає під кримінальний злочин. Після отримання копії постанови та ознайомлення з матеріалами справи буду вирішувати, як поступити далі. А хтось запевняв, здається на цьому чи на первісному сайті, що Савицький не найгірший суддя в ШРС !!! Можливо, можливо ... Від деяких суддів можно очікувати ще й не такі "фокуси". Недавно прославилася суддя Лозинська у справі Бреничів. Відповідні документи будуть оприлюднені. Жах охоплює від подібного "правосуддя"! :'(

23
Наш сайт / Re: Закрито сайт gro-za.io.ua
« : 25 Квітня 2012, 16:29:23 »
 Закрито сайт gro-za.io.ua - це не зовсім точно.  :)
Насправді лише обмежено доступ на Форум для нових повідомлень. Доступ для перегляду раніше розміщених повідомлень та коментарів не закритий.
Причина прозаїчна - не вистачає сил і часу для контролю за діями зловмисників. Блокування більше десяти подібних відвідувачів не дало бажаного результату. Деякі з них додумалися публікувати посилання на інші сайти, що розповсюджують комп'ютерні віруси. Довелося видаляти.
Селяві ...

24
КП "Індустріальне" не визначене виконавцем послуг з ЦО та ГВП для мешканців багатоквартирних будинків, у тому числі за адресою вул. Боткіна, 4. Ніяких нарахувань за ЖКП зазначене КП не здійснює. Цим займається балансоутримувач - КП "Дирекція" разом зі своїм СВП "Індустріальне". Можливо, Ви не звернули увагу на дану обставину через тотожність найменувань ВСП та КП, але це різні суб'єкти, причому ВСП не є юридичною особою. Всі претензії можуть стосуватися лише КП "Дирекція". До речі, дахова котельня в цьому будинку була незаконно відчужена та передана в управління Київенерго. Відповідні рішення та розпорядження суб'єктів владних повноважень за моїми позовами визнані протиправними у судовому порядку та скасовані. Залишається змусити КП "Дирекція" витребувати дахову котельню з незаконного володіння ПАТом "Київенерго". Тут ПАТ - не щахова ситуація, а Публічне Акціонерне Товариство. Відносно незаконності нарахувань за ЦО та ГВП є також недавнє судове рішення у справі Бреничів (Ваших і моїх сусідів), яке зобов'язує КП "Дирекція" провести перерахунки. На днях Олександр Бренич отримає копію ухвали Апеляційного суду, якою рішення Солом'янського райсуду м. Києва залишено без змін та апеляційна скарга Дирекції залишена без задоволення. Ви можете повторити подвиг Бреничів, посилаючись при цьому на обставини, встановлені судовими рішеннями. Копії цих рішень і я міг би отримати, як представник позивачів, однак перепоною залишається незадовільний стан мого здоров'я, внаслідок чого невзмозі   самостійно діставатися до судових інстанцій та очікувати в чергах біля канцелярії суду за адресою вул. Шутова, 1. Як Вам краще діяти - можемо обговорити по телефону 457-40-72. Порадив би також поспілкуватися з Бреничами (Романом Михайловичем, Романом Романовичем, Олександром Романовичем, Тетяною Сергіївною). З Олександром я підтримую зв'язок по телефону.

25
Запитання / Re: ЖКП в ОСББ
« : 15 Березня 2012, 14:39:17 »
Ваш позов по формі та змісту прийнятний. Можливо потрібні додаткові докази, якщо такі існують. А щодо оплати послуг за ЦО Ви маєте альтернативу. Закон про ОСББ передбачає право оплачувати за послуги безпосередньо теплопостачальній організації, хоч вона й не визначена виконавцем послуг. Для усунення непорозумінь та подвійної оплати слід копії платіжних документів передати бухгалтеру ОСББ (під розписку).

26
КП УЖГ на даний час втратило повноваження балансоутримувача, перебуває в стадії реорганізації шляхом приєднання до КП "Дирекція". Але й останнє ще довго буде нелегітимним, бо Київрада вирішила в його найменуванні зазначити у якості засновника Солом'янську районну в м. Києві держадміністрацію, що суперечить нормам Господарського кодексу України (ч.5 ст. 78 ГК). Тому доцільно на даний час звернутися зі скаргою до КМДА, вимагаючи видати нове розпорядження про вилучення котельні з незаконного володіння Київенерго та передачу її балансоутримувачу будинку. А у разі відмови оскаржити її через ОАС м. Києва. Рекомендую узгодити Ваші дії з сусідами - Бреничами, які недавно виграли справу в суді.

27
Ця справа не може мати юридичних наслідків з огляду на постанову ВСУ від 28 листопада 2011 р. Усі раніше видані розпорядження КМДА ВСУ визнав нечинними, як такі, що не зареєстровані в органах юстиції. Судова метушня з цієї дати та ажіотаж третіх осіб безпідставні. З таким же успіхом можна було б домагатися постанови ШРС про обов'язок водіїв дотримуватися Правил дорожнього руху. :)

Вікторе Івановичу, але ж в постанова ВСУ стосується справи з оскарженням тільки деяких тарифів. Зрозуміло, що відносно інших, що були видані за такими самим обставинами повинна застосовуватися та сама логіка, але не з нашими судами. Що робити із іншими постановами про тарифи?
Ця справа не може мати юридичних наслідків з огляду на постанову ВСУ від 28 листопада 2011 р. Усі раніше видані розпорядження КМДА ВСУ визнав нечинними, як такі, що не зареєстровані в органах юстиції. Судова метушня з цієї дати та ажіотаж третіх осіб безпідставні. З таким же успіхом можна було б домагатися постанови ШРС про обов'язок водіїв дотримуватися Правил дорожнього руху. :)

Вікторе Івановичу, але ж в постанова ВСУ стосується справи з оскарженням тільки деяких тарифів. Зрозуміло, що відносно інших, що були видані за такими самим обставинами повинна застосовуватися та сама логіка, але не з нашими судами. Що робити із іншими постановами про тарифи?
Не зовсім так. ВСУ дійшов висновку про обов'язковість державної реєстрації будь-яких розпоряджень КМДА щодо тарифів, інакше розпорядження не набирають чинності.
Відносно наших судів - невправі вони вирішувати справи всупереч Постановам ВСУ, які до того ж не підлягають оскарженню. Коли б який-небудь суддя наважився, то апеляційні та касаційні інстанції його б поправили, посилаючись на згадану Постанову. Зрозуміло, що найсуворіші закони та постанови для декого необов'язкові до виконання. Це класика, характерна як для Росії, так і для України. Однак, нові прстанови ШРС з цього питання нічого корисного вже не додадуть. Тим більше, що їх неважко скасувати за непідсудністю. Тому я вирішив не ломитися у відкриті двері. А суддя Савицький О.П., якщо побажає, нехай подумає щодо своєї поведінки. Після перерви я знову не з'явлюся, навіть якщо надійде повістка. І нікому не раджу зайво витрачати час та нерви в боротьбі з вітряками, подібно Дон-Кіхоту  ;)
дело в том,что ззаявление про отвод подается до с/з поэтому переговорю завтра с Бондаренко володей и приму окончательное решение о подаче отвода.
На мій погляд заява про відвід не дуже переконлива. Той факт, що Савицький погрожував залишити позов без розгляду у разі неприбутя В.І. у судове засідання не впливає позитивно на зміст заяви про відвід. Позов залишений без розгляду за іншої підстави, тому скоріш за все ця заява буде відхилена.

Може обійтись без відводу, а запропонувати Савицькому передати справу в ОАС м. Києва, він з радістю піде на це. В Шевченківському суді може потрапити до Юзькової і їже з нею. Савицький не найгірший у Шевченківському суді.
Ще раз наголошую - справа не варта виїденого яйця. Метушитися можна, якщо на меті особисті амбіції, або бажання потренуватися у вітчизняній юриспруденції. Тим більше що відвід судді вирішується Його честю зовсім не по аналогії з унтер-офіцерською вдовою, яка сама себе висікла.

28
Ця справа не може мати юридичних наслідків з огляду на постанову ВСУ від 28 листопада 2011 р. Усі раніше видані розпорядження КМДА ВСУ визнав нечинними, як такі, що не зареєстровані в органах юстиції. Судова метушня з цієї дати та ажіотаж третіх осіб безпідставні. З таким же успіхом можна було б домагатися постанови ШРС про обов'язок водіїв дотримуватися Правил дорожнього руху. :)

29
Цитувати
почти решил проблему со льготниками

а в чому проблема була?
Мені довелося виправити помилку в назві теми. До відома: слово "заключення" в літературній мові відсутнє. Це "суржик". Правильний термін - укладення/укладання (договорів).

30
Ще не прийшло поштове повідомлення від СУ ГУМВС, але опер вже повідомив мене (телефоном) про закриття справи по ГІОЦ (декриміналізація статті). Нажаль ст..182, 189, 256, 355 ККУ УДСБЕЗ не цікавлять! (вони ними не займаються). Залишається вимагати колективними заявами до міської прокуратури (по персональним даним) та Держфінпослуг (про незаконну діяльність) змусити таки порушити кримінальну справу та припинити незаконну діяльність КП ГІОЦ.
Коли надійде поштове повідомлення можна буде проаналізувати щодо підстав для оскарження.

Сторінок: 1 [2] 3 4 ... 569

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email