'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Перегляд Повідомлень

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - gro-za

Сторінок: 1 ... 567 568 [569]
8521
Попереднє с/з засідання відбулося згідно з розкладом. Постановлена ухвала про публікацію позовних вимог у газеті "Хрещатик". Присутні 6 юристів проти мене одного, моральну підтримку надала "Комсомольська Правда в Україні" - два кореспонденти. По 3 юристи були від КМДА та Київради, по одному - від Київенерго та Київводоканалу. Вони зголосилися, як треті особи на стороні Черновецького. КМДА клопотала замінити відповідача Черновецького іншим, але суд відхилив. Натоміст КМДА залучено у якості другого відповідача, що не має сенсу, бо до КМДА я не пред\\\'являв жодних позовних вимог і не збираюся. Наступне засідання буде 27 грудня. Серед клопотань на першому місці - про призупинення рішень Черновецького у порядку забезпечення позову. Повідомлення в засобах масової інформації щодо призупинення, скасування призупинення - у даному судовому процесі не відповідають дійсності.

8522
Для уникнення проблем з Київенерго рекомендую сплачувати безпосередньо на їх рахунок, а не в КП ГІОЦ. На сайті Київенерго розміщені нові банківські реквізити. Відвідайте свою МСД, отримайте зразок квитанції, розмножуйте на ксероксі і щомісяця платіть за показниками лічильника. КП ГІОЦ незаконно перебрало на себе функції фінансової установи, але жодної відповідальності перед Вами не несе.

8523
Попереднє судове засідання по справі № 2а-2409/06 у Шевченківському райсуді столиці за адмінпозовом до Черновецького Л.М. про скасування розпоряджень №№ 1574-1577 щодо підвищення тарифів на ЖКП призначене на 14 грудня 2006 р. о 15:00 год. (суддя - Притула Н.Г.). Запрошую усіх небайдужих.

8524
Погоджуюсь. А про найближче с/з за позовом до Черновецького я вже повідомив.

8525
Повідомлення Черновецькому Л.М. - попереднє судове засідання призначене Шевченківським райсудом м. Києва на 14.12.2006 р. о 15-00 год. (каб 57). При собі мати паспорт, представнику - довіреність.

8526
Форум viki1234 / acdc@voliacable.com
« : 23 Листопада 2006, 23:29:18 »
acdc@voliacable.com
457-40-72 (після 19-00)

8527
На даний час адмінпозов на Черновецького Л.М. з приводу незаконного підвищення тарифів ще не призначений для судового розгляду. В понеділок, 20.11.2006 р. буде направлене уточнення до позовної заяви відповідно до ухвали судді про усунення недоліків.

8528
Запрошую усіх небайдужих до проблем захисту цивільних прав прийняти участь у цьому Форумі.

8529

8530
Наш сайт / Re: Відкриття форуму
« : 23 Січня 2010, 13:37:19 »
Останнім часом у нашої спільноти проблеми з форумом. Спочатку перестало працювати дзеркало. Потім основний форум на io.ua. Мені не відомо на який час відпав io.ua, тому, про всяк випадок, я нашвидкоруч відкрив цей форум.
Андрію Володимировичу, вже тривалий час нормально функціонує ще один Форум, знаходиться  на сайті solomenka.org, з розділами "Юридичні питання", "Житлово-комунальні послуги" та іними. Зворотний зв'язок для відвідувачів можна підтримувати також через нього. На жаль, сайт не розкрутився, хоч я його тривалий час підтримував і пропагував. Про сайт gro-za.pp.ua також мало кому відомо, та він ще й глючить, а портал io.ua - лежить. Сьогодні мені вже скаржився Дмитро з Кіровограду. Можливо, слід відкрити нову тему на Форумі  solomenka.org, у якій повідомляти про перебіг подій на наших сайтах.
Можу ще порекомендувати усім, хто побажає зберегти інформацію з розділів сайту gro-za.pp.ua , створити локальну копію під Денвером на власному ПК, а потім експортувати її в іншу папку за допомогою Offline Explorer, в результаті чого створюється незалежна від інших програмних засобів повноцінна локальна копія, яка легко переноситься на будь-який носій і відкривається будь-яким Інтернет-браузером. І її обсяг невеликий, але відсутні розділи Фото, Лінки та інші.
Цей Форум зручний у користуванні, аби лише провайдер у Далласі не підводив. Крім того, комусь може буде недешево оплачувати зарубіжний трафік.  :-\

8531
Наш сайт / Re: Відкриття форуму
« : 23 Січня 2010, 09:55:08 »
Останнім часом у нашої спільноти проблеми з форумом. Спочатку перестало працювати дзеркало. Потім основний форум на io.ua. Мені не відомо на який час відпав io.ua, тому, про всяк випадок, я нашвидкоруч відкрив цей форум. {...}
Дякую, Андрію, за виконану гарну роботу!
Тепер би не завадило доповнити технологію підтримки локальної копії цього сайту.

8532
Наш сайт / Re: Welcome to SMF!
« : 23 Січня 2010, 09:51:03 »
Thank you very much! :)

Сторінок: 1 ... 567 568 [569]

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email