'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Перегляд Повідомлень

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - Кира

Сторінок: 1 [2]
16
В нашому багатоквартирному будинку є будинковий лічильник тепла. Але лише один лічильник. Тому постає питання: як його показання розбиваються на складові (гаряче водопостачання та опалення)? В суді поки не змогла нічого з'ясувати, оскільки суддя зазвичай на боці ЖЕКа. Але хочу все ж знайти відповідь на це запитання і притягнути винних в обрахунку мешканців до відповідальності.
Поки що спробувала задати це запитання ЖЕКу.
Отримала листа від ЖЕКа, в якому серед іншого зазначено "даний розподіл здійснює теплопостачальна організація ПАТ "Київенерго", яка надає щомісячні розрахункові документи ЖЕКу для проведення нарахувань за спожите тепло мешканцям і власникам нежитлових приміщень".
Отже, виходить скільки хочуть - стільки виставляють в рахунках, адже показників теж не можна побачити (належним чином оформлених документів ЖЕК не подає навіть до суду). Може, гаряча вода сплачується за нормами, а опалення за показниками лічильника? Тобто маємо подвійну оплату?
Можливо хтось зтикався з подібною ситуацією...

17
ВССУ відмовив у відкритті касаційного провадження в справі про ЖКП. Причому є суттєві порушення при винесенні Ухвали. Але ж Ухвала оскарженню не підлягає. Що ще можна  зробити? Чи тільки заплатити за виконавчим листом?
Можливо можна знайти якісь нововиявлені обставини?
Чи є у когось ідеї з цього приводу?

Сторінок: 1 [2]

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email