'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Перегляд Повідомлень

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - oric

Сторінок: [1]
1
Чи може бути розрахунок боргу за ЖКП - теплопостачання(додаю) складений юристом а не бухгалтером (розрахунковим відділом) доказом у суді?

2
Виконавець послуг з утримання будинків, споруд і прибудинкових територій вимагає сплати коштів(заборгованості за надані житлово-комунальні послуги) з власника квартири, посилаючись на: п.1 ст. 3 Закону України "Про житлово комунальні послуги", ст. 11 ЦКУ, п.3 ст. 202, п. 5 ст. 202 ЦКУ - цитую...договірні відносини склались, адже Ви, як Споживач не відмовлялися від послуг на утримання будинку та прибудинкових територій.

Я є власником квартири в багатоквартирному будинку( було укладено договір купівлі-продажу квартири з Забудовником).
З цим же Забудовником було укладено Договір на утримання будинку та прибудинкових територій
Так як Забудовник не мав законних прав вести подібну діяльність, власники написали скаргу до прокуратури, яка заборонила вести цю діяльність.
Тому Забудовник повідомив усно, що послуги надавати не буде та створив дочірнє підприємство, Статут якого затвердила міська рада, одним із видів діяльності якого стало надання послуг з утримання будинку та прибудинкових територій.
Власники квартир зібрали збори щодо створення ОСББ та закликали не сплачувати Заабудовнику чи його дочірньому підприємству, однак ОСББ до зараз не створено через відсутність 50% + 1 голос(неактивність власників)
Міська рада видала рішення яким визнала дочірнє підприємство виконавцем послуг тимчасово до створення ОСББ власниками квартир, та зобовязала укласти відповідні договори з власниками квартир.
ДП не квапилося укладати відповідні договори з власниками квартир, довгий час взагалі їх не розробляло, однак кошти на оплату послуг нараховувало, деякі роботи проводили, багато яких частково або зовсім не надавали.
Після чергової претензії на оплату послуг я написав листа, в якому просив надати договір на утримання будинку та прибудинкових територій, зареєстрував у них, однак такого договору не було надано.
Написав заяву про підтвердження того, що ДП є балансоутримувачем та просив надати договір на балансоутримування, однак такого не було надано.
Написав третього листа, в якому просив уточнити претензію щодо боргу, просив надати відповідь письмово під особистий підпис, однак таку відповідь надали звичайним листом через поштову скриньку.
Фактично офіційних відповідей від ДП я не отримав(лише звичайним листом)!

Чи мають шанси ДП стягнути з мене псевдо заборгованість без укладеного договору та чи є в мене шанс покарати ДП через прокуратуру на предмет адміністративного порушення права на інформацію ст. 212-3 КУпАП, на предмет корупційного правопорушення " г " ч. 1 ст. 5 ЗУ "Про боротьбу з корупцією", ч. 2 ст. 189 ККУ " ... Вимагання, вчинене... за попередньою змовою групою осіб..." та с. 182 ККУ " Порушення недоторканості приватного життя"?
Додаю копії звернень, відповідей, претензій.


3
1) 25.01.2012 року мною було зареєстровано інформаційний запит у Броварському Міському виконавчому комітеті, див. в додатку1,
2) 02.02.2012 року отримано відповідь(Додатки:2, 3, 4, 5, 6), а також Рішення про встановлення тарифів на послуги з ценралізованого водопостачання та водовідведення від 29.03.11 , Рішення про погодження тарифів на оплату витрат, повязаних з утриманням будинків і споруд та пр.територій в м. Бровари

Отже, не надано інформації про: балансоутримувача, управителя будинку, осіб, уповноважених балансоутримувачем укладати із власниками квартир договори з ..., виконавця послуг з управління будинком та ремонту приміщень, виробників послуг, не надано статутів цих підприємств!!!

ПИТАННЯ - Куди і як краще поскаржитися за адміністративне порушення ЗУ Про доступ до публічної інформації про ненадання інформації( надання неповної інформації)?

4
 1) Між Фізичною та Юридичною особоми підписаний договір по ЖКП з протоколом розбіжностей та протоколом узгодження розбіжностей
2) Між сторонами виник переддоговірний спір, що вирішився у суді першої інстанції на користь першої особи
3) Юридична особа подала апеляційну скаргу на рішення суду першої інстанції
4) Договір підписаний директором-"Івановою"(зі сторони юридичної особи)
5) Апеляційна скарга подана та підписана директором "Петровою"
6) На судове засідання юрист Юридичної особи принесе свою довіренність за підписом "Петрової" та скоріше всього не надасть суду наказ про призначення "Петрової" директором Юридичної особи.
 Перед розглядом справи по суті я хочу попросити суд через відсутнісь вищеуказанного наказу вилучити з матеріалів справи надану безпідставну довіренність т видалити із засідання суду фізичну особу (юриста Юридичної особи) та просити суд вважати відсутність представника Юридичної особи без поважних причин та розгляд справи можливим.
ПИТАННЯ Чи необхідно піти іншим шляхом, просити суд винести ухвалу про примусове зобовязння Юрособи надати вищевказанний наказ та перенести розгляд справи, а довіренність вилучити з матеріалів справи.

5
Позивачу відмовлено в позові суду 1-ї інстанції, на що останній подав апеляційну скаргу
апеляційний суд відкрив провадження ухвалою та надав відповідачу строк на подачу заперечення на скаргу.
відповідач подав заперечення у визначений строк
тепер відповідач бажає уточнити(замінити) вимоги у запереченні.

ПИТАННЯ:
таке уточнення можливе  усне до розгляду справи по суті?
чи необхідно писати заяву через канцелярію суду з проханням замінити вимоги в запереченнідо початку розгляду справи?

6
Чи можна притягнути Тепломережу за порушення Закону про персональні дані?

ВИХІДНІ ДАНІ:
в суді фігурувала справа про стягнення із Боржника(мене) боргу за теплопостачання(без наявності договору) на користь Тепломережі.
Виданий Судовий наказ на користь Стягувача.
Оскаржений та скасований даний наказ! Справа закрита.
у справі Стягувач надав Довідку ф.3 про склад моєї сімї та витяг про реєстрацію права власності на нерухоме майно(на моє прізвище) без моєї згоди. пізніше я дізнався про правопорушення надання суду(третій особі) стягувачем без моєї згоди моїх персональних даних.

ПИТАННЯ:
чи можливо після закриття справи поскаржитись до прокуратури та суду на стягувача за збирання, користування моїми персональними даними без моєї згоди, з силкою на ці копії документів та номер справи?

7
ВИХІДНІ ДАНІ:
Договір куплі-продажі квартири від 19.12.2008 року,
Витяг про реєстрацію права власності на нерухоме майно від 13.01.2009 року

ПИТАННЯ: з якої дати юридично правильно заключати Договори з балансоутримувачем, управителем, виконавцем послуг?

Сторінок: [1]

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email