'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Доброго дня Арсен - Київ - Ukraine! зрозуміло Ваше питання з...  (Прочитано 2640 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Nashe misto

• Гість

Доброго дня Арсен - Київ - Ukraine! зрозуміло Ваше питання з ОСББ. Про це і ми сперечаємось. Якого біса ОСББ без Вашого дозволу уклало договори і стало транзитером послуг?

Ми упераємося усіми маслами щоб цього не було. Головне наше завдання утримувати будинок та його внутрішньобудинкові мережі у належному стані, надавати послуги в межах ЖЕКів, але на достойному рівні. Ми об`єднувалися не для таких стосунків як у Вас, а для покращення якості життя у будинку в цілому. А відносно тепла, води, газу, ел. енергії так у Вас є договори з цими організаціями платіть на пряму їм і прицому тут дурне ОСББ що взяло на себе оцю халепу.

Думаю, що це мій останній коментар. Віктор Іванович мене і з цього адресу відключить. ДЕМОКРАТІЯ!!!
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Nashe misto - Павлоград - Україна - ПРОШУ НЕ ОБРАЖАТИСЯ

Я вже декілька разів пропонував припинити дискусію, яка зайшла в тупик. Нічого нового для відвідувачів Форуму подальша переписка не дає. Щодо демократії - мені доводиться регулювати поток інформації, інакше Форум буде просто переобтяжений мало змістовними повідомленнями, які повторюють одне одного. Стосовно звинувачень на мою адресу - хоч це й рідко трапляється, аде я вже звик і не ображаюсь. Колись мене у цьому звинувачувала КМДА, що я нібито захищаю монополіста Київенерго. Це коли добився скасування розпорядження КМДА про визначення Київенерго виконавцем послуг з теплопостачання для мешканців багатоквартирних будинків. А те, що розпорядження суперечило Закону України "Про теплопостачання", авторів не турбувало. Бо їм кортіло відсікти мешканців від ЖКО, які на той час не бажали визнавати себе виконавцями будь-яких послуг.

Часи змінилися. Суперечок з цього приводу у Києві принаймі на офіційному рівні не існує. Повторна спроба визначити виконавцем послуг Київенерго рішенням Київради також провалилася з тієї ж причини. Правда, чиновники КМДА тепер мене звинуватили у тому, що я розвалив житлово-комунальне господарство у м. Києві. Для мене це велика честь. Значить це господарство будувалося на такій хиткій основі, що вистачило зусиль однієї особи без жодних владних повноважень, щоб його ущент розвалити.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email