Шановний Вікторе Івановичу! Доброго Вам вечора!
Прошу Вашої допомоги.
Сьогодні я звернулась до новоствореного відокремленого структурного підрозділу по паспортизації та квартирній платі на базі ДЕЖ-906 (вул.І.Пулюя, 5) за довідкою ф.3 для оформлення закордоннох документів. Паспортист з бухгалтером відмовили мені її видати, вимагаючи квитанцію
КП ГІОЦ з оплатою комунальних послуг. Від мене вимагали принести "оплачену квитанцію за березень".
Сплачувати за платіжними документами КП ГІОЦ я припинила восени 2006 року після появи "тарифів Черновецького".
Завдяки цьому відвідуванню я дізналась про наявність іншої, більш серйозної проблеми. Мені повідомили, що через наявність заборгованості моя справа з лютого 2008 передана до суду. Угоду про житлово-комунальні послуги вони укладати не будуть, доки не стягнуть з мене заборгованість.
Підкажіть, будь ласка, правильний порядок дій з цими двома проблемами.
Мене непокоїть повідомлення про те, що "справа з лютого в суді", хоча ані позову, ані запрошень на засідання з суду я не отримувала.
Дуже не хочеться одного гарного дня дізнатися, що всі судові засідання вже відбулися, мене на них неодноразово запрошували, і це підтверджено документами, рішення вже прийняті, терміни оскарження минули.