'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: ЦЕ ЗАПИТАННЯ, яке може зацікавити інших відвідувачів Ф...  (Прочитано 12845 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

ЦЕ ЗАПИТАННЯ, яке може зацікавити інших відвідувачів Форуму:

----- Original Message -----
From: "Cyanide"
To:
Sent: Monday, February 19, 2007 5:00 PM
Subject: Договор з балансоутримувачем
Доброго дня.
Давно хотів Вам задати декілька питань, пов\\\'язаних з укладанням договорів з ЖЕКами та подібн.
Знайшов в себе в дома старий договір з нашим ЖЕКом від 1994 року. Наскільки я зрозумів, договір той діє лише 1 рік, та навряд чи відповідає сучасним вимогам законодавства.
Правильно я розумію, що той договір можна викинути та вважати, що ніякого договора з балансоутримувачем мого будинку в мене немає? (До речі, як визначити, хто є балансоутримувачем? Живу на Троєщині, обслуговує ЖЕК 306, невідомо, чи є він юридичною особою. Балансоутримувачем, скоріше за всього, є КП "Житлорембудсервіс", але як перевірити точно?
Як заставити балансоутримувача підписати зі мною договір?
Чи не можете ви надати мені реальні приклади правильно складених та оформлених договорів?
Наперед дякую.

МОЯ ВІДПОВІДЬ:

Дійсно, договори, укладені до 01.01.2006 р., втратили чинність на підставі ч. 1 Прикінцевих положень ЗУ "Про житлово-комунальні послуги".
Правильно оформлені договори - це ті Типові договори, які затверджені постановами КМУ від 12.07.2005 р. № 560 та від 21.07.2005 р. № 630.
Нічого вигадувати не потрібно: роздрукуйте бланки кожного договору у двох примірниках і зверніться до балансоутримувача з офертою (пропозицією) укласти зазначені договори відповідно до ч. 2 ст. 638, ст. 648, 649 ЦКУ. Слід звернути увагу на те, що балансоутримувач повинен бути юридичною особою, інакше договір недійсний.
На даний час питання про укладення договорів балансоутримувачами повністю врегульоване судовими рішеннями (див. нижче):
http://io.com.ua/pic.php?nick=viki1234&b=148589&dim=4&id=8331
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email