Такий лист надійшов у мою поштову скриньку ел-поштою. На жаль, після цього зі скринькою щось сталося, не можу відповісти, немає доступу до поштового сервера. А поки-що викладу тут, може адресат побачить.
Hello NKozyrev, Wednesday, July 9, 2008, 9:46:49 PM, you wrote:
> Здравствуйте, acdc. > Уважаемый коллега! > Извините, что не знаю, как к Вам обратиться - у меня в компе Ваш > скачанный когда-то текст без Вашего имени. Не могли бы Вы ответить на > мои вопросы:
> Цитаты из Вашего текста:
> - "На жаль, в Україні це екзотика, але мені > вдалося дістати необхідну кількість таких розподілювачів марки > Exemper, і я ними користуюсь".
> - Где его "достать"? Цена.
> - "Для спрощення подальших взаємних відносин слід припинити сплату > за комунальні послуги на поточний рахунок КП ГІОЦ, а здійснювати її > шляхом банківського переказу на поточний рахунок КП УЖГ, або ЖБК чи
> ОСББ, залежно від балансоутримувача будинку". > - КП ГОЦ - единый расчетный центр? Нельзя ли подробнее об этой схеме? > -"Крім того, я повернув собі переплачені кошти за попередні роки, коли > ще не було приладів обліку. Уявіть собі, для квартири загальною площею > 180 кв. м це досягло 3407 грн. > Тепер щодо ЖБК та ОСББ. Не перебільшуйте могутність Київенерго чи > Київводоканалу в суперечках, що вирішуються у господарському суді. > Я виграв одну таку справу нещодавно у Вищому господарському суді". > - Боду очень благодарен, если Вы вышлите иск и решение суда или хотя > бы подробнее напишете мне об этом > Я тоже правозащитник, участник Луганского движения "Коммунальная > самооборона", мы судимся по тарифам, и для нас важен иной опыт. > Николай Козырев
> Луганск > Если напишете, в строке "Тема" поставьте: "для Козырева"
Шановний колего-правозахисник!
Ваше питання заслуговує публічного обговорення.
Скористайтеся Форумом мого сайту
http://gro-za.io.uaМоє ім\\\'я Віктор Іванович.
--
Best regards,
Victor