'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Такий лист надійшов у мою поштову скриньку ел-поштою. Н...  (Прочитано 2672 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Такий лист надійшов у мою поштову скриньку ел-поштою. На жаль, після цього зі скринькою щось сталося, не можу відповісти, немає доступу до поштового сервера. А поки-що викладу тут, може адресат побачить.

Hello NKozyrev, Wednesday, July 9, 2008, 9:46:49 PM, you wrote:

> Здравствуйте, acdc. > Уважаемый коллега! > Извините, что не знаю, как к Вам обратиться - у меня в компе Ваш > скачанный когда-то текст без Вашего имени. Не могли бы Вы ответить на > мои вопросы:

> Цитаты из Вашего текста:

> - "На жаль, в Україні це екзотика, але мені > вдалося дістати необхідну кількість таких розподілювачів марки > Exemper, і я ними користуюсь".

> - Где его "достать"? Цена.

> - "Для спрощення подальших взаємних відносин слід припинити сплату > за комунальні послуги на поточний рахунок КП ГІОЦ, а здійснювати її > шляхом банківського переказу на поточний рахунок КП УЖГ, або ЖБК чи

> ОСББ, залежно від балансоутримувача будинку". > - КП ГОЦ - единый расчетный центр? Нельзя ли подробнее об этой схеме? > -"Крім того, я повернув собі переплачені кошти за попередні роки, коли > ще не було приладів обліку. Уявіть собі, для квартири загальною площею > 180 кв. м це досягло 3407 грн. > Тепер щодо ЖБК та ОСББ. Не перебільшуйте могутність Київенерго чи > Київводоканалу в суперечках, що вирішуються у господарському суді. > Я виграв одну таку справу нещодавно у Вищому господарському суді". > - Боду очень благодарен, если Вы вышлите иск и решение суда или хотя > бы подробнее напишете мне об этом > Я тоже правозащитник, участник Луганского движения "Коммунальная > самооборона", мы судимся по тарифам, и для нас важен иной опыт. > Николай Козырев

> Луганск > Если напишете, в строке "Тема" поставьте: "для Козырева"

Шановний колего-правозахисник!

Ваше питання заслуговує публічного обговорення.

Скористайтеся Форумом мого сайту http://gro-za.io.ua

Моє ім\\\'я Віктор Іванович.

--

Best regards,

Victor
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email