ЦЕ ФРАГМЕНТ ПЕРЕПИСКИ з учасником Форуму КП ГІОЦ КМДА Kris :
http://gioc-kmda.kiev.ua/forums/viewtopic.php?t=11138&sid=ccc1200795c9f50c6a954bb33dde15bc Я його читала - там нема нічого про власне бланк квитанції. Та і не може бути, бо то закон, - чого його \\"засмічувати\\" непотрібною інформацією? Ви самі собі часом не суперечите? viki писал(а): переказуйте стільки, скільки душа забажає, або карман витримає. Тільки платіть кому слід - не мені, не Черновецькому, а своєму балансоутримувачу. Тоді Ваші грошики надійдуть справжньому, а не віртуальному чи офшорному виконавцю. От я і збираюся це зробити, але на тих бланках, які сама собі надрукую. Чи ви думаєте, що я на них реквізити зі стелі понаписую? ? ?
viki писал(а): Типові договори затверджені постановами КМУ №№ 560 від 12.07.2005 р. та № 630 від 21.07.2005 р. і є обов\\\\\'язковими, як для виконавців, так і для споживачів послуг. Вони також опубліковані, у тому числі на сайті ВРУ. Ви зобов\\\\\'язані укласти такі договори, причому істотні умови договорів передбачені ЗУ \\"Про житлово-комунальні послуги\\". Серед них - порядок оплати. Не бачила там нічого про те, що дійсна тільки та квитанція, яку меня в пошту поклав наш балансоутримувач - так би, мовити \\"освятив\\" її тим, що тримав в своїх руках. )) Там взагалі немає нічого про якусь затверджену форму квитанції. А отже, можу хоч метеликів на ній намалювати. Головне, щоб гроші пішли на потрібний рахунок. По-моєму ви просто не зрозуміли питання.
viki писал(а): Слід пам\\\\\'ятати, що жити у суспільстві і бути незалежним від суспільства неможливо. Правовідносини регулюються законодавством, а не нашими уявленнями про мораль чи справедливість. Незнання законів не звільняє від ЮРИДИЧНОї відповідальності (ст. 68 Конституції України). Якщо не погоджуєтесь та вважаєте, що Ваші права порушуються (а це трапляється навіть у цивілізованих державах), захищайте їх у суді. Іншого не дано. На трибуну Вернуться к началу
------------------------------------------------------------------------------------------------------
МОЯ ВІДПОВІДЬ учаснику Kris: Шановний Учаснику! У мене склалося враження, що Ви не бажаєте зрозуміти ЗМІСТ моїх відповідей. Вас цікавив механізм, яким чином сплатити за отримані житлово-комунальні послуги не по квитанції КП ГІОЦ, а за Вами створеним документом. Я Вам повідомив, що єдиний спосіб - використати стандартний бланк Заяви про переказ готівки, який Вам нададуть у будь-якій установі банку. Зразок цього бланку (заповненого) Ви можете побачити, наприклад, тут:
http:// http://io.com.ua/pic.php?nick=viki1234&b=143718&dim=4&id=8331 Це не означає, що Вас хтось примушує скористатися саме такою фінансовою послугою банку. Вибір за Вами. Але в квитанціях КП ГІОЦ, які не є Заявами про переказ готівки, а платіжним документом, погодженим з існуючими платіжними системами, не передбачена можливість внесення виправлень, часткової оплати тощо. І це зрозуміло, чому. КП ГІОЦ обробляє отримані квитанції в автоматичному або напівавтоматичному режимі. Після чого розподіляє отримані кошти на рахунки постачальників, а також ЖЕО. Тобто, Вашу пропозицію КП ГІОЦ не прийме, і нічого тут сперечатися. Мій досвід показує, що запропонована мною форма розрахунків з виконавцем послуг, яким є балансоутримувач, є найзручнішою. Бо я сам вирішую, за які послуги буду платити, а за які - у разі їх ненадання, або неповного надання, або неналежної якості - не буду платити. І мені алгоритми КР ГІОЦ ні до чого, бо з ним у мене немає жодних правовідносин. Навіть, якщо він \\"намалює\\" заборгованість у сумі 10 тис. грн., я не буду сумувати. Бо перед КП ГІОЦ у мене не можуть виникнути будь-які заборгованості - немає для цього підстав.
З повагою, Ваш \\"ГРО-ЗА\\".
----------------------------------------------------------------------------------------------
To Alex Y: Прохання переслати цю відповідь учаснику Форуму КП ГІОЦ Kris за вказаною вище адресою.