'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Доброго ранку Вікторе Івановичу! Дякую за відповідь. К  (Прочитано 1395 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Ольга

• Гість

Доброго ранку Вікторе Івановичу! Дякую за відповідь. Коли я розмовляла з представником ПП "Аква-Україна" щодо встановлення теплолічильника, мене не питали за якою адресою я мешкаю, тобто зробити висновок, що система в квартирі вертикальна представник не мав можливості. Я при розмові сказала, що система горизонтальна. Але отримала пропозицію почекати до вересня. Щодо встановлення байпасів при вертикальній системі, то дякую за інформацію. Я кожного дня захожу на Ваш сайт і уважно його перечитую. Дякую Вам за небайдужість до людей.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Розумієте, цих підприємців дивлячись яка муха укусить. У поточному сезоні Аква-Україна встановила теплолічильник у квартирі моєї знайомої. Звісно, система опалення у неї двотрубна (горизонтальна). У разі однотрубної системи при відсутності відсікаючих вентилів та байпасів жодна фірма не погодиться встановлювати прилади обліку. Доводити внутрішньобудинкову систему опалення до кондиції не входить до їх компетенції. Тобто, частково, рятування утопаючих (замерзаючих) є справою рук та ніг самих утопаючих.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email