Однак бізнес-вуман не заспокоюється. Вдруге подала позов на мешканців про відшкодування матеріальних збитків та моральної шкоди, причому остання на думку позивачки оцінюється кругленькою сумою в 10 тис. грн. У зв\\\'язку з розглядом останнього позову сьогодні виникла необхідність подати таке клопотання:
Печерський районний суд м. Києва, вул. Миколи Гайцана, 4, м. Київ, 01103
Суддя Горяйнов А.М Справа № 2-37-1/08
Позивач: Корецька Наталія Іллівна, бул. Лепсе, 34-Г, кв. 105, м. Київ,
інші засоби зв\\\'язку невідомі
Відповідач: Захарченко Наталя Олексіївна, вул. Кіквідзе, 2/34, кв. 20 , м. Київ, 01103
Представники відповідача:
1. Куля Віктор Іванович, вул. Боткіна, 4, кв. 18, м. Київ, 03055,
http://gro-za.io.com.ua2. Захарченко Геннадій Олександрович, вул. Кіквідзе, 2/34, кв. 20 , м. Київ, 01103
18 липня 2008 р.
КЛОПОТАННЯ про зупинення провадження у справі
У відповідності до п. 4 ч. 1 ст. 201 ЦК України прошу зупинити провадження у даній справі до вирішення іншої справи, що розглядається в порядку цивільного судочинства. Повідомляю, що рішенням Печерського районного суду м. Києва від 02 липня 2008 року у справі № 2-164/08 зобов’язано Корецьку Наталію Іллівну усунути порушення прав співвласників багатоквартирного будинку № 2/34 по вул. Кіквідзе у м. Києві, для чого демонтувати 5 кондиціонерів, незаконно встановлених на фасаді та зовнішній стіні будинку для обслуговування квартир №№ 16, 17, а також демонтувати незаконно встановлені у коридорі першого поверху будинку перегородку та вхідні металеві двері з відчуженням частини коридору для улаштування тамбуру до зазначених квартир. На даний час Корецька Н.І. подала заяву про апеляційне оскарження зазначеного рішення. Оскільки предметом позовних вимог у справі № 2-37-1/08 є відшкодування матеріальних збитків та моральної шкоди, що безпосередньо стосуються незаконно встановлених дверей, то подальший розгляд цієї справи неможливий до вирішення справи № 2-164/08 у Апеляційному суді м. Києва.
Представник відповідачки Куля В.І
P.S. Це клопотання задоволене ухвалою суду. Хочу зазначити, що останнім часом Печерський районний суд м. Києва поповнився молодими суддями, які демонструють професіоналізм та повагу до учасників процесу, дотримуються норм права, чого не скажеш про попередників. До таких суддів відноситься і Горяйнов А.М., з яким я вперше зустрівся у даному процесі. Про Фінагєєва В.О. я вже повідомляв. Не можу залишити поза увагою і суддю Вовка С.В. А також Гуля В.В. Чого не можу сказати про старих та заслужених кадрів - Умнову, Отрош (голова суду).