'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Шановний Вікторе Івановичу, розпочав з КП УЖГ Шевченкі...  (Прочитано 1821 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Євген

• Гість

Шановний Вікторе Івановичу, розпочав з КП УЖГ Шевченківського району м.Києва та КП "ЖЕК "Сирець" війну (приблизно вже з півроку буде). Зараз справи вже в судах. На Вашому сайті знайшов клопотання про зупинення провадження по справі http://io.ua/s31407.

Будь-ласка, підкажіть чи можна якимось отримати в електронному вигляді додатки 1,5,6 до клопотання? Можливо вони викладені на Вашому сайті?

Може у Вас є якась інформація про оскарження реорганізацій КП в Шевченківському районі?
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Шановний Євгене! На Ваше прохання я розмістив у нарисах один з додатків, які Вас цікавлять - http://io.ua/s32111 На жаль, інших додатків у електронному виді не маю. Хіба що сканувати з документу. Якщо це Вам дуже потрібно, можемо домовитися про зустріч в одному з судів м. Києва відповідно до мого розкладу, я міг би передати Вам світлокопії. Стосовно оскарження рішень про реорганізацію КП у Шевченківському районі - мені про це на даний час невідомо. Розглядаються за моєю участю відповідні адміністративні позови щодо Солом\\\'янської та Печерської райрад.

Пропоную Вам поділитися досвідом боротьби з КП УЖГ та КП "Сирець" у Вашому районі.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

201 x 220, 9 кБ
Я отримав від однієї особи з КП "Дирекція з управління та обслуговування житлового фонду" Солом\\\'янської районної у місті Києві ради пояснення, чому виконавці послуг з утримання будинків, споруд та прибудинкових територій не дотримуються Порядку формування тарифів, затвердженого постановою КМУ № 560 від 12.07.2005 р. Відповідь була така: "А нам не подобається ця постанова Юлії Тимошенко. І ніхто в Києві її не виконує." Тут відчувається почерк Черновецького, якому також не подобається і який не виконує, навіть судові рішення з цього приводу. Моя репліка: "Якщо комусь можна ігнорувати постанови КМУ та судові рішення, то чому тільки працівникам КП та особисто Черновецькому, а не мешканцям м. Києва? Давайте усі гуртом будемо усе ігнорувати, особливо незаконні розпорядження того ж Черновецького! Поки що цим займаються лише окремі мешканці багатоквартирних будинків, а слід було б до такої акції непокори залучити усіх."

На фото - головний ідеолог КМДА в плані ігнорування Законів України, постанов Кабінету Міністрів України та судових рішень у сфері надання житлово-комунальних послуг, перший заступник голови КМДА Голубченко А.К. Всі претензії до головного ідеолога!
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Прошов рік і 4 місяці, а віз і нині там. Василь Іванович Яструбинський зі своїми обіцянками також там.
Записаний

Євген

• Гість

Щиро дякую! Якщо у Вас є можливість без зайвих проблем відсканувати з документа - буду дуже вдячний. Хотілося б підготувати клопотання по зупиненню провадження по справі.

Мій досвід по боротьбі із КП "Сирець".

Після підвищення тарифів принципово не сплачував надіслані мені рахунки, оскільки:

а) вважаю тарифи незаконними;

б) за "повітря" сплачувати не мав жодного бажання - якість послуг ніяка, в під’їзлі філіал смітника, прилегла територія будмайданчик.

Розпочав боротьбу за якість - підключив до вирішення проблеми контролюючі органи району, закидав їх скаргами та зверненнями з метою ініціювати перевірки стану під’їздів та підвалів. Через місяць почали давати відписки, за деякими зверненнями та скаргами приходили перевірки та комісії. Жек потягали та ткнули носом.

Вдалось добитися проведення в під’їздах "ремонту", хоча ремонтом це назвати дуже важко. Краще б вже не починали.

В квітні ЖЕК подав на мене до суду про стягення боргу за ком.послуги. Позов на сторіночку справив таке враження, що його готував студент 1-го курсу юрфаку за ніч до іспиту. Проте з аналізу судової практики у відповідних нормативних базах - стало зрозуміло, що такі позови задовольняють! При цьому не дивлячись на незаконність встановлених тарифів.

На сьогодні до мене позивається УЖГ Шевченківського району (за "борги" до квітня 07р.) та КП "ЖЕК "Сирець" ("борги" з квітня 07р.)

На перше засідання по КП "ЖЕК "Сирець" позивач не з’явився.

По справі УЖГ при ознайомленні взагалі виявив, що позовна заява не підписана (провадження по справі відкрито!!!) - суддя Бужак Н.П.

Зараз прорацьовую алгоритм своїх можливих дій.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Суддя Бужак знаменита тим, що відкриває провадження по знайомству, дуже свівільна і небезпечна дама. Ксерокопіїї документів, які Ви просили, підготую до 14.08.08. Якраз у цей день, тобто 14 серпня, у мене справа о 14:00 під головуванням судді Бужак Н.П. Там і познайомимося. А Ваші матеріали було б непогано висвітлити на Форумі мого сайту.
Записаний

Євген

• Гість

Дякую за інформацію. Обов’язково візьму до уваги.

14.08.08р. вирвусь до суду в зазначений час.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Виявляється, що ще один з додатків, які Вам потрібні (№1), опублікований у "НАрисах" - http://io.ua/s15831
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email